Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
Van itt különben Fideszes ? (Tehát úgy értem aki most rájuk fog szavazni )
Megszeretném kérdezni tőle/tőletek hogy miért Fidesz mit láttok bennük?
Dagobert bácsi
Nekem kezd imponáló lenni, hogy lassan már punk dolog rájuk szavazni.
szaba
majd akkor, ha a támogatottságuk a munkáspártéval vetekszik
fake.id
2010-ben rájuk szavaztam mint protest szavazat (Munkáspárt)

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 419 — Invisible man
A hétvégén ingyen meg lehet nézni a youtube-on a Tavaszi szél mozit:
 www.eletedmozija.hu/
Matthew99
Még ketten tegyétek be, hogy biztosan ne felejtsem el 😊
Dzsokijuing
Én kérek elnézést. | 112 ezren nézik éppen |

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 774 — Saturday Night Lights
 www.eletedmozija.hu/
Matthew99
Még ketten tegyétek be, hogy biztosan ne felejtsem el 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 www.eletedmozija.hu/
Matthew99
Most nézzük....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
 www.eletedmozija.hu/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 691
Dagobert bácsi
szaba
Nem a DK-ra vonatkozott a kérdés
r.baggio
Jaja, viccet félre téve épp emiatt fogok a DK jelöltjére. Eddig még sosem szavaztam rájuk, ez valószínűleg az utolsó esély.
1 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Dagobert bácsi
szaba
Nem a DK-ra vonatkozott a kérdés

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
fake.id 1 858 — sixseveeeeeen
Dagobert bácsi
szaba
majd akkor, ha a támogatottságuk a munkáspártéval vetekszik
1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 828
Sőt csak az én felelősségem.
Mint ahigy az is hogy ki viszem az utcára és látja a propaganda plakátokat is.
csebi
Előbbi ellen tudsz aktívan tenni úgy, hogy az életed a normalitás keretein belül marad. Utóbbi már nem fog menni. Ráadásul a plakát üzenete számára maximum a képi világ alapján megy át, de korából kifolyólag úgy sejtem, elolvasni még nem tudja.
De mindegy, mindenki azt csinál amit akar és azt okol akit akar.
szaba
De el tudja. Másfele képzésben jár ugye Máltán, ez a preIB képzés ahol már 3 evesen elkezdtek tanítani nekik a betűket, kb egy éve magabiztosan leírja a keresztnevét és múltkor lebetuzte épp az OV plakátot is.
Továbbra is úgy gondolom h nem az én felelősségem h minden zene rádióban óránként legalább kétszer meghallgatjuk ezt. Mert igen próbáltunk váltogatni is de nem lehet kikerülni.
csebi
Base FM 96.4 a barátod. És hallgathat jó hip-hop meg RnB zenéket a gyerkőc agitprop agypusztulat nélkül.
iktriad
Én reggelente szoktam a Millás reggelit hallgatni. Jó szakértők, remek témák, hasznos infók.
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 915 — #NoStress
Dagobert bácsi
szaba
Azért van amivel nem viccelünk.

