NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
60
10
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
7 hónapja
www.facebook.com/story.php?story_fbid=1239166450904724&id=100044341428323&mibextid=xfxF2i&rdid=DkV8CjlrOK1yYoNGErről azt olvastam, hogy full kamu, terelés.
atapapa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Csúnya dolgok lesznek még itt. Sajnos. Orbánnak számos alkalma lett volna, hogy a konszolidálás irányába tolja el a rendszerét. Nem tette. Egy konszolidálásra képtelen rendszer pedig hosszabb távon mindig eljut a véghez, ami egyszerre tragikus, rémisztő és komikus is egyben. Ezeknek számos jelét látjuk már egy ideje, de ilyen látványosan csak az elmúlt 1 évben érzem én ezt. Egyre több elkövetett baki és hiba. Olyan hibák, miket évekkel ezelőtt nem követtek volna el. Fingszagú erőlködés. Minél hangosabban kifelé, hogy elvigye a fókuszt a rettenetes belső nihilről. Hogy semmi pozitívat nem tudnak nyújtani már jó ideje. Forma minden, tartalom semmi. Elfáradt a ner, ez az egész az alapjaiban rohad. Megbuktak, és ezt szerintem ott legbelül egy részük tudja/érzi már (talán). Ettől függetlenül x évig még megtarthatják a hatalmat különféle eszközökkel. Minél hosszabban teszik, annál rosszabb nekünk. Minél hosszabb ez a vergődés, annál rosszabb nekünk. Minél hosszabban teszik ezt, annál csúnyább lesz a vége.Tóta W rövidkéje ideillik:
"A miniszterelnök rosszkedvűen lapozgatott. Sok volt a röhögőfej. Már megint. Sokat várt pedig ettől a közleménytől, hosszan dolgozott rajta. Arról szólt, hogy az ukrán titkosszolgálat brüsszeli dollárokból lefizette a génmódosított gabonát, és ezért nem is igaz, hogy ő lop.
Erre kinevették. Mások szövegeit meg szanaszét lájkolta a nép; direkt ellenőrizte a szuverenitásvédelem sokat látott ávós szakértője, de nem vietnámiak voltak, hanem igazi nép. Negyvenezer szívecske Magyar Péter pénisz alakú mézeskalácsreceptjén, húszezer lájk Hadházyn, tizenkétezer Pottyondy alpári beszólogatásán. – Mit esznek ezen a nőn? – fortyant fel. – Hát pont úgy affektál, mint Morvai Krisztina! Mit tettünk? Eh, lehet, hogy ezt az egyet mégis elszúrtuk még húsz éve.
A válságstáb némán, idegesen ácsorgott. – Semmi gond – legyintett a miniszterelnök. – Majd a Harcosok Klubja. Fuszulykáné mindjárt odakommenteli, hogy Pszichopeti meg Bütyök és hogy bennfentes kereskedés.
A feszültség tapinthatóvá vált. Végül a Buflák lépett elő; mintha oldalba bökte volna valaki előtte, de ez nem biztos.
– Vezérem… Fuszulykáné… – Elhallgatott, de nem volt már visszaút. – Fuszulykánénak leesett a vércukra reggel. Nem tudott odakommentelni.
A kövér felcsattant. – Akkor küldjenek mentőt! Mindenkit megvédünk, megmondtuk!
Zúgolódás támadt, aztán a Buflák vette vissza a szót. – A mentő nem ért oda. Hengerfej… vagy mi. A tiszás unokája vitte be kocsival. Infúzión van.
– Akkor kommentoljon a Nyomasek, az istenit neki! Ez parancs volt!
Megint ideges topogás kezdődött, és ismét a Buflákot lökdösték előre. Tétován szólalt meg. – Uram, Nyomasek kommentelt még hajnalban. Bemásolta a Webert meg az Ursulát is, egész ügyesen, a neveket jól írta…
– Akkor minden rendben.
– Nyolcszázan röhögték ki tíz perc alatt. Verseket idézgettek neki, meg azt írták, hogy nem bírná letenni az állampolgársági vizsgát, annyira nem tud magyarul. Leesett a… mindegy, a tiszás unokája vitte be autóval, infúzión van.
A miniszterelnök remegő kézzel vette le a szemüvegét. Kevesen tudtak erről, és mindenki megértette, hogy nem mutathat gyengeséget, öregedést, és a lényeg az, hogy lát a pályán. Valahogy ismerős volt a jelenet, kopogni kezdtek a makkos cipők, nyílt az ajtó, csendben távoztak. Esetlenül billegett az asztal körül a néhány férfi, aki maradt.
A Buflákot egy szemvillanással küldte ki.
