Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Reménykedni még szabad. Nem csak a Spotterdomb van, ahonnan jó képet lehet lőni, sőt.Jövő kedden Budapestre érkezik J. D. VanceÉn ezzel nem számolnék a helyedben, bár lehet meg tudják oldani úgy is, hogy kirendelnek pár rendőrt a spotterdombhoz, akik nézik, mit vesznek elő a repülőbzik.
Ennek egy okból örülök, végre meglesz az Air Force Two is a fotógyűjteményemben. 😀
| (Ha emberi időpontban jön.) |
Mikey
De simám el tudom képzelni, hogy a reptér környékén korlátozott lesz a mozgás.
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Jövő kedden Budapestre érkezik J. D. VanceÉn ezzel nem számolnék a helyedben, bár lehet meg tudják oldani úgy is, hogy kirendelnek pár rendőrt a spotterdombhoz, akik nézik, mit vesznek elő a repülőbzik.
Ennek egy okból örülök, végre meglesz az Air Force Two is a fotógyűjteményemben. 😀
Mikey
De simám el tudom képzelni, hogy a reptér környékén korlátozott lesz a mozgás.
1 hónapja
Ez szerintem eléggé erőltetett.Igazából tökéletesen illeszkedik abba a mintázatba, hogy ebben az országban 20 évente rendszerváltás van. Magyarán a magyar opportunista társadalom, ha demokráciáról van szó, kb 4 ciklusra/20 évre hajlandó engedni, de ha nincs eredmény, akkor idegből odaver.Én tudom magamról, hogy tudok kárörvendő lenni, kívánok nekik egy Tisza 2/3-ot és azt, hogy minimum 3x-orosan visszaadják Döbröginek meg csapatának amit ők adtak nekünk az elmúlt 16 évben, de azt maximum pár hónapba ömlesztve.Ez pont az az attitűd, amit a fideszesek megfogalmaztak a Gyurcsány-érában, és amit mondtak 2009-10-ben, és ahogy működtek 2010 után, és ami miatt 2026-ban már mindenki utál mindenkit. Csak mondom.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
2026, 2010, rendszerváltás, 68’ - új gazdasági mechanizmus, 56’ (elég sajátos), 44 (elég sajátos)
resistance is futile
Rendszert itt 2x váltottak, amikor jöttek a komcsik és amikor mentek. A módszer és a lopás szintje és mennyisége változott.
A magyar néplélek meg kb mint a minyonok, követik a legnagyobb rohadékot és közben nyomják a partyt és kajaljak be a banánt.
1 hónapja
de ha az eddigi 60.80% helyett csak 10-20-at lopnak), akkor itt viszonylag könnyen lehet Kánaán.Ez lenne a lényeg, elérni hogy csak a töredékét lopják el, és ne a nagy részét.
somoskovig
Mennyi mindent lehetne fejleszteni hirtelenjében...
1 hónapja
Azért illúzióid ne legyenek, bármilyen kormány is lesz bármikor, az aprólék mindig ki fogja dolgozni magának az extrát, helyi kis polgármesterek, ilyen-olyan képviselőcskék, sajnos ehhez egy NER-elzavarás kevés. De őszintén, ez az évente pár 10 milliárd total szinten nem oszt, nem szoroz, amíg a teteje több ezermilliárdot talicskázik el a rendszerből. Ha azt megfogják (nem lehet azt sem teljesen, de ha az eddigi 60.80% helyett csak 10-20-at lopnak), akkor itt viszonylag könnyen lehet Kánaán.De ha megfelelő rendszert hoznak létre, akkor ennél sokkal több nem is kell, mert az aprólék nem tud benne érvényesülni.Én pont ezt nem csinálnám egyébként. Ha itt valóban váltás lesz, akkor április 13-tól azon kellene dolgozni, hogy ez az ország normális, élhető legyen, és a mostani Fideszeseknek is felnyíljon a szeme. Ehhez szerintem nem az a jó módszer, ha minden csinovnyikot halálra vegzálnak, mert akkor a mostani rendszer "derékhada" sosem fogja biztonságban érezni magát az új felállásban. Kaszálják el az 50 legpofátlanabb tolvajt, aztán csá.Nem is fellógatni kell őket, egyszerűen csak megszorongatni. A nagyokat nehezebb lenne megfogni mint celebeket és a propagandát. Egy ilyen Tóth Gabi "munkaszerződést" én simán ütném. Mutassa meg hogy mit csinált, bejárt dolgozni? Milyen formában volt az a 6 óra?Szerintem nem szabad összemosni a vért kívánnak és a valós felelősségre vonás iránti igényt. Főleg itt a fórumon nem.Az attitűd ismerős, és egyetértek, nem jó ezt látni. De közben meg azt is gondolom, hogy érdemes azért a felelősségeket nem összemosni. Annak idején sem az átlagos fidesz szavazó osztotta meg az országot, hanem előbb a fidesz elit / politikusok, majd a propagandájuk. Utóbbi lett kirekesztő, megosztó, ellenségképet gyártó => felülről irányítottan. tudatosan.