Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 359 — je suis poloska
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/661194862_949117674176400_38183160187562668_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=Jzuny85z-OcQ7kNvwH_1hNi&_nc_oc=AdpyfifF-xQM8Cy5i3hQN6IxGTAz4ke_ocY8IrM2AvxlhMeEATsRbIBlsioJPaJTbrk&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=jAA-H0Jhu5or3qFof_j9PQ&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af4-M3-HJGDpdsnaN4RPfpcjUscEYXkL5be3Ymj-cwDYQA&oe=69FC2AB5
137.992 Aufrufe · 2.500 Reaktionen | Tisztelt Hatvaniak! Hatvan már 11. éve kénytelen elszenvedni azt a hátrányos megkülönböztetést, amely a mai napig tart. Igazságtalan pályázati elbírálások, aránytalan elvonások, az országos útfelújítások teljes hiánya, bohózatba illő mértékű rezsitámogatás. És mindezek után még van bőr a képükön egy olyan helyzetet előidézni, hogy Hatvan nettó befizetője legyen a központi költségvetésnek. Eddig és ne tovább! Most van itt a pillanat, hogy eldöntsük, ki legyen Hatvan országgyűlési képviselője. Az elmúlt évtizedben csaknem 10 milliárd forintot fizettünk be a központi költségvetésbe csak szolidaritási hozzájárulás jogcímen, és további 4,6 milliárd forintnyi pályázati forrástól estünk el. Ezzel párhuzamosan Hatvan 10 éve szenvedi el Szabó Zsolt személyes és politikai bosszúját, aki képviselői esküjével szembemenve nem képviselte városunkat, ami felér egy károkozással. Az elmúlt 10 évre alapozva kimondható, Hatvan városának és a hatvaniaknak érdeke, hogy ne Szabó Zsolt legyen az országgyűlési képviselő. Bíznunk kell abban, hogy a következő kormány végre valódi szakmai együttműködést alakít ki nem csak Hatvannal, de minden településsel az országban! A hatvaniak sokkal többet érdemelnek! | Horváth Richárd
Tisztelt Hatvaniak! Hatvan már 11. éve kénytelen elszenvedni azt a hátrányos megkülönböztetést, amely a mai napig tart. Igazságtalan pályázati elbírálások, aránytalan elvonások, az országos...

na Ricsi is oldalt választott végre, de még időben

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 139
Ugye én viszek egy kis vidéki focicsapatot. Béreljük a pályát.
A pályának van egy karbantartója, tőle jövök.
Azt mondta, régi haverja megkereste sportfelszerelés ügyben.
Találkoztak tegnap.
Mondja neki a haver, hogy képzelje el, az öccse vett tavaly leértékelve 27 db konténert, de a nyakán maradt, viszont megkeresték narancsos körökből egy szállítással kapcsolatban.
Kiderült, Matolcsynak kell segíteni. De a srac nem akarta bérbe adni, mert a nyakán maradt volt a utána, ezért előbb eladta 10x-es áron Matolcsynak a 27 db konténert és csak utána segített cuccolni Olaszból Dubaiba.
Zseni a gyerek😂😂😂😂
1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 545 — nabege2@yahoo.com
 pilf.hu/orszaggyules-2026/nok
1 hónapja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Lol
Szabó Bence: Remélem, Hajdú Péter úr nosztalgiával gondol majd rám, én nyomoztam ki a csalási ügyét
zacknorb
Ez már nem igaz, valami áprilisi tréfa lehet! /s

Szerkesztette: Bruce
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 979 — Kinek mit intézett a kormánya
Lol
Szabó Bence: Remélem, Hajdú Péter úr nosztalgiával gondol majd rám, én nyomoztam ki a csalási ügyét

Poloska vagyok.
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 187 — The Mathematician
13. kerületben durrogtatnak, ezek már az ukránok?
Löfli
dobrevék ünnepelnek hogy meglesz az 1% és nem kell visszafizetni semmit

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
13. kerületben durrogtatnak, ezek már az ukránok?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 841 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez újdonság? Ha valakinek kicsivel több IQ-ja van mint egy gomba, azt tudja hogy ez egy kibaszott nagy átverés. De hát a fityesz szavazó nem ilyen.