Odakint, az ajtó előtt viszont sűrűsödött a hallgatóság. Kétségbeesett asszonyok suttogtak egymás között, hónaljban átizzadtak már az ötvenmilliós dresszek. A kaszinók… a találmány… megütheti a bokáját – félszavakból is értették egymást, de a félelmet mégis megtörte időnként egy gyöngyöző kacaj: milyen szép ez a füli, ez gyémánt, ugye?
Velőtrázó ordítozás hallatszott bentről, a szünetekben fojtott csipogással: értse meg, ezek ennyit tudnak… nincs érettségi… másfél kiló burgonyáért nem lehet csodát várni… ők maradtak.
– DE SÁRGA CSEKKEN? SÁRGA CSEKKEN KOMMENTEL? – rázta meg az ajtót a panaszos üvöltés. Tompa puffanás hangzott, nem lehetett tudni, ütésváltás volt-e vagy csak ájulás. Egy nemzeti park értékét képviselő retikülből előcsusszant az egyetlen gigantikus igazgyöngyből csiszolt mobiltelefon. Köré gyűltek a kétségbeesett arcok, mint munkásgyerekek a pékség ablakánál. Az egyik nagy portál épp versenyt hirdetett a leghülyébb klubharcosoknak, kéjesen gyűjtötték a képtelen szövegeket, fektcsekkelték, illusztrálták, kéjelegtek a sívó ostobaságban.
Megértették mind: olyan mélyre mentek, ahová már azok sem akarnak tartozni, akik ott vannak. Elkúrták.
– Schiffer! Behívjuk Schiffert Jeszihez! – kiáltott fel egy segédbuflák, aki úgy érezte, ebben a válságban eljött az ő ideje, egy jó mentőötlettel most ő is lehet valaki. Az Alapjogokért Intézetnél dolgozott egyébként beosztott elemzőként, pedig ott rajta kívül vezető elemző volt a takarítónő is, ha meg lehetett dugni.
– Schiffert tegnap kettéröhögték a saját oldalán – hűtötte le a volt miniszterből lett volt képviselőből lett alkotmánybíró. – Negyven öltéssel varrták össze. Egy vadidegen tiszás vitte be autón.
A társaság oszlásnak indult, bocsánatkérőn villantották meg százmilliós karóráikat. A karéj szélén hirtelen igazságtalannak kezdett tűnni, hogy ezek az életképtelen alakok mit össze nem harácsoltak a semmiért. Egyszerű, egészen vékonyan aranyozott telefonok kerültek elő, gazdáik pedig elmenőben diszkréten belájkolták a pénisz alakú mézeskalácsot. Ha van bűnbánat, akkor van bocsánat is, vagy hogy is mondták hittanon. Mindegy, eddig is csak úgy tettünk, hátha ezután is elég lesz.
Bentről már csak vigasztalhatatlan zokogás szűrődött ki, de senki sem tudta megmondani, kié. És ekkor már nem is érdekelt senkit."
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
7 hónapja
Ha lenne is, azt se lehet a végtelenségig fenntartani. Legutóbb azzal kampányoltak, hogy ha nem ők nyernek, akkor itt a világvége, ezt hova lehetne még fokozni? Kollektív kognitív disszonancia foglya lett a bázisuk, ehhez hozzácsapjuk még a rendszer közvetlen haszonélvezőit és kész, nem tudnak többé mást megszólítani, őket tudják csak folyamatosan lázban tartani, és persze kell is, nehogy elbizonytalanodjanak.Csak kérdés mekkora ez a kör és mennyi marad meg belőle 2026ig.
r.baggio
7 hónapja
Ha lenne is, azt se lehet a végtelenségig fenntartani. Legutóbb azzal kampányoltak, hogy ha nem ők nyernek, akkor itt a világvége, ezt hova lehetne még fokozni? Kollektív kognitív disszonancia foglya lett a bázisuk, ehhez hozzácsapjuk még a rendszer közvetlen haszonélvezőit és kész, nem tudnak többé mást megszólítani, őket tudják csak folyamatosan lázban tartani, és persze kell is, nehogy elbizonytalanodjanak.
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
Nem értik. 2022-ben bejött a Megafonos szőnyegbombázás, de ott volt mivel szőnyegbombázni. A háborús pszichózis nagyon is kézzelfogható volt. Most nincs ilyen. Azzal, hogy MP nem repül rá mindenre, nem ad muníciót. Ez az egyszavas odaböffentés értelmezésed pedig kiváló. Most azt érik el, hogy az összes Horváth Istvánné (Rozika) összes ismerőse számára fel fogja dobni MP posztjait (Rozika épp kommentelt, hátha téged is érdekel), és ugye semmi nem garantálja, hogy Rozika minden ismerőse "Hazaáruló (egy szó)" hasonlóan érez...www.facebook.com/story.php?story_fbid=1239166450904724&id=100044341428323&mibextid=xfxF2i&rdid=DkV8CjlrOK1yYoNG"Hazaáruló! (egy szó)"
atapapa
Hehehe, az analfabétáknak ezt is le kell írni. Sírok a röhögéstől.
