Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 650 — Patriot
Most mondja itt egyik kolléganőm, hogy PetiKém meg homoszexuális és Dzsudzsi a párja?

Ez nekem új, valaki segítene ebben, hogy valóban igazat mond a kolléganőm? Mondjuk mindig láttam az ő róla szóló bejegyzések alatt Dzsudzsák képét feltűnni, de nekem ez tényleg új.
Bruce
Mekkora kő alatt élsz? 😀
Konkrétan együtt járnak karácsonykor éjféli misére, még az asszony és Balázs frizurája is ugyanolyan 😀😀😀

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839
Most mondja itt egyik kolléganőm, hogy PetiKém meg homoszexuális és Dzsudzsi a párja?

Ez nekem új, valaki segítene ebben, hogy valóban igazat mond a kolléganőm? Mondjuk mindig láttam az ő róla szóló bejegyzések alatt Dzsudzsák képét feltűnni, de nekem ez tényleg új.
Bruce
OV meg veri az asszonyt, Mészáros Lőrincnek halálos betegsége van ezért fogyott, a Varga Judit Novák Katalin ollózós videóra meg annyian vagy többen várnak mint a Merkely Bélás vagy Opitz Barbis remekműre... MP-s videót Március 15-re időzitik hogy legyen téma, ezért jött ki húsvét előtt a netre, meg a választás előtt 1 nappal, pont akkor amikor MP-t miniszterelnöknek választották, hogy legyen miről beszélnie az embereknek.
A lista szabadon folytatható.

Ha eddig valamelyikről nem hallottál az biztos azért van mert a Gyurcsány Feri által belebegtetett Orbán Viktor-féle svájci bankszámláról fizetnek

Szerkesztette: bobi0092
1 hónapja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto

1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 693
Tényleg, van itt a fórumon Mi hazánk szavazó (Gabenen kívül 😁)?
warr_b
Egyéniben még fontolgatom. Bár a dékás néni kétségkívül kedvesebb.
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 870 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Pletyka Némethonból:
ismerősök írják, hogy egyszercsak görög meg német nemzetiségűek lettek, így csak arra a listára szavazhatnának.
Kérvényezni kellett a törlését és az ügyintéző nem tudta megmondani, ki és mikor változtatta meg.

Azért ez elég aljas húzás, ha tömegesen igaz.
Dzsokijuing
Számomra mondjuk az is felfoghatatlan, hogy 2026-ban is mennyien képtelenek még az ügyfélkaput használni

Más: összenő, ami összetartozik
 hvg.hu/itthon/20260402_rig-lajos-navracsics-tibor-tapolca-fidesz-ellenzeki-kepviselojelolt-tisza-part
r.baggio
Csak jól tette MP, hogy semmilyen szinten nem volt hajlandó összeállni az "óellenzék" képviselőivel...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 653
Pletyka Némethonból:
ismerősök írják, hogy egyszercsak görög meg német nemzetiségűek lettek, így csak arra a listára szavazhatnának.
Kérvényezni kellett a törlését és az ügyintéző nem tudta megmondani, ki és mikor változtatta meg.

Dzsokijuing
Nekem küldött értesítést a tisza app, hogy csekkoljam.

Btw, sikerült nekik? Vagy a bürokráció olyan gyors lesz véletlen, hogy április 13-ra sikerül?

Szerkesztette: dugo93

1 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Pletyka Némethonból:

Dzsokijuing
Számomra mondjuk az is felfoghatatlan, hogy 2026-ban is mennyien képtelenek még az ügyfélkaput használni

Más: összenő, ami összetartozik
 hvg.hu/itthon/20260402_rig-lajos-navracsics-tibor-tapolca-fidesz-ellenzeki-kepviselojelolt-tisza-part

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 178 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
warr_b
meki és én is azok voltunk 4 éve (emlékeim szerint)
NB2
4 éve még nekem is az volt a kisebbik rossz
1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 543 — nabege2@yahoo.com
warr_b
meki és én is azok voltunk 4 éve (emlékeim szerint)
1 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 216 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Pletyka Némethonból:

Dzsokijuing
 nemzetiseginevjegyzek.hu/?utm_campaign=email&fbclid=IwY2xjawQ7IBFleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBiNHVWWE5QeVVoZG1LOXZ5c3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHrRD0lSlDPu-TZZHS1WPG3LnyMxUyQld_eKYeiPqKNlCzimcby5d3NePmE2n_aem_1Tap7sKsDxYUeyADnLVKHQ

Itt tudjátok ellenőrizni. Én is ma csekkolom majd.

Szerk.: nem vagyok benne

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 775 — Saturday Night Lights
Pletyka Némethonból:

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 870 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

1 hónapja
Három körzetben lépteti vissza egyéni jelöltjeit a Magyar Kétfarkú Kutyapárt: Veszprém 3-as (Sándor Balázs) , Pest 14-es (Gór-Nagy György) és Nógrád 1-es (Czvanczig László) választókerülete érintett a döntésben – jelentette be a párt.