24.hu/belfold/2026/04/01/republikon-haboru-kutatas-fidesz-tisza/
KB23
Szerintem ennyi agyhalott nincs. Jóval kevesebb hiszi el tényleg, és sok olyan van aki "hívő" igent mond. Mint a vallásos vagy-e kérdésre. Rengetegen válaszolnak igennel úgy, hogy dehogy vallásosak, csak a környezetükben "kultúrálisan" annak illik lenni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 478 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A beépült ukrán kémek háborúba viszik gyermekeinket - az igen.
gdavid
Én az összeset olvasva, végig OV hangját hallom a fejemben!

1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 828
Ez újdonság? Ha valakinek kicsivel több IQ-ja van mint egy gomba, azt tudja hogy ez egy kibaszott nagy átverés. De hát a fityesz szavazó nem ilyen.

24.hu/belfold/2026/04/01/republikon-haboru-kutatas-fidesz-tisza/
1 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 653
Közben azon agyaltam még, hogy szerintetek el fogják törölni a győzteskompenzációt, hogy megakadályozzák a 2/3-ot? Minden mindegy alapon.
dugo93
Nem.
zinedine5
Már én sem hiszem, pedig 2 hónappal ezelőtt azt gondoltam még, hogy meglépik. Akkor még lehet hittek a győzelemben, most pedig már túl késő.

1 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 504 — Ajmo Vatreni
Közben azon agyaltam még, hogy szerintetek el fogják törölni a győzteskompenzációt, hogy megakadályozzák a 2/3-ot? Minden mindegy alapon.
dugo93
Nem.
1 hónapja

Szerkesztette: dugo93

1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 359 — je suis poloska
Lehet, hogy a Make loveban lenne a helye, de beteszem ide:

Anyósom élettársa durván 5 post/day tempóban nyomja a fideszes contenteket és észrevettem, hogy kb minden második tartalmát nem látom. Feleségemnek mondtam, hogy csekkoljuk már mindketten a profilját. Kb 3 napot görgettünk vissza és ez alapján ők azok akik biztosan tiltottak már:
orbán (oké, ezt tudtam)
bohár
rétvári bence
menczer

Csodálkoztam is múltkor, hogy az utolsó kettő miért nem fér fel nálam a top3 legutáltabb fideszes közé (jó, menczer talán így is dobogós), de így már értem. 😀
dugo93
Nekem 13 posztot kellett legörgetni az első DPK csoportban, míg olyan posztot sikerült találni, amit látok is. 😀

Amúgy tegnap azt az orbán posztot amit belinkeltek ide azt fórumon keresztül meg tudtam nézni, de mihelyst rákattintottam kijött a hibaüzenet. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 216 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Lehet, hogy a Make loveban lenne a helye, de beteszem ide:

Anyósom élettársa durván 5 post/day tempóban nyomja a fideszes contenteket és észrevettem, hogy kb minden második tartalmát nem látom. Feleségemnek mondtam, hogy csekkoljuk már mindketten a profilját. Kb 3 napot görgettünk vissza és ez alapján ők azok akik biztosan tiltottak már:
orbán (oké, ezt tudtam)
bohár
rétvári bence
menczer

Csodálkoztam is múltkor, hogy az utolsó kettő miért nem fér fel nálam a top3 legutáltabb fideszes közé (jó, menczer talán így is dobogós), de így már értem. 😀

1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 315
Tehát Gundalf egy ukrán kém..

