Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 643 — beers & Packers
Ami jó, az jó.
 www.youtube.com/watch?v=GH5Q73tggOs
1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 839 — The only discipline that lasts, is self discipline
Na, akkor nem csak nekem volt egy kicsit gyanus a Gundalf sztori.

open.substack.com/pub/hungarianmuse/p/parasztbacsi-a-jurassic-park-utan?r=6hsaya&utm_medium=ios
Lúdas Solymi
A cikk szerzője azzal kezdi, hogy rendőrt nem nézünk hülyének, akkor se, ha hülye. Aki ebben az esetben titkosszolga, de oké. Aztán ilyen bevezető után a fél cikk arról szól, hogy hülyézi az AH-t, a legkülönbözőbb jelzőkkel egészen az "emeletes barom"-ig. Tehát ha ő hülyézik, akkor az kongruens, de ha a Gundalf hülyézik, akkor fiatal beképzelt csitri.

Próbálok a cikkben több értelmet találni, de nem megy. Egy okostojás írt egy cikket arról, hogy szerinte a 19 éves csitri egy okostojás.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 839 — The only discipline that lasts, is self discipline
Beszéljünk komoly dolgokról: választási tippjáték lesz-e?
szaba
Ha már tippjáték. Volt szó fogadási oldalakról, ki mennyire esélyes. Funfact: a Garancsi és Habony által tulajdonolt vegas.hu-n MP odds-a 1,4, Orbáné 2,6. Ha jól emlékszem ez rosszabb, mint a Kampman által csekkolt nemzetközi fogadó oldal oddsai.

(Nem, továbbra sem gondolom, hogy ez jobb előrezelzés lenne a leendő nyertesre, mint a közvélemény kutatások. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
ozibozi New York Giants 21 503
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/656830610_2531164674020571_6179748680665487258_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=4bmBY7UbVWwQ7kNvwHMLUmB&_nc_oc=AdoQuvBMmE4Aum8TOy5sNqAmgHUabQwmxp576JCRW7Cx_1k1PrBM975oxQiICfrAe54&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=MR_d9bS4nnJEQEbf_ZwTyg&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af4CBcNUJ3U6sQP-ZvO6om6ziEft3tifOCr6Q8nLITA0kg&oe=6A02E431
107.506 Aufrufe · 1.909 Reaktionen | Zárug Péter Farkas: „Harmadvonalbeli kampánycsapata van Orbánnak." Teljes podcast: https://youtu.be/1e4CHXwNwhw | Válasz Online
Zárug Péter Farkas: „Harmadvonalbeli kampánycsapata van Orbánnak." Teljes podcast: https://youtu.be/1e4CHXwNwhw
1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
ezt is..
bár ez már nem fogja átütni az ingerküszöbünk..
https://telex.hu/belfold/2026/04/01/nemzeti-valasztasi-bizottsag-nvb-ules-gyerekek-a-kampanyban-kettos-merce-tisza-part-fidesz
ha most nem sikerül leváltani ezt a rendszert akkor szerintem... <--- és ide mindenki rakhatja a saját disztópiáját

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
xrace77 Denver Broncos 4 722
Érdekes interjú. Érdemes rászánni az időt és elolvasni.
 hvg.hu/360/20260401_sudar-balazs-interju-torokkor-ukrajna-haboru-parhuzamok
1 hónapja
Josszi
75%, nem lesz Tisza 2/3-ad (110 képviselő) ,MH is bejut,Hadházy 20-25% között, Hiller,Kunhalmi: 4%

1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 917 — #NoStress

open.substack.com/pub/hungarianmuse/p/parasztbacsi-a-jurassic-park-utan?r=6hsaya&utm_medium=ios
Lúdas Solymi
Nem gyanús a sztori, hanem -mondjuk úgy, hogy - személyes.
De ez tipikus minden utólag elmesélt sztorinál, amikor a történet elmesélése nem csak a szikár tényeket tartalmazza, mint mondjuk egy hír felolvasva, vagy egy rövid filmösszefoglaló, hanem értelemszerűen tartalmazza a benne résztvevő és azt előadó megélését, benyomásait, hangulatait, szófordulatait, jelzőit, stb., és hasonló érzelmi megnyilvanulásait is.

1 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
 hvg.hu/itthon/20260401_szabo-bence-interju-telex-orban-viktor-pinter-sandor

Ez azért erős anyag, mondott szép dolgokat.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Baszki, úgy fekszem le, hogy ma semmi balhé nem volt???
NB2
Szerintem életem első április elsejéje volt, amikor egyetlen egy "bolondok napjás" kontentbe vagy hülye beszólásba se futottam bele

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Sobri Jóska

Rekordrészvétel 78%, Tisza kétharmad, kétpárti parlament, Hadházy 20% alatt, Hiller, Kunhalmi dettó.

