Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Uhh, a főni Szombathelyen is erőseket mondott 😆Ahogy közeledünk a választás napjához egyre erősebbeket mond. Fog ő még kurvaanyázni is a színpadon.
24.hu/belfold/2026/04/02/orban-orszagjaras-szombathely/
warr_b
Egyébként, meg egyre szánalmasabb. A helyi jelölt beszédébe néztem bele, akinek papírból kellett felolvasni még a névelőket is.
Tényleg már csak a szavazatvásárlás az egyetlen esélyük.
1 hónapja
Ez a mesterterv egyszerűen zseniális. Kezdek hinni abban, hogy a Fidesz tényleg legyőzhetetlen.🙂A férfi arról is beszél, hogy a Fidesznél tudják azt, hogy az aktivistáik fele a Tiszára fog szavazni, a fele a Fideszre, és ezt szeretnék megfordítani.
24.hu/belfold/2026/04/02/nagy-ervin-fidesz-szavazatvasarlas-feljelentes/
1 hónapja
Pótolják a tegnapi kieső napot :Lásd lentebb
telex.hu/video/2026/04/02/palinkas-szilveszter-interju-honvedseg-katonasag-orban-gaspar-szalay-bobrovniczky-kristof-csad
cartman023
1 hónapja
Most értem haza egy 3 napos pultozás/szórólapozás/kopogtatás kombó után. Nagyon kemény volt. Lényegében a teljes Tápióságot bejártuk, meg egyéb helyeket is. Nagyon pozitív volt az egész. Volt olyan 1000 fő alatti település, ahol aki otthon volt 90%-ban aláírta a kopogtató ívet. Rengeteg emberrel beszélgettünk, fiatalokkal és idősekkel is és ebben a 12-es OEVK-ban is, ami eddig masszívan Fideszes volt, itt van a változás szele. Az inkunbens képviselő óránként tesz már ki posztot, de valami elképesztő alacsony színvonalon.Thank you for you're service!!!
Tegnap volt olyan hely, ahol a helyi fideszes csapat néhány tagja csúnyán nézett ránk a szemben lévő bolt elől, de összességében kb ennyi a negatív és sok-sok pozitív élmény.
Most 4 nap csend jön, marad az online tér. Utána viszont jön a maraton befutója. Az nagyon kemény lesz...
Addig csak egy kis akumlátor-sztori.
Klaci79
1 hónapja
Jó durva hasonlat volt, de a viccesen hangzik ez a elfogó -taktikai csoport és ez ugrott be először."ha tényleg lesz olyan, hogy Nemzeti Vagyonvisszaszerzési és Védelmi Hivatal, akkor annak nagyon szívesen csatlakoznék az elfogó-taktikai csoportjába"a moszadnak az első és legfontosabb feladata az állampolgárszerzés volt megalakulása idején, nem a nackóvadászat
Bassz, mint a moszad a világháború után. Kemény lenne egy ilyen
KB23
fake.id
1 hónapja
"ha tényleg lesz olyan, hogy Nemzeti Vagyonvisszaszerzési és Védelmi Hivatal, akkor annak nagyon szívesen csatlakoznék az elfogó-taktikai csoportjába"a moszadnak az első és legfontosabb feladata az állampolgárszerzés volt megalakulása idején, nem a nackóvadászat
Bassz, mint a moszad a világháború után. Kemény lenne egy ilyen
KB23
1 hónapja
Uhh, a főni Szombathelyen is erőseket mondott 😆csak a címet néztem
24.hu/belfold/2026/04/02/orban-orszagjaras-szombathely/
warr_b
kérdésem: nem ő van vendégségben?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Pótolják a tegnapi kieső napot :telex.hu/video/2026/04/02/palinkas-szilveszter-interju-honvedseg-katonasag-orban-gaspar-szalay-bobrovniczky-kristof-csad
Szerkesztette: cartman023
1 hónapja
Uhh, a főni Szombathelyen is erőseket mondott 😆24.hu/belfold/2026/04/02/orban-orszagjaras-szombathely/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Hát ja. Az egyik Heves a másik Nógrád vmegyéhez tartozott anno. Amúgy ha nem aszfalton megyünk hanem át a határon a kukoricásban akkor nincs az 3 km se.Amennyire tudom, ez volt az ára a várossá nyilvánításnak. Külön szépség, hogy Nagybátonynak és Kisterenyének azóta sem sikerült összenőnie, több kilométer (és egy világ) választja el egymástól.Igen, főleg a bányavárosiak. Kijönne egy nagydoktori a bátonyi, terenyei részek és a sallang összevonásából 89-ben.Nem vagyok nógrádi, de azért megkérdezem: a bátonyiak le vannak szarva?Az komoly, a bátonyterenyei polgi, 2 hónapja belépett a KDNPbe, infarktus, visszatérés, Fidesz szidás, KDNPből való kilépés/kibaszás, és ma kitette Facebookra, hogyha nyer a Fidesz, lemond.Maconka a világ közepe. Ha jól emlékszem fröcsögtem már itt Nagymajdon Jóskáról, az előző helyi polgiról aki arra se volt képes, hogy rendbetegye a kastélykertet Terenyén, ahol felnőtt és ahol én nyaraltam rengeteget. Akkor még jóban voltunk... Jó mondjuk ő terenyei volt én meg maconkai. A különbséget csak a nógrádiak értik.
zacknorb
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Ma is kerult valami a naptarba, nem csalodtam.Az összeset.
Lassuk melyik veglenyt engedik kamera ele h ukran berencnek titulalja.
Beki
1 hónapja
Már vártam. Tényleg. Nekem Tölgyessy régóta referencia. Az utóbbi időben mégis úcs vagyok vele, mint a nagyon várt szilveszteri bulival. Amikorra odeérünk, már nem érdekes. Ezt érzem most Tölgyessyvel kapcsolatban is. Lehet, hogy ezért is nem akart megszólalni?www.youtube.com/live/xXNjbbR-jaI?is=BNoP_40w_SGOW1GlEz a Tölgyessy stand up egész szórakoztató lett.Van róla link is vagy csak dicsekvés mert voltál rajta élőben? 😀
szaba
bobi0092
szaba

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Amennyire tudom, ez volt az ára a várossá nyilvánításnak. Külön szépség, hogy Nagybátonynak és Kisterenyének azóta sem sikerült összenőnie, több kilométer (és egy világ) választja el egymástól.Igen, főleg a bányavárosiak. Kijönne egy nagydoktori a bátonyi, terenyei részek és a sallang összevonásából 89-ben.Nem vagyok nógrádi, de azért megkérdezem: a bátonyiak le vannak szarva?Az komoly, a bátonyterenyei polgi, 2 hónapja belépett a KDNPbe, infarktus, visszatérés, Fidesz szidás, KDNPből való kilépés/kibaszás, és ma kitette Facebookra, hogyha nyer a Fidesz, lemond.Maconka a világ közepe. Ha jól emlékszem fröcsögtem már itt Nagymajdon Jóskáról, az előző helyi polgiról aki arra se volt képes, hogy rendbetegye a kastélykertet Terenyén, ahol felnőtt és ahol én nyaraltam rengeteget. Akkor még jóban voltunk... Jó mondjuk ő terenyei volt én meg maconkai. A különbséget csak a nógrádiak értik.
zacknorb
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
1 hónapja
Ma is kerult valami a naptarba, nem csalodtam.Lassuk melyik veglenyt engedik kamera ele h ukran berencnek titulalja.
1 hónapja
www.youtube.com/watch?v=qMuy_qU69wk én még nincs vége a napnakNagyon erős interjú.
