Politika
64 feliratkozó
5 hónapja
Lehet csak azért látom így, mert ezt akarom látni, de kezdenek kicsúszni a kezükből a dolgok.jaj alig várom a holnapi kormányinfótGulyás úr holnapra kigyúrja magát a brit titkosszolgálat témában is.
Josszi
Az ukrán maffia fellélegezhet, mert átkerül a fókusz nyugatra.
Lánczi elvtársat még nem hallottam a témában, az államellenes kisérletre nem kellene valami válaszcsapás? 🍿😬
gamerkr
Eddig mindig csak egy veszély volt terítéken, amitől meg kellett óvniuk az országot: Soros, migránsok, háború, Brüsszel, Ukrajna,...
Most meg annyian vannak egyszerre, hogy a tábor jelentős részét kitevő egybitesek már követni sem tudják.
-Ki az ellenség?
-MI6
-Mi hát!? Hát mi vagyunk az ellenség?
5 hónapja
Az a gondjuk, hogy a pedofil botrány (és a tegnapi kikelése) után, totál hihető az ügy, mert Semmilyen pont az a fajta szenteskedő nyálas arrogáns fasz, akiből simán ki lehet nézni, hogy miután nap közben tolja a kdnp dumát utána esténként kisfiúkat abajgat...Kocsis is akkorát megy, hogy mindjárt összefossa magát mindenki, ez a csávó is teljes szereptévesztésbe került mára.Próbáltam meghallgatni a csodát, amit a Harcosok Órájában előadott. Még ha igaza is van, és teljesen kreált az ügy, egyszerűen túl bonyolult az egyszerű választóknak megcáfolni a Zsóti bácsit. Ezért is fáj most nekik ez kurvára.
somoskovig
Kíváncsi vagyok meddig marad napirenden, én a kegyelmi ügyet is azt hittem, hogy pár nap alatt besöprik a szőnyeg alá.
balintbaba

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
10 éves nyomozás után az ÜGY maga nem kreáltKocsis is akkorát megy, hogy mindjárt összefossa magát mindenki, ez a csávó is teljes szereptévesztésbe került mára.Próbáltam meghallgatni a csodát, amit a Harcosok Órájában előadott. Még ha igaza is van, és teljesen kreált az ügy, egyszerűen túl bonyolult az egyszerű választóknak megcáfolni a Zsóti bácsit. Ezért is fáj most nekik ez kurvára.
somoskovig
Kíváncsi vagyok meddig marad napirenden, én a kegyelmi ügyet is azt hittem, hogy pár nap alatt besöprik a szőnyeg alá.
balintbaba
a kérdés hogy ki a sáros benne
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Kocsis is akkorát megy, hogy mindjárt összefossa magát mindenki, ez a csávó is teljes szereptévesztésbe került mára.Próbáltam meghallgatni a csodát, amit a Harcosok Órájában előadott. Még ha igaza is van, és teljesen kreált az ügy, egyszerűen túl bonyolult az egyszerű választóknak megcáfolni a Zsóti bácsit. Ezért is fáj most nekik ez kurvára.
somoskovig
Kíváncsi vagyok, meddig marad napirenden, én a kegyelmi ügyet is azt hittem, hogy pár nap alatt besöprik a szőnyeg alá.
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
5 hónapja
Azért nem kicsit gyomorforgató koncepciós perezni 1 nappal azután, hogy Vitya kikelt a FB-on, hogy az EU nem vette el MP mentelmi jogát aljas módon és így nem tudják bíróság elég citálni egy szaros telefon miatt...

5 hónapja
Amit ezek csináltak, csak egy módon lehet lerombolni, családon, személyen keresztül támadni folyamatosan, mert nincsenek hozzàszokva, jól vannak lakva, ezért ma már hatásos az ami 4-8 éve nem működött, mert elgyengültek és gyenge képességű embereket tettek maguk helyett pozícióba.Sok felé kell most lőni, sok a gyenge pont. Ebből csak egy ez a féreg Semjén. /Aki az elmúlt 30 évben már tett annyi szart, hogy lényegtelen a konkrét eset/
Ezt csinálták volna ők is Petyával, csak nem sikerült, megúszta egy telefonos Dunába dobással, azóta láthatöan képzés alatt van folyamatosan.
Ezeket viszont nem képzi már senki, aranybánya bármelyik támadása.
A család és a múlt titkai a gyenge pontok. Amit pedig elhisznek a ‘népek’ az kb elég is.
Ráhel sem véletlenül tűnik el mindig választások előtt.
A jelenben úgy sem történik semmi olyan ami érdekes.
Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
Nem tudom ki volt a másik oldalon, de most megemelem a kalapom előtte.www.reddit.com/r/hungary/comments/1npbfkg/hollik_istv%C3%A1n_ki_kel_mag%C3%A1b%C3%B3l_a_parlamentben/Linket, légy szí'!Kocsis is akkorát megy, hogy mindjárt összefossa magát mindenki, ez a csávó is teljes szereptévesztésbe került mára.én Hollik kiborulását láttam redditen, elbaszott az is
somoskovig
Negritis, a vajda
SBL
Negritis, a vajda
Én kb. a videó felénél kétkézzel húztam volna a fejét az ott lévő pad faszerkezetéhez. Igen nagy sebességgel!
5 hónapja
Lánczi már lemondott, nem?jaj alig várom a holnapi kormányinfótGulyás úr holnapra kigyúrja magát a brit titkosszolgálat témában is.
Josszi
Lánczi elvtársat még nem hallottam a témában, az államellenes kisérletre nem kellene valami válaszcsapás? 🍿😬
gamerkr
5 hónapja
jaj alig várom a holnapi kormányinfótGulyás úr holnapra kigyúrja magát a brit titkosszolgálat témában is.
Josszi
5 hónapja
jaj alig várom a holnapi kormányinfótsztem erdeklodes hianyaban lemondjak.
Josszi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
jaj alig várom a holnapi kormányinfót
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
5 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1npbfkg/hollik_istv%C3%A1n_ki_kel_mag%C3%A1b%C3%B3l_a_parlamentben/Linket, légy szí'!Kocsis is akkorát megy, hogy mindjárt összefossa magát mindenki, ez a csávó is teljes szereptévesztésbe került mára.én Hollik kiborulását láttam redditen, elbaszott az is
somoskovig
Negritis, a vajda
SBL
5 hónapja
Linket, légy szí'!Kocsis is akkorát megy, hogy mindjárt összefossa magát mindenki, ez a csávó is teljes szereptévesztésbe került mára.én Hollik kiborulását láttam redditen, elbaszott az is
somoskovig
Negritis, a vajda
5 hónapja
Kocsis is akkorát megy, hogy mindjárt összefossa magát mindenki, ez a csávó is teljes szereptévesztésbe került mára.én Hollik kiborulását láttam redditen, elbaszott az is
somoskovig
5 hónapja
Kocsis is akkorát megy, hogy mindjárt összefossa magát mindenki, ez a csávó is teljes szereptévesztésbe került mára.Az alapból baj, hogy neki bármilyen szerepe van ebben az országban, de hogy még abban is ennyire fogalmatlan, az elég szánalmas és ijesztő egyszerre...
somoskovig