Egyébként ezzel mi a cél? Pörgessék az ellenzéki termékeket és több kattintást szerezzenek, így több bevételt? Mert ezekkel a szavakkal mást nem nagyon érnek el.
cartman023
széttárkezek arcpálma széttárkezek röhögösfej

7 hónapja
Egyébként ezzel mi a cél? Pörgessék az ellenzéki termékeket és több kattintást szerezzenek, így több bevételt? Mert ezekkel a szavakkal mást nem nagyon érnek el.Ezek egy rendszer végnapjai. Többször írtam, megint megteszem, hogy a március 15-i beszéddel olyan határátlépés történt, ahonnan nincs visszaút, nincs konszolidáció. A szektavezér előbb hajszolja tömeges öngyilkosságba követőit, mint hogy elengedné a kezüket.
cartman023
Hogy inverz módon jövő tavasszal legalább a fegyverletétel megtörténik-e, az más kérdés, de MP szerintem nagyszerűen reagálja le a történeseket, nem ugrik rá habzó szájjal azonnal a gumicsontra, megadva a "csak visítsanak a libsik" kéjes érzetét, mert neki már türelmesnek kell lennie, amíg van arra esély, hogy demokratikus választásokat rendeznek Magyarországon 2026-ban. Egy seggel két lovat pedig nem lehet megülni, de a választás elcsalását ennyire előre szajkózni sem lenne jó taktika, az biztos.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
csak a botokat nem tudod mutogatni reels videokban, meg fb posztokban.egyszerűbb lett volna magyar kamuprofilos botokkal.Úgy tűnjön Facebookon hogy ők vannak többen és ne inogjon a hit hogy fogynakwww.facebook.com/story.php?story_fbid=1239166450904724&id=100044341428323&mibextid=xfxF2i&rdid=DkV8CjlrOK1yYoNG"Hazaáruló! (egy szó)"
atapapa
Egyébként ezzel mi a cél? Pörgessék az ellenzéki termékeket és több kattintást szerezzenek, így több bevételt? Mert ezekkel a szavakkal mást nem nagyon érnek el.
cartman023
Mert ha a többség nem fideszes akkor sokan inoghatnak, hisz nem akarnak vesztes lóra fogadni
Negritis, a vajda
Hatalmas öngól lesz ez így, hogy a starttól mémesítve lesz minden és mindenki akinek ehhez köze van.
Amadeus az áttelelt poloska
de teljesen mas hangulata van a jarokeretes harcosoknak a csarnokban, mint a 4es fouton setalo fiatal-kozepkoru tarsasagnak. kivancsi vagyok, hogy vajon Bagi-Nacsa mikor csinal ugyanolyan parodiat a fidesz rajongokbol, mint ahogy 15 eve csinaltak a Feri rajongokbol.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
egyszerűbb lett volna magyar kamuprofilos botokkal.Úgy tűnjön Facebookon hogy ők vannak többen és ne inogjon a hit hogy fogynakwww.facebook.com/story.php?story_fbid=1239166450904724&id=100044341428323&mibextid=xfxF2i&rdid=DkV8CjlrOK1yYoNG"Hazaáruló! (egy szó)"
atapapa
cartman023
Mert ha a többség nem fideszes akkor sokan inoghatnak, hisz nem akarnak vesztes lóra fogadni
Negritis, a vajda
Hatalmas öngól lesz ez így, hogy a starttól mémesítve lesz minden és mindenki akinek ehhez köze van.
7 hónapja
Úgy tűnjön Facebookon hogy ők vannak többen és ne inogjon a hit hogy fogynakwww.facebook.com/story.php?story_fbid=1239166450904724&id=100044341428323&mibextid=xfxF2i&rdid=DkV8CjlrOK1yYoNG"Hazaáruló! (egy szó)"
atapapa
cartman023
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
www.facebook.com/story.php?story_fbid=1239166450904724&id=100044341428323&mibextid=xfxF2i&rdid=DkV8CjlrOK1yYoNG"Hazaáruló! (egy szó)"
atapapa
7 hónapja
Amúgy a tegnapi nap legnagyobb WTF takeje is a Mráz Ágoston Sámuel interjúból van, amikor is kijelentette, hogy a gazdasági helyzet marginális kérdés lesz a választáson.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Mint amikor a Kecskeméti László az ajtókat meg a dugaljakat is elvitte, miután 4.5 évvel később kiköltözött a bérlakásból.Semmiképp sem jó, mert elbizakodottá, gőgössé teheti az egyiket, és az utolsó WC kefét is ellopja a másik ami még mozdítható, és nem a végén fog kapkodni.valid?Én úgy hallottam, hogy a biztos pártválasztók körében a Tisza 50% felett, míg a Fidesz 40% alatt van most.
petey
Az én kérdésem az, hogy ha ez így van, és látod az aktuális történéseket, az téged megnyugtat vagy megijeszt e inkább?