DK-s után a kutyapártos is visszalépett Nógrád 1-ben. talán így hozható az az oevk. Veszprém 3 nálam nem billegő (tisza win), Pest 14 talán, de ott is inkább a fidesz a favorit még így is szerintem.
deyell
Maradt még Nógrád1-ben más jelölt a fideszesen meg a tiszáson kívűl? 😁
warr_b
Sajnos még van a munkáspárt is és természetesen a mi hazánk
Bruce
Persze, a mihasznák...

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 979 — Kinek mit intézett a kormánya
Három körzetben lépteti vissza egyéni jelöltjeit a Magyar Kétfarkú Kutyapárt: Veszprém 3-as (Sándor Balázs) , Pest 14-es (Gór-Nagy György) és Nógrád 1-es (Czvanczig László) választókerülete érintett a döntésben – jelentette be a párt.

DK-s után a kutyapártos is visszalépett Nógrád 1-ben. talán így hozható az az oevk. Veszprém 3 nálam nem billegő (tisza win), Pest 14 talán, de ott is inkább a fidesz a favorit még így is szerintem.
deyell
Cvanzcigra amúgy is kb annyian szavaztak volna, mint a DK országos listára, ergo nem számít.
zacknorb
hát a DK legutóbb az EP választáson 14%-ot kapott Salgótarjánban, Bátonyterenyén 11%-ot. oké most nem kaptak volna annyit, meg nem csak ebből a két településből áll az oevk, de azért az jó hír volt, hogy visszalépett a jelöltjük. az MKKP visszalépése annyit nem nyom a latba, de ilyen kiélezett választókerületben 1-2% szavazat is döntő lehet. remélem végre Becsó Zsolt el lesz takarítva, még fideszes szinten is ritka ellenszenves egy figura.
deyell
Akkor szarul fogalmaztam, ismétlem

Czvanczigra annyian sem szavaztak volna arányaiban, mint országos szinten fognak a DK országos listára (1% alatt)

Ez jelenthet valamit, de sokat nem fog

Poloska vagyok.
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 979 — Kinek mit intézett a kormánya

deyell
warr_b
Bruce
Bajnok Gyula fejét a gigachad is megirigyelné

Poloska vagyok.
1 hónapja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto

deyell
warr_b
1 hónapja

deyell

1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 647 — Sworn to the Dark

deyell
Cvanzcigra amúgy is kb annyian szavaztak volna, mint a DK országos listára, ergo nem számít.
zacknorb
hát a DK legutóbb az EP választáson 14%-ot kapott Salgótarjánban, Bátonyterenyén 11%-ot. oké most nem kaptak volna annyit, meg nem csak ebből a két településből áll az oevk, de azért az jó hír volt, hogy visszalépett a jelöltjük. az MKKP visszalépése annyit nem nyom a latba, de ilyen kiélezett választókerületben 1-2% szavazat is döntő lehet. remélem végre Becsó Zsolt el lesz takarítva, még fideszes szinten is ritka ellenszenves egy figura.

built for this shit

1 hónapja

deyell

Poloska vagyok.
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 647 — Sworn to the Dark

built for this shit

1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 775 — Saturday Night Lights
mekkora hősök......... 🙄 🙄

bogjosi
Kicsinek is örüljünk, DK-nak is kösz.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 261
mekkora hősök......... 🙄 🙄

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 411
Ha viszont valaki mégiscsak végigtippelne a 106 OEVK-t, meg a listás mandátum-elosztásra is adna egy tippet, annak itt egy excel sheet, ami erről a linkről letölthető, benne az egyes OEVK-k '22-es eredményeivel, illetve a '24-es EP választás OEVK-ra lebontott eredményeivel:

docs.google.com/spreadsheets/d/1kdtRYldMd5XsKVWL1YFjdTF25dKIABKmmE3Ko8gXT5E/edit?gid=0#gid=0

Részemről a tippek:
76%-os részvétel, 50,5% Tisza, 41% Fidesz, 5% Mi Hazánk, 2% MKKP, 1,5% DK
107 Tisza, 87 Fidesz, 5 Mi Hazánk.

1 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 501
ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀
Josszi
egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
fake.id
idösebbek pl bemennek a spar-ba ami elött vagyunk
Josszi
Dunyov utcai Spar? 😀
1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 604
 444.hu/2026/04/02/iskolai-meszarlasra-keszulhetett-egy-15-eves-fiu-budapesten
r.baggio
Szülőket, ofőt, iskolát előszedni. Mit láttak ebből?
Dzsokijuing
A szlovének szóltak a magyar hatóságoknak, szóval feltételezem pontosan semmit.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May