Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 828
 www.youtube.com/watch?v=qMuy_qU69wk én még nincs vége a napnak

1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 915 — #NoStress
Katasztrófaturistaként meghallgattam Nagy Dávid (MKKP) telexes szereplését, és rájöttem, hogy egy az egyben egy gimis évfolyamtársamra emlékeztet. Nem volt egy okos srác, de nagyon lelkes volt, legyen szó bármiről is. Imádtam vele vitázni, mert már két visszakérdezésre is teljesen bepörgette magát, a saját szavába vágott, fel se fogta miről szól az alapbeszélgetés, és a vége mindig az volt, hogy szinte "sírva" könyörgött, hogy "de értsétek már meg", vagy "nem úgy értettem", stb.
Ezt a kamasz wannabe entellektüel karaktert hozza teljesen Nagy Dávid, bár ő már 29 éves, de mintha beleragadt volna kamaszkori önmagába. Hozzá képest a 20 éves Gundalf egy felnőtt férfi, Bedő Dávid meg politikus.
Egy szó mint száz, megsajnáltam.

1 hónapja
Ez a Tölgyessy stand up egész szórakoztató lett.
szaba
Van róla link is vagy csak dicsekvés mert voltál rajta élőben? 😀
bobi0092
 www.youtube.com/live/xXNjbbR-jaI?is=BNoP_40w_SGOW1Gl
szaba
Lett?!
Még csak az elején jár. Lehet eltart a választásig.

1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 693
szaba
bobi0092
 www.youtube.com/live/xXNjbbR-jaI?is=BNoP_40w_SGOW1Gl
1 hónapja
Ezt a nemzetiségi listára átkerülést nem igazán értem.
Mi alapján kerülhetne át valaki a görög, német, örmény, cigány listára, ha semmi köze ehhez?

Őszentsége Sobri Jóska
Úgy, hogy bemondásra megy, nem kell hozzá semmit igazolni. Ha te azt mondod, hogy teszemazt szerb nemzetiségűnek érzed magad, beadod a kérvényt, és felvesznek a szerb nemzetiségi listára.
warr_b
Pont ezért kérdeztem.
Mert ha valakit random átraknak, akkor az ugyanúgy lehet tiszás is, fideszes is, nem érné meg.
De Negritis válasza logikus, a kiszivargott Tisza appos adatok alapján tudják átrakosgatni a tisza-szavazókat.
Őszentsége Sobri Jóska
a nyugaton élő magyar szavazók elég kis arányban fideszesek.
deyell
Jah.
És miként jön ez ide?
Nem csak nyugaton élő magyar szavazó nézegeti (még itt a fórumon se), hogy átrakták e nemzetiségi listára, mivel itthon élő magyar szavazó is került át.
Hogy jönnek ide pont a nyugaton élő magyar szavazók?

1 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839
szaba
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 693
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 646 — Sworn to the Dark
Mi alapján kerülhetne át valaki a görög, német, örmény, cigány listára, ha semmi köze ehhez?

Őszentsége Sobri Jóska
Úgy, hogy bemondásra megy, nem kell hozzá semmit igazolni. Ha te azt mondod, hogy teszemazt szerb nemzetiségűnek érzed magad, beadod a kérvényt, és felvesznek a szerb nemzetiségi listára.
warr_b
Pont ezért kérdeztem.
Mert ha valakit random átraknak, akkor az ugyanúgy lehet tiszás is, fideszes is, nem érné meg.
De Negritis válasza logikus, a kiszivargott Tisza appos adatok alapján tudják átrakosgatni a tisza-szavazókat.
Őszentsége Sobri Jóska
a nyugaton élő magyar szavazók elég kis arányban fideszesek.

built for this shit

1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Kapsz egy tízest ha a fideszre szavazol
atapapa
át lehet még jelentkezni?
Löfli
direkt kivártam a 16:00-t a hír linkelésével, úgyhogy nem 😀
atapapa
mondjuk 10 ezer ft nem valami sok, 4 éve mennyit adtak?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 691 — Cowboys fan
 telex.hu/belfold/2026/04/02/alkotmanybirosag-kuria-orban-viktor
🤦🤣😭
dande2
nem tudom, mennyit fizetnek egy alkotmánybírónak, hogy nevetségesebbnél nevetségesebb indokokkal utasítsanak el kúriai határozatokat... de lehet, nem is akarom tudni.

Viktorral szemben kampányolni olyan, mint egy olyan személlyel társasozni, aki össze-vissza hajlítgatja a szabályokat, hogy mindig ő kerüljön előnybe. csak itt most van egy pár fizetett hülyéje, akik kitalálják helyette az indokokat.
1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 828
Bowl.hu választási tippelde 2026

docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing

Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)

Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő

Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed

A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
Löfli
mostantól bárki írhat bele
Löfli
Köszönjük!
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing

Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)

Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő

Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed

A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
Löfli
mostantól bárki írhat bele

Don't blink!
1 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 481 — #neverpunt
atapapa
Löfli
direkt kivártam a 16:00-t a hír linkelésével, úgyhogy nem 😀

1 hónapja
atapapa

Don't blink!
1 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 898
 www.facebook.com/reel/4234861603493834
atapapa
Tűkön ülve várom az AB határozatát, ami kimondja, hogy Nagy Ervin a hangfelvétel nyilvánosságra hozásával megsértette Orbán Viktor jogát a csaláshoz.
1 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 481 — #neverpunt
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/662877142_2074170816845507_42830109513103642_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=hfmpEkQcK0oQ7kNvwHWClx3&_nc_oc=Adp49-T8-Rn48Yyw8K2241yX9mXwFsEPX34UIHLHk_-1Hw8ZOhyNbY2_f--uez40FL8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=YhjdN2Q0QhBx2VTDCY4dUw&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af5pdF9nPEA3a43daqdasBBCeUpJ6d3zhAzJQbJCmlzNoQ&oe=6A04C892
1,7 Mio. Aufrufe · 34.326 Reaktionen | A Fidesz választási bűncselekményt követ el, erről megdönthetetlen bizonyítékunk van. Mészáros Lajos dunaújvárosi fideszes képviselő emberei a fiatalok szavazatait 10 ezer forintért akarják megvásárolni. Ne legyenek illúzióink: ez országos szinten zajlik. Ez bűncselekmény. A feljelentést megtesszük! A szavazat nem eladó. Magyarország jövője nem megvásárolható.🇭🇺 Ha hasonlót tapasztalsz, azonnal értesítsd a hatóságokat! Oszd meg te is, hogy az ország minden pontjára eljusson: a Fidesz milyen tisztességtelen eszközökkel él. | Nagy Ervin
A Fidesz választási bűncselekményt követ el, erről megdönthetetlen bizonyítékunk van. Mészáros Lajos dunaújvárosi fideszes képviselő emberei a fiatalok szavazatait 10 ezer forintért akarják...

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 979 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
1 hónapja

Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Pont ezért kérdeztem.

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 979 — Kinek mit intézett a kormánya
Az komoly, a bátonyterenyei polgi, 2 hónapja belépett a KDNPbe, infarktus, visszatérés, Fidesz szidás, KDNPből való kilépés/kibaszás, és ma kitette Facebookra, hogyha nyer a Fidesz, lemond.

Poloska vagyok.
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 179 — The Mathematician
 telex.hu/belfold/2026/04/02/alkotmanybirosag-kuria-orban-viktor
🤦🤣😭
dande2
És a Tisza jogait nem sérti? 😉

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Most mondja itt egyik kolléganőm, hogy PetiKém meg homoszexuális és Dzsudzsi a párja?

Ez nekem új, valaki segítene ebben, hogy valóban igazat mond a kolléganőm? Mondjuk mindig láttam az ő róla szóló bejegyzések alatt Dzsudzsák képét feltűnni, de nekem ez tényleg új.
Bruce
Igen, Balázs szereti a fiukat. Linda is csak egy álca volt, de akkor már muszáj volt valakit mutatnia maga mellett.
De a “haverom” szerint nem búza Petya.
JC6 (Mr. Miele)
Az asszony szerint meg, de. Neki pedig mindig igaza van!😊

Az biztos, hogy ha látsz egy közös képet Petiről és nejéről, az első, ami az eszedbe jut, hogy ennek a két embernek érzelmileg még annyi köze sincs egymáshoz, mint két random szobanövénynek.
1 hónapja

Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Emiatt virágzik az etnobiznisz. Igaz annak nem most van az ideje, hanem az hely.hat. választásokkor.
Olvastam olyanról, aki már 10 nemzetiségi névjegyzéket is megjárt, attól függően melyik zászló alatt volt esély a haverokkal és rokonokkal helyi nemzetiségi önkormányzatot alapítani és nyakára hágni kapott 1-2 millának.
1 hónapja
(azt még nem tudom, hogy melyik a jobb ötlet, hogy mindenki írhasson bele, vagy én másolgassam a kommentekből)
Löfli
A kommentek elvesznek, so vagy írhassa mindenki, vagy küldjön neked pm-et

Poloska vagyok.
1 hónapja
(azt még nem tudom, hogy melyik a jobb ötlet, hogy mindenki írhasson bele, vagy én másolgassam a kommentekből)

Don't blink!
1 hónapja

Vasárnap esti hírtv + mandiner bestof
 youtu.be/tE8vv44nsuk?is=nPvpmyZxuzxMryO-

MP m1 interjú bestof
 www.youtube.com/watch?v=L58M9SXOH74

Szerkesztette: Löfli

Don't blink!