Őszentsége Sobri Jóska
ozibozi
Poloska vagyok.
7 hónapja
Egy ismerősöm (szavahihető) 2002-ben egy minisztériumban hallotta, miután annyira nem hitték el, hogy veszíthetnek, hogy ha még egyszer győznek, ezt a hibát nem követik el újra.Semmiképp sem jó, mert elbizakodottá, gőgössé teheti az egyiket, és az utolsó WC kefét is ellopja a másik ami még mozdítható, és nem a végén fog kapkodni.valid?Én úgy hallottam, hogy a biztos pártválasztók körében a Tisza 50% felett, míg a Fidesz 40% alatt van most.
petey
Az én kérdésem az, hogy ha ez így van, és látod az aktuális történéseket, az téged megnyugtat vagy megijeszt e inkább?
Őszentsége Sobri Jóska
ozibozi
Nem a mindent lopás az, ami előttünk állhat.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Marci vs. Mráz elég vicces is lehetne, ha közben nem kerülgetne a hányinger...Az alapfelvetés után kapcsoltam ki, miszerint sokszor van szó baloldalon orosz propagandáról, ezért mi lemértük az ukrán propagandát, 3 nap alatt.
Ukrán propagandának neveztek indoklás nélkül sajtótermékeket, de szerinte ez rendben van, mert hát ez csak médiaelemzés...
StormST
Poloska vagyok.
7 hónapja
Azt nem tudom, hogy valid-e, de ajanlom a 444 címoldalán a képet MP-ről és a tömegről mögötte. Megértem, hogy izgulnak a srácok. Nagyon jó lépés MP-től még mindig, hogy folytatja a sétát, semminek nem ül fel. A coach aki foglalkozik vele, minden pénzt megér.Nem szoktam, de most megnéztem az esti MP élőt.
Gyurma Pappa
(Kisújszálláon éltem több mint 40 évig.)
Az első pár percben szokásos az adott település Wikipédiás ismeretanyaga kezdés, Karikó Katalin városa, itt tanított Arany János és itt tanult a gimiben Móricz stb...
Ezután egy rohadt jó átvezetés, "és itt érettségizett Halász János is..."
De ezt olyan ügyesen, hogy véletlenül se hasson bántóan. Mivel ez azért még az otthoniak között sem evidens, máris létrejött egy plusz kapocs MP és a kisújiak között.
Innen meg már sínen volt minden.
Meg kell hagyni rohadt jól csinálta.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
7 hónapja
Semmiképp sem jó, mert elbizakodottá, gőgössé teheti az egyiket, és az utolsó WC kefét is ellopja a másik ami még mozdítható, és nem a végén fog kapkodni.valid?Én úgy hallottam, hogy a biztos pártválasztók körében a Tisza 50% felett, míg a Fidesz 40% alatt van most.
petey
Őszentsége Sobri Jóska
7 hónapja
valid?Én úgy hallottam, hogy a biztos pártválasztók körében a Tisza 50% felett, míg a Fidesz 40% alatt van most.
petey
7 hónapja
Azt nem tudom, hogy valid-e, de ajanlom a 444 címoldalán a képet MP-ről és a tömegről mögötte. Megértem, hogy izgulnak a srácok. Nagyon jó lépés MP-től még mindig, hogy folytatja a sétát, semminek nem ül fel. A coach aki foglalkozik vele, minden pénzt megér.Én is néztem h rohadt nagy kontraszt az egész …
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
igen 😀valid?A felvétel vagy a mérés? 😎
Most beszélgett Bolgár György Magyar Péterrel. (Klubrádió)
— 6th Sense (@irishman787878) May 19, 2025
MP azzal búcsúzott, hogy kiszivárgott egy NER-es 5000 fős közvéleménykutatás eredménye.
Tisza: 52%, Fidesz:34%.
"Nyilvánosságra hozhatnák, ha már ennyi pénzt költöttek rá..." pic.twitter.com/tHWKky8KJ4
petey
szaba
7 hónapja
m.hvg.hu/gazdasag/20250519_hadhazy-ebedpenz-gyermeketkeztetes-kreta-torvenyjavaslat

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Azt nem tudom, hogy valid-e, de ajanlom a 444 címoldalán a képet MP-ről és a tömegről mögötte. Megértem, hogy izgulnak a srácok. Nagyon jó lépés MP-től még mindig, hogy folytatja a sétát, semminek nem ül fel. A coach aki foglalkozik vele, minden pénzt megér.