Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 602
Lázár János felvetette, hogy az ukránok talán eladták az Amerikától és az EU-tól kapott fegyvereket az oroszoknak.

Azt mondta, hogy az volna a „legnagyobb izgalom”, és az volna a legkínosabb az egészben, ha kiderülne, hogy az európaiak és az amerikaiak odaadták ugye a fegyvereket az ukránoknak, és „mi lesz, ha kiderül, hogy az ukránok meg eladták az oroszoknak?” Majd a nevetgélő közönségnek hozzátette: „Mégiscsak Ukrajnáról van szó”.

😂🤣😄

Sosem szabad fullba nyomni a kretént
warr_b
És akkor az ukránok cukin nézve megkérik az oroszokat, hogy de ezzel ne lőjjetek minket, léccilécci.

Lázár is teljesen megkattant.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 774 — Saturday Night Lights
Szombathelyen is kapta rendesen.

www.instagram.com/reel/DWo3x-SDbW8/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Nomac
Valami ilyesmi egy vértelen forradalom.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 541 — nabege2@yahoo.com
Uhh, a főni Szombathelyen is erőseket mondott 😆

24.hu/belfold/2026/04/02/orban-orszagjaras-szombathely/
warr_b
Erős, határozott, magabiztosságot sugárzó nyilatkozatok.
Ez nemhogy 2/3-ra, de 3/3-ra utal.

Én tudom magamról, hogy tudok kárörvendő lenni, kívánok nekik egy Tisza 2/3-ot és azt, hogy minimum 3x-orosan visszaadják Döbröginek meg csapatának amit ők adtak nekünk az elmúlt 16 évben, de azt maximum pár hónapba ömlesztve.

A szavazóik meg lássák azt, hogy mit tettek velük és h ennél csak jobb lesz, nekik is.
Lúdas Solymi
félek, hogy azért nem mindenkihez jut ez el
1 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 266
Lázár János felvetette, hogy az ukránok talán eladták az Amerikától és az EU-tól kapott fegyvereket az oroszoknak.

Azt mondta, hogy az volna a „legnagyobb izgalom”, és az volna a legkínosabb az egészben, ha kiderülne, hogy az európaiak és az amerikaiak odaadták ugye a fegyvereket az ukránoknak, és „mi lesz, ha kiderül, hogy az ukránok meg eladták az oroszoknak?” Majd a nevetgélő közönségnek hozzátette: „Mégiscsak Ukrajnáról van szó”.

😂🤣😄

warr_b
- Te, Vologya, nagy baj van, itt vannak az oroszok! most mit csináljunk? Tönkre megy bele az ország!
- Egyet se félj Olekszij, drága barátom! Megvan a fejemben a mesterterv!
- Gazdaságilag fogjuk tönkretenni az oroszokat, de úgy, hogy közben mink meggazdagszunk!
- Dehát Vologya, hát hogyan képzeled ezt? Hisz se pénzünk, se fegyverünk!
- Ejj, Olekszijevics, ne légy ily kishitű! Elmondom a tervet:
Milyük van sok az oroszoknak? Régi vasuk. Mi kellene nekik? Hát új vas. Na és ki tudja a legjobbakat adni? Hát az USA!
- Jó, jó, de minek vennének az USA-tól ha van nekik, azok meg miért adnák oda?
- Hát itt a csavar! Mi kilőjük az ő eszközeiket az USA-tól kapott fegyverekkel, aztán ha kezdenek elfogyni, kérünk az USA-tól és eladjuk nekik!
- Jó, de ezt nem fogják észrevenni?
- Ugyan, szerinted mit dealeltem le Trumppal? Hát ez biznisz neki is, ráadásul így, hogy az EU fizeti, ő pénzt kap érte, meg van és lesz megrendelés is!
Nekünk csak arra kell figyelni, hogy mindig többet lőjünk ki, mint amennyit az oroszok vesznek!
- Ejj, Vologya, látom nagy zsid, na, benne van az üzlet a véredben.
1 hónapja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
Szombathelyen is kapta rendesen.

https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.71878-15/657917804_25831386893205307_170526168371946278_n.jpg?stp=cmp1_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=103&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0xJUFMuYmVzdF9pbWFnZV91cmxnZW4uQzMifQ%3D%3D&_nc_ohc=ecLns_uvhqoQ7kNvwHdtQQF&_nc_oc=AdqDUq-VgFzCLx6-lEXAdmiex7j4kcGVURjetgjRj6rxQbDjIcPsSumOPUv5KqSUiGM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=sn6Wfk18sM8DhS3SzX2_cg&_nc_ss=7b60f&oh=00_Af7rsRB7GrFQVAie14y_M1s1Uayt_hVBLIJsrjR2umDwgQ&oe=69FC2447
Szeretlek Magyarország on Instagram: "Nem kedvelik Orbánt Szombathelyen #orbánviktor #szombathely #tüntetés #szmo #szeretlekmagyarország"
12K likes, 611 comments - szeretlekmagyarorszag.hu on April 2, 2026: "Nem kedvelik Orbánt Szombathelyen #orbánviktor #szombathely #tüntetés #szmo #szeretlekmagyarország".
1 hónapja
Ennek az embernek tényleg elmentem otthonról. Ez überelni tudna a Tanú című filmet.

24.hu/belfold/2026/04/02/orban-viktor-hajdu-peter/
KB23
"ez borzasztó,miniszterelnök úr. kér még virslit?"
petey
Neee, eskü, hogy ez így megtörtént 😀
1 hónapja

warr_b
Erős, határozott, magabiztosságot sugárzó nyilatkozatok.
Ez nemhogy 2/3-ra, de 3/3-ra utal.

Én tudom magamról, hogy tudok kárörvendő lenni, kívánok nekik egy Tisza 2/3-ot és azt, hogy minimum 3x-orosan visszaadják Döbröginek meg csapatának amit ők adtak nekünk az elmúlt 16 évben, de azt maximum pár hónapba ömlesztve.

A szavazóik meg lássák azt, hogy mit tettek velük és h ennél csak jobb lesz, nekik is.
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 864 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

😂🤣😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 653
Ez a mesterterv egyszerűen zseniális. Kezdek hinni abban, hogy a Fidesz tényleg legyőzhetetlen.🙂
A férfi arról is beszél, hogy a Fidesznél tudják azt, hogy az aktivistáik fele a Tiszára fog szavazni, a fele a Fideszre, és ezt szeretnék megfordítani.
 24.hu/belfold/2026/04/02/nagy-ervin-fidesz-szavazatvasarlas-feljelentes/
nagylaza, főpohárnok
Igen, ez nekem is megütötte a fülem.

Hajdú B-s beszólás volt. Az eredmény 1-1, de lehetne fordítva is 😀

1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 828
Ennek az embernek tényleg elmentem otthonról. Ez überelni tudna a Tanú című filmet.

KB23
Csoro bazdmeg egy vasagyon alszik ha nem jut haza de ha megis akkor is csak egy valyoghaz jut. Nep embere!
JéBé
Állítom a luxus ház melletti vigyilóban adta az interjút.

De persze Matolcsy még most se a rossz fiú és őneki semmi de semmi rálátása nem volt hogy mi folyik ott. Fu, ilyenkor ökölbe szorul a kezem!
1 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 049

KB23
Csoro bazdmeg egy vasagyon alszik ha nem jut haza de ha megis akkor is csak egy valyoghaz jut. Nep embere!
1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 649 — Csodabogár
azért ez is komoly. van még ott gerinc szerencsére.

444.hu/2026/04/02/a-hivatalnal-dolgozom-hallottam-feloled-nem-tiszta-ugy-segiteni-szeretnek

1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 649 — Csodabogár

KB23
"ez borzasztó,miniszterelnök úr. kér még virslit?"

1 hónapja

1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 691
Ez a mesterterv egyszerűen zseniális. Kezdek hinni abban, hogy a Fidesz tényleg legyőzhetetlen.🙂
A férfi arról is beszél, hogy a Fidesznél tudják azt, hogy az aktivistáik fele a Tiszára fog szavazni, a fele a Fideszre, és ezt szeretnék megfordítani.
nagylaza, főpohárnok
Az életem 360 fokos fordulatot vett.
1 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 898

warr_b
Ahogy közeledünk a választás napjához egyre erősebbeket mond. Fog ő még kurvaanyázni is a színpadon.
Egyébként, meg egyre szánalmasabb. A helyi jelölt beszédébe néztem bele, akinek papírból kellett felolvasni még a névelőket is.
Tényleg már csak a szavazatvásárlás az egyetlen esélyük.
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 643 — beers & Packers
1 hónapja
Éljen a Fradi!

nepszava.hu/3317552_ferencvarosi-torna-club-kampany-szulok-level
1 hónapja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 828
Pótolják a tegnapi kieső napot :

telex.hu/video/2026/04/02/palinkas-szilveszter-interju-honvedseg-katonasag-orban-gaspar-szalay-bobrovniczky-kristof-csad
cartman023
Lásd lentebb

1 hónapja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 828
Most értem haza egy 3 napos pultozás/szórólapozás/kopogtatás kombó után. Nagyon kemény volt. Lényegében a teljes Tápióságot bejártuk, meg egyéb helyeket is. Nagyon pozitív volt az egész. Volt olyan 1000 fő alatti település, ahol aki otthon volt 90%-ban aláírta a kopogtató ívet. Rengeteg emberrel beszélgettünk, fiatalokkal és idősekkel is és ebben a 12-es OEVK-ban is, ami eddig masszívan Fideszes volt, itt van a változás szele. Az inkunbens képviselő óránként tesz már ki posztot, de valami elképesztő alacsony színvonalon.
Tegnap volt olyan hely, ahol a helyi fideszes csapat néhány tagja csúnyán nézett ránk a szemben lévő bolt elől, de összességében kb ennyi a negatív és sok-sok pozitív élmény.
Most 4 nap csend jön, marad az online tér. Utána viszont jön a maraton befutója. Az nagyon kemény lesz...
Addig csak egy kis akumlátor-sztori.
Klaci79
Thank you for you're service!!!

1 hónapja
"ha tényleg lesz olyan, hogy Nemzeti Vagyonvisszaszerzési és Védelmi Hivatal, akkor annak nagyon szívesen csatlakoznék az elfogó-taktikai csoportjába"

Bassz, mint a moszad a világháború után. Kemény lenne egy ilyen
KB23
a moszadnak az első és legfontosabb feladata az állampolgárszerzés volt megalakulása idején, nem a nackóvadászat
fake.id
Jó durva hasonlat volt, de a viccesen hangzik ez a elfogó -taktikai csoport és ez ugrott be először.
1 hónapja
fake.id 1 858 — sixseveeeeeen
"ha tényleg lesz olyan, hogy Nemzeti Vagyonvisszaszerzési és Védelmi Hivatal, akkor annak nagyon szívesen csatlakoznék az elfogó-taktikai csoportjába"

KB23
a moszadnak az első és legfontosabb feladata az állampolgárszerzés volt megalakulása idején, nem a nackóvadászat
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 177 — The Mathematician

warr_b
csak a címet néztem
kérdésem: nem ő van vendégségben?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja

Szerkesztette: KB23
1 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 1 010
Pótolják a tegnapi kieső napot :

telex.hu/video/2026/04/02/palinkas-szilveszter-interju-honvedseg-katonasag-orban-gaspar-szalay-bobrovniczky-kristof-csad

Szerkesztette: cartman023