Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Megakarjak tartani az allast.A Hír TV jobb, mint az M1! Katasztrófa turisták, gyertek!Igen, az M1 eddig eléggé visszafogott, sőt már megemlítették, hogy Lázár bunkó volt a szlovák Tisza-jelölttel.
szaba
Kampman
2 hónapja
De bocsánatot kért.A Hír TV jobb, mint az M1! Katasztrófa turisták, gyertek!Igen, az M1 eddig eléggé visszafogott, sőt már megemlítették, hogy Lázár bunkó volt a szlovák Tisza-jelölttel.
szaba
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Karcag nagyon belerondít a képbe. Ejjjjjj
2 hónapja
A Hír TV jobb, mint az M1! Katasztrófa turisták, gyertek!Igen, az M1 eddig eléggé visszafogott, sőt már megemlítették, hogy Lázár bunkó volt a szlovák Tisza-jelölttel.
szaba
2 hónapja
bayer hol van?rá akartam lesni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Online lehet nézni?A Hír TV jobb, mint az M1! Katasztrófa turisták, gyertek!Gajdics feje már teljesen alkesz-vörös
szaba
Kampman
2 hónapja
92 TISZÁS OEVK
2 hónapja
Baszki, jelenleg egész Hajdu-Bihart viszi a tisza. Debrecenben elég komoly különbségekkel
2 hónapja
A Hír TV jobb, mint az M1! Katasztrófa turisták, gyertek!Gajdics feje már teljesen alkesz-vörös
szaba
2 hónapja
KOM 2-őt hozzuk vastagon 😊
2 hónapja
2 hónapja
á gecc, hazaérek, cigi után hír tv-t fogok nézni és sírni fogok a röhögéstőlKurva jó én erre vártam egész nap hogy ezt lássam 😆😆😆
Löfli

Just Win Baby!
2 hónapja
Zseni az M1, csak olyat mutat ahol vezet a Fidesz, vagy nagyon szorosan 2. 🤣🤣én is inkább a nyertes Packers összefoglalókat szoktam
steelwolf
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
A Hír TV jobb, mint az M1! Katasztrófa turisták, gyertek!
2 hónapja
Zseni az M1, csak olyat mutat ahol vezet a Fidesz, vagy nagyon szorosan 2. 🤣🤣Nincs könnyű dolguk
steelwolf
Tepper takarodj!
2 hónapja
A koffein lehoz a pijárulyoutu.be/hFDcoX7s6rE?is=Uas_XkK6AcJGYnOT

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
2 hónapja
3-1 Somogyban a Tiszának!
2 hónapja
M1 a nyerő!MÁSámuel eléggé iizzad a magyarázatokkal

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Szégyellem, hogy Vas megyei vagyok...nem számítottam rá, h zala így megfordul, nagyon cooooooooooooooool
JustoVillar