LanceVance
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Most értem haza egy 3 napos pultozás/szórólapozás/kopogtatás kombó után. Nagyon kemény volt. Lényegében a teljes Tápióságot bejártuk, meg egyéb helyeket is. Nagyon pozitív volt az egész. Volt olyan 1000 fő alatti település, ahol aki otthon volt 90%-ban aláírta a kopogtató ívet. Rengeteg emberrel beszélgettünk, fiatalokkal és idősekkel is és ebben a 12-es OEVK-ban is, ami eddig masszívan Fideszes volt, itt van a változás szele. Az inkunbens képviselő óránként tesz már ki posztot, de valami elképesztő alacsony színvonalon. Tegnap volt olyan hely, ahol a helyi fideszes csapat néhány tagja csúnyán nézett ránk a szemben lévő bolt elől, de összességében kb ennyi a negatív és sok-sok pozitív élmény.
Most 4 nap csend jön, marad az online tér. Utána viszont jön a maraton befutója. Az nagyon kemény lesz...
Addig csak egy kis akumlátor-sztori.
1 hónapja
Igen, főleg a bányavárosiak. Kijönne egy nagydoktori a bátonyi, terenyei részek és a sallang összevonásából 89-ben.Nem vagyok nógrádi, de azért megkérdezem: a bátonyiak le vannak szarva?Az komoly, a bátonyterenyei polgi, 2 hónapja belépett a KDNPbe, infarktus, visszatérés, Fidesz szidás, KDNPből való kilépés/kibaszás, és ma kitette Facebookra, hogyha nyer a Fidesz, lemond.Maconka a világ közepe. Ha jól emlékszem fröcsögtem már itt Nagymajdon Jóskáról, az előző helyi polgiról aki arra se volt képes, hogy rendbetegye a kastélykertet Terenyén, ahol felnőtt és ahol én nyaraltam rengeteget. Akkor még jóban voltunk... Jó mondjuk ő terenyei volt én meg maconkai. A különbséget csak a nógrádiak értik.
zacknorb
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Nem vagyok nógrádi, de azért megkérdezem: a bátonyiak le vannak szarva?Az komoly, a bátonyterenyei polgi, 2 hónapja belépett a KDNPbe, infarktus, visszatérés, Fidesz szidás, KDNPből való kilépés/kibaszás, és ma kitette Facebookra, hogyha nyer a Fidesz, lemond.Maconka a világ közepe. Ha jól emlékszem fröcsögtem már itt Nagymajdon Jóskáról, az előző helyi polgiról aki arra se volt képes, hogy rendbetegye a kastélykertet Terenyén, ahol felnőtt és ahol én nyaraltam rengeteget. Akkor még jóban voltunk... Jó mondjuk ő terenyei volt én meg maconkai. A különbséget csak a nógrádiak értik.
zacknorb
Tactful Cactus
1 hónapja
Amilyen álmosan indult ez a nap, annyira durva lett a végére.Ez keményebb cucc, mint Szabó Bence interjúja.www.youtube.com/watch?v=qMuy_qU69wk én még nincs vége a napnakHi gecc, itt már dől minden mint a domino. Ja nyernek is innen már nincs visszaút
LanceVance
KB23
somoskovig
Nem panaszkodom, örülök!
1 hónapja
Az komoly, a bátonyterenyei polgi, 2 hónapja belépett a KDNPbe, infarktus, visszatérés, Fidesz szidás, KDNPből való kilépés/kibaszás, és ma kitette Facebookra, hogyha nyer a Fidesz, lemond.Maconka a világ közepe. Ha jól emlékszem fröcsögtem már itt Nagymajdon Jóskáról, az előző helyi polgiról aki arra se volt képes, hogy rendbetegye a kastélykertet Terenyén, ahol felnőtt és ahol én nyaraltam rengeteget. Akkor még jóban voltunk... Jó mondjuk ő terenyei volt én meg maconkai. A különbséget csak a nógrádiak értik.
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Ez keményebb cucc, mint Szabó Bence interjúja.www.youtube.com/watch?v=qMuy_qU69wk én még nincs vége a napnakHi gecc, itt már dől minden mint a domino. Ja nyernek is innen már nincs visszaút
LanceVance
KB23
1 hónapja
www.youtube.com/watch?v=qMuy_qU69wk én még nincs vége a napnakHi gecc, itt már dől minden mint a domino. Ja nyernek is innen már nincs visszaút
LanceVance