Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 481 — Chiefs GM
Én tudom magamról, hogy tudok kárörvendő lenni, kívánok nekik egy Tisza 2/3-ot és azt, hogy minimum 3x-orosan visszaadják Döbröginek meg csapatának amit ők adtak nekünk az elmúlt 16 évben, de azt maximum pár hónapba ömlesztve.
Lúdas Solymi
Ez pont az az attitűd, amit a fideszesek megfogalmaztak a Gyurcsány-érában, és amit mondtak 2009-10-ben, és ahogy működtek 2010 után, és ami miatt 2026-ban már mindenki utál mindenkit. Csak mondom.
Őszentsége Sobri Jóska
Az attitűd ismerős, és egyetértek, nem jó ezt látni. De közben meg azt is gondolom, hogy érdemes azért a felelősségeket nem összemosni. Annak idején sem az átlagos fidesz szavazó osztotta meg az országot, hanem előbb a fidesz elit / politikusok, majd a propagandájuk. Utóbbi lett kirekesztő, megosztó, ellenségképet gyártó => felülről irányítottan. tudatosan.

Az, hogy a pógárok frusztráltak, meg vannak rémülve, vagy éppen "vért kívánnak" (átvitt értelemben persze) az egy ennyire megosztott társadaalomban elkerülhetetlen. És én tökre meg is értem. Az elit dolga, hogy ezt kezelje a jövőben.
peterk2005 udvari bolond
Szerintem nem szabad összemosni a vért kívánnak és a valós felelősségre vonás iránti igényt. Főleg itt a fórumon nem.
Én nem akarom, hogy bárkit fellógassanak, de azért a Matolcsy pl. legyen már felelősségre vonva. És hosszan lehetne sorolni a példákat.
zinedine5
Nem is fellógatni kell őket, egyszerűen csak megszorongatni. A nagyokat nehezebb lenne megfogni mint celebeket és a propagandát. Egy ilyen Tóth Gabi "munkaszerződést" én simán ütném. Mutassa meg hogy mit csinált, bejárt dolgozni? Milyen formában volt az a 6 óra?
Nagyon sok ilyen szerződés van amit meg lehet ne fogni az alacsonyabb szinteken, ha teljesítés részét megpiszkáljuk.
Nagy örömmel venném ha az ügyészség a NAVal karöltve rászállna ezekre a dolgokra.
Nomac
Én pont ezt nem csinálnám egyébként. Ha itt valóban váltás lesz, akkor április 13-tól azon kellene dolgozni, hogy ez az ország normális, élhető legyen, és a mostani Fideszeseknek is felnyíljon a szeme. Ehhez szerintem nem az a jó módszer, ha minden csinovnyikot halálra vegzálnak, mert akkor a mostani rendszer "derékhada" sosem fogja biztonságban érezni magát az új felállásban. Kaszálják el az 50 legpofátlanabb tolvajt, aztán csá.

1 hónapja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
Én tudom magamról, hogy tudok kárörvendő lenni, kívánok nekik egy Tisza 2/3-ot és azt, hogy minimum 3x-orosan visszaadják Döbröginek meg csapatának amit ők adtak nekünk az elmúlt 16 évben, de azt maximum pár hónapba ömlesztve.
Lúdas Solymi
Ez pont az az attitűd, amit a fideszesek megfogalmaztak a Gyurcsány-érában, és amit mondtak 2009-10-ben, és ahogy működtek 2010 után, és ami miatt 2026-ban már mindenki utál mindenkit. Csak mondom.
Őszentsége Sobri Jóska
Az attitűd ismerős, és egyetértek, nem jó ezt látni. De közben meg azt is gondolom, hogy érdemes azért a felelősségeket nem összemosni. Annak idején sem az átlagos fidesz szavazó osztotta meg az országot, hanem előbb a fidesz elit / politikusok, majd a propagandájuk. Utóbbi lett kirekesztő, megosztó, ellenségképet gyártó => felülről irányítottan. tudatosan.