1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 070
ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀
Josszi
egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
fake.id
abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀
sajnos egyre több az agresszív ember aki beszól, kiabál ilyesmik... próbáljuk békésen nyugodtan kezelni, de néha nagyon nehéz, idösebbek pl bemennek a spar-ba ami elött vagyunk és panaszkodnak az üzletvezetőnek, lidl elött rendőrt hívott ki ránk a területi vezető pedig ott is közterületen álltunk 😊
és ez bp-13 de gondolom ha jár erre más aki vidélen nyomja ő mesél majd cifrábbakat ha lesz rá ideje, bocsi a panaszáradatért
Josszi
Én ma délelőtt Tápióbicskén, délután Tápiószentmártonban voltam pultozni. Semmi rossz tapasztalat, pedig itt nem is olyan rég meg komolyan féltek az emberek. Tessék megnézni az itteni képviselőjelölt Polgár Gyuri oldalát. Ma kijött egy videó és lesz folytatás! 😊
Klaci79
Tápióságban mit tapasztaltál? van esély vagy fidesz többséglesz?
Josszi
Lassan minden helyen jártam, van ahol többször is. A képviselőjelölt sokkal többször. Nagyon pozitívnak tűnik, iszonyat jók a szigetek ott. Az emberek lelkesek és azt mondjak nagyon sokat változott minden. Úgyhogy én annak ellenére nagyon pozitív vagyok, hog az utolsó mérések 0.5%-os hátrányt mutattak. De ez sokkal többről indult.
Klaci79
ti vagytok ott a hősök nem mi itt a buborékban
Josszi
Köszönjük, de szerencsére tényleg sok a pozitívum van, hogy segítsen fél lábon kibírni. Ami mondjuk nagyon gáz, hogy a polgikról milyen szörnyű történeteteket hall az ember a kistelepüléseken. Tényleg mintha feudalizmus lenne 😥
1 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 273

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 979 — Kinek mit intézett a kormánya
(Akkor ha jól kértem így kell jelentkezni a Sobri féle választási forró rakás játékra, so inkább írom megint, hogy fixen meglegyen)

zacknorb

1. 1% alatti DK az országos listás eredményekben.
2. Fixen 70% felett lesz részvétel, és 6% alatt az MHM országos listás eredményben. Ha eléri a részvétel a 80%-ot, 5% alatt lesz az MHM.

Poloska vagyok.
1 hónapja
szaba
Remélem
vpi
Már napok óta gondolkozok rajta, hogy minek kéne lennie, de nem igazán találom az ideális formátumot.
Persze lehet végső nyertesre tippelni, meg Tisza kétharmad over/under, vagy bejut e a Mi Hazánk, de úgy vélem itt kb.mindenkinek -apró eltérésekkel- ugyanaz a tippsor jönne ki.
Azon is gondolkodtam, hogy a TDF-hez vagy az olimpiához hasonlóan kérdéssor lenne, részvételi százalék, az érdekesebb evk-ra tippeljünk (elér e Hadházy 25%-t, vagy MP 65-t, bejut e Nagy Ervin vagy Pócs János, stb.), de ez meg összesíthetetlen, összemérhetetlen és egy major tipp végighullámzik a kisebb tippeken is.
Meg ugye felmerül a kérdés: mire akarsz tippelni?
Lehet jobb lenne ha nem klasszikus tippsor lenne, hanem bárki választ tetszőlegesen 2-3 fontos állítást amit el akar mondani, plusz ugyanennyi kisebb egyedi meglátást amire lokáció szerint jobban rálát, ezeket röviden(!) leírja, egy admin egy kiemeltbe ezeket összemásolja, aztán majd utána vissza lehet nezni, olvasni, és nem kell 50 oldalt visszagörgetni.

Ilyesmire gondoltam:

Sobri Jóska
Ha lemegy rendben, szabadon a választás, akkor 78 százalékos rekordrészvétel, kétharmados Tisza győzelem, kétpárti parlament, Hadházy 20% alatt kap, minden budapesti evk-t a Tisza nyer.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha behozod az egyes OEVK-kat, akkor követhetetlen és túl bonyolult lesz.
Szerintem két alapvető kérdés van, esetleg három:
I. Mely pártok kerülnek be a parlamentbe?
II. Ki nyeri a választást?
1. Fidesz, de egymagában nem lesz többsége
2. Fidesz, egyszerű többséggel
3. Fidesz, kétharmados többséggel
4. Tisza, de egymagában nem lesz többsége
5. Tisza, egyszerű többséggel
6. Tisza, kétharmados többséggel
Bónusz, opcionális:
III. Hány egyéni mandátumot szerez a Fidesz, hányat a Tisza? (Vagy: hány mandátumot szerez összesen a Fidesz, hányat a Tisza + a még bejutó párt?)
nagylaza, főpohárnok
Ami pedig a legegyszerűbb: hány százalékot kapnak országos listán a parlamentbe jutó pártok?
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 871 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2026/04/01/nemzeti-valasztasi-bizottsag-nvb-ules-gyerekek-a-kampanyban-kettos-merce-tisza-part-fidesz