Én tudom magamról, hogy tudok kárörvendő lenni, kívánok nekik egy Tisza 2/3-ot és azt, hogy minimum 3x-orosan visszaadják Döbröginek meg csapatának amit ők adtak nekünk az elmúlt 16 évben, de azt maximum pár hónapba ömlesztve.Ez pont az az attitűd, amit a fideszesek megfogalmaztak a Gyurcsány-érában, és amit mondtak 2009-10-ben, és ahogy működtek 2010 után, és ami miatt 2026-ban már mindenki utál mindenkit. Csak mondom.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Az, hogy a pógárok frusztráltak, meg vannak rémülve, vagy éppen "vért kívánnak" (átvitt értelemben persze) az egy ennyire megosztott társadaalomban elkerülhetetlen. És én tökre meg is értem. Az elit dolga, hogy ezt kezelje a jövőben.
peterk2005 udvari bolond
Én nem akarom, hogy bárkit fellógassanak, de azért a Matolcsy pl. legyen már felelősségre vonva. És hosszan lehetne sorolni a példákat.
zinedine5
Nagyon sok ilyen szerződés van amit meg lehet ne fogni az alacsonyabb szinteken, ha teljesítés részét megpiszkáljuk.
Nagy örömmel venném ha az ügyészség a NAVal karöltve rászállna ezekre a dolgokra.
Nomac
somoskovig
Eazzy
1 hónapja
De ha megfelelő rendszert hoznak létre, akkor ennél sokkal több nem is kell, mert az aprólék nem tud benne érvényesülni.Én pont ezt nem csinálnám egyébként. Ha itt valóban váltás lesz, akkor április 13-tól azon kellene dolgozni, hogy ez az ország normális, élhető legyen, és a mostani Fideszeseknek is felnyíljon a szeme. Ehhez szerintem nem az a jó módszer, ha minden csinovnyikot halálra vegzálnak, mert akkor a mostani rendszer "derékhada" sosem fogja biztonságban érezni magát az új felállásban. Kaszálják el az 50 legpofátlanabb tolvajt, aztán csá.Nem is fellógatni kell őket, egyszerűen csak megszorongatni. A nagyokat nehezebb lenne megfogni mint celebeket és a propagandát. Egy ilyen Tóth Gabi "munkaszerződést" én simán ütném. Mutassa meg hogy mit csinált, bejárt dolgozni? Milyen formában volt az a 6 óra?Szerintem nem szabad összemosni a vért kívánnak és a valós felelősségre vonás iránti igényt. Főleg itt a fórumon nem.Az attitűd ismerős, és egyetértek, nem jó ezt látni. De közben meg azt is gondolom, hogy érdemes azért a felelősségeket nem összemosni. Annak idején sem az átlagos fidesz szavazó osztotta meg az országot, hanem előbb a fidesz elit / politikusok, majd a propagandájuk. Utóbbi lett kirekesztő, megosztó, ellenségképet gyártó => felülről irányítottan. tudatosan.Én tudom magamról, hogy tudok kárörvendő lenni, kívánok nekik egy Tisza 2/3-ot és azt, hogy minimum 3x-orosan visszaadják Döbröginek meg csapatának amit ők adtak nekünk az elmúlt 16 évben, de azt maximum pár hónapba ömlesztve.Ez pont az az attitűd, amit a fideszesek megfogalmaztak a Gyurcsány-érában, és amit mondtak 2009-10-ben, és ahogy működtek 2010 után, és ami miatt 2026-ban már mindenki utál mindenkit. Csak mondom.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Az, hogy a pógárok frusztráltak, meg vannak rémülve, vagy éppen "vért kívánnak" (átvitt értelemben persze) az egy ennyire megosztott társadaalomban elkerülhetetlen. És én tökre meg is értem. Az elit dolga, hogy ezt kezelje a jövőben.