5 hónapja
Kocsis is akkorát megy, hogy mindjárt összefossa magát mindenki, ez a csávó is teljes szereptévesztésbe került mára.
5 hónapja
vszeg egy szerkeszto sem lattam, mert tele van nyelvtani hibaval meg elkepesztoen rossz megfogalmazassal.24.hu/belfold/2025/09/24/szolo-utcai-javitointezet-nyilvanossagra-hoztak-a-vizsgalati-jelentest/Azért bármilyen ügyben egy 3 oldalas fecnit vizsgálati jelentésnek hívni elég erős, de ez olyan színvonal, hogy ha kiadták volna a Chat GPT-nek, jobbat ír.
Káncz Csaba meg az MI6 csinálta az egészet, a kisfiúkat, lányokat meg James Bond nevezetű személy szervezte be.
Hiányolom a Gyurcsány, Magyar Péter , ukrán szálakat. Ezért nem jár a bónusz.
Valamibe nagyon belenyúltak ezzel az üggyel.
cartman023
somoskovig
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
24.hu/belfold/2025/09/24/szolo-utcai-javitointezet-nyilvanossagra-hoztak-a-vizsgalati-jelentest/Azért bármilyen ügyben egy 3 oldalas fecnit vizsgálati jelentésnek hívni elég erős, de ez olyan színvonal, hogy ha kiadták volna a Chat GPT-nek, jobbat ír.
Káncz Csaba meg az MI6 csinálta az egészet, a kisfiúkat, lányokat meg James Bond nevezetű személy szervezte be.
Hiányolom a Gyurcsány, Magyar Péter , ukrán szálakat. Ezért nem jár a bónusz.
Valamibe nagyon belenyúltak ezzel az üggyel.
cartman023
Szerkesztette: somoskovig
5 hónapja
majd mostantol. jon Anakin. be is linkeltem a topikba, hogy mi lesz annak a vege.mondjuk elkérhetnéd hogy a Giants győzelmek helyett nézhesd 😉jo hat konnyu annak aki kiirta DVD-re es azota is azt nezi otthon vasarnap este a Saints gyozelmek helyett.a Schadl páncél ha mesélni tudna..Azóta is várják itt a topicban a Varga-féle videókat…(én _nyilván_ nem)
Josszi
MC12
csebi
Negritis, a vajda
5 hónapja
Akkor pont ugyanúgy nem látná sosem, mint így. 😀mondjuk elkérhetnéd hogy a Giants győzelmek helyett nézhesd 😉jo hat konnyu annak aki kiirta DVD-re es azota is azt nezi otthon vasarnap este a Saints gyozelmek helyett.a Schadl páncél ha mesélni tudna..Azóta is várják itt a topicban a Varga-féle videókat…(én _nyilván_ nem)
Josszi
MC12
csebi
Negritis, a vajda
5 hónapja
mondjuk elkérhetnéd hogy a Giants győzelmek helyett nézhesd 😉jo hat konnyu annak aki kiirta DVD-re es azota is azt nezi otthon vasarnap este a Saints gyozelmek helyett.a Schadl páncél ha mesélni tudna..Azóta is várják itt a topicban a Varga-féle videókat…(én _nyilván_ nem)
Josszi
MC12
csebi
5 hónapja
jo hat konnyu annak aki kiirta DVD-re es azota is azt nezi otthon vasarnap este a Saints gyozelmek helyett.a Schadl páncél ha mesélni tudna..Azóta is várják itt a topicban a Varga-féle videókat…(én _nyilván_ nem)
Josszi
MC12
5 hónapja
Vagy a maradék 131 képviselőtől? Van még vagy 3 Zsolt.konkretan osszesen 11 Zsolt van a Parlamentben, ebbol 9 Fidesz-KDNP 😀
MC12
5 hónapja
Azt mondják Semjén, Rogán és Kocsis.nehezen? keress rá arra, hogy H. Nancy.
Hát ezt mondjuk nehezen hiszem el..
JC6 (Mr. Miele)
internal primates forever