Az, hogy a pógárok frusztráltak, meg vannak rémülve, vagy éppen "vért kívánnak" (átvitt értelemben persze) az egy ennyire megosztott társadaalomban elkerülhetetlen. És én tökre meg is értem. Az elit dolga, hogy ezt kezelje a jövőben.
peterk2005 udvari bolond
Szerintem nem szabad összemosni a vért kívánnak és a valós felelősségre vonás iránti igényt. Főleg itt a fórumon nem.
Én nem akarom, hogy bárkit fellógassanak, de azért a Matolcsy pl. legyen már felelősségre vonva. És hosszan lehetne sorolni a példákat.
zinedine5
Nem is fellógatni kell őket, egyszerűen csak megszorongatni. A nagyokat nehezebb lenne megfogni mint celebeket és a propagandát. Egy ilyen Tóth Gabi "munkaszerződést" én simán ütném. Mutassa meg hogy mit csinált, bejárt dolgozni? Milyen formában volt az a 6 óra?
Nagyon sok ilyen szerződés van amit meg lehet ne fogni az alacsonyabb szinteken, ha teljesítés részét megpiszkáljuk.
Nagy örömmel venném ha az ügyészség a NAVal karöltve rászállna ezekre a dolgokra.
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 977 — Kinek mit intézett a kormánya
 telex.hu/belfold/2026/04/02/szalay-bobrovniczky-palinkas-szilveszter-szazados-honvedseg

Reagált Boborján 😂
warr_b
Seregbeli spanom:
Tegnap este a kaszinó király már ki is rakta ezt
Ebben csak az a poén, hogy a katona nen politizálhat és nem használható fel politikai célokra...aztán fogják és felhasználják őket politikai célokra

szerk: ez a spanom szerepelt az ominózus Boborján-Gulyás tankos meme-en is

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
1 hónapja
ozibozi New York Giants 21 503
Tényleg, van itt a fórumon Mi hazánk szavazó (Gabenen kívül 😁)?
warr_b
meki és én is azok voltunk 4 éve (emlékeim szerint)
NB2
én jobbikos voltam, utána már MZP-s, ha most lenne egy teljesen demokratikus szavazás akkor MZP és Vona pártja között vacilálnék. 😊
eaglesmcnabb
Azért biztos ami biztos, egy MTK
Meccsen a leghátsó sorban ülnék a helyedben.😎
1 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 504 — Ajmo Vatreni
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska

peterk2005 udvari bolond
1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 839 — The only discipline that lasts, is self discipline
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 691
Nem kellett egy hét sem, hogy a rádióban megszólaló folyamatos OV spotok hatására a 4es fel éves kislanyom megkerdezze hogy mi az a háború.
Én ezt köszönöm meg nekik …
csebi
Hol hallgatott rádiót?
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 603 — Lucas Scott
Nem kellett egy hét sem, hogy a rádióban megszólaló folyamatos OV spotok hatására a 4es fel éves kislanyom megkerdezze hogy mi az a háború.
Én ezt köszönöm meg nekik …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 261
Viccek / politika
Sírva röhögős 😀

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 774 — Saturday Night Lights
„Javaslom, hogy a közigazgatásban általános jelleggel történjen felhívás arra, hogy a szavazókörökbe a jogi, közigazgatási végzettséggel rendelkező személyek, elsősorban a Fidesz delegáltjaiként, akár térítésmentesen, vegyenek részt a munkában. Ezt egyfajta kötelezettségként lehetne elvárni tőlük, előírni a számukra – a továbbiakban minden választáskor.”
A javaslat végül nem ment át, de az, hogy az állampárti gondolat meggyökerezett, már elég ahhoz, hogy távozzanak a hatalomból.

hvg.hu/itthon/20260402_kozszolgak-fidesz-partdelegalt-valasztasra-alapito-sztilkovics-szavo

Szerkesztette: Dzsokijuing

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 266
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Ebbol latszik, h mar akkor is fanatikusok voltak.
Habar az MSZP-re szavaztam, Gyurcsanybol mar nekem is elegem lett a vegere es nem az oszodi beszed miatt. Az lehetett volna egy fordulopont a szamara, de annyira narcisztikus es cringe a fazon h total kiakaszto volt.
Nem mintha OV jobb lenne.
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 915 — #NoStress
"ez borzasztó,miniszterelnök úr. kér még virslit?"
petey
Neee, eskü, hogy ez így megtörtént 😀
Lúdas Solymi
nem tudom nem láttam, de az eddigi Hajdú műsorokból akár ez IS megtörténhetett.
amikor valaki mesélte neki élete legnagyobb traumáját, mély csend, aztán feltette ezt a fontos kérdést Petikénk. 😀
petey
Végignéztem, nem volt ilyen.
Egy sima, konfliktusmentes, alákérdezős, egyhelyszínes, akció- és étkezésmentes propagandabeszélgetés volt, ahol az első felében Orbán szépen felépíthette, hogy ő a nép egyszerű gyermeke, az okos parasztfaszagyerek, a másodikban meg végigvették a kampány alaptoposzait, amiket Hajdú alákérdezésével Orbán szépen felmondott.
Semmi extra, aki eddig is rá akart szavazni, annak jól jött a megfontoltnak tűnő, szerénykedő de magabiztos vezető, a megnyugtató, emberközeli, tapasztalt, megbízható politikuskép, amit Orbán festett magáról, aki meg nem akar rászavazni, annak percenként jutott eszébe, hogy "bárcsak igazat mondana", mert amiket mond, azok nem a valóságról szólnak, és afelől sincs kétség, hogy Orbán nem egy megvezetett fogyatékos, aki azt se tudja mit művel a környezete vagy aki azt se tudja mit beszél, hanem pontosan tudja, hogy mi helyett mond mást.
Hajdú kérdései nélkül is pont ugyanezeket, ugyanígy mondta volna, nem volt idegállapotban, így nem tudta kizökkenteni, hogy kb. egyetlen releváns kérdést nem kapott.
Az elmúlt két hétben ez volt az első "normalis" fideszes kampányproduktum, de nem oszt nem szoroz, se pro se kontra.
Nekem mint kontent nulla, Alekosz szórakoztatóbb volt.

1 hónapja
gyeek LSU Tigers 8 696 — Grady Judd fan
Emberek, ez hihetetlen. Totál kiütött a téma. Van ez a fél lábbal a koporsóban levő féreg, Orbán Viktor és az ő kis fiacskája, Gáspár. Gazsinak maga Isten szólt, hogy meg kell mentenie az afrikai keresztényeket, tehát ő szólt élőhalott apucinak. Fostos kis főhadnagyként ezután kap egy saját irodát a Karmelitában és nekiáll tervezgetni a kis misszióját. Ő saját maga (Gazsi főhadnagy) 50%-os harcerő veszteséggel számolt. A kiküldött katonák fele meghalna. Afrikában. Egy vallási fanatikus miatt. Aki a miniszterelnök fia.

Mindeközben egy olyan háborúval fenyegeti Orbán Vitkor a megvezetett pórokat és vádolják a Tiszát, ami a hadseregen belül közröhej tárgya.

Tényleg most már! Szégyen vagy nem szégyen, de kimondom: ennek az országnak most már arra lenne a legnagyobb szüksége, hogy ezt a hatalomtól kívül-beül eltorzult élősködő férget végre pokolra küldje az egészsége. Gazsi mehet szólóban mártírkodni ha más nincs, apuci hagyatéka felett meg küzdjenek a pártbeli dögkeselyűk!

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 649 — Csodabogár
Szombathelyen is kapta rendesen.

www.instagram.com/reel/DWo3x-SDbW8/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Nomac
0:42-nél Bohár😃😃😃😃😃
JC6 (Mr. Miele)
szerintem itt jött rá, hogy tényleg vége, és meg lesz baszva fasszal nagyon csúnyán, és fontolgatja az arcműtétet.

1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 649 — Csodabogár
Ennek az embernek tényleg elmentem otthonról. Ez überelni tudna a Tanú című filmet.

24.hu/belfold/2026/04/02/orban-viktor-hajdu-peter/
KB23
"ez borzasztó,miniszterelnök úr. kér még virslit?"
petey
Neee, eskü, hogy ez így megtörtént 😀
Lúdas Solymi
nem tudom nem láttam, de az eddigi Hajdú műsorokból akár ez IS megtörténhetett.
amikor valaki mesélte neki élete legnagyobb traumáját, mély csend, aztán feltette ezt a fontos kérdést Petikénk. 😀

1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 643 — beers & Packers
Ez a mesterterv egyszerűen zseniális. Kezdek hinni abban, hogy a Fidesz tényleg legyőzhetetlen.🙂
A férfi arról is beszél, hogy a Fidesznél tudják azt, hogy az aktivistáik fele a Tiszára fog szavazni, a fele a Fideszre, és ezt szeretnék megfordítani.
 24.hu/belfold/2026/04/02/nagy-ervin-fidesz-szavazatvasarlas-feljelentes/
nagylaza, főpohárnok
Az életem 360 fokos fordulatot vett.
szaba
Légvonalban öt kilométer, de én tudok egy rövidebb utat az erdőn át.
1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 357 — je suis poloska
Tényleg, van itt a fórumon Mi hazánk szavazó (Gabenen kívül 😁)?
warr_b
meki és én is azok voltunk 4 éve (emlékeim szerint)
NB2
én jobbikos voltam, utána már MZP-s, ha most lenne egy teljesen demokratikus szavazás akkor MZP és Vona pártja között vacilálnék. 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 915 — #NoStress
Lúdas Solymi

1 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 738
Lázár János felvetette, hogy az ukránok talán eladták az Amerikától és az EU-tól kapott fegyvereket az oroszoknak.

Azt mondta, hogy az volna a „legnagyobb izgalom”, és az volna a legkínosabb az egészben, ha kiderülne, hogy az európaiak és az amerikaiak odaadták ugye a fegyvereket az ukránoknak, és „mi lesz, ha kiderül, hogy az ukránok meg eladták az oroszoknak?” Majd a nevetgélő közönségnek hozzátette: „Mégiscsak Ukrajnáról van szó”.

😂🤣😄

Sosem szabad fullba nyomni a kretént
warr_b
Erre mondták az óvodában, hogy mindenki magából indul ki
1 hónapja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
Szabó Bence interjú jó volt, de sok újdonságot nem mondott számomra, aki szorosan követi a politikát eddig is tudta hogy használnak ilyen eszközöket. Ez a Pálinkás Szilveszterrel készült interjú nekem sok újat dolgot hozott be.
-Szabó Bencén nem látszott hogy megtört volna, Szilveszteren tisztán látszik hogy ő igen, feltette az életét valamire, és csalódott benne. Nagyon rossz látni bárkit így, egy elit magyar katonát még rosszabb.
-Orbán Gáspárról sok érdekességet mesél a személyes kapcsolatuk miatt. Csádi történet..hittérítőt akart játszani, és szinte senki nem mert neki ellent mondani nehogy panaszkodjon a családi ebéden.
-NATO: Tényleg kizárnak minket az ülésekről, és igen, felteszik azokat a kellemetlen kérdéseket hogy ti tényleg az oroszokkal vagytok? Fábián is meglepődött, mert felső szinteken, és a kommunikációban erről nem igazán hallottunk még.
-Katonai ellátás, egy kenyér egy zacskóban, és két konzerv. Lopakodás közben majd a zacskóból való csomagolással buknak le 😀
-Szalay Bobrovniczky Kristóf tényleg egy bohóc, ez nem volt újdonság.
-Nem csak azért van még háborús vészhelyzet mert szeretik a rendeleti kormányzást, hadsereg megbénul a leszerelések miatt ha ennek vége.
-Jó volt hallani egy katona szájából mit gondol az egész ukrán orosz helyzetről.
-Vége igazán vicces volt, ahogy üzent a jelenlegi hatalomnak, és egyben MP-nek.

Remélem tényleg létrejön ez a Nemzeti vagyon visszaszerzési akármi, és meglesz a Tiszának a 2/3. Taknyosra szopatják az összes volt Fideszest aki hasznot húzott a rendszerből, celebekkel, propagandistákkal, együtt. Tudom.. belelóg a kezem a bilibe, de hadd reménykedjek. Még egy hét..

Szerkesztette: Nomac
1 hónapja
gyeek LSU Tigers 8 696 — Grady Judd fan
 telex.hu/belfold/2026/04/02/szalay-bobrovniczky-palinkas-szilveszter-szazados-honvedseg

Reagált Boborján 😂
warr_b
Baszki, hiába próbálom magam távol tartani, mindig felbaszom magam rajta. Másodszor hallgatom végig ezt a beszélgetést több-kevesebb odafigyeléssel, ezen a részen iszonyatos indulat gyűlt fel bennem. Kaszinómutyis kontár enyveskezű féreg a honvédelmi miniszter és ez a neres senkiházi meg az államtitkára vagy kiafaszom azt képzeli magáról, hogy bármiféle megtiszteltetés egy hivatásos katonának mellette mutatkozni?!
 youtu.be/qMuy_qU69wk?t=1131

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 139
Szombathelyen is kapta rendesen.

www.instagram.com/reel/DWo3x-SDbW8/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Nomac
0:42-nél Bohár😃😃😃😃😃
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
és akkor 10 perccel nagypéntek előtt anyám elkezdett politikai mémeket küldözgetni whatsappon 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 864 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Reagált Boborján 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 481 — #neverpunt
hazudnak reggel éjjel meg este
 atlatszo.hu/kozadat/2026/04/02/49-sajtopert-bukott-a-kormanymedia-2025-ben-a-rekorder-a-magyar-nemzet-lett/