Politika

66 feliratkozó

3 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 758

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 13 123
Gyurcsány, nála ideálisabb jelölt nem lehet!!!!

ChatGPT-t megkérdeztem, aranyos volt, kiadta Majtényit (ő még egyébként talán adható is lenne, csak ő is már 75), Balázs Pétert (ő már 84) és.... dobpergés.... Varga Juditot 😀 😀
StormST
Varga Juditot én már itt hétfőn bemondtam. A személyes érintettséget és a kegyelmi aláírást leszámítva tökéletes lenne.
szaba
Tehát azt leszámítva, hogy emberileg és szakmailag alkalmatlan, tökéletes jelölt lenne.
Jakehomer
Pontosan. Örülök, hogy sikerül dekódolni a viccet.
3 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 403 — Keep pounding
A sulyok szerelt jól élni, láthatóan imád utazgatni az asszonykájával.
Megkap minden juttatást élete végéig, nem fogják támadni tovább, arany élete lenne ha elsomfordálna csöndesen.
ozibozi
Ez is fog történni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
ozibozi New York Giants 21 968
A sulyok szerelt jól élni, láthatóan imád utazgatni az asszonykájával.
Megkap minden juttatást élete végéig, nem fogják támadni tovább, arany élete lenne ha elsomfordálna csöndesen.
3 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 499 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez a ki legyen a következő köztársasági elnök kérdés naponta háromszor előjön redditen, de nem sok értelmes megoldás születik. A teljesen nonsense MZP mellett Iványi és Arató Andárs (lol) akik állandóan előkerülnek.
Hanni
Iványi pl. nem lenne rossz, de szerintem őt egészségügyileg is megviselték az elmúlt évek.
3 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 798 — Poloska confirmed
Ez a ki legyen a következő köztársasági elnök kérdés naponta háromszor előjön redditen, de nem sok értelmes megoldás születik. A teljesen nonsense MZP mellett Iványi és Arató Andárs (lol) akik állandóan előkerülnek.
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 714 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondjuk az normális, hogy külön tárgyal a vezetőkkel Sulyok? Mèg vèletlenül se talalkoztak Orbán meg Magyar? Vagy ez most kemèny lenne...
3 hónapja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 759 — Panthers fan

ChatGPT-t megkérdeztem, aranyos volt, kiadta Majtényit (ő még egyébként talán adható is lenne, csak ő is már 75), Balázs Pétert (ő már 84) és.... dobpergés.... Varga Juditot 😀 😀
StormST
Varga Juditot én már itt hétfőn bemondtam. A személyes érintettséget és a kegyelmi aláírást leszámítva tökéletes lenne.
szaba
Tehát azt leszámítva, hogy emberileg és szakmailag alkalmatlan, tökéletes jelölt lenne.

Tepper takarodj!
3 hónapja
Direkt odaküldték az összes kalapáló gondnokot 😂
kapitnono
Viktor úgy távozik, ahogy jött: kordont bontva.
3 hónapja
Sulyok úr megfontolja az érveket a lemondás mellett = lemond.
3 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 583 — WHO DAT!!!!
Direkt odaküldték az összes kalapáló gondnokot 😂

3 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 983 — Sworn to the Dark

StormST
nekem egész jókat ír, bár az életkor itt is necces. Paczolay Péter, Bod Péter Ákos, Freund Tamás.

built for this shit

3 hónapja
MP tájékoztatót tart, háttérben meg állványt bontanak, ez óriási.
3 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 499 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mondok én is egy nevet, ha már ő volt a közszolgálat évekig: Gulyás Marci.
iktriad
Engedd már el ezt az agendát.
szaba
Legalább ha nincs balos a parlamentben, legyen az a köztársasági elnök. 😀
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 983 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
„Nem lesz. Majd Gulyás Gergely fogja önöket tájékoztatni” – mondta telefonálás közben Vitályos Eszter leköszönő kormányszóvivő arról, hogy lesz-e még kormányinfó.

😱

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
iktriad
Engedd már el ezt az agendát.
3 hónapja
3 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 359
What year is it!!? 😱😱

telex.hu/zacc/2026/04/15/metropol-cimlap-tisza-part-program-beszamolo

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
StormST Denver Broncos 13 234 — SB 50 Champion @ Grund

StormST
Nekem első helyen az MTA jelenlegi és volt elnökét adta be (Freund Tamás és Lovász László).
warr_b
Ők mondjuk jobb jelöltek lennének, mint akiket nekem adott 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
3 hónapja
Az én jelöltem Karikó Katalin lenne, bár fogalmam sincs mennyire érdekelné.
Sebii
Azért a Pfizer körül rendesen ég a talaj. Bár itthon ez nem köztudott. Meg szerintem ő teljesen táj idegen is lenne ebben a pozícióban.
3 hónapja
StormST Denver Broncos 13 234 — SB 50 Champion @ Grund

StormST
szaba
Meg azon kívül, hogy konkrétan egy agyatlan náci?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 983 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

StormST
Nekem első helyen az MTA jelenlegi és volt elnökét adta be (Freund Tamás és Lovász László).

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 074
Az én jelöltem Karikó Katalin lenne, bár fogalmam sincs mennyire érdekelné.
3 hónapja

StormST
3 hónapja
NB2 New England Patriots 29 662 — nabege2@yahoo.com

StormST
😀😀😀