peterk2005 udvari bolond
Én nem akarom, hogy bárkit fellógassanak, de azért a Matolcsy pl. legyen már felelősségre vonva. És hosszan lehetne sorolni a példákat.
zinedine5
Nagyon sok ilyen szerződés van amit meg lehet ne fogni az alacsonyabb szinteken, ha teljesítés részét megpiszkáljuk.
Nagy örömmel venném ha az ügyészség a NAVal karöltve rászállna ezekre a dolgokra.
Nomac
somoskovig
Don't talk the walk, Walk the talk!
1 hónapja
Heh, Magyarország 99,99%-ával ellentétben külön tudom választani a sportot és a politikát.Azért biztos ami biztos, egy MTKén jobbikos voltam, utána már MZP-s, ha most lenne egy teljesen demokratikus szavazás akkor MZP és Vona pártja között vacilálnék. 😊Tényleg, van itt a fórumon Mi hazánk szavazó (Gabenen kívül 😁)?meki és én is azok voltunk 4 éve (emlékeim szerint)
warr_b
NB2
eaglesmcnabb
Meccsen a leghátsó sorban ülnék a helyedben.😎
ozibozi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Ez pont az az attitűd, amit a fideszesek megfogalmaztak a Gyurcsány-érában, és amit mondtak 2009-10-ben, és ahogy működtek 2010 után, és ami miatt 2026-ban már mindenki utál mindenkit. Csak mondom.Igazából tökéletesen illeszkedik abba a mintázatba, hogy ebben az országban 20 évente rendszerváltás van. Magyarán a magyar opportunista társadalom, ha demokráciáról van szó, kb 4 ciklusra/20 évre hajlandó engedni, de ha nincs eredmény, akkor idegből odaver.
Őszentsége Sobri Jóska
2026, 2010, rendszerváltás, 68’ - új gazdasági mechanizmus, 56’ (elég sajátos), 44 (elég sajátos)
resistance is futile

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Jövő kedden Budapestre érkezik J. D. VanceEnnek egy okból örülök, végre meglesz az Air Force Two is a fotógyűjteményemben. 😀
1 hónapja
Igazából tökéletesen illeszkedik abba a mintázatba, hogy ebben az országban 20 évente rendszerváltás van. Magyarán a magyar opportunista társadalom, ha demokráciáról van szó, kb 4 ciklusra/20 évre hajlandó engedni, de ha nincs eredmény, akkor idegből odaver.Én tudom magamról, hogy tudok kárörvendő lenni, kívánok nekik egy Tisza 2/3-ot és azt, hogy minimum 3x-orosan visszaadják Döbröginek meg csapatának amit ők adtak nekünk az elmúlt 16 évben, de azt maximum pár hónapba ömlesztve.Ez pont az az attitűd, amit a fideszesek megfogalmaztak a Gyurcsány-érában, és amit mondtak 2009-10-ben, és ahogy működtek 2010 után, és ami miatt 2026-ban már mindenki utál mindenkit. Csak mondom.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Én pont ezt nem csinálnám egyébként. Ha itt valóban váltás lesz, akkor április 13-tól azon kellene dolgozni, hogy ez az ország normális, élhető legyen, és a mostani Fideszeseknek is felnyíljon a szeme. Ehhez szerintem nem az a jó módszer, ha minden csinovnyikot halálra vegzálnak, mert akkor a mostani rendszer "derékhada" sosem fogja biztonságban érezni magát az új felállásban. Kaszálják el az 50 legpofátlanabb tolvajt, aztán csá.Nem is fellógatni kell őket, egyszerűen csak megszorongatni. A nagyokat nehezebb lenne megfogni mint celebeket és a propagandát. Egy ilyen Tóth Gabi "munkaszerződést" én simán ütném. Mutassa meg hogy mit csinált, bejárt dolgozni? Milyen formában volt az a 6 óra?Szerintem nem szabad összemosni a vért kívánnak és a valós felelősségre vonás iránti igényt. Főleg itt a fórumon nem.Az attitűd ismerős, és egyetértek, nem jó ezt látni. De közben meg azt is gondolom, hogy érdemes azért a felelősségeket nem összemosni. Annak idején sem az átlagos fidesz szavazó osztotta meg az országot, hanem előbb a fidesz elit / politikusok, majd a propagandájuk. Utóbbi lett kirekesztő, megosztó, ellenségképet gyártó => felülről irányítottan. tudatosan.Én tudom magamról, hogy tudok kárörvendő lenni, kívánok nekik egy Tisza 2/3-ot és azt, hogy minimum 3x-orosan visszaadják Döbröginek meg csapatának amit ők adtak nekünk az elmúlt 16 évben, de azt maximum pár hónapba ömlesztve.Ez pont az az attitűd, amit a fideszesek megfogalmaztak a Gyurcsány-érában, és amit mondtak 2009-10-ben, és ahogy működtek 2010 után, és ami miatt 2026-ban már mindenki utál mindenkit. Csak mondom.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
zinedine5
Nomac
1 hónapja
Nem is fellógatni kell őket, egyszerűen csak megszorongatni. A nagyokat nehezebb lenne megfogni mint celebeket és a propagandát. Egy ilyen Tóth Gabi "munkaszerződést" én simán ütném. Mutassa meg hogy mit csinált, bejárt dolgozni? Milyen formában volt az a 6 óra?Szerintem nem szabad összemosni a vért kívánnak és a valós felelősségre vonás iránti igényt. Főleg itt a fórumon nem.Az attitűd ismerős, és egyetértek, nem jó ezt látni. De közben meg azt is gondolom, hogy érdemes azért a felelősségeket nem összemosni. Annak idején sem az átlagos fidesz szavazó osztotta meg az országot, hanem előbb a fidesz elit / politikusok, majd a propagandájuk. Utóbbi lett kirekesztő, megosztó, ellenségképet gyártó => felülről irányítottan. tudatosan.Én tudom magamról, hogy tudok kárörvendő lenni, kívánok nekik egy Tisza 2/3-ot és azt, hogy minimum 3x-orosan visszaadják Döbröginek meg csapatának amit ők adtak nekünk az elmúlt 16 évben, de azt maximum pár hónapba ömlesztve.Ez pont az az attitűd, amit a fideszesek megfogalmaztak a Gyurcsány-érában, és amit mondtak 2009-10-ben, és ahogy működtek 2010 után, és ami miatt 2026-ban már mindenki utál mindenkit. Csak mondom.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
zinedine5
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/04/02/szalay-bobrovniczky-palinkas-szilveszter-szazados-honvedsegSeregbeli spanom:
Reagált Boborján 😂
warr_b
Tegnap este a kaszinó király már ki is rakta ezt
Ebben csak az a poén, hogy a katona nen politizálhat és nem használható fel politikai célokra...aztán fogják és felhasználják őket politikai célokra
szerk: ez a spanom szerepelt az ominózus Boborján-Gulyás tankos meme-en is
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
1 hónapja
Azért biztos ami biztos, egy MTKén jobbikos voltam, utána már MZP-s, ha most lenne egy teljesen demokratikus szavazás akkor MZP és Vona pártja között vacilálnék. 😊Tényleg, van itt a fórumon Mi hazánk szavazó (Gabenen kívül 😁)?meki és én is azok voltunk 4 éve (emlékeim szerint)
warr_b
NB2
eaglesmcnabb
Meccsen a leghátsó sorban ülnék a helyedben.😎
1 hónapja
Szerintem nem szabad összemosni a vért kívánnak és a valós felelősségre vonás iránti igényt. Főleg itt a fórumon nem.Az attitűd ismerős, és egyetértek, nem jó ezt látni. De közben meg azt is gondolom, hogy érdemes azért a felelősségeket nem összemosni. Annak idején sem az átlagos fidesz szavazó osztotta meg az országot, hanem előbb a fidesz elit / politikusok, majd a propagandájuk. Utóbbi lett kirekesztő, megosztó, ellenségképet gyártó => felülről irányítottan. tudatosan.Én tudom magamról, hogy tudok kárörvendő lenni, kívánok nekik egy Tisza 2/3-ot és azt, hogy minimum 3x-orosan visszaadják Döbröginek meg csapatának amit ők adtak nekünk az elmúlt 16 évben, de azt maximum pár hónapba ömlesztve.Ez pont az az attitűd, amit a fideszesek megfogalmaztak a Gyurcsány-érában, és amit mondtak 2009-10-ben, és ahogy működtek 2010 után, és ami miatt 2026-ban már mindenki utál mindenkit. Csak mondom.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
1 hónapja
Az attitűd ismerős, és egyetértek, nem jó ezt látni. De közben meg azt is gondolom, hogy érdemes azért a felelősségeket nem összemosni. Annak idején sem az átlagos fidesz szavazó osztotta meg az országot, hanem előbb a fidesz elit / politikusok, majd a propagandájuk. Utóbbi lett kirekesztő, megosztó, ellenségképet gyártó => felülről irányítottan. tudatosan.Én tudom magamról, hogy tudok kárörvendő lenni, kívánok nekik egy Tisza 2/3-ot és azt, hogy minimum 3x-orosan visszaadják Döbröginek meg csapatának amit ők adtak nekünk az elmúlt 16 évben, de azt maximum pár hónapba ömlesztve.Ez pont az az attitűd, amit a fideszesek megfogalmaztak a Gyurcsány-érában, és amit mondtak 2009-10-ben, és ahogy működtek 2010 után, és ami miatt 2026-ban már mindenki utál mindenkit. Csak mondom.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Nem kellett egy hét sem, hogy a rádióban megszólaló folyamatos OV spotok hatására a 4es fel éves kislanyom megkerdezze hogy mi az a háború.Hol hallgatott rádiót?
Én ezt köszönöm meg nekik …
csebi
1 hónapja
Nem kellett egy hét sem, hogy a rádióban megszólaló folyamatos OV spotok hatására a 4es fel éves kislanyom megkerdezze hogy mi az a háború.Én ezt köszönöm meg nekik …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Viccek / politikaSírva röhögős 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
„Javaslom, hogy a közigazgatásban általános jelleggel történjen felhívás arra, hogy a szavazókörökbe a jogi, közigazgatási végzettséggel rendelkező személyek, elsősorban a Fidesz delegáltjaiként, akár térítésmentesen, vegyenek részt a munkában. Ezt egyfajta kötelezettségként lehetne elvárni tőlük, előírni a számukra – a továbbiakban minden választáskor.”A javaslat végül nem ment át, de az, hogy az állampárti gondolat meggyökerezett, már elég ahhoz, hogy távozzanak a hatalomból.
hvg.hu/itthon/20260402_kozszolgak-fidesz-partdelegalt-valasztasra-alapito-sztilkovics-szavo
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Ebbol latszik, h mar akkor is fanatikusok voltak.Én tudom magamról, hogy tudok kárörvendő lenni, kívánok nekik egy Tisza 2/3-ot és azt, hogy minimum 3x-orosan visszaadják Döbröginek meg csapatának amit ők adtak nekünk az elmúlt 16 évben, de azt maximum pár hónapba ömlesztve.Ez pont az az attitűd, amit a fideszesek megfogalmaztak a Gyurcsány-érában, és amit mondtak 2009-10-ben, és ahogy működtek 2010 után, és ami miatt 2026-ban már mindenki utál mindenkit. Csak mondom.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Habar az MSZP-re szavaztam, Gyurcsanybol mar nekem is elegem lett a vegere es nem az oszodi beszed miatt. Az lehetett volna egy fordulopont a szamara, de annyira narcisztikus es cringe a fazon h total kiakaszto volt.
Nem mintha OV jobb lenne.
1 hónapja
Végignéztem, nem volt ilyen.nem tudom nem láttam, de az eddigi Hajdú műsorokból akár ez IS megtörténhetett."ez borzasztó,miniszterelnök úr. kér még virslit?"Neee, eskü, hogy ez így megtörtént 😀
petey
Lúdas Solymi
amikor valaki mesélte neki élete legnagyobb traumáját, mély csend, aztán feltette ezt a fontos kérdést Petikénk. 😀
petey
Egy sima, konfliktusmentes, alákérdezős, egyhelyszínes, akció- és étkezésmentes propagandabeszélgetés volt, ahol az első felében Orbán szépen felépíthette, hogy ő a nép egyszerű gyermeke, az okos parasztfaszagyerek, a másodikban meg végigvették a kampány alaptoposzait, amiket Hajdú alákérdezésével Orbán szépen felmondott.
Semmi extra, aki eddig is rá akart szavazni, annak jól jött a megfontoltnak tűnő, szerénykedő de magabiztos vezető, a megnyugtató, emberközeli, tapasztalt, megbízható politikuskép, amit Orbán festett magáról, aki meg nem akar rászavazni, annak percenként jutott eszébe, hogy "bárcsak igazat mondana", mert amiket mond, azok nem a valóságról szólnak, és afelől sincs kétség, hogy Orbán nem egy megvezetett fogyatékos, aki azt se tudja mit művel a környezete vagy aki azt se tudja mit beszél, hanem pontosan tudja, hogy mi helyett mond mást.
Hajdú kérdései nélkül is pont ugyanezeket, ugyanígy mondta volna, nem volt idegállapotban, így nem tudta kizökkenteni, hogy kb. egyetlen releváns kérdést nem kapott.
Az elmúlt két hétben ez volt az első "normalis" fideszes kampányproduktum, de nem oszt nem szoroz, se pro se kontra.
Nekem mint kontent nulla, Alekosz szórakoztatóbb volt.
1 hónapja
Emberek, ez hihetetlen. Totál kiütött a téma. Van ez a fél lábbal a koporsóban levő féreg, Orbán Viktor és az ő kis fiacskája, Gáspár. Gazsinak maga Isten szólt, hogy meg kell mentenie az afrikai keresztényeket, tehát ő szólt élőhalott apucinak. Fostos kis főhadnagyként ezután kap egy saját irodát a Karmelitában és nekiáll tervezgetni a kis misszióját. Ő saját maga (Gazsi főhadnagy) 50%-os harcerő veszteséggel számolt. A kiküldött katonák fele meghalna. Afrikában. Egy vallási fanatikus miatt. Aki a miniszterelnök fia. Mindeközben egy olyan háborúval fenyegeti Orbán Vitkor a megvezetett pórokat és vádolják a Tiszát, ami a hadseregen belül közröhej tárgya.
Tényleg most már! Szégyen vagy nem szégyen, de kimondom: ennek az országnak most már arra lenne a legnagyobb szüksége, hogy ezt a hatalomtól kívül-beül eltorzult élősködő férget végre pokolra küldje az egészsége. Gazsi mehet szólóban mártírkodni ha más nincs, apuci hagyatéka felett meg küzdjenek a pártbeli dögkeselyűk!
Úgy látszik ugyan olyan bolond mint az apja😂😂“Az égböl szólt Isten Orbán Gáspárhoz, hogy mentse meg az afrikai keresztényeket, ezért kezdték szervezni a Honvédség csádi misszióját, azzal számoltak, hogy a misszióban résztvevó katonák fele meg fog halni” pic.twitter.com/E08cKDxLob
— Labanc Attila (@Attila88051) April 2, 2026
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
1 hónapja
szerintem itt jött rá, hogy tényleg vége, és meg lesz baszva fasszal nagyon csúnyán, és fontolgatja az arcműtétet.Szombathelyen is kapta rendesen.0:42-nél Bohár😃😃😃😃😃
www.instagram.com/reel/DWo3x-SDbW8/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Nomac
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
nem tudom nem láttam, de az eddigi Hajdú műsorokból akár ez IS megtörténhetett.Neee, eskü, hogy ez így megtörtént 😀Ennek az embernek tényleg elmentem otthonról. Ez überelni tudna a Tanú című filmet."ez borzasztó,miniszterelnök úr. kér még virslit?"
24.hu/belfold/2026/04/02/orban-viktor-hajdu-peter/
KB23
petey
Lúdas Solymi
amikor valaki mesélte neki élete legnagyobb traumáját, mély csend, aztán feltette ezt a fontos kérdést Petikénk. 😀