Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Nagyjából mennyi kell a tisza 2/3-hoz ha a jelenlegi kb 110 nem lenne elég?

2 hónapja
Az mindegy csak kuro Dora legyenkaka pisi szex azért nekem sokLeszarom, megdugjuk!dúróról láttam egy random képet maDúró Dóra meg Kunhalmi a többi felejtősHa eldőlt akkor az már garbage time? Az pedig egyenlő a csöcsökkel? 😀De csak politikai csöcsök!!!!!!
Toto21
Kampman
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
elég szarul fest
Negritis, a vajda
Stez
de latex fóliába csomagoljuk oszt had szóljon
Negritis, a vajda
2 hónapja
Ez a körzet szokta megmondani a jászsági választókörzetet és már fel is dolgozták. Pócs is ezt figyeli mindigPócs vezet még, szűken
Szóval Halmai megnyerte!
vtr.valasztas.hu/ogy2026/egyeni-valasztokeruletek/11/02/016/szavazohelyisegek/020?tab=eredmenyek&filter=egyeni-valasztokeruleti
Bruce
2 hónapja
Mi probaltuk elmondani mit fpgumk csinálni a következő 4 évben… mikor / hol? 😀Ez a Hollik interju kemèny 😀Könnyesen csillog a szeme—IMÁDOM
Toca
ozibozi
2 hónapja
Vezessen is: JNK Szolnok 4ben szavaztamMind a 8 OEVK-ban vezet a Tisza!Tudom, hogy rákereshetnék, de most nincs erőm kutatómunkázni:VESZPRÉM03 Tapolca
Azt is tudom, hogy nincs ilyen tökéletes indikátor, de:
Van olyan 2-3 választókörzet, amiről el lehet mondani hogy aki azt megnyeri, az valószínűleg viszi a többségét a z egyéniknek?
bobi0092
ZALA03 Nagykanizsa
HEVES02 Gyöngyös
JÁSZ04 Törökszentmiklós
GYŐR05 Mosonmagyaróvár
FEJÉR03 Bicske
PEST07 Pécel
CSONGRÁD03 Szentes
Ezek az egyszerű többséghez szükséges csatatér kerültek. Ha itt 8-ból 6-ot vissz a Tisza, akkor a további 52 biztosabb oevk mellett 58 egyéni mandátumuk lesz, amihez érkezik még 43-45 körüli listát mandátum.
dawyd728
dawyd728
2 hónapja
Szanyi Tibinek már van két szavazója, nem tudom, mekkora a család, de ezt érdekes lesz monitorozni 😀Nem vagyunk egyedül, Tibor.
Jakehomer
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Ha ezek a falvak, akkor itt söprés lesz...
2 hónapja
Bőven benne van egy Tisza söprés.6,5%-os feldolgozottságnál a mandátumok 110-71-9A nagyvárosok még sehol, ez durván átüthet.
Kétharmad egyelőre nincs, de még lehet
Kampman
Dzsokijuing
2 hónapja
Szanyi Tibinek már van két szavazója, nem tudom, mekkora a család, de ezt érdekes lesz monitorozni 😀Én a már mutatott fiatal Mihazánkos csaj Szavazz fasszal hatását fogom vizsgálni
Jakehomer
2 hónapja
Debrecen is jól indul, mind2 tiszás vezet, az egyik nem is annyira kicsivel. Igaz még gyerekcipőben van, de biztató.
2 hónapja
A söprés az ilyen.Mindenhol, mindent visz.
Vajon lesz 1-2 olyan egyéni, mint volt anno Angyalföld 2 oevk-ja 2010-ben, ami ellenzéki lesz?
2 hónapja
Szanyi Tibinek már van két szavazója, nem tudom, mekkora a család, de ezt érdekes lesz monitorozni 😀
Tepper takarodj!
2 hónapja
dawyd728
4 269
Mind a 8 OEVK-ban vezet a Tisza!Tudom, hogy rákereshetnék, de most nincs erőm kutatómunkázni:VESZPRÉM03 Tapolca
Azt is tudom, hogy nincs ilyen tökéletes indikátor, de:
Van olyan 2-3 választókörzet, amiről el lehet mondani hogy aki azt megnyeri, az valószínűleg viszi a többségét a z egyéniknek?
bobi0092
ZALA03 Nagykanizsa
HEVES02 Gyöngyös
JÁSZ04 Törökszentmiklós
GYŐR05 Mosonmagyaróvár
FEJÉR03 Bicske
PEST07 Pécel
CSONGRÁD03 Szentes
Ezek az egyszerű többséghez szükséges csatatér kerültek. Ha itt 8-ból 6-ot vissz a Tisza, akkor a további 52 biztosabb oevk mellett 58 egyéni mandátumuk lesz, amihez érkezik még 43-45 körüli listát mandátum.
dawyd728
2 hónapja
Becsó vezet eddig 90 szavazattal 10,7 százaléknálna azt azért ne már.
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
6,5%-os feldolgozottságnál a mandátumok 110-71-9A nagyvárosok még sehol, ez durván átüthet.
Kampman
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Ezt ajánlanám, akik csak a legkonkrétabb végeredményre kíváncsiak6,5%-os feldolgozottságnál a mandátumok 110-71-9Ezt hol lehet látni?
Kampman
steelwolf
vtr.valasztas.hu/ogy2026?filter=orszagos
2 hónapja
Akkor most a dagi annak szurkol, hogy legyen Tisza 2/3-ad?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
valasztas.hu mint mindig6,5%-os feldolgozottságnál a mandátumok 110-71-9Ezt hol lehet látni?
Kampman
steelwolf
2 hónapja
6,5%-os feldolgozottságnál a mandátumok 110-71-9Ezt hol lehet látni?
Kampman
2 hónapja
biztos velem van a baj, de az normális hogy a partizánon az adatokról még egy szót sem beszélnek?beszéltek már róla, de itt még sztem felesleges túlrugózni
peach
befejezik a mostani spotot és utána jöhet a körkapcsolás
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Becsó vezet eddig 90 szavazattal 10,7 százaléknál
2 hónapja
biztos velem van a baj, de az normális hogy a partizánon az adatokról még egy szót sem beszélnek?ezt én sem igazán értem
peach
2 hónapja
h engem lelkesítsenek 4 sör után is 😀biztos velem van a baj, de az normális hogy a partizánon az adatokról még egy szót sem beszélnek?6,5%-nál minek?
peach
Löfli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...