Kb '24 nyarán, őszén elkezdesz két volt Tiszást füzögetni, zsarolni, némelyiket megverni hogy legyél velünk mert az úgy jó, nálunk minden jobb. Majd eltelik bő 1 év rájönnek hogy csak leakarnak minket buktatni egy övvel akkor gyorsan pedofilok lesznek, majd ez a terv nem vált be akkor el kell ítélni őket haditechnikai eszközök gyártása/birtkolása miatt. Majd 2024-hez képest kb 2 év után nyílvánosságra kerül az ügy ja akkor most màr ukrán kémek ami eddig fel se merült. 🤣 és az a szomorú elég sokan vannak akik ezt benyelik🤦‍♂️
1 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
 www.facebook.com/100092721607611/posts/pfbid0xJ9mnfCYzdpLN5NFGz12Wtv3GDs5vh6Lt6RT2xcNWYqCqejnWBe3Avm2An8ZVJRZl/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 041
DK-nál nagy a baj...már a 7 éve elhunyt anyámat is szavazásra búzdítják levélben.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 775 — Saturday Night Lights
 24.hu/belfold/2026/04/01/21-kutatokozpont-2026-marcius-partpreferencia/

Mintavétel ideje március 23-28
Panyi cikke, a Direkt36 cikk (március 24) és Szabó Bence (március 25) interjú is már erre az időszakra esik.

Pártválasztók között:
Tisza 54
Fidesz 38
Mi Hazánk 6
MKKP 1
DK 1
dawyd728
Ámen.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 959 — Így remélem megfelelek nektek.....
10:40 és sehol a napot uraló történet. Lehet a tárban lévő cikkek közül április 1 miatt nem lőnek el párat, még a végén viccnek venné a közönség. 😀
dawyd728
Tessèk, itt egy nyertünk az Energiatárol pályázaton😀😀😀 ott vigyorog a fotója
1 hónapja
dawyd728 4 215
10:40 és sehol a napot uraló történet. Lehet a tárban lévő cikkek közül április 1 miatt nem lőnek el párat, még a végén viccnek venné a közönség. 😀
1 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 565 — Vikings fan
A másik gigászi ökörség az a Pest05 Fidesznek való beírása.

A 2024-es EP választás eredményét az OEVK-ra vetítve, épp a Pest05 volt az egyik olyan választókerület, ahol a Tisza már '24-ben is legyőzte volna a Fideszt: 36,27% v. 36,13% arányban. Akkor a Tisza egy 29%-os országos népszerűségű párt volt, a Fidesz meg 44%-os. Kormányváltást akaró pártok összesített szavazatmennyisége: 57,47%.

Jah, abszolút hihető, hogy a Fidesz ebből az indulóállásból a Göd városát magába foglaló Pest05-öt majd behúzza. Ügyesek vagytok srácok.
FuckYoElonMusk
Hát azért Gödön eléggé megosztott az akugyár rész kérdéskör. Szerintem az akkugyár elfogadottsága vicces de lehet egész országban ott a legnagyobb 😀
1 hónapja
Beki New York Jets 2 726
Most nem néztem, hogy Fejér04-nél milyen átrendeződések voltak (ha voltak), de h csak pont ide írták be Fejérben h meglehet a Tiszának... 01 is inog rendesen a lopós tetveknek, többinél meg benne lehet a bravúr.
1 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 411
A másik gigászi ökörség az a Pest05 Fidesznek való beírása.

A 2024-es EP választás eredményét az OEVK-ra vetítve, épp a Pest05 volt az egyik olyan választókerület, ahol a Tisza már '24-ben is legyőzte volna a Fideszt: 36,27% v. 36,13% arányban. Akkor a Tisza egy 29%-os országos népszerűségű párt volt, a Fidesz meg 44%-os. Kormányváltást akaró pártok összesített szavazatmennyisége: 57,47%.

Jah, abszolút hihető, hogy a Fidesz ebből az indulóállásból a Göd városát magába foglaló Pest05-öt majd behúzza. Ügyesek vagytok srácok.