Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Hir tvs linket idemost Tisza sajttáj megy
Janek
2 hónapja
Becsót a saját városában már van körzet, ahol verték (3ből 1)
2 hónapja
Patriótán Fodor G. szakértő úr: "nagyon meglep az eredmény. Az imént bemutatott 6 körzetből mind a hatban kék vezetés van, pedig én ebből a hatból ötben fidesz győzelmet vártam."Ez az ember nem Deák Dani, hanem egy fidesz oldalon sokat hivatkozott "teoretikus", akiről sok évig még én is azt gondoltam, hogy érdemes elolvasni amit ír/mond.
Nem csak a Mari nénik élnek alternatív világegyetemben, hanem baszki mindannyian. Döbbenet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Aszongya ez valami protest...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
2 hónapja
Orbán csak nagyarányú vereség esetén mond le.hát a 100-0 lenne lehet neki csak a nagy.
Ez ugye még nem az?
SBL
2 hónapja
Ez a tiszás kampányfőnök (?) egész szimpatikusan beszél, annyira más, mint a régi libsi stílus.
2 hónapja
ÓÓÓ... Ik... már aggódtam miattad. Nagyon csendes voltál egész napA kutyáknak és a dk-nak is meglesz az 1%Löfli nem szavazott hiába! Igazán átvehetné a párt irányítását is!
Kampman
iktriad
2 hónapja
cegléden 57%-nál 10 % előny..... Billegő körzet
2 hónapja
ritkán voltam ilyen boldog életemben, mint maÉn rengetegszer, hála Istennek! De a káröröm szintem maximum körül van.
Szesze
2 hónapja
a nemcsákos körzettel mi van?A legszebb, hogy Csincsén is meg lett baszva az a féreg lol
Negritis, a vajda
Tepper takarodj!
2 hónapja
A kutyáknak és a dk-nak is meglesz az 1%Löfli nem szavazott hiába! Igazán átvehetné a párt irányítását is!
Kampman
2 hónapja
nálunk (pest 06) hankó nagyot szopik, ÚRISTENóhh ne...
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
nálunk (pest 06) hankó nagyot szopik, ÚRISTEN
2 hónapja
Ave. 🥰🥰🥰Menczer hogy all?33,37
Stez
Tisza 58+
zacknorb
Koszi
2 hónapja
49-43-6-1-1-et tippeltem, jelenleg 50-41-6-1-1 van, asszem nyitok egy kutatóintézetet, Mráz Ágostonnál már jobb vagyok
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Menczer hogy all?Vége van kicsi
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Végig a Fidesz nevében beszél a csóka az MEgyenVégre őszinték
steelwolf
Tepper takarodj!
2 hónapja
Menczer hogy all?33,37
Stez
Tisza 58+
2 hónapja
Évek óta ezt az m1-es műsort vártam.én is és mégis a hírtv-t nézem epic. kurvanagy. le fogom tölteni.
Ezt a kib.szott szenvedést. 😀
kittli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Menczer hogy all?Remélem térden 🤣
Stez