1 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 918 — Steelers fan
csebi
Előbbi ellen tudsz aktívan tenni úgy, hogy az életed a normalitás keretein belül marad. Utóbbi már nem fog menni. Ráadásul a plakát üzenete számára maximum a képi világ alapján megy át, de korából kifolyólag úgy sejtem, elolvasni még nem tudja.
szaba
De el tudja. Másfele képzésben jár ugye Máltán, ez a preIB képzés ahol már 3 evesen elkezdtek tanítani nekik a betűket, kb egy éve magabiztosan leírja a keresztnevét és múltkor lebetuzte épp az OV plakátot is.
Továbbra is úgy gondolom h nem az én felelősségem h minden zene rádióban óránként legalább kétszer meghallgatjuk ezt. Mert igen próbáltunk váltogatni is de nem lehet kikerülni.
csebi
Base FM 96.4 a barátod. És hallgathat jó hip-hop meg RnB zenéket a gyerkőc agitprop agypusztulat nélkül.
iktriad
Én sose hallgattam autóban rádiót.
Kazetta, cd, mp3, az új autókban meg bluetoothon keresztül mehet telóról.
Sose értettem, hogy miért hallgat valaki zenét rádióban (régen a Kossuth- meg Klubrádiósokat megértettem, még nem volt youtube), pedig több rádióban is dolgoztam, de engem mindig zavart mindenféle duma zenék között, helyett.
Dehát mások vagyunk.
Amúgy pont pár napja kerestem meg az autóban a Dankó rádiót, Orbán "kedvencét", az valami szörnyű giccsparádé.
Őszentsége Sobri Jóska
Anno mikor Pesten laktam a kocsiban lehetett fogni valami szlovák adót, antennarock vagy valami ilyesmi.
Zene jó volt, a kevés összekötő szövegből meg egy szót sem értettem. Tökéletes kombó. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 691
Dagobert bácsi
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 376 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
csebi
szaba
csebi
iktriad
Sose értettem, hogy miért hallgat valaki zenét rádióban (régen a Kossuth- meg Klubrádiósokat megértettem, még nem volt youtube), pedig több rádióban is dolgoztam, de engem mindig zavart mindenféle duma zenék között, helyett.
Dehát mások vagyunk.
Amúgy pont pár napja kerestem meg az autóban a Dankó rádiót, Orbán "kedvencét", az valami szörnyű giccsparádé.
Őszentsége Sobri Jóska
Én se hallgatok rádiót, csak mostanság a melóhelyemen ez szól gyakran az elmúlt hetekben munka közben. 😀
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 915 — #NoStress
csebi
szaba
csebi
iktriad
Dehát mások vagyunk.

1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 376 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
csebi
szaba
csebi
1 hónapja
Dagobert bácsi 318
1 hónapja
Valaki fordítsa már meg ezt nekem you know. A kommenteken sírok.
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/665077594_2513086315777925_8045499125970623079_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=qqiCo6ZR6rUQ7kNvwEwIkmg&_nc_oc=AdqgxnCSQvEfAwICAA1c6GiDXNlCaqJtDqevC0Z7x5xKXEEt5z2ZPT3yHCMNwJ_Q1Vc&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=LrE8xK8kqw3eL5nutwW-Ww&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af4b6arzgjdwdGSF2jk2np7suijIE89zpaRRMvKk5jRvoA&oe=6A04BB19
95.842 Aufrufe · 2.698 Reaktionen | A nyugdíjas Fidesz-szavazók számára alig értelmezhető nyelvezettel fejtette ki véleményét Jaber a Mandiner reggeli műsorában. A nehezen követhető érvelését tovább bonyolította, hogy tört magyarsággal, a Los Angeles-i gettók világát idéző angol szavakkal, sajátos öböl menti arab–magyar kiejtéssel adta elő, és nem nélkülözte a beatbox elemeket sem. A kuvaiti–magyar rapper egymás mellé helyezte az Orbán Viktort érintő fenyegetést és Panyi Szabolcs nevét, majd egy kifejezetten freestyle jellegű, laza asszociációkra épülő gondolatmenetben arra jutott, hogy szerinte, ha egy telefonszám „kint van”, az önmagában is veszélyt jelenthet. Mindezt végül Magyar Péterrel kapcsolta össze, kijelentve, hogy ezzel egy „magyar ember” került veszélybe, aminek szerinte politikai következményekkel kellene járnia. | kontroll.hu
A nyugdíjas Fidesz-szavazók számára alig értelmezhető nyelvezettel fejtette ki véleményét Jaber a Mandiner reggeli műsorában. A nehezen követhető érvelését tovább bonyolította, hogy tört...

