Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
h engem lelkesítsenek 4 sör után is 😀biztos velem van a baj, de az normális hogy a partizánon az adatokról még egy szót sem beszélnek?6,5%-nál minek?
peach
Löfli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
Ne csak a neveket írjátok, inkább a pártot.
2 hónapja
Ez a Hollik interju kemèny 😀
2 hónapja
6,5%-os feldolgozottságnál a mandátumok 110-71-9Kétharmad egyelőre nincs, de még lehet
2 hónapja
biztos velem van a baj, de az normális hogy a partizánon az adatokról még egy szót sem beszélnek?Korai még, ezért nem mondanak semmit.
peach
2 hónapja
Rengeteg Tiszás nő vezet.Basszál be, holnap meg vezessen ő.
Feleség kérdezi h ez tényleg megtörténik? 🙂
steelwolf
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
biztos velem van a baj, de az normális hogy a partizánon az adatokról még egy szót sem beszélnek?6,5%-nál minek?
peach

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Ez a körzet szokta megmondani a jászsági választókörzetet és már fel is dolgozták. Pócs is ezt figyeli mindigSzóval Halmai megnyerte!
vtr.valasztas.hu/ogy2026/egyeni-valasztokeruletek/11/02/016/szavazohelyisegek/020?tab=eredmenyek&filter=egyeni-valasztokeruleti
2 hónapja
Baszki Koncz is vesztésre áll nálunk, de nagyon.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
biztos velem van a baj, de az normális hogy a partizánon az adatokról még egy szót sem beszélnek?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
Rengeteg Tiszás nő vezet. Feleség kérdezi h ez tényleg megtörténik? 🙂
2 hónapja
kaka pisi szex azért nekem sokLeszarom, megdugjuk!dúróról láttam egy random képet maDúró Dóra meg Kunhalmi a többi felejtősHa eldőlt akkor az már garbage time? Az pedig egyenlő a csöcsökkel? 😀De csak politikai csöcsök!!!!!!
Toto21
Kampman
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
elég szarul fest
Negritis, a vajda
Stez
de latex fóliába csomagoljuk oszt had szóljon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Hadhazy meg a fideszes szarfaszu kb 20-20on, a tiszas kb 50en zugloban, par szazalek feldolgozittsagnal.
2 hónapja
Hehehe Miskolcon megy Hollósy a levesbe. Illetve marad alpolgármester.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
ha leverjük a nagy csabát akkor bebaszok még egy üveg jégert
2 hónapja
frissítettek, baranya 4-0 lett 😀
2 hónapja
5 perce nézzük az M1-et, csak olyan helyet emelnek ki ahol a Fideszes vezet. 🤣És meg csak bivalybasznadon szamoltak☺️
Nagyon szoros rengeteg helyen 1-2 % belül.
steelwolf
2 hónapja
most javított az M1 isazért a "köztv" választási műsora az esszenciája ennek a fosnak, amit ma el kellene takarítaniEgyébként a választási iroda honlapjának ellenkező dolgokat is mondanak.
Tactful Cactus
A szigetvári körzetet az m1 szerint a fideszes vezeti, az NVI szerint a tiszás
Kampman
2 hónapja
6,5% os feldolgozásnál az NVI oldalán 110-71 a Tisza javára. Mi Hazánknak van még 9 mandátuma, bár nyilván ez még nagyon az eleje

2 hónapja
Hu bassz ha Takács behúzza Veszprém 4et tökön szurom magamat.
2 hónapja
Leszarom, megdugjuk!dúróról láttam egy random képet maDúró Dóra meg Kunhalmi a többi felejtősHa eldőlt akkor az már garbage time? Az pedig egyenlő a csöcsökkel? 😀De csak politikai csöcsök!!!!!!
Toto21
Kampman
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
elég szarul fest
Negritis, a vajda
2 hónapja
bács-kiskun 6-0 😊
2 hónapja
köcsög külföldiek beülnek a 20:45-ös Marty Supreme-re, ahelyett, hogy időben hazamehetnék

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!