Politika
64 feliratkozó
5 hónapja
Világos, hogy világos, de úgy jobban hangzott volnaNem kellett megfejnie. Egyszerűen nevére vette a strómantól a vagyont.Nyilván, de válás után mutatná hogy megfejte Ferkót, menne fel a respektje😂 mert még ezt is a hazára költenéTok Mind1Dobrev nem szarozott: 5-5 misit ajanlott fel ha vki eloall erdemleges infoval a 2 politikust erintoenHa nem szarozott volna, akkor úgy
Beki
Minimum 50-50 mihályt ajánlott volna fel🫰
ozibozi
5000ert se lenne senki
Negritis, a vajda
ozibozi
SBL
5 hónapja
Nem kellett megfejnie. Egyszerűen nevére vette a strómantól a vagyont.Nyilván, de válás után mutatná hogy megfejte Ferkót, menne fel a respektje😂 mert még ezt is a hazára költenéTok Mind1Dobrev nem szarozott: 5-5 misit ajanlott fel ha vki eloall erdemleges infoval a 2 politikust erintoenHa nem szarozott volna, akkor úgy
Beki
ozibozi
5000ert se lenne senki
Negritis, a vajda
ozibozi
5 hónapja
Nyilván, de válás után mutatná hogy megfejte Ferkót, menne fel a respektje😂 mert még ezt is a hazára költenéTok Mind1Dobrev nem szarozott: 5-5 misit ajanlott fel ha vki eloall erdemleges infoval a 2 politikust erintoenHa nem szarozott volna, akkor úgy
Beki
ozibozi
5000ert se lenne senki
Negritis, a vajda
5 hónapja
Tok Mind1Dobrev nem szarozott: 5-5 misit ajanlott fel ha vki eloall erdemleges infoval a 2 politikust erintoenHa nem szarozott volna, akkor úgy
Beki
ozibozi
5000ert se lenne senki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Dobrev nem szarozott: 5-5 misit ajanlott fel ha vki eloall erdemleges infoval a 2 politikust erintoenHa nem szarozott volna, akkor úgy
Beki
5 hónapja
Mindenről és az ellenkezőjéről is 😊www.reddit.com/r/hungary/comments/1nfq9v1/káncz_csaba_értesüléseim_szerint_a_kislányokatKáncz már mindenről is hallott
"értesüléseim szerint"
itt mindenkinek vannak értesülései 😀
Kenny
Gyurma Pappa
Én szeretem olvasni, bár őnála is igen erősen szortírozni kell az információkat.
Inkább az általa felvetett kimenetelek szoktak érdekelni.
5 hónapja
ezért veszélyes terep ez, akkora a kommunikációs zaj, hogy már gyakorlatilag bárki böföghet bármit, 10 perc alatt felkapják.www.reddit.com/r/hungary/comments/1nfq9v1/káncz_csaba_értesüléseim_szerint_a_kislányokatKáncz már mindenről is hallott
"értesüléseim szerint"
Kenny
Gyurma Pappa
amig nem talalnak egy aldozatot, vagy nem jatszatjak el valakivel az aldozat szerepet addig ugy sem fog tortenni semmi.
5 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1nfq9v1/káncz_csaba_értesüléseim_szerint_a_kislányokatKáncz már mindenről is hallott
"értesüléseim szerint"
Kenny

5 hónapja
Dobrev nem szarozott: 5-5 misit ajanlott fel ha vki eloall erdemleges infoval a 2 politikust erintoenaz pont 0, de amúgy is megoldódott a talány
Beki
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohirForrás: Mandiner
én akkor a Fideszre szavazok, tuti (irónia)
NB2
Ugorjunk...
5 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1nfq9v1/káncz_csaba_értesüléseim_szerint_a_kislányokat"értesüléseim szerint"
5 hónapja
Dobrev nem szarozott: 5-5 misit ajanlott fel ha vki eloall erdemleges infoval a 2 politikust erintoen
5 hónapja
a hozzászólások nem az NS-nek adnak igazatpedig milyen mélyen tisztelt személy a cikk szerzője:
NB2
Munkatársunktól
5 hónapja
Használták fejlődèsre...a sajátjukèra....ezt pofáztuk több éven át, hogy nem lopni kellett volna a Fradinál a pénzt, hanem fejlődésre használniwww.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohirmég egy indok a FIDESZ mellett.
NB2
ÖRÖKKÉ.
Kenny
jó, még nem zajlott le a választás, de a hozzászólások nem az NS-nek adnak igazat
NB2
5 hónapja
ezt pofáztuk több éven át, hogy nem lopni kellett volna a Fradinál a pénzt, hanem fejlődésre használniwww.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohirmég egy indok a FIDESZ mellett.
NB2
ÖRÖKKÉ.
Kenny
jó, még nem zajlott le a választás, de a hozzászólások nem az NS-nek adnak igazat
5 hónapja
Vagy viktorunk feje annál a mondatnál, hogy "ilyen aljasság a magyar politika történetében a rendszerváltás óta nem volt".Ez azért nekem egy "kissé" erőltetett 😊
Nomac
szerintem 100x sokatmondóbb a mögötte ülők reakciói
Szesze
A főni kissé ingatja a fejét és nagyon halványan elmosolyodik.
Valami eszébe juthatott.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
Egyre nagyobb a népharag. Jól van, végre. Erre várok mióta..hopsz.. Lázár túl messzire ment?Ez viszont nagyon érdekes, ilyet nem szokott csinálni a "szerv".
https://fb.watch/CixLmeLQos/
Josszi
Nomac
5 hónapja
hopsz.. Lázár túl messzire ment?Ez viszont nagyon érdekes, ilyet nem szokott csinálni a "szerv".
https://fb.watch/CixLmeLQos/
Josszi
5 hónapja
Tóni feje a redditen megjelent képeken ha az a Semjén beszéd alatt készült sokatmondó.főleg hogy most már a Tisza is beleállt, gondolom kívártak hogy tényleg van bizonyítés arra hogy ki is az a Zsoltibácsi
A többiek meg vannak döbbenve, kényelmetlen nekik ez, tudják hogy ebből baj lesz.
Tóni feje viszont számomra picit olyan, mintha hadat üzentek volna neki és lenne benne egy magabiztosság, hogy úgy is ő nyer.
Ruszki módszerekre számítok ha odáig fajul a dolog.
KeyG
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
5 hónapja
Pedig szerintem a "három kézzel lapátoljuk a pénzt a sportra" bejött, nem?www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohirAz biztos hogy át kell gondolni a sport finanszírozást
NB2
Negritis, a vajda
5 hónapja
hopsz.. Lázár túl messzire ment? https://fb.watch/CixLmeLQos/
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
5 hónapja
Tóni feje a redditen megjelent képeken ha az a Semjén beszéd alatt készült sokatmondó. A többiek meg vannak döbbenve, kényelmetlen nekik ez, tudják hogy ebből baj lesz.
Tóni feje viszont számomra picit olyan, mintha hadat üzentek volna neki és lenne benne egy magabiztosság, hogy úgy is ő nyer.
Ruszki módszerekre számítok ha odáig fajul a dolog.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
mondjuk ezt nem tőlem idézed 😊“ Schadl György egy széfben őrzött zsarolós dokumentumainak egy szelete, amelyen az van Semjén fotója alá írva, hogy: "Több videó felvétel is van. Orális szex vadászházban cigány fiúkkal."Ez a pletyka már 2 éve forog
Azta kutya….
Negritis, a vajda
r.baggio