Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Most mondja itt egyik kolléganőm, hogy PetiKém meg homoszexuális és Dzsudzsi a párja?Mekkora kő alatt élsz? 😀
Ez nekem új, valaki segítene ebben, hogy valóban igazat mond a kolléganőm? Mondjuk mindig láttam az ő róla szóló bejegyzések alatt Dzsudzsák képét feltűnni, de nekem ez tényleg új.
Bruce
Konkrétan együtt járnak karácsonykor éjféli misére, még az asszony és Balázs frizurája is ugyanolyan 😀😀😀
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
Most mondja itt egyik kolléganőm, hogy PetiKém meg homoszexuális és Dzsudzsi a párja?OV meg veri az asszonyt, Mészáros Lőrincnek halálos betegsége van ezért fogyott, a Varga Judit Novák Katalin ollózós videóra meg annyian vagy többen várnak mint a Merkely Bélás vagy Opitz Barbis remekműre... MP-s videót Március 15-re időzitik hogy legyen téma, ezért jött ki húsvét előtt a netre, meg a választás előtt 1 nappal, pont akkor amikor MP-t miniszterelnöknek választották, hogy legyen miről beszélnie az embereknek.
Ez nekem új, valaki segítene ebben, hogy valóban igazat mond a kolléganőm? Mondjuk mindig láttam az ő róla szóló bejegyzések alatt Dzsudzsák képét feltűnni, de nekem ez tényleg új.
Bruce
A lista szabadon folytatható.
Ha eddig valamelyikről nem hallottál az biztos azért van mert a Gyurcsány Feri által belebegtetett Orbán Viktor-féle svájci bankszámláról fizetnek
Szerkesztette: bobi0092
1 hónapja
Most mondja itt egyik kolléganőm, hogy PetiKém meg homoszexuális és Dzsudzsi a párja?Ez nekem új, valaki segítene ebben, hogy valóban igazat mond a kolléganőm? Mondjuk mindig láttam az ő róla szóló bejegyzések alatt Dzsudzsák képét feltűnni, de nekem ez tényleg új.
1 hónapja
Tényleg, van itt a fórumon Mi hazánk szavazó (Gabenen kívül 😁)?Egyéniben még fontolgatom. Bár a dékás néni kétségkívül kedvesebb.
warr_b
1 hónapja
Csak jól tette MP, hogy semmilyen szinten nem volt hajlandó összeállni az "óellenzék" képviselőivel...Pletyka Némethonból:Számomra mondjuk az is felfoghatatlan, hogy 2026-ban is mennyien képtelenek még az ügyfélkaput használni
ismerősök írják, hogy egyszercsak görög meg német nemzetiségűek lettek, így csak arra a listára szavazhatnának.
Kérvényezni kellett a törlését és az ügyintéző nem tudta megmondani, ki és mikor változtatta meg.
Azért ez elég aljas húzás, ha tömegesen igaz.
Dzsokijuing
Más: összenő, ami összetartozik
hvg.hu/itthon/20260402_rig-lajos-navracsics-tibor-tapolca-fidesz-ellenzeki-kepviselojelolt-tisza-part
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Pletyka Némethonból:Nekem küldött értesítést a tisza app, hogy csekkoljam.
ismerősök írják, hogy egyszercsak görög meg német nemzetiségűek lettek, így csak arra a listára szavazhatnának.
Kérvényezni kellett a törlését és az ügyintéző nem tudta megmondani, ki és mikor változtatta meg.
Dzsokijuing
Btw, sikerült nekik? Vagy a bürokráció olyan gyors lesz véletlen, hogy április 13-ra sikerül?
Szerkesztette: dugo93
1 hónapja
Pletyka Némethonból:Számomra mondjuk az is felfoghatatlan, hogy 2026-ban is mennyien képtelenek még az ügyfélkaput használni
Dzsokijuing
Más: összenő, ami összetartozik
hvg.hu/itthon/20260402_rig-lajos-navracsics-tibor-tapolca-fidesz-ellenzeki-kepviselojelolt-tisza-part

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
4 éve még nekem is az volt a kisebbik rosszTényleg, van itt a fórumon Mi hazánk szavazó (Gabenen kívül 😁)?meki és én is azok voltunk 4 éve (emlékeim szerint)
warr_b
NB2
1 hónapja
Tényleg, van itt a fórumon Mi hazánk szavazó (Gabenen kívül 😁)?meki és én is azok voltunk 4 éve (emlékeim szerint)
warr_b
1 hónapja
Pletyka Némethonból:nemzetiseginevjegyzek.hu/?utm_campaign=email&fbclid=IwY2xjawQ7IBFleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBiNHVWWE5QeVVoZG1LOXZ5c3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHrRD0lSlDPu-TZZHS1WPG3LnyMxUyQld_eKYeiPqKNlCzimcby5d3NePmE2n_aem_1Tap7sKsDxYUeyADnLVKHQ
Dzsokijuing
Itt tudjátok ellenőrizni. Én is ma csekkolom majd.
Szerk.: nem vagyok benne
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Pletyka Némethonból:ismerősök írják, hogy egyszercsak görög meg német nemzetiségűek lettek, így csak arra a listára szavazhatnának.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Tényleg, van itt a fórumon Mi hazánk szavazó (Gabenen kívül 😁)?

1 hónapja
Persze, a mihasznák...Sajnos még van a munkáspárt is és természetesen a mi hazánkHárom körzetben lépteti vissza egyéni jelöltjeit a Magyar Kétfarkú Kutyapárt: Veszprém 3-as (Sándor Balázs) , Pest 14-es (Gór-Nagy György) és Nógrád 1-es (Czvanczig László) választókerülete érintett a döntésben – jelentette be a párt.Maradt még Nógrád1-ben más jelölt a fideszesen meg a tiszáson kívűl? 😁
DK-s után a kutyapártos is visszalépett Nógrád 1-ben. talán így hozható az az oevk. Veszprém 3 nálam nem billegő (tisza win), Pest 14 talán, de ott is inkább a fidesz a favorit még így is szerintem.
deyell
warr_b
Bruce

1 hónapja
Akkor szarul fogalmaztam, ismétlemhát a DK legutóbb az EP választáson 14%-ot kapott Salgótarjánban, Bátonyterenyén 11%-ot. oké most nem kaptak volna annyit, meg nem csak ebből a két településből áll az oevk, de azért az jó hír volt, hogy visszalépett a jelöltjük. az MKKP visszalépése annyit nem nyom a latba, de ilyen kiélezett választókerületben 1-2% szavazat is döntő lehet. remélem végre Becsó Zsolt el lesz takarítva, még fideszes szinten is ritka ellenszenves egy figura.Három körzetben lépteti vissza egyéni jelöltjeit a Magyar Kétfarkú Kutyapárt: Veszprém 3-as (Sándor Balázs) , Pest 14-es (Gór-Nagy György) és Nógrád 1-es (Czvanczig László) választókerülete érintett a döntésben – jelentette be a párt.Cvanzcigra amúgy is kb annyian szavaztak volna, mint a DK országos listára, ergo nem számít.
DK-s után a kutyapártos is visszalépett Nógrád 1-ben. talán így hozható az az oevk. Veszprém 3 nálam nem billegő (tisza win), Pest 14 talán, de ott is inkább a fidesz a favorit még így is szerintem.
deyell
zacknorb
deyell
Czvanczigra annyian sem szavaztak volna arányaiban, mint országos szinten fognak a DK országos listára (1% alatt)
Ez jelenthet valamit, de sokat nem fog
Poloska vagyok.
1 hónapja
Bajnok Gyula fejét a gigachad is megirigyelnéSajnos még van a munkáspárt is és természetesen a mi hazánkHárom körzetben lépteti vissza egyéni jelöltjeit a Magyar Kétfarkú Kutyapárt: Veszprém 3-as (Sándor Balázs) , Pest 14-es (Gór-Nagy György) és Nógrád 1-es (Czvanczig László) választókerülete érintett a döntésben – jelentette be a párt.Maradt még Nógrád1-ben más jelölt a fideszesen meg a tiszáson kívűl? 😁
deyell
warr_b
Bruce
Poloska vagyok.
1 hónapja
Sajnos még van a munkáspárt is és természetesen a mi hazánkHárom körzetben lépteti vissza egyéni jelöltjeit a Magyar Kétfarkú Kutyapárt: Veszprém 3-as (Sándor Balázs) , Pest 14-es (Gór-Nagy György) és Nógrád 1-es (Czvanczig László) választókerülete érintett a döntésben – jelentette be a párt.Maradt még Nógrád1-ben más jelölt a fideszesen meg a tiszáson kívűl? 😁
deyell
warr_b
1 hónapja
Három körzetben lépteti vissza egyéni jelöltjeit a Magyar Kétfarkú Kutyapárt: Veszprém 3-as (Sándor Balázs) , Pest 14-es (Gór-Nagy György) és Nógrád 1-es (Czvanczig László) választókerülete érintett a döntésben – jelentette be a párt.Maradt még Nógrád1-ben más jelölt a fideszesen meg a tiszáson kívűl? 😁
deyell

1 hónapja
hát a DK legutóbb az EP választáson 14%-ot kapott Salgótarjánban, Bátonyterenyén 11%-ot. oké most nem kaptak volna annyit, meg nem csak ebből a két településből áll az oevk, de azért az jó hír volt, hogy visszalépett a jelöltjük. az MKKP visszalépése annyit nem nyom a latba, de ilyen kiélezett választókerületben 1-2% szavazat is döntő lehet. remélem végre Becsó Zsolt el lesz takarítva, még fideszes szinten is ritka ellenszenves egy figura.Három körzetben lépteti vissza egyéni jelöltjeit a Magyar Kétfarkú Kutyapárt: Veszprém 3-as (Sándor Balázs) , Pest 14-es (Gór-Nagy György) és Nógrád 1-es (Czvanczig László) választókerülete érintett a döntésben – jelentette be a párt.Cvanzcigra amúgy is kb annyian szavaztak volna, mint a DK országos listára, ergo nem számít.
deyell
zacknorb
built for this shit
1 hónapja
Három körzetben lépteti vissza egyéni jelöltjeit a Magyar Kétfarkú Kutyapárt: Veszprém 3-as (Sándor Balázs) , Pest 14-es (Gór-Nagy György) és Nógrád 1-es (Czvanczig László) választókerülete érintett a döntésben – jelentette be a párt.Cvanzcigra amúgy is kb annyian szavaztak volna, mint a DK országos listára, ergo nem számít.
deyell
Poloska vagyok.
1 hónapja
Három körzetben lépteti vissza egyéni jelöltjeit a Magyar Kétfarkú Kutyapárt: Veszprém 3-as (Sándor Balázs) , Pest 14-es (Gór-Nagy György) és Nógrád 1-es (Czvanczig László) választókerülete érintett a döntésben – jelentette be a párt. DK-s után a kutyapártos is visszalépett Nógrád 1-ben. talán így hozható az az oevk. Veszprém 3 nálam nem billegő (tisza win), Pest 14 talán, de ott is inkább a fidesz a favorit még így is szerintem.
built for this shit
1 hónapja
mekkora hősök......... 🙄 🙄Kicsinek is örüljünk, DK-nak is kösz.
bogjosi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Ha viszont valaki mégiscsak végigtippelne a 106 OEVK-t, meg a listás mandátum-elosztásra is adna egy tippet, annak itt egy excel sheet, ami erről a linkről letölthető, benne az egyes OEVK-k '22-es eredményeivel, illetve a '24-es EP választás OEVK-ra lebontott eredményeivel:docs.google.com/spreadsheets/d/1kdtRYldMd5XsKVWL1YFjdTF25dKIABKmmE3Ko8gXT5E/edit?gid=0#gid=0
Részemről a tippek:
76%-os részvétel, 50,5% Tisza, 41% Fidesz, 5% Mi Hazánk, 2% MKKP, 1,5% DK
107 Tisza, 87 Fidesz, 5 Mi Hazánk.
1 hónapja
Dunyov utcai Spar? 😀idösebbek pl bemennek a spar-ba ami elött vagyunkma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
1 hónapja
A szlovének szóltak a magyar hatóságoknak, szóval feltételezem pontosan semmit.444.hu/2026/04/02/iskolai-meszarlasra-keszulhetett-egy-15-eves-fiu-budapestenSzülőket, ofőt, iskolát előszedni. Mit láttak ebből?
r.baggio
Dzsokijuing
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May