Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
na Ricsi is oldalt választott végre, de még időben
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Ugye én viszek egy kis vidéki focicsapatot. Béreljük a pályát.A pályának van egy karbantartója, tőle jövök.
Azt mondta, régi haverja megkereste sportfelszerelés ügyben.
Találkoztak tegnap.
Mondja neki a haver, hogy képzelje el, az öccse vett tavaly leértékelve 27 db konténert, de a nyakán maradt, viszont megkeresték narancsos körökből egy szállítással kapcsolatban.
Kiderült, Matolcsynak kell segíteni. De a srac nem akarta bérbe adni, mert a nyakán maradt volt a utána, ezért előbb eladta 10x-es áron Matolcsynak a 27 db konténert és csak utána segített cuccolni Olaszból Dubaiba.
Zseni a gyerek😂😂😂😂
1 hónapja
LolSzabó Bence: Remélem, Hajdú Péter úr nosztalgiával gondol majd rám, én nyomoztam ki a csalási ügyét
Poloska vagyok.
1 hónapja
13. kerületben durrogtatnak, ezek már az ukránok?dobrevék ünnepelnek hogy meglesz az 1% és nem kell visszafizetni semmit
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
13. kerületben durrogtatnak, ezek már az ukránok?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Ez újdonság? Ha valakinek kicsivel több IQ-ja van mint egy gomba, azt tudja hogy ez egy kibaszott nagy átverés. De hát a fityesz szavazó nem ilyen.Szerintem ennyi agyhalott nincs. Jóval kevesebb hiszi el tényleg, és sok olyan van aki "hívő" igent mond. Mint a vallásos vagy-e kérdésre. Rengetegen válaszolnak igennel úgy, hogy dehogy vallásosak, csak a környezetükben "kultúrálisan" annak illik lenni.
24.hu/belfold/2026/04/01/republikon-haboru-kutatas-fidesz-tisza/
KB23

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
A beépült ukrán kémek háborúba viszik gyermekeinket - az igen.Én az összeset olvasva, végig OV hangját hallom a fejemben!
gdavid
1 hónapja
Ez újdonság? Ha valakinek kicsivel több IQ-ja van mint egy gomba, azt tudja hogy ez egy kibaszott nagy átverés. De hát a fityesz szavazó nem ilyen.24.hu/belfold/2026/04/01/republikon-haboru-kutatas-fidesz-tisza/
1 hónapja
Már én sem hiszem, pedig 2 hónappal ezelőtt azt gondoltam még, hogy meglépik. Akkor még lehet hittek a győzelemben, most pedig már túl késő.Közben azon agyaltam még, hogy szerintetek el fogják törölni a győzteskompenzációt, hogy megakadályozzák a 2/3-ot? Minden mindegy alapon.Nem.
dugo93
zinedine5
1 hónapja
Közben azon agyaltam még, hogy szerintetek el fogják törölni a győzteskompenzációt, hogy megakadályozzák a 2/3-ot? Minden mindegy alapon.Nem.
dugo93
1 hónapja
Lehet, hogy a Make loveban lenne a helye, de beteszem ide:Nekem 13 posztot kellett legörgetni az első DPK csoportban, míg olyan posztot sikerült találni, amit látok is. 😀
Anyósom élettársa durván 5 post/day tempóban nyomja a fideszes contenteket és észrevettem, hogy kb minden második tartalmát nem látom. Feleségemnek mondtam, hogy csekkoljuk már mindketten a profilját. Kb 3 napot görgettünk vissza és ez alapján ők azok akik biztosan tiltottak már:
orbán (oké, ezt tudtam)
bohár
rétvári bence
menczer
Csodálkoztam is múltkor, hogy az utolsó kettő miért nem fér fel nálam a top3 legutáltabb fideszes közé (jó, menczer talán így is dobogós), de így már értem. 😀
dugo93
Amúgy tegnap azt az orbán posztot amit belinkeltek ide azt fórumon keresztül meg tudtam nézni, de mihelyst rákattintottam kijött a hibaüzenet. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Lehet, hogy a Make loveban lenne a helye, de beteszem ide:Anyósom élettársa durván 5 post/day tempóban nyomja a fideszes contenteket és észrevettem, hogy kb minden második tartalmát nem látom. Feleségemnek mondtam, hogy csekkoljuk már mindketten a profilját. Kb 3 napot görgettünk vissza és ez alapján ők azok akik biztosan tiltottak már:
orbán (oké, ezt tudtam)
bohár
rétvári bence
menczer
Csodálkoztam is múltkor, hogy az utolsó kettő miért nem fér fel nálam a top3 legutáltabb fideszes közé (jó, menczer talán így is dobogós), de így már értem. 😀
1 hónapja
Tehát Gundalf egy ukrán kém..Kb '24 nyarán, őszén elkezdesz két volt Tiszást füzögetni, zsarolni, némelyiket megverni hogy legyél velünk mert az úgy jó, nálunk minden jobb. Majd eltelik bő 1 év rájönnek hogy csak leakarnak minket buktatni egy övvel akkor gyorsan pedofilok lesznek, majd ez a terv nem vált be akkor el kell ítélni őket haditechnikai eszközök gyártása/birtkolása miatt. Majd 2024-hez képest kb 2 év után nyílvánosságra kerül az ügy ja akkor most màr ukrán kémek ami eddig fel se merült. 🤣 és az a szomorú elég sokan vannak akik ezt benyelik🤦♂️
1 hónapja
www.facebook.com/100092721607611/posts/pfbid0xJ9mnfCYzdpLN5NFGz12Wtv3GDs5vh6Lt6RT2xcNWYqCqejnWBe3Avm2An8ZVJRZl/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
DK-nál nagy a baj...már a 7 éve elhunyt anyámat is szavazásra búzdítják levélben.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
1 hónapja
24.hu/belfold/2026/04/01/21-kutatokozpont-2026-marcius-partpreferencia/Ámen.
Mintavétel ideje március 23-28
Panyi cikke, a Direkt36 cikk (március 24) és Szabó Bence (március 25) interjú is már erre az időszakra esik.
Pártválasztók között:
Tisza 54
Fidesz 38
Mi Hazánk 6
MKKP 1
DK 1
dawyd728
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
10:40 és sehol a napot uraló történet. Lehet a tárban lévő cikkek közül április 1 miatt nem lőnek el párat, még a végén viccnek venné a közönség. 😀Tessèk, itt egy nyertünk az Energiatárol pályázaton😀😀😀 ott vigyorog a fotója
dawyd728
1 hónapja
dawyd728
4 215
10:40 és sehol a napot uraló történet. Lehet a tárban lévő cikkek közül április 1 miatt nem lőnek el párat, még a végén viccnek venné a közönség. 😀
1 hónapja
A másik gigászi ökörség az a Pest05 Fidesznek való beírása.Hát azért Gödön eléggé megosztott az akugyár rész kérdéskör. Szerintem az akkugyár elfogadottsága vicces de lehet egész országban ott a legnagyobb 😀
A 2024-es EP választás eredményét az OEVK-ra vetítve, épp a Pest05 volt az egyik olyan választókerület, ahol a Tisza már '24-ben is legyőzte volna a Fideszt: 36,27% v. 36,13% arányban. Akkor a Tisza egy 29%-os országos népszerűségű párt volt, a Fidesz meg 44%-os. Kormányváltást akaró pártok összesített szavazatmennyisége: 57,47%.
Jah, abszolút hihető, hogy a Fidesz ebből az indulóállásból a Göd városát magába foglaló Pest05-öt majd behúzza. Ügyesek vagytok srácok.
FuckYoElonMusk
1 hónapja
Most nem néztem, hogy Fejér04-nél milyen átrendeződések voltak (ha voltak), de h csak pont ide írták be Fejérben h meglehet a Tiszának... 01 is inog rendesen a lopós tetveknek, többinél meg benne lehet a bravúr.
1 hónapja
A másik gigászi ökörség az a Pest05 Fidesznek való beírása. A 2024-es EP választás eredményét az OEVK-ra vetítve, épp a Pest05 volt az egyik olyan választókerület, ahol a Tisza már '24-ben is legyőzte volna a Fideszt: 36,27% v. 36,13% arányban. Akkor a Tisza egy 29%-os országos népszerűségű párt volt, a Fidesz meg 44%-os. Kormányváltást akaró pártok összesített szavazatmennyisége: 57,47%.
Jah, abszolút hihető, hogy a Fidesz ebből az indulóállásból a Göd városát magába foglaló Pest05-öt majd behúzza. Ügyesek vagytok srácok.