Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
radnaimark.hu-n mióta van kint ez a link?Tegnap éjszaka.
NB2
Balfaszok. Ez a lőtéri kutyát nem érdekli. A libsi belpesti haverjaim röhögnek rajta, ennyi hatása van.
Dull Szabolcs kiválóan megírta: www.facebook.com/share/p/1JuQCL3QEb/?mibextid=wwXIfr

1 hónapja
Dobrev Klarika statement sztem“Minden egyes baloldali vagy Kutyapártos visszalépés ma már nem növeli, hanem csökkenti az összellenzéki szavazatok számát. Ez a helyzet, és ideje kimondani.Ez egy deka-kutya közös statement?
Azok a DK-s és Kutyapárti szavazók, akik az elmúlt két évben sem lettek Tisza-szavazók, nem véletlenül döntöttek így. Ennek oka van. És az elmúlt napok gesztusaira adott arrogáns, elutasító válaszok csak tovább növelték azok számát, akik végképp nem kérnek ebből és ha nincs kire szavazniuk, otthon maradnak. És ez a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjének felelőssége mert nem növeli ezekben az emberekben a bizalmat az, ha fideszes erőpolitikával találkoznak a Tisza párt részéről.
Ezek az emberek nem bíznak Magyar Péterben. Nem bíznak a Tiszában. És ezt nem lehet lesöpörni az asztalról. Sokféle okuk van: a NER-ben vállalt szerep, az erőpolitika hangja, a stílus, a személyiség. Lehet nem szeretni ezt hallani — de attól még igaz.
Márpedig ők is kellenek a kormányváltáshoz.
Azok az emberek, akik nem hajlandók „befogni az orrukat”. Akiknek garancia kell arra, hogy az Orbán-rendszer egyetlen eleme sem tér vissza más néven. Akik nem kérnek ugyanabból más csomagolásban. Az ő szavazatuk is számít.
Ha valódi változást akarunk, akkor nem lehet lenézni, elhallgattatni vagy kirekeszteni őket. Meg kell érteni őket. És garanciát kell adni nekik. Különben veszélyben a kormányváltás.
Ez a garancia a DK. Április 12-én minden DK-ra leadott szavazat kormányváltó szavazat.”
Ha már ilyen gerinctelen féreg öröm lesz nézni ahogy számolgatja majd a 2%-át.
Toca
Dzsokijuing
1 hónapja
“Minden egyes baloldali vagy Kutyapártos visszalépés ma már nem növeli, hanem csökkenti az összellenzéki szavazatok számát. Ez a helyzet, és ideje kimondani.Ez egy deka-kutya közös statement?
Azok a DK-s és Kutyapárti szavazók, akik az elmúlt két évben sem lettek Tisza-szavazók, nem véletlenül döntöttek így. Ennek oka van. És az elmúlt napok gesztusaira adott arrogáns, elutasító válaszok csak tovább növelték azok számát, akik végképp nem kérnek ebből és ha nincs kire szavazniuk, otthon maradnak. És ez a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjének felelőssége mert nem növeli ezekben az emberekben a bizalmat az, ha fideszes erőpolitikával találkoznak a Tisza párt részéről.
Ezek az emberek nem bíznak Magyar Péterben. Nem bíznak a Tiszában. És ezt nem lehet lesöpörni az asztalról. Sokféle okuk van: a NER-ben vállalt szerep, az erőpolitika hangja, a stílus, a személyiség. Lehet nem szeretni ezt hallani — de attól még igaz.
Azok az emberek, akik nem hajlandók „befogni az orrukat”. Akiknek garancia kell arra, hogy az Orbán-rendszer egyetlen eleme sem tér vissza más néven. Akik nem kérnek ugyanabból más csomagolásban. Az ő szavazatuk is számít.
Ha valódi változást akarunk, akkor nem lehet lenézni, elhallgattatni vagy kirekeszteni őket. Meg kell érteni őket. És garanciát kell adni nekik. Különben veszélyben a kormányváltás.
Ez a garancia a DK. Április 12-én minden DK-ra leadott szavazat kormányváltó szavazat.”
Toca
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
“Minden egyes baloldali vagy Kutyapártos visszalépés ma már nem növeli, hanem csökkenti az összellenzéki szavazatok számát. Ez a helyzet, és ideje kimondani.Azok a DK-s és Kutyapárti szavazók, akik az elmúlt két évben sem lettek Tisza-szavazók, nem véletlenül döntöttek így. Ennek oka van. És az elmúlt napok gesztusaira adott arrogáns, elutasító válaszok csak tovább növelték azok számát, akik végképp nem kérnek ebből és ha nincs kire szavazniuk, otthon maradnak. És ez a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjének felelőssége mert nem növeli ezekben az emberekben a bizalmat az, ha fideszes erőpolitikával találkoznak a Tisza párt részéről.
1 hónapja
Azt megnéztem volna, mikor megbeszélik, Morvai harcostársai miért gyújtották fel a családi autót a tévéostromnál.Sztem Baló György sem sűrűn szavazott együtt Morvai Krisztinával. 😀Tegnap délután szűk családi körben, após, anyós, anyám, feleségem, gyerekek és én, szóba került a politika és hogy legyen már vége.Jol ertem a felesegeddel eltero partra szavaztok?
Én egy szót sem szóltam, csak hallgattam. Anyumat terelem a Tisza felