Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Challenge accepted, level 1 completed.Pletyka Némethonból:Nekem küldött értesítést a tisza app, hogy csekkoljam.
ismerősök írják, hogy egyszercsak görög meg német nemzetiségűek lettek, így csak arra a listára szavazhatnának.
Kérvényezni kellett a törlését és az ügyintéző nem tudta megmondani, ki és mikor változtatta meg.
Azért ez elég aljas húzás, ha tömegesen igaz.
Dzsokijuing
Btw, sikerült nekik? Vagy a bürokráció olyan gyors lesz véletlen, hogy április 13-ra sikerül?
dugo93
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
A Spar pedig ellenzéki, a fideszesek CBA-ba járnak 😊Nice, épp jöttem ki onnan, amikor te vagy a kollegad próbálta magyarázni a fideszt valami felkegyelmunek. Csak elismeroen biccentettem 🫡.az az 😀Dunyov utcai Spar? 😀idösebbek pl bemennek a spar-ba ami elött vagyunkma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
Duff
Josszi
Amugy az a spar kegyetlen, de sajna csak ez van itt a környéken. 😀
Duff
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Hulyen fogalmaztam kicsit, igen van meg egy spar, de spar-spar, ugyanolyan szar 😀.1 sarokra ott van a másik. mondjuk részemről minden spar vállalhatatlan, de néha a szükség törvényt bont. 2 sarokra van még egy manna, 4re pedig penny markec (mondjuk az sem jobb sokkal, de legalább nem rabolnak ki)Nice, épp jöttem ki onnan, amikor te vagy a kollegad próbálta magyarázni a fideszt valami felkegyelmunek. Csak elismeroen biccentettem 🫡.az az 😀Dunyov utcai Spar? 😀idösebbek pl bemennek a spar-ba ami elött vagyunkma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
Duff
Josszi
Duff
josszi választásig ott leszel? aránylag sűrűn járok arra, csak rád köszönnék, ha úgy adja ki
fake.id
A Manna kurvadraga, oda csak akkor megyek, ha minden mas zarva. Penny meg azert kicsit arrebb van, annyival meg nem jobb. Ha mar gyalogolni akarok, akkor a Petnehazy ALDI a nyero.
1 hónapja
1 sarokra ott van a másik. mondjuk részemről minden spar vállalhatatlan, de néha a szükség törvényt bont. 2 sarokra van még egy manna, 4re pedig penny markec (mondjuk az sem jobb sokkal, de legalább nem rabolnak ki)Nice, épp jöttem ki onnan, amikor te vagy a kollegad próbálta magyarázni a fideszt valami felkegyelmunek. Csak elismeroen biccentettem 🫡.az az 😀Dunyov utcai Spar? 😀idösebbek pl bemennek a spar-ba ami elött vagyunkma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
Duff
Josszi
Duff
josszi választásig ott leszel? aránylag sűrűn járok arra, csak rád köszönnék, ha úgy adja ki
1 hónapja
Bocsi, elírtam Szandit akartam írni 😀 Teljesen elfelejtettem zsirszalonna, disznósajt arcú sziszitHa kint telefonálok az erkélyen az irodában, a Bartókon és mit látok, ha Sziszit ezerrel fényképezik az út szélén. hirtelen em tudtam, hogy most ez már az OF honlapra lesz, vagy még egy utolsó rángatozás.a német sziszit? pfáj gec, medveapu?
KB23
Josszi
1 hónapja
Nice, épp jöttem ki onnan, amikor te vagy a kollegad próbálta magyarázni a fideszt valami felkegyelmunek. Csak elismeroen biccentettem 🫡.az az 😀Dunyov utcai Spar? 😀idösebbek pl bemennek a spar-ba ami elött vagyunkma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
Duff
Josszi
1 hónapja
Ha kint telefonálok az erkélyen az irodában, a Bartókon és mit látok, ha Sziszit ezerrel fényképezik az út szélén. hirtelen em tudtam, hogy most ez már az OF honlapra lesz, vagy még egy utolsó rángatozás.a német sziszit? pfáj gec, medveapu?
KB23
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
pontosabban: nincs kétséget kizáróan bizonyítva, tekintettel arra, hogy elég kicsi az esélye annak, hogy valaki úgy járjon, mint Szájer.az elég gyakori a fideszben, lásd Szájer - Handó Tünde.Érdekesen definiálod az elég gyakorit, mert azon az eseten kívül egyéb bizonyított esetről nincs tudomásunk.
deyell
szaba
built for this shit
1 hónapja
az az 😀Dunyov utcai Spar? 😀idösebbek pl bemennek a spar-ba ami elött vagyunkma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
Duff
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
Pedig tele a Fidesz melegekkel, csak a meleg szolidaritás erősebb, mint a párthovatartozás.az elég gyakori a fideszben, lásd Szájer - Handó Tünde.Érdekesen definiálod az elég gyakorit, mert azon az eseten kívül egyéb bizonyított esetről nincs tudomásunk.
deyell
szaba
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
az elég gyakori a fideszben, lásd Szájer - Handó Tünde.Érdekesen definiálod az elég gyakorit, mert azon az eseten kívül egyéb bizonyított esetről nincs tudomásunk.
deyell
1 hónapja
Most mondja itt egyik kolléganőm, hogy PetiKém meg homoszexuális és Dzsudzsi a párja?Igen, Balázs szereti a fiukat. Linda is csak egy álca volt, de akkor már muszáj volt valakit mutatnia maga mellett.
Ez nekem új, valaki segítene ebben, hogy valóban igazat mond a kolléganőm? Mondjuk mindig láttam az ő róla szóló bejegyzések alatt Dzsudzsák képét feltűnni, de nekem ez tényleg új.
Bruce
De a “haverom” szerint nem búza Petya.
1 hónapja
az elég gyakori a fideszben, lásd Szájer - Handó Tünde.levendula házasság, love is loveMost mondja itt egyik kolléganőm, hogy PetiKém meg homoszexuális és Dzsudzsi a párja?egészen pontosan házibarát DZSB7, csak nem a feleségé.
Ez nekem új, valaki segítene ebben, hogy valóban igazat mond a kolléganőm? Mondjuk mindig láttam az ő róla szóló bejegyzések alatt Dzsudzsák képét feltűnni, de nekem ez tényleg új.
Bruce
deyell
resistance is futile
built for this shit
1 hónapja
levendula házasság, love is loveMost mondja itt egyik kolléganőm, hogy PetiKém meg homoszexuális és Dzsudzsi a párja?egészen pontosan házibarát DZSB7, csak nem a feleségé.
Bruce
deyell
1 hónapja
Most mondja itt egyik kolléganőm, hogy PetiKém meg homoszexuális és Dzsudzsi a párja?Nekem erről van relatíve belső infóm, h igaz.
Bruce
1 hónapja
Most mondja itt egyik kolléganőm, hogy PetiKém meg homoszexuális és Dzsudzsi a párja?JC6 a te embered.
Bruce
1 hónapja
Lölö ozempycet tol, nem?Most mondja itt egyik kolléganőm, hogy PetiKém meg homoszexuális és Dzsudzsi a párja?OV meg veri az asszonyt, Mészáros Lőrincnek halálos betegsége van ezért fogyott, a Varga Judit Novák Katalin ollózós videóra meg annyian vagy többen várnak mint a Merkely Bélás vagy Opitz Barbis remekműre... MP-s videót Március 15-re időzitik hogy legyen téma, ezért jött ki húsvét előtt a netre, meg a választás előtt 1 nappal, pont akkor amikor MP-t miniszterelnöknek választották, hogy legyen miről beszélnie az embereknek.
Bruce
A lista szabadon folytatható.
bobi0092
amúgy azért a Kakadu - Zsuzsi kapcsolat szépen követhető szóval jóval több valóság alapja van mint a Grazi "pihenőnek" annak hogy Anikó asszonyt verik vagy Anikó asszony ver mindenkit a családban
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Most mondja itt egyik kolléganőm, hogy PetiKém meg homoszexuális és Dzsudzsi a párja?egészen pontosan házibarát DZSB7, csak nem a feleségé.
Bruce
built for this shit
1 hónapja
Most mondja itt egyik kolléganőm, hogy PetiKém meg homoszexuális és Dzsudzsi a párja?Mekkora kő alatt élsz? 😀
Bruce
Konkrétan együtt járnak karácsonykor éjféli misére, még az asszony és Balázs frizurája is ugyanolyan 😀😀😀
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
Most mondja itt egyik kolléganőm, hogy PetiKém meg homoszexuális és Dzsudzsi a párja?OV meg veri az asszonyt, Mészáros Lőrincnek halálos betegsége van ezért fogyott, a Varga Judit Novák Katalin ollózós videóra meg annyian vagy többen várnak mint a Merkely Bélás vagy Opitz Barbis remekműre... MP-s videót Március 15-re időzitik hogy legyen téma, ezért jött ki húsvét előtt a netre, meg a választás előtt 1 nappal, pont akkor amikor MP-t miniszterelnöknek választották, hogy legyen miről beszélnie az embereknek.
Bruce
A lista szabadon folytatható.
Ha eddig valamelyikről nem hallottál az biztos azért van mert a Gyurcsány Feri által belebegtetett Orbán Viktor-féle svájci bankszámláról fizetnek
Szerkesztette: bobi0092
1 hónapja
Most mondja itt egyik kolléganőm, hogy PetiKém meg homoszexuális és Dzsudzsi a párja?Ez nekem új, valaki segítene ebben, hogy valóban igazat mond a kolléganőm? Mondjuk mindig láttam az ő róla szóló bejegyzések alatt Dzsudzsák képét feltűnni, de nekem ez tényleg új.
1 hónapja
Tényleg, van itt a fórumon Mi hazánk szavazó (Gabenen kívül 😁)?Egyéniben még fontolgatom. Bár a dékás néni kétségkívül kedvesebb.
warr_b
1 hónapja
Csak jól tette MP, hogy semmilyen szinten nem volt hajlandó összeállni az "óellenzék" képviselőivel...Pletyka Némethonból:Számomra mondjuk az is felfoghatatlan, hogy 2026-ban is mennyien képtelenek még az ügyfélkaput használni
ismerősök írják, hogy egyszercsak görög meg német nemzetiségűek lettek, így csak arra a listára szavazhatnának.
Kérvényezni kellett a törlését és az ügyintéző nem tudta megmondani, ki és mikor változtatta meg.
Dzsokijuing
Más: összenő, ami összetartozik
hvg.hu/itthon/20260402_rig-lajos-navracsics-tibor-tapolca-fidesz-ellenzeki-kepviselojelolt-tisza-part
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Pletyka Némethonból:Nekem küldött értesítést a tisza app, hogy csekkoljam.
Dzsokijuing
Btw, sikerült nekik? Vagy a bürokráció olyan gyors lesz véletlen, hogy április 13-ra sikerül?
Szerkesztette: dugo93
1 hónapja
Pletyka Némethonból:Számomra mondjuk az is felfoghatatlan, hogy 2026-ban is mennyien képtelenek még az ügyfélkaput használni
Dzsokijuing
Más: összenő, ami összetartozik
hvg.hu/itthon/20260402_rig-lajos-navracsics-tibor-tapolca-fidesz-ellenzeki-kepviselojelolt-tisza-part

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal