Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Tegnap délután szűk családi körben, após, anyós, anyám, feleségem, gyerekek és én, szóba került a politika és hogy legyen már vége.Én egy szót sem szóltam, csak hallgattam. Anyumat terelem a Tisza felé finoman, anyósom is valszeg oda húz, apósom csőfidesz, feleségem meg az SZJA-mentesség miatt alap..
Na de, az újabb érv! Alig bírtam visszatartani a nevetést...
"Azért itt komoly szakember gárda van! Honnan lehetne leakasztani olyanokat, mint Szíjjártó? Nem terem csak úgy minden bokorban! Hogy működne a gazdaság, a minisztériumok? Ennek a Magyar Péternek azt sem hiszem el amit kérdez, de hogy tudnának komoly szakemberek nélkül országot vezetni?"
Az rendben van, hogy elvakult módon csak az egyik oldalt támogatod, azt mondom oké, sikeres volt az agymosás illetve megvettek kilóra.
Az is rendben van még, nálam, hogy magasról leszarod a másik pártot vagy a többit, a kihívókat és 10 percet nem szánsz arra sem, hogy utána nézz, oké, elfogadom.
De hogy hangoztatsz - tudatlan mód - ilyeneket...
Áh..
1 hónapja
telex.hu/kulfold/2026/04/03/izlandi-magyarok-levelszavazas-kulkepviselet-osszefogas
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
A nagy békepártiság közepette egyébként manapság 2-3 naponta szállnak le Globemasterek Ferihegyen, vagy mondjuk tegnap én is láttam egy Super Herculest érkezni meglepetésből.Pont most néztem rá Flightradarra, erre éppen láttam leszállni a C-17-est. (Nem kicsit szidkozódok hogy miért nem tegnap jött...)
Gondolom a békét viszik Iránba ezekkel is.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
De nem ezert van ez az egesz h mutathassak mindenhol h az amcsik is OV-t partoljak?Valaki el tudná magyarázni, hogy ez miben segít OV-nak vagy a kampánynak?Nem. Igazán ők se tudják. Azt a két napot talán elviszik headline-okban. JD hatalmas kockázat, a csávó gond nélkül mondd olyat, amivel ártani is tud.
nepszava.hu/3317678_mentsuk-meg-orban-viktort-nyilvanossagra-hoztak-jd-vance-magyarorszagi-programjat
KB23
Erről beszéltünk már, hogy ez így too little too late. Miközben a család egész hétvégén Tavaszi szelet néz...
Gyurma Pappa
Az igaz h JD veszelyes, se szerintem itt kb. csak felolvassa ami ki lesz neki vetitve, aztan megy tovabb.
OV-n max csak a Papa segithetne.
1 hónapja
Pedig erre a filmre tökeletesen ráillik fogalmilag az, hogy propaganda.Na igen.
Ahogy egy akciófilm ajánlójára vagy egy spotra, amiben arra kérnek, hogy add az 1 százalékodat a rákos gyerekeknek vagy ha arra agitál egy alkotás, hogy írj alá egy petíciót a bálnahalászat ellen.
Attól, hogy van káros vagy ártalmas propaganda, vagy hasznos és szükséges, még magának az alapfogalomnak nincs ilyen minősítő tartalma, pont ezért lehet elé többféle jelzőt is illeszteni.
Ahogy önmagában a nevelés vagy a zaj vagy a kontent vagy az influenszer is olyan fogalmak, amik általánosak, teljesen felesleges rápörögni, hogy "ez nem propaganda", mert az. Plusz a készítőinek van nyilván egy értékrendje, célja, vilaglátása ami alapján úgy készítette el ahogy. És?
Ha valamire azt mondják, hogy propaganda, az önmagaban nem bántó vagy pejoratív, még ha az utolsó 16 évben ki is alakult egy ilyen konnotációja a fogalomnak. De nehogymá' ezt is "kisajátítsa" a Fidesz a saját értelmezése szerint, nehogymá' ez a kifejezés is csak az övék lehessen.
Őszentsége Sobri Jóska
Alapvetoen a Top Gun is egy propagandafilm, a West Wing sorozat is mondhato demokrata parti propagandanak, ugyanugy ahogy vannak republikanus parti filmek is.
1 hónapja
Az is, de amugy volt rola egy portre a Telexen, 444-en vagy vmelyik portalon.Más téma:Ex-Habonyné
A Kaminsky Fanni hogy lett az aki ma?
Ő szakember vagy rokon/barát/hasznos báb?
Janek
vpi
Nagypapa nem biztos h orulne a valasztasanak, a szulok meg megkevesbe orulnek neki, de ez van.
Nem tudom h szimplan opportunista csaj vagy karrierepito vagy tenyleg hisz ebben.
1 hónapja
Illetve biztos jól illeszkedik majd a béke narratívába...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Azt se felejtsük, hogy ov amúgy kvázi bejelentette már korábban, hogy trump (+ putyin) jön majd márciusban Budapestre, jdv az amerikaiak alamizsnája.Valaki el tudná magyarázni, hogy ez miben segít OV-nak vagy a kampánynak?Nem. Igazán ők se tudják. Azt a két napot talán elviszik headline-okban. JD hatalmas kockázat, a csávó gond nélkül mondd olyat, amivel ártani is tud.
nepszava.hu/3317678_mentsuk-meg-orban-viktort-nyilvanossagra-hoztak-jd-vance-magyarorszagi-programjat
KB23
Erről beszéltünk már, hogy ez így too little too late. Miközben a család egész hétvégén Tavaszi szelet néz...
Gyurma Pappa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Valaki el tudná magyarázni, hogy ez miben segít OV-nak vagy a kampánynak?Nem. Igazán ők se tudják. Azt a két napot talán elviszik headline-okban. JD hatalmas kockázat, a csávó gond nélkül mondd olyat, amivel ártani is tud.
KB23

1 hónapja
Kunhalmi Agnes is visszalep.Ő azért kicsit hiányozni fog.
Beki

1 hónapja
Kunhalmi Agnes is visszalep.Nem tán becsukódott egy ajtó?
Beki
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
1 hónapja
Kunhalmi Agnes is visszalep.Hát hova lett az a több száz ezer szavazója? 🤔😄
Beki
1 hónapja
Kunhalmi Agnes is visszalep.
1 hónapja
Valaki el tudná magyarázni, hogy ez miben segít OV-nak vagy a kampánynak? nepszava.hu/3317678_mentsuk-meg-orban-viktort-nyilvanossagra-hoztak-jd-vance-magyarorszagi-programjat
1 hónapja
12 óra alatt közel 1 millió megtekintés a Tavaszi szélnél. És a youtube nem számolja, hogy mi is ketten néztük...mi is ketten, vettünk is két mozijegyet rá...
Matthew99
1 hónapja
12 óra alatt közel 1 millió megtekintés a Tavaszi szélnél. És a youtube nem számolja, hogy mi is ketten néztük...Ráadásul nagyrészt ebben esti, hajnali órák. Szerintem reális a 3m Vasárnap estig.
Matthew99
1 hónapja
12 óra alatt közel 1 millió megtekintés a Tavaszi szélnél. És a youtube nem számolja, hogy mi is ketten néztük...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
Vannak zavarok, de nem biztos, hogy azoknál akik megnézik. Önmagában a reklám - az önreklám sem - nem propaganda. Ha a Fidesz csinálna saját filmet magáról, az se lenne automatikusan propaganda. Az teszi azzá, ahogy készül, amiért készül. Rákay Philip vagy Ákos filmei sem propaganda filmek. Szarok, nézhetetlenek, és felháborító a finanszírozásuk módja és mértéke, de nem propaganda filmek. Ez a film sem az.Nem. Nem is néztem meg.fogták a kezed hogy elindítsd vagy mi?Igen, nekem is cringe, hogy miért kéne a nappalimba behozni egy propaganda videót, ha eddig az egy perces híradókat is rühelltem.Biztos jó propaganda anyag lett, ha ennyien akarják neked eladni.A hétvégén ingyen meg lehet nézni a youtube-on a Tavaszi szél mozit:Még ketten tegyétek be, hogy biztosan ne felejtsem el 😊
www.eletedmozija.hu/
Matthew99
Dzsokijuing
szaba
vpi
Josszi
De nem teljesen értem ezt a rám támadást, azért mert egy olyan filmre, amit a Tisza megbízásából a Tisza érdekébe készült, a Tisza azt várja tőle, hogy szavazatokat szerezzen ettől, vagy a bizonytalanokat meggyőzze, tehát erre a termékre azt merem mondani, hogy propaganda. Te minek hívod?
Vagy csak a másik oldal ilyen terméke propaganda a miénk nem? Vannak zavarok.
vpi
Amúgy persze elfogult. Le se lehetne tagadni, hogy a készítők pozitívan elfogultak MP és a Tisza felé. Ha téged ez zavar, akkor hagyd ki. Én megnéztem, mert szerintem kordokumentum. Engem elképeszt ez az egész történet. Úgy nőttem fel, hogy amikor "feltámadott a tenger, a népek tengere" meg hasonló verseket olvastam, mindig is azt gondoltam, hogy túl van tolva, mert népek tengere valójában nincs. Elit van, és amikor állítólag a népek tengere feltámad, akkor valójában az elit egy részének lesz elege az elit másik részéből, és ha sikerül, akkor megpuccsolja. Ez volt '89-ről is a véleményem, meg 2010-ről is. Cinikus, láttam (és látom is) mindkettőben a jót is, még azt a jót is, ami akár a "népek tengerének" is jó volt, vagy lehetett volna, de akkor is elit küzdött elit ellen. Most meg azt látom, hogy van egy bizonyos dolgokban kétségtelenül tehetséges, de amúgy kurvára tökéletlen ember, aki számomra kurvára nem fér bele semmilyen "államférfi" panelbe amit eddig az "államférfiről" gondoltam, és ez az ember egy garázs céggel és pár emberrel a háta mögött nem egész két év alatt lehet, hogy lever egy 16 éves alkotmányozó többséggel bebetonozódott, és évek óta rendeleti kormányzással hatalmat gyakorló állampártot. Aminek a hatalmon maradásához ráadásul a nemzetközi környezet is kedvező hátteret biztosít. Ez nem egy racionális sztori, ebben valami szokatlan van. Lehet, hogy mégis van valami abban a népek tengerében? Mert ha nem, akkor itt tényleg mindent az ukránok irányítanak. 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Pedig erre a filmre tökeletesen ráillik fogalmilag az, hogy propaganda.Ahogy egy akciófilm ajánlójára vagy egy spotra, amiben arra kérnek, hogy add az 1 százalékodat a rákos gyerekeknek vagy ha arra agitál egy alkotás, hogy írj alá egy petíciót a bálnahalászat ellen.
Attól, hogy van káros vagy ártalmas propaganda, vagy hasznos és szükséges, még magának az alapfogalomnak nincs ilyen minősítő tartalma, pont ezért lehet elé többféle jelzőt is illeszteni.
Ahogy önmagában a nevelés vagy a zaj vagy a kontent vagy az influenszer is olyan fogalmak, amik általánosak, teljesen felesleges rápörögni, hogy "ez nem propaganda", mert az. Plusz a készítőinek van nyilván egy értékrendje, célja, vilaglátása ami alapján úgy készítette el ahogy. És?
Ha valamire azt mondják, hogy propaganda, az önmagaban nem bántó vagy pejoratív, még ha az utolsó 16 évben ki is alakult egy ilyen konnotációja a fogalomnak. De nehogymá' ezt is "kisajátítsa" a Fidesz a saját értelmezése szerint, nehogymá' ez a kifejezés is csak az övék lehessen.
1 hónapja
Komment a Tavaszi szél alatt: "Erdélyi vagyok, soha nem szavaztam még a magyarországi választásokon, de idén - először és utoljára - fogok, aztán le is mondok, ha kell a szavazati jogomról. Áradjon a Tisza - mossa el a nemzet szégyenét!"
1 hónapja
Pálinkás úr közben a surranó pályán fogja előzni Gundalfot és a szavazat árát.
1 hónapja
szóval azt mondod, listán csak aNem a DK-ra vonatkozott a kérdésVan itt különben Fideszes ? (Tehát úgy értem aki most rájuk fog szavazni )Nekem kezd imponáló lenni, hogy lassan már punk dolog rájuk szavazni.
Megszeretném kérdezni tőle/tőletek hogy miért Fidesz mit láttok bennük?
Dagobert bácsi
szaba
r.baggio

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Remélem 6 yt accounton.Mi speciel 6-an néztük.Este hét óra óta 490 ezer.Az egész ország a filmet nézi?Szerintem ja😁
Nemes samu09
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
nagylaza, főpohárnok
Amúgy jó volt, meglepően.
1 hónapja
Már 569 ezer. Áradás van.Mi speciel 6-an néztük.Este hét óra óta 490 ezer.Az egész ország a filmet nézi?Szerintem ja😁
Nemes samu09
nagylaza, főpohárnok