Egyenlő feltételek, pártatlanság, stb stb 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Tisztára, mintha Örkény írta volna ezt az egész március hónapot. /Ja nem, az unokája... 😀 /
Vitézlő Titoknok tomz
vazzz... 😀😀😀DDDDDDDDD

1 hónapja
NB2
Csorgattak 35 milliárdot Tiborczéknak, oda se neki. Jut is, marad is.
1 hónapja
szaba
Remélem
vpi
Már napok óta gondolkozok rajta, hogy minek kéne lennie, de nem igazán találom az ideális formátumot.
Persze lehet végső nyertesre tippelni, meg Tisza kétharmad over/under, vagy bejut e a Mi Hazánk, de úgy vélem itt kb.mindenkinek -apró eltérésekkel- ugyanaz a tippsor jönne ki.
Azon is gondolkodtam, hogy a TDF-hez vagy az olimpiához hasonlóan kérdéssor lenne, részvételi százalék, az érdekesebb evk-ra tippeljünk (elér e Hadházy 25%-t, vagy MP 65-t, bejut e Nagy Ervin vagy Pócs János, stb.), de ez meg összesíthetetlen, összemérhetetlen és egy major tipp végighullámzik a kisebb tippeken is.
Meg ugye felmerül a kérdés: mire akarsz tippelni?
Lehet jobb lenne ha nem klasszikus tippsor lenne, hanem bárki választ tetszőlegesen 2-3 fontos állítást amit el akar mondani, plusz ugyanennyi kisebb egyedi meglátást amire lokáció szerint jobban rálát, ezeket röviden(!) leírja, egy admin egy kiemeltbe ezeket összemásolja, aztán majd utána vissza lehet nezni, olvasni, és nem kell 50 oldalt visszagörgetni.

Ilyesmire gondoltam:

Sobri Jóska
Ha lemegy rendben, szabadon a választás, akkor 78 százalékos rekordrészvétel, kétharmados Tisza győzelem, kétpárti parlament, Hadházy 20% alatt kap, minden budapesti evk-t a Tisza nyer.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha behozod az egyes OEVK-kat, akkor követhetetlen és túl bonyolult lesz.
Szerintem két alapvető kérdés van, esetleg három:
I. Mely pártok kerülnek be a parlamentbe?
II. Ki nyeri a választást?
1. Fidesz, de egymagában nem lesz többsége
2. Fidesz, egyszerű többséggel
3. Fidesz, kétharmados többséggel
4. Tisza, de egymagában nem lesz többsége
5. Tisza, egyszerű többséggel
6. Tisza, kétharmados többséggel
Bónusz, opcionális:
III. Hány egyéni mandátumot szerez a Fidesz, hányat a Tisza? (Vagy: hány mandátumot szerez összesen a Fidesz, hányat a Tisza + a még bejutó párt?)

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
NB2
mi? mondom hogy megakartak ma baszni? ez neked semmi??!! 😀
Josszi
minek mentél oda? 😀
Negritis, a vajda
pont ezért! imádom a 60 körüli mackónadrágos telepi alkeszeket

1 hónapja
Ez megint mekkora felsősarkos ollózott öngól volt megint, a főni eszmecserél hajdupetivel arról az emberről, akinek az a másfél év felfüggesztettet köszönheti... 😀

Tisztára, mintha Örkény írta volna ezt az egész március hónapot. /Ja nem, az unokája... 😀 /
Vitézlő Titoknok tomz
és akkor az áprilist ki írja?
Löfli

1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Ez megint mekkora felsősarkos ollózott öngól volt megint, a főni eszmecserél hajdupetivel arról az emberről, akinek az a másfél év felfüggesztettet köszönheti... 😀

Vitézlő Titoknok tomz
és akkor az áprilist ki írja?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 186 — The Mathematician
NB2
Josszi
minek mentél oda? 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
NB2
Azért a Partizánban az ukrán pénzszállítók ügyvédje mondott pár durva dolgot, de ebben a brutál határatlépéscunamiban ez már fel se tűnik.

1 hónapja
NB2