Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Katasztrófaturistaként meghallgattam Nagy Dávid (MKKP) telexes szereplését, és rájöttem, hogy egy az egyben egy gimis évfolyamtársamra emlékeztet. Nem volt egy okos srác, de nagyon lelkes volt, legyen szó bármiről is. Imádtam vele vitázni, mert már két visszakérdezésre is teljesen bepörgette magát, a saját szavába vágott, fel se fogta miről szól az alapbeszélgetés, és a vége mindig az volt, hogy szinte "sírva" könyörgött, hogy "de értsétek már meg", vagy "nem úgy értettem", stb.Ezt a kamasz wannabe entellektüel karaktert hozza teljesen Nagy Dávid, bár ő már 29 éves, de mintha beleragadt volna kamaszkori önmagába. Hozzá képest a 20 éves Gundalf egy felnőtt férfi, Bedő Dávid meg politikus.
Egy szó mint száz, megsajnáltam.
1 hónapja
Lett?!www.youtube.com/live/xXNjbbR-jaI?is=BNoP_40w_SGOW1GlEz a Tölgyessy stand up egész szórakoztató lett.Van róla link is vagy csak dicsekvés mert voltál rajta élőben? 😀
szaba
bobi0092
szaba
Még csak az elején jár. Lehet eltart a választásig.
1 hónapja
www.youtube.com/live/xXNjbbR-jaI?is=BNoP_40w_SGOW1GlEz a Tölgyessy stand up egész szórakoztató lett.Van róla link is vagy csak dicsekvés mert voltál rajta élőben? 😀
szaba
bobi0092
1 hónapja
Jah.a nyugaton élő magyar szavazók elég kis arányban fideszesek.Pont ezért kérdeztem.Ezt a nemzetiségi listára átkerülést nem igazán értem.Úgy, hogy bemondásra megy, nem kell hozzá semmit igazolni. Ha te azt mondod, hogy teszemazt szerb nemzetiségűnek érzed magad, beadod a kérvényt, és felvesznek a szerb nemzetiségi listára.
Mi alapján kerülhetne át valaki a görög, német, örmény, cigány listára, ha semmi köze ehhez?
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Mert ha valakit random átraknak, akkor az ugyanúgy lehet tiszás is, fideszes is, nem érné meg.
De Negritis válasza logikus, a kiszivargott Tisza appos adatok alapján tudják átrakosgatni a tisza-szavazókat.
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
És miként jön ez ide?
Nem csak nyugaton élő magyar szavazó nézegeti (még itt a fórumon se), hogy átrakták e nemzetiségi listára, mivel itthon élő magyar szavazó is került át.
Hogy jönnek ide pont a nyugaton élő magyar szavazók?
1 hónapja
Ez a Tölgyessy stand up egész szórakoztató lett.Van róla link is vagy csak dicsekvés mert voltál rajta élőben? 😀
szaba
1 hónapja
Ez a Tölgyessy stand up egész szórakoztató lett.
1 hónapja
a nyugaton élő magyar szavazók elég kis arányban fideszesek.Pont ezért kérdeztem.Ezt a nemzetiségi listára átkerülést nem igazán értem.Úgy, hogy bemondásra megy, nem kell hozzá semmit igazolni. Ha te azt mondod, hogy teszemazt szerb nemzetiségűnek érzed magad, beadod a kérvényt, és felvesznek a szerb nemzetiségi listára.
Mi alapján kerülhetne át valaki a görög, német, örmény, cigány listára, ha semmi köze ehhez?
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Mert ha valakit random átraknak, akkor az ugyanúgy lehet tiszás is, fideszes is, nem érné meg.
De Negritis válasza logikus, a kiszivargott Tisza appos adatok alapján tudják átrakosgatni a tisza-szavazókat.
Őszentsége Sobri Jóska
built for this shit
1 hónapja
mondjuk 10 ezer ft nem valami sok, 4 éve mennyit adtak?direkt kivártam a 16:00-t a hír linkelésével, úgyhogy nem 😀Kapsz egy tízest ha a fideszre szavazolát lehet még jelentkezni?
atapapa
Löfli
atapapa