1 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 754
Na ott a fidesz utolsó kapálózása, hogy MP Radnaival is kavar egy Evelines beszélgetés alapján.
1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 839 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én pont ezt nem csinálnám egyébként. Ha itt valóban váltás lesz, akkor április 13-tól azon kellene dolgozni, hogy ez az ország normális, élhető legyen, és a mostani Fideszeseknek is felnyíljon a szeme. Ehhez szerintem nem az a jó módszer, ha minden csinovnyikot halálra vegzálnak, mert akkor a mostani rendszer "derékhada" sosem fogja biztonságban érezni magát az új felállásban. Kaszálják el az 50 legpofátlanabb tolvajt, aztán csá.
somoskovig
De ha megfelelő rendszert hoznak létre, akkor ennél sokkal több nem is kell, mert az aprólék nem tud benne érvényesülni.
Eazzy
Azért illúzióid ne legyenek, bármilyen kormány is lesz bármikor, az aprólék mindig ki fogja dolgozni magának az extrát, helyi kis polgármesterek, ilyen-olyan képviselőcskék, sajnos ehhez egy NER-elzavarás kevés. De őszintén, ez az évente pár 10 milliárd total szinten nem oszt, nem szoroz, amíg a teteje több ezermilliárdot talicskázik el a rendszerből. Ha azt megfogják (nem lehet azt sem teljesen, de ha az eddigi 60.80% helyett csak 10-20-at lopnak), akkor itt viszonylag könnyen lehet Kánaán.
somoskovig
Ha kánaán nem is, de talán sikerül valamit korrigálni. Muszáj lesz, mert a NER megcsúsztatta a társadalmat erkölcsileg, morálisan. Időnként előfordul. Sajnos a hatalom hajlamos erre. Őszöd, 2006 októbere is megcsúszás volt, azt is korrigálni kellett volna, de sajnos azt nem sikerült. Megpróbáltuk, elzavartuk őket, de sajnos a váltás erkölcsi, morális megtisztulás formájában nem érkezett meg. Nem volt semmi takarítás, az újak csak felhasználták a régieket mumusként és közben még fel is csavarták az amoralitást, a következmény nélküliséget ... átpántlikázva nemzeti szalaggal.

Viszont. Ami most van, én ilyent még nem éltem át, pedig emlékszem '89-re is és 2010-re is. Mindkét előzőnél egyértelmű volt, hogy elsősorban a "pesti körúton belüli" értelmiség lázad, a társadalom mély rétegeiig egyáltalán nem ért le. Vidéken igazából csak egyszerűen eltűnt a régi rendszer, elfelejtkezett róla, így a váltás jött "magától", nem volt alternatíva. (Nem éltem '56-ban. de a történelem könyvek ill. nagyapámék elmesélése szerint az is elsősorban "pesti" sztori volt, nem a teljes társadalom lázadt fel.)

Ez most szerintem más. Most azt érzem, látom, hogy most tényleg alulról indul az elégedetlenség. Most a vidéki kis-értelmiség, kis-középosztály ugyanúgy benne van, ha nem jobban. Talán azért, mert most még a fején ül a régi elit, élősködik rajta, nem tűnt el, ahogy 2010-ben ill. '89-ben. Most muszáj elzavarni, mert nem akar magától menni. Meglátjuk, hogy ez segít-e valamit. Nem hiszek a csodákban, nem leszünk hirtelen Skandinávia, de talán pár lépést sikerül most majd tenni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 603 — Lucas Scott
csebi
szaba

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 774 — Saturday Night Lights
Húsvéti agitprop ingyé:  www.eletedmozija.hu/
Dzsokijuing
ez nagy húzás btw
petey
Remélem, leforgatják a végét, bármi is legyen az.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 261
Kb. minden egy helyen:  fideszcsomag.eu

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 883 — a new hope (again)
csütörtökön du 13.30-kor volt magyar péter nálunk a faluban. kint volt kb 800-1000 ember. előtte pár nappal a helyi fideszes is megpróbált haknizni, állítólag kb 20-an voltak kíváncsiak rá. persze nem ugyanaz a két kaliber, de egy 5000 fős településen az előbbi nem rossz szám szvsz.

ez a pálinkás interjú meg szerintem a legerősebb kontent a kampányban.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 648 — Csodabogár

Kontextus
Ez a telek az ő tulajdona, leomlott egy ház rajta évekkel ezelőtt, és rá nem szóltak, hogy egy balesetveszélyes, bezzeg ha Átlag Józsi lett volna
zacknorb
ha bukik ez a balfaszjóska, mi lesz a videóival? egy élménnyel leszünk kevesebbek, ahogy nem bír egyszerre menni, lélegezni és beszélni. 5 méteren.

1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 648 — Csodabogár
Húsvéti agitprop ingyé:  www.eletedmozija.hu/
Dzsokijuing
ez nagy húzás btw