Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Uhh, a főni Szombathelyen is erőseket mondott 😆24.hu/belfold/2026/04/02/orban-orszagjaras-szombathely/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Hát ja. Az egyik Heves a másik Nógrád vmegyéhez tartozott anno. Amúgy ha nem aszfalton megyünk hanem át a határon a kukoricásban akkor nincs az 3 km se.Amennyire tudom, ez volt az ára a várossá nyilvánításnak. Külön szépség, hogy Nagybátonynak és Kisterenyének azóta sem sikerült összenőnie, több kilométer (és egy világ) választja el egymástól.Igen, főleg a bányavárosiak. Kijönne egy nagydoktori a bátonyi, terenyei részek és a sallang összevonásából 89-ben.Nem vagyok nógrádi, de azért megkérdezem: a bátonyiak le vannak szarva?Az komoly, a bátonyterenyei polgi, 2 hónapja belépett a KDNPbe, infarktus, visszatérés, Fidesz szidás, KDNPből való kilépés/kibaszás, és ma kitette Facebookra, hogyha nyer a Fidesz, lemond.Maconka a világ közepe. Ha jól emlékszem fröcsögtem már itt Nagymajdon Jóskáról, az előző helyi polgiról aki arra se volt képes, hogy rendbetegye a kastélykertet Terenyén, ahol felnőtt és ahol én nyaraltam rengeteget. Akkor még jóban voltunk... Jó mondjuk ő terenyei volt én meg maconkai. A különbséget csak a nógrádiak értik.
zacknorb
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Ma is kerult valami a naptarba, nem csalodtam.Az összeset.
Lassuk melyik veglenyt engedik kamera ele h ukran berencnek titulalja.
Beki
1 hónapja
Már vártam. Tényleg. Nekem Tölgyessy régóta referencia. Az utóbbi időben mégis úcs vagyok vele, mint a nagyon várt szilveszteri bulival. Amikorra odeérünk, már nem érdekes. Ezt érzem most Tölgyessyvel kapcsolatban is. Lehet, hogy ezért is nem akart megszólalni?www.youtube.com/live/xXNjbbR-jaI?is=BNoP_40w_SGOW1GlEz a Tölgyessy stand up egész szórakoztató lett.Van róla link is vagy csak dicsekvés mert voltál rajta élőben? 😀
szaba
bobi0092
szaba

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Amennyire tudom, ez volt az ára a várossá nyilvánításnak. Külön szépség, hogy Nagybátonynak és Kisterenyének azóta sem sikerült összenőnie, több kilométer (és egy világ) választja el egymástól.Igen, főleg a bányavárosiak. Kijönne egy nagydoktori a bátonyi, terenyei részek és a sallang összevonásából 89-ben.Nem vagyok nógrádi, de azért megkérdezem: a bátonyiak le vannak szarva?Az komoly, a bátonyterenyei polgi, 2 hónapja belépett a KDNPbe, infarktus, visszatérés, Fidesz szidás, KDNPből való kilépés/kibaszás, és ma kitette Facebookra, hogyha nyer a Fidesz, lemond.Maconka a világ közepe. Ha jól emlékszem fröcsögtem már itt Nagymajdon Jóskáról, az előző helyi polgiról aki arra se volt képes, hogy rendbetegye a kastélykertet Terenyén, ahol felnőtt és ahol én nyaraltam rengeteget. Akkor még jóban voltunk... Jó mondjuk ő terenyei volt én meg maconkai. A különbséget csak a nógrádiak értik.
zacknorb
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
1 hónapja
Ma is kerult valami a naptarba, nem csalodtam.Lassuk melyik veglenyt engedik kamera ele h ukran berencnek titulalja.
1 hónapja
www.youtube.com/watch?v=qMuy_qU69wk én még nincs vége a napnakNagyon erős interjú.
LanceVance
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Most értem haza egy 3 napos pultozás/szórólapozás/kopogtatás kombó után. Nagyon kemény volt. Lényegében a teljes Tápióságot bejártuk, meg egyéb helyeket is. Nagyon pozitív volt az egész. Volt olyan 1000 fő alatti település, ahol aki otthon volt 90%-ban aláírta a kopogtató ívet. Rengeteg emberrel beszélgettünk, fiatalokkal és idősekkel is és ebben a 12-es OEVK-ban is, ami eddig masszívan Fideszes volt, itt van a változás szele. Az inkunbens képviselő óránként tesz már ki posztot, de valami elképesztő alacsony színvonalon. Tegnap volt olyan hely, ahol a helyi fideszes csapat néhány tagja csúnyán nézett ránk a szemben lévő bolt elől, de összességében kb ennyi a negatív és sok-sok pozitív élmény.
Most 4 nap csend jön, marad az online tér. Utána viszont jön a maraton befutója. Az nagyon kemény lesz...
Addig csak egy kis akumlátor-sztori.
1 hónapja
Igen, főleg a bányavárosiak. Kijönne egy nagydoktori a bátonyi, terenyei részek és a sallang összevonásából 89-ben.Nem vagyok nógrádi, de azért megkérdezem: a bátonyiak le vannak szarva?Az komoly, a bátonyterenyei polgi, 2 hónapja belépett a KDNPbe, infarktus, visszatérés, Fidesz szidás, KDNPből való kilépés/kibaszás, és ma kitette Facebookra, hogyha nyer a Fidesz, lemond.Maconka a világ közepe. Ha jól emlékszem fröcsögtem már itt Nagymajdon Jóskáról, az előző helyi polgiról aki arra se volt képes, hogy rendbetegye a kastélykertet Terenyén, ahol felnőtt és ahol én nyaraltam rengeteget. Akkor még jóban voltunk... Jó mondjuk ő terenyei volt én meg maconkai. A különbséget csak a nógrádiak értik.
zacknorb
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Nem vagyok nógrádi, de azért megkérdezem: a bátonyiak le vannak szarva?Az komoly, a bátonyterenyei polgi, 2 hónapja belépett a KDNPbe, infarktus, visszatérés, Fidesz szidás, KDNPből való kilépés/kibaszás, és ma kitette Facebookra, hogyha nyer a Fidesz, lemond.Maconka a világ közepe. Ha jól emlékszem fröcsögtem már itt Nagymajdon Jóskáról, az előző helyi polgiról aki arra se volt képes, hogy rendbetegye a kastélykertet Terenyén, ahol felnőtt és ahol én nyaraltam rengeteget. Akkor még jóban voltunk... Jó mondjuk ő terenyei volt én meg maconkai. A különbséget csak a nógrádiak értik.
zacknorb
Tactful Cactus
1 hónapja
Amilyen álmosan indult ez a nap, annyira durva lett a végére.Ez keményebb cucc, mint Szabó Bence interjúja.www.youtube.com/watch?v=qMuy_qU69wk én még nincs vége a napnakHi gecc, itt már dől minden mint a domino. Ja nyernek is innen már nincs visszaút
LanceVance
KB23
somoskovig
Nem panaszkodom, örülök!
1 hónapja
Az komoly, a bátonyterenyei polgi, 2 hónapja belépett a KDNPbe, infarktus, visszatérés, Fidesz szidás, KDNPből való kilépés/kibaszás, és ma kitette Facebookra, hogyha nyer a Fidesz, lemond.Maconka a világ közepe. Ha jól emlékszem fröcsögtem már itt Nagymajdon Jóskáról, az előző helyi polgiról aki arra se volt képes, hogy rendbetegye a kastélykertet Terenyén, ahol felnőtt és ahol én nyaraltam rengeteget. Akkor még jóban voltunk... Jó mondjuk ő terenyei volt én meg maconkai. A különbséget csak a nógrádiak értik.
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Ez keményebb cucc, mint Szabó Bence interjúja.www.youtube.com/watch?v=qMuy_qU69wk én még nincs vége a napnakHi gecc, itt már dől minden mint a domino. Ja nyernek is innen már nincs visszaút
LanceVance
KB23
1 hónapja
www.youtube.com/watch?v=qMuy_qU69wk én még nincs vége a napnakHi gecc, itt már dől minden mint a domino. Ja nyernek is innen már nincs visszaút
LanceVance
1 hónapja
Katasztrófaturistaként meghallgattam Nagy Dávid (MKKP) telexes szereplését, és rájöttem, hogy egy az egyben egy gimis évfolyamtársamra emlékeztet. Nem volt egy okos srác, de nagyon lelkes volt, legyen szó bármiről is. Imádtam vele vitázni, mert már két visszakérdezésre is teljesen bepörgette magát, a saját szavába vágott, fel se fogta miről szól az alapbeszélgetés, és a vége mindig az volt, hogy szinte "sírva" könyörgött, hogy "de értsétek már meg", vagy "nem úgy értettem", stb.Ezt a kamasz wannabe entellektüel karaktert hozza teljesen Nagy Dávid, bár ő már 29 éves, de mintha beleragadt volna kamaszkori önmagába. Hozzá képest a 20 éves Gundalf egy felnőtt férfi, Bedő Dávid meg politikus.
Egy szó mint száz, megsajnáltam.
1 hónapja
Lett?!www.youtube.com/live/xXNjbbR-jaI?is=BNoP_40w_SGOW1GlEz a Tölgyessy stand up egész szórakoztató lett.Van róla link is vagy csak dicsekvés mert voltál rajta élőben? 😀
szaba
bobi0092
szaba
Még csak az elején jár. Lehet eltart a választásig.
1 hónapja
www.youtube.com/live/xXNjbbR-jaI?is=BNoP_40w_SGOW1GlEz a Tölgyessy stand up egész szórakoztató lett.Van róla link is vagy csak dicsekvés mert voltál rajta élőben? 😀
szaba
bobi0092
1 hónapja
Jah.a nyugaton élő magyar szavazók elég kis arányban fideszesek.Pont ezért kérdeztem.Ezt a nemzetiségi listára átkerülést nem igazán értem.Úgy, hogy bemondásra megy, nem kell hozzá semmit igazolni. Ha te azt mondod, hogy teszemazt szerb nemzetiségűnek érzed magad, beadod a kérvényt, és felvesznek a szerb nemzetiségi listára.
Mi alapján kerülhetne át valaki a görög, német, örmény, cigány listára, ha semmi köze ehhez?
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Mert ha valakit random átraknak, akkor az ugyanúgy lehet tiszás is, fideszes is, nem érné meg.
De Negritis válasza logikus, a kiszivargott Tisza appos adatok alapján tudják átrakosgatni a tisza-szavazókat.
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
És miként jön ez ide?
Nem csak nyugaton élő magyar szavazó nézegeti (még itt a fórumon se), hogy átrakták e nemzetiségi listára, mivel itthon élő magyar szavazó is került át.
Hogy jönnek ide pont a nyugaton élő magyar szavazók?
1 hónapja
Ez a Tölgyessy stand up egész szórakoztató lett.Van róla link is vagy csak dicsekvés mert voltál rajta élőben? 😀
szaba
1 hónapja
Ez a Tölgyessy stand up egész szórakoztató lett.
1 hónapja
a nyugaton élő magyar szavazók elég kis arányban fideszesek.Pont ezért kérdeztem.Ezt a nemzetiségi listára átkerülést nem igazán értem.Úgy, hogy bemondásra megy, nem kell hozzá semmit igazolni. Ha te azt mondod, hogy teszemazt szerb nemzetiségűnek érzed magad, beadod a kérvényt, és felvesznek a szerb nemzetiségi listára.
Mi alapján kerülhetne át valaki a görög, német, örmény, cigány listára, ha semmi köze ehhez?
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Mert ha valakit random átraknak, akkor az ugyanúgy lehet tiszás is, fideszes is, nem érné meg.
De Negritis válasza logikus, a kiszivargott Tisza appos adatok alapján tudják átrakosgatni a tisza-szavazókat.
Őszentsége Sobri Jóska
built for this shit
1 hónapja
mondjuk 10 ezer ft nem valami sok, 4 éve mennyit adtak?direkt kivártam a 16:00-t a hír linkelésével, úgyhogy nem 😀Kapsz egy tízest ha a fideszre szavazolát lehet még jelentkezni?
atapapa
Löfli
atapapa

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/04/02/alkotmanybirosag-kuria-orban-viktornem tudom, mennyit fizetnek egy alkotmánybírónak, hogy nevetségesebbnél nevetségesebb indokokkal utasítsanak el kúriai határozatokat... de lehet, nem is akarom tudni.
🤦🤣😭
dande2
Viktorral szemben kampányolni olyan, mint egy olyan személlyel társasozni, aki össze-vissza hajlítgatja a szabályokat, hogy mindig ő kerüljön előnybe. csak itt most van egy pár fizetett hülyéje, akik kitalálják helyette az indokokat.