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/04/02/alkotmanybirosag-kuria-orban-viktornem tudom, mennyit fizetnek egy alkotmánybírónak, hogy nevetségesebbnél nevetségesebb indokokkal utasítsanak el kúriai határozatokat... de lehet, nem is akarom tudni.
🤦🤣😭
dande2
Viktorral szemben kampányolni olyan, mint egy olyan személlyel társasozni, aki össze-vissza hajlítgatja a szabályokat, hogy mindig ő kerüljön előnybe. csak itt most van egy pár fizetett hülyéje, akik kitalálják helyette az indokokat.
1 hónapja
Köszönjük!Bowl.hu választási tippelde 2026mostantól bárki írhat bele
docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
Löfli
Löfli
1 hónapja
Bowl.hu választási tippelde 2026mostantól bárki írhat bele
docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
Löfli

Don't blink!
1 hónapja
direkt kivártam a 16:00-t a hír linkelésével, úgyhogy nem 😀Kapsz egy tízest ha a fideszre szavazolát lehet még jelentkezni?
atapapa
Löfli
1 hónapja
Kapsz egy tízest ha a fideszre szavazolát lehet még jelentkezni?
atapapa

Don't blink!
1 hónapja
Kapsz egy tízest ha a fideszre szavazolTűkön ülve várom az AB határozatát, ami kimondja, hogy Nagy Ervin a hangfelvétel nyilvánosságra hozásával megsértette Orbán Viktor jogát a csaláshoz.
www.facebook.com/reel/4234861603493834
atapapa
1 hónapja
Pont ezért kérdeztem.Ezt a nemzetiségi listára átkerülést nem igazán értem.Úgy, hogy bemondásra megy, nem kell hozzá semmit igazolni. Ha te azt mondod, hogy teszemazt szerb nemzetiségűnek érzed magad, beadod a kérvényt, és felvesznek a szerb nemzetiségi listára.
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
1 hónapja
Az komoly, a bátonyterenyei polgi, 2 hónapja belépett a KDNPbe, infarktus, visszatérés, Fidesz szidás, KDNPből való kilépés/kibaszás, és ma kitette Facebookra, hogyha nyer a Fidesz, lemond.
Poloska vagyok.
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/04/02/alkotmanybirosag-kuria-orban-viktorÉs a Tisza jogait nem sérti? 😉
🤦🤣😭
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Az asszony szerint meg, de. Neki pedig mindig igaza van!😊Most mondja itt egyik kolléganőm, hogy PetiKém meg homoszexuális és Dzsudzsi a párja?Igen, Balázs szereti a fiukat. Linda is csak egy álca volt, de akkor már muszáj volt valakit mutatnia maga mellett.
Ez nekem új, valaki segítene ebben, hogy valóban igazat mond a kolléganőm? Mondjuk mindig láttam az ő róla szóló bejegyzések alatt Dzsudzsák képét feltűnni, de nekem ez tényleg új.
Bruce
De a “haverom” szerint nem búza Petya.
JC6 (Mr. Miele)
Az biztos, hogy ha látsz egy közös képet Petiről és nejéről, az első, ami az eszedbe jut, hogy ennek a két embernek érzelmileg még annyi köze sincs egymáshoz, mint két random szobanövénynek.
1 hónapja
Emiatt virágzik az etnobiznisz. Igaz annak nem most van az ideje, hanem az hely.hat. választásokkor.Ezt a nemzetiségi listára átkerülést nem igazán értem.Úgy, hogy bemondásra megy, nem kell hozzá semmit igazolni. Ha te azt mondod, hogy teszemazt szerb nemzetiségűnek érzed magad, beadod a kérvényt, és felvesznek a szerb nemzetiségi listára.
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Olvastam olyanról, aki már 10 nemzetiségi névjegyzéket is megjárt, attól függően melyik zászló alatt volt esély a haverokkal és rokonokkal helyi nemzetiségi önkormányzatot alapítani és nyakára hágni kapott 1-2 millának.
1 hónapja
(azt még nem tudom, hogy melyik a jobb ötlet, hogy mindenki írhasson bele, vagy én másolgassam a kommentekből)A kommentek elvesznek, so vagy írhassa mindenki, vagy küldjön neked pm-et
Löfli
Poloska vagyok.
1 hónapja
(azt még nem tudom, hogy melyik a jobb ötlet, hogy mindenki írhasson bele, vagy én másolgassam a kommentekből)

Don't blink!
1 hónapja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Vasárnap esti hírtv + mandiner bestof
youtu.be/tE8vv44nsuk?is=nPvpmyZxuzxMryO-
MP m1 interjú bestof
www.youtube.com/watch?v=L58M9SXOH74
Szerkesztette: Löfli

Don't blink!