Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
2010-ben rájuk szavaztam mint protest szavazat (Munkáspárt)majd akkor, ha a támogatottságuk a munkáspártéval vetekszikVan itt különben Fideszes ? (Tehát úgy értem aki most rájuk fog szavazni )Nekem kezd imponáló lenni, hogy lassan már punk dolog rájuk szavazni.
Megszeretném kérdezni tőle/tőletek hogy miért Fidesz mit láttok bennük?
Dagobert bácsi
szaba
fake.id
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
Én kérek elnézést. | 112 ezren nézik éppen |A hétvégén ingyen meg lehet nézni a youtube-on a Tavaszi szél mozit:Még ketten tegyétek be, hogy biztosan ne felejtsem el 😊
www.eletedmozija.hu/
Matthew99
Dzsokijuing
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
A hétvégén ingyen meg lehet nézni a youtube-on a Tavaszi szél mozit:Még ketten tegyétek be, hogy biztosan ne felejtsem el 😊
www.eletedmozija.hu/
Matthew99
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
A hétvégén ingyen meg lehet nézni a youtube-on a Tavaszi szél mozit:Most nézzük....
www.eletedmozija.hu/
Matthew99
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
A hétvégén ingyen meg lehet nézni a youtube-on a Tavaszi szél mozit:www.eletedmozija.hu/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
Jaja, viccet félre téve épp emiatt fogok a DK jelöltjére. Eddig még sosem szavaztam rájuk, ez valószínűleg az utolsó esély.Nem a DK-ra vonatkozott a kérdésVan itt különben Fideszes ? (Tehát úgy értem aki most rájuk fog szavazni )Nekem kezd imponáló lenni, hogy lassan már punk dolog rájuk szavazni.
Dagobert bácsi
szaba
r.baggio
1 hónapja
Nem a DK-ra vonatkozott a kérdésVan itt különben Fideszes ? (Tehát úgy értem aki most rájuk fog szavazni )Nekem kezd imponáló lenni, hogy lassan már punk dolog rájuk szavazni.
Dagobert bácsi
szaba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
majd akkor, ha a támogatottságuk a munkáspártéval vetekszikVan itt különben Fideszes ? (Tehát úgy értem aki most rájuk fog szavazni )Nekem kezd imponáló lenni, hogy lassan már punk dolog rájuk szavazni.
Dagobert bácsi
szaba
1 hónapja
Én reggelente szoktam a Millás reggelit hallgatni. Jó szakértők, remek témák, hasznos infók.Base FM 96.4 a barátod. És hallgathat jó hip-hop meg RnB zenéket a gyerkőc agitprop agypusztulat nélkül.De el tudja. Másfele képzésben jár ugye Máltán, ez a preIB képzés ahol már 3 evesen elkezdtek tanítani nekik a betűket, kb egy éve magabiztosan leírja a keresztnevét és múltkor lebetuzte épp az OV plakátot is.Sőt csak az én felelősségem.Előbbi ellen tudsz aktívan tenni úgy, hogy az életed a normalitás keretein belül marad. Utóbbi már nem fog menni. Ráadásul a plakát üzenete számára maximum a képi világ alapján megy át, de korából kifolyólag úgy sejtem, elolvasni még nem tudja.
Mint ahigy az is hogy ki viszem az utcára és látja a propaganda plakátokat is.
csebi
De mindegy, mindenki azt csinál amit akar és azt okol akit akar.
szaba
Továbbra is úgy gondolom h nem az én felelősségem h minden zene rádióban óránként legalább kétszer meghallgatjuk ezt. Mert igen próbáltunk váltogatni is de nem lehet kikerülni.
csebi
iktriad
1 hónapja
Azért van amivel nem viccelünk.Van itt különben Fideszes ? (Tehát úgy értem aki most rájuk fog szavazni )Nekem kezd imponáló lenni, hogy lassan már punk dolog rájuk szavazni.
Dagobert bácsi
szaba
1 hónapja
Anno mikor Pesten laktam a kocsiban lehetett fogni valami szlovák adót, antennarock vagy valami ilyesmi.Én sose hallgattam autóban rádiót.Base FM 96.4 a barátod. És hallgathat jó hip-hop meg RnB zenéket a gyerkőc agitprop agypusztulat nélkül.De el tudja. Másfele képzésben jár ugye Máltán, ez a preIB képzés ahol már 3 evesen elkezdtek tanítani nekik a betűket, kb egy éve magabiztosan leírja a keresztnevét és múltkor lebetuzte épp az OV plakátot is.Sőt csak az én felelősségem.Előbbi ellen tudsz aktívan tenni úgy, hogy az életed a normalitás keretein belül marad. Utóbbi már nem fog menni. Ráadásul a plakát üzenete számára maximum a képi világ alapján megy át, de korából kifolyólag úgy sejtem, elolvasni még nem tudja.
csebi
szaba
Továbbra is úgy gondolom h nem az én felelősségem h minden zene rádióban óránként legalább kétszer meghallgatjuk ezt. Mert igen próbáltunk váltogatni is de nem lehet kikerülni.
csebi
iktriad
Kazetta, cd, mp3, az új autókban meg bluetoothon keresztül mehet telóról.
Sose értettem, hogy miért hallgat valaki zenét rádióban (régen a Kossuth- meg Klubrádiósokat megértettem, még nem volt youtube), pedig több rádióban is dolgoztam, de engem mindig zavart mindenféle duma zenék között, helyett.
Dehát mások vagyunk.
Amúgy pont pár napja kerestem meg az autóban a Dankó rádiót, Orbán "kedvencét", az valami szörnyű giccsparádé.
Őszentsége Sobri Jóska
Zene jó volt, a kevés összekötő szövegből meg egy szót sem értettem. Tökéletes kombó. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
1 hónapja
Van itt különben Fideszes ? (Tehát úgy értem aki most rájuk fog szavazni )Nekem kezd imponáló lenni, hogy lassan már punk dolog rájuk szavazni.
Dagobert bácsi
1 hónapja
Én se hallgatok rádiót, csak mostanság a melóhelyemen ez szól gyakran az elmúlt hetekben munka közben. 😀Én sose hallgattam autóban rádiót.Base FM 96.4 a barátod. És hallgathat jó hip-hop meg RnB zenéket a gyerkőc agitprop agypusztulat nélkül.De el tudja. Másfele képzésben jár ugye Máltán, ez a preIB képzés ahol már 3 evesen elkezdtek tanítani nekik a betűket, kb egy éve magabiztosan leírja a keresztnevét és múltkor lebetuzte épp az OV plakátot is.Sőt csak az én felelősségem.Előbbi ellen tudsz aktívan tenni úgy, hogy az életed a normalitás keretein belül marad. Utóbbi már nem fog menni. Ráadásul a plakát üzenete számára maximum a képi világ alapján megy át, de korából kifolyólag úgy sejtem, elolvasni még nem tudja.
csebi
szaba
csebi
iktriad
Sose értettem, hogy miért hallgat valaki zenét rádióban (régen a Kossuth- meg Klubrádiósokat megértettem, még nem volt youtube), pedig több rádióban is dolgoztam, de engem mindig zavart mindenféle duma zenék között, helyett.
Dehát mások vagyunk.
Amúgy pont pár napja kerestem meg az autóban a Dankó rádiót, Orbán "kedvencét", az valami szörnyű giccsparádé.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Én sose hallgattam autóban rádiót.Base FM 96.4 a barátod. És hallgathat jó hip-hop meg RnB zenéket a gyerkőc agitprop agypusztulat nélkül.De el tudja. Másfele képzésben jár ugye Máltán, ez a preIB képzés ahol már 3 evesen elkezdtek tanítani nekik a betűket, kb egy éve magabiztosan leírja a keresztnevét és múltkor lebetuzte épp az OV plakátot is.Sőt csak az én felelősségem.Előbbi ellen tudsz aktívan tenni úgy, hogy az életed a normalitás keretein belül marad. Utóbbi már nem fog menni. Ráadásul a plakát üzenete számára maximum a képi világ alapján megy át, de korából kifolyólag úgy sejtem, elolvasni még nem tudja.
csebi
szaba
csebi
iktriad
Dehát mások vagyunk.
1 hónapja
Base FM 96.4 a barátod. És hallgathat jó hip-hop meg RnB zenéket a gyerkőc agitprop agypusztulat nélkül.De el tudja. Másfele képzésben jár ugye Máltán, ez a preIB képzés ahol már 3 evesen elkezdtek tanítani nekik a betűket, kb egy éve magabiztosan leírja a keresztnevét és múltkor lebetuzte épp az OV plakátot is.Sőt csak az én felelősségem.Előbbi ellen tudsz aktívan tenni úgy, hogy az életed a normalitás keretein belül marad. Utóbbi már nem fog menni. Ráadásul a plakát üzenete számára maximum a képi világ alapján megy át, de korából kifolyólag úgy sejtem, elolvasni még nem tudja.
csebi
szaba
csebi
1 hónapja
Dagobert bácsi
318
Van itt különben Fideszes ? (Tehát úgy értem aki most rájuk fog szavazni )Megszeretném kérdezni tőle/tőletek hogy miért Fidesz mit láttok bennük?
1 hónapja
Valaki fordítsa már meg ezt nekem you know. A kommenteken sírok.
1 hónapja
Na ott a fidesz utolsó kapálózása, hogy MP Radnaival is kavar egy Evelines beszélgetés alapján.
1 hónapja
Ha kánaán nem is, de talán sikerül valamit korrigálni. Muszáj lesz, mert a NER megcsúsztatta a társadalmat erkölcsileg, morálisan. Időnként előfordul. Sajnos a hatalom hajlamos erre. Őszöd, 2006 októbere is megcsúszás volt, azt is korrigálni kellett volna, de sajnos azt nem sikerült. Megpróbáltuk, elzavartuk őket, de sajnos a váltás erkölcsi, morális megtisztulás formájában nem érkezett meg. Nem volt semmi takarítás, az újak csak felhasználták a régieket mumusként és közben még fel is csavarták az amoralitást, a következmény nélküliséget ... átpántlikázva nemzeti szalaggal.Azért illúzióid ne legyenek, bármilyen kormány is lesz bármikor, az aprólék mindig ki fogja dolgozni magának az extrát, helyi kis polgármesterek, ilyen-olyan képviselőcskék, sajnos ehhez egy NER-elzavarás kevés. De őszintén, ez az évente pár 10 milliárd total szinten nem oszt, nem szoroz, amíg a teteje több ezermilliárdot talicskázik el a rendszerből. Ha azt megfogják (nem lehet azt sem teljesen, de ha az eddigi 60.80% helyett csak 10-20-at lopnak), akkor itt viszonylag könnyen lehet Kánaán.Én pont ezt nem csinálnám egyébként. Ha itt valóban váltás lesz, akkor április 13-tól azon kellene dolgozni, hogy ez az ország normális, élhető legyen, és a mostani Fideszeseknek is felnyíljon a szeme. Ehhez szerintem nem az a jó módszer, ha minden csinovnyikot halálra vegzálnak, mert akkor a mostani rendszer "derékhada" sosem fogja biztonságban érezni magát az új felállásban. Kaszálják el az 50 legpofátlanabb tolvajt, aztán csá.De ha megfelelő rendszert hoznak létre, akkor ennél sokkal több nem is kell, mert az aprólék nem tud benne érvényesülni.
somoskovig
Eazzy
somoskovig
Viszont. Ami most van, én ilyent még nem éltem át, pedig emlékszem '89-re is és 2010-re is. Mindkét előzőnél egyértelmű volt, hogy elsősorban a "pesti körúton belüli" értelmiség lázad, a társadalom mély rétegeiig egyáltalán nem ért le. Vidéken igazából csak egyszerűen eltűnt a régi rendszer, elfelejtkezett róla, így a váltás jött "magától", nem volt alternatíva. (Nem éltem '56-ban. de a történelem könyvek ill. nagyapámék elmesélése szerint az is elsősorban "pesti" sztori volt, nem a teljes társadalom lázadt fel.)
Ez most szerintem más. Most azt érzem, látom, hogy most tényleg alulról indul az elégedetlenség. Most a vidéki kis-értelmiség, kis-középosztály ugyanúgy benne van, ha nem jobban. Talán azért, mert most még a fején ül a régi elit, élősködik rajta, nem tűnt el, ahogy 2010-ben ill. '89-ben. Most muszáj elzavarni, mert nem akar magától menni. Meglátjuk, hogy ez segít-e valamit. Nem hiszek a csodákban, nem leszünk hirtelen Skandinávia, de talán pár lépést sikerül most majd tenni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
De el tudja. Másfele képzésben jár ugye Máltán, ez a preIB képzés ahol már 3 evesen elkezdtek tanítani nekik a betűket, kb egy éve magabiztosan leírja a keresztnevét és múltkor lebetuzte épp az OV plakátot is.Sőt csak az én felelősségem.Előbbi ellen tudsz aktívan tenni úgy, hogy az életed a normalitás keretein belül marad. Utóbbi már nem fog menni. Ráadásul a plakát üzenete számára maximum a képi világ alapján megy át, de korából kifolyólag úgy sejtem, elolvasni még nem tudja.
csebi
szaba
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Remélem, leforgatják a végét, bármi is legyen az.Húsvéti agitprop ingyé: www.eletedmozija.hu/ez nagy húzás btw
Dzsokijuing
petey
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Kb. minden egy helyen: fideszcsomag.eu
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
csütörtökön du 13.30-kor volt magyar péter nálunk a faluban. kint volt kb 800-1000 ember. előtte pár nappal a helyi fideszes is megpróbált haknizni, állítólag kb 20-an voltak kíváncsiak rá. persze nem ugyanaz a két kaliber, de egy 5000 fős településen az előbbi nem rossz szám szvsz.ez a pálinkás interjú meg szerintem a legerősebb kontent a kampányban.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
ha bukik ez a balfaszjóska, mi lesz a videóival? egy élménnyel leszünk kevesebbek, ahogy nem bír egyszerre menni, lélegezni és beszélni. 5 méteren.
Kontextus
Ez a telek az ő tulajdona, leomlott egy ház rajta évekkel ezelőtt, és rá nem szóltak, hogy egy balesetveszélyes, bezzeg ha Átlag Józsi lett volna
zacknorb