Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 775 — Saturday Night Lights
Pletyka Némethonból:
ismerősök írják, hogy egyszercsak görög meg német nemzetiségűek lettek, így csak arra a listára szavazhatnának.
Kérvényezni kellett a törlését és az ügyintéző nem tudta megmondani, ki és mikor változtatta meg.

Azért ez elég aljas húzás, ha tömegesen igaz.
Dzsokijuing
Nekem küldött értesítést a tisza app, hogy csekkoljam.

Btw, sikerült nekik? Vagy a bürokráció olyan gyors lesz véletlen, hogy április 13-ra sikerül?
dugo93
Challenge accepted, level 1 completed.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 775 — Saturday Night Lights
ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀
Josszi
egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
fake.id
idösebbek pl bemennek a spar-ba ami elött vagyunk
Josszi
Dunyov utcai Spar? 😀
Duff
az az 😀
Josszi
Nice, épp jöttem ki onnan, amikor te vagy a kollegad próbálta magyarázni a fideszt valami felkegyelmunek. Csak elismeroen biccentettem 🫡.

Amugy az a spar kegyetlen, de sajna csak ez van itt a környéken. 😀
Duff
A Spar pedig ellenzéki, a fideszesek CBA-ba járnak 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 501
Josszi
fake.id
Josszi
Dunyov utcai Spar? 😀
Duff
az az 😀
Josszi
Nice, épp jöttem ki onnan, amikor te vagy a kollegad próbálta magyarázni a fideszt valami felkegyelmunek. Csak elismeroen biccentettem 🫡.

Duff
1 sarokra ott van a másik. mondjuk részemről minden spar vállalhatatlan, de néha a szükség törvényt bont. 2 sarokra van még egy manna, 4re pedig penny markec (mondjuk az sem jobb sokkal, de legalább nem rabolnak ki)
josszi választásig ott leszel? aránylag sűrűn járok arra, csak rád köszönnék, ha úgy adja ki
fake.id
Hulyen fogalmaztam kicsit, igen van meg egy spar, de spar-spar, ugyanolyan szar 😀.

A Manna kurvadraga, oda csak akkor megyek, ha minden mas zarva. Penny meg azert kicsit arrebb van, annyival meg nem jobb. Ha mar gyalogolni akarok, akkor a Petnehazy ALDI a nyero.
1 hónapja
fake.id 1 860 — sixseveeeeeen
Josszi
fake.id
Josszi
Dunyov utcai Spar? 😀
Duff
az az 😀
Josszi

Duff
1 sarokra ott van a másik. mondjuk részemről minden spar vállalhatatlan, de néha a szükség törvényt bont. 2 sarokra van még egy manna, 4re pedig penny markec (mondjuk az sem jobb sokkal, de legalább nem rabolnak ki)
josszi választásig ott leszel? aránylag sűrűn járok arra, csak rád köszönnék, ha úgy adja ki
1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 828
Ha kint telefonálok az erkélyen az irodában, a Bartókon és mit látok, ha Sziszit ezerrel fényképezik az út szélén. hirtelen em tudtam, hogy most ez már az OF honlapra lesz, vagy még egy utolsó rángatozás.
KB23
a német sziszit? pfáj gec, medveapu?
Josszi
Bocsi, elírtam Szandit akartam írni 😀 Teljesen elfelejtettem zsirszalonna, disznósajt arcú sziszit
1 hónapja
Josszi
fake.id
Josszi
Dunyov utcai Spar? 😀
Duff
az az 😀
Josszi

1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
Ha kint telefonálok az erkélyen az irodában, a Bartókon és mit látok, ha Sziszit ezerrel fényképezik az út szélén. hirtelen em tudtam, hogy most ez már az OF honlapra lesz, vagy még egy utolsó rángatozás.
KB23
a német sziszit? pfáj gec, medveapu?

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 647 — Sworn to the Dark
az elég gyakori a fideszben, lásd Szájer - Handó Tünde.
deyell
Érdekesen definiálod az elég gyakorit, mert azon az eseten kívül egyéb bizonyított esetről nincs tudomásunk.
szaba
pontosabban: nincs kétséget kizáróan bizonyítva, tekintettel arra, hogy elég kicsi az esélye annak, hogy valaki úgy járjon, mint Szájer.

built for this shit

1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
Josszi
fake.id
Josszi
Dunyov utcai Spar? 😀
Duff
az az 😀

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 650 — Patriot
deyell
Érdekesen definiálod az elég gyakorit, mert azon az eseten kívül egyéb bizonyított esetről nincs tudomásunk.
szaba
Pedig tele a Fidesz melegekkel, csak a meleg szolidaritás erősebb, mint a párthovatartozás.

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 695
deyell
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 139
Most mondja itt egyik kolléganőm, hogy PetiKém meg homoszexuális és Dzsudzsi a párja?

Ez nekem új, valaki segítene ebben, hogy valóban igazat mond a kolléganőm? Mondjuk mindig láttam az ő róla szóló bejegyzések alatt Dzsudzsák képét feltűnni, de nekem ez tényleg új.
Bruce
Igen, Balázs szereti a fiukat. Linda is csak egy álca volt, de akkor már muszáj volt valakit mutatnia maga mellett.
De a “haverom” szerint nem búza Petya.
1 hónapja
Most mondja itt egyik kolléganőm, hogy PetiKém meg homoszexuális és Dzsudzsi a párja?

Ez nekem új, valaki segítene ebben, hogy valóban igazat mond a kolléganőm? Mondjuk mindig láttam az ő róla szóló bejegyzések alatt Dzsudzsák képét feltűnni, de nekem ez tényleg új.
Bruce
egészen pontosan házibarát DZSB7, csak nem a feleségé.
deyell
levendula házasság, love is love
resistance is futile

built for this shit

1 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 742

Bruce
deyell
levendula házasság, love is love
1 hónapja

Bruce
Nekem erről van relatíve belső infóm, h igaz.
1 hónapja

Bruce
JC6 a te embered.
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 186 — The Mathematician

Bruce
OV meg veri az asszonyt, Mészáros Lőrincnek halálos betegsége van ezért fogyott, a Varga Judit Novák Katalin ollózós videóra meg annyian vagy többen várnak mint a Merkely Bélás vagy Opitz Barbis remekműre... MP-s videót Március 15-re időzitik hogy legyen téma, ezért jött ki húsvét előtt a netre, meg a választás előtt 1 nappal, pont akkor amikor MP-t miniszterelnöknek választották, hogy legyen miről beszélnie az embereknek.
A lista szabadon folytatható.
bobi0092
Lölö ozempycet tol, nem?

amúgy azért a Kakadu - Zsuzsi kapcsolat szépen követhető szóval jóval több valóság alapja van mint a Grazi "pihenőnek" annak hogy Anikó asszonyt verik vagy Anikó asszony ver mindenkit a családban

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja

Bruce

built for this shit

1 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 650 — Patriot

Bruce
Mekkora kő alatt élsz? 😀
Konkrétan együtt járnak karácsonykor éjféli misére, még az asszony és Balázs frizurája is ugyanolyan 😀😀😀

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839

Bruce
OV meg veri az asszonyt, Mészáros Lőrincnek halálos betegsége van ezért fogyott, a Varga Judit Novák Katalin ollózós videóra meg annyian vagy többen várnak mint a Merkely Bélás vagy Opitz Barbis remekműre... MP-s videót Március 15-re időzitik hogy legyen téma, ezért jött ki húsvét előtt a netre, meg a választás előtt 1 nappal, pont akkor amikor MP-t miniszterelnöknek választották, hogy legyen miről beszélnie az embereknek.
A lista szabadon folytatható.

Ha eddig valamelyikről nem hallottál az biztos azért van mert a Gyurcsány Feri által belebegtetett Orbán Viktor-féle svájci bankszámláról fizetnek

Szerkesztette: bobi0092
1 hónapja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto

1 hónapja
Tényleg, van itt a fórumon Mi hazánk szavazó (Gabenen kívül 😁)?
warr_b
Egyéniben még fontolgatom. Bár a dékás néni kétségkívül kedvesebb.
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 871 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Pletyka Némethonból:
ismerősök írják, hogy egyszercsak görög meg német nemzetiségűek lettek, így csak arra a listára szavazhatnának.
Kérvényezni kellett a törlését és az ügyintéző nem tudta megmondani, ki és mikor változtatta meg.

Dzsokijuing
Számomra mondjuk az is felfoghatatlan, hogy 2026-ban is mennyien képtelenek még az ügyfélkaput használni

Más: összenő, ami összetartozik
 hvg.hu/itthon/20260402_rig-lajos-navracsics-tibor-tapolca-fidesz-ellenzeki-kepviselojelolt-tisza-part
r.baggio
Csak jól tette MP, hogy semmilyen szinten nem volt hajlandó összeállni az "óellenzék" képviselőivel...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 653
Pletyka Némethonból:

Dzsokijuing
Nekem küldött értesítést a tisza app, hogy csekkoljam.

Btw, sikerült nekik? Vagy a bürokráció olyan gyors lesz véletlen, hogy április 13-ra sikerül?

Szerkesztette: dugo93

1 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Pletyka Némethonból:

Dzsokijuing
Számomra mondjuk az is felfoghatatlan, hogy 2026-ban is mennyien képtelenek még az ügyfélkaput használni

Más: összenő, ami összetartozik
 hvg.hu/itthon/20260402_rig-lajos-navracsics-tibor-tapolca-fidesz-ellenzeki-kepviselojelolt-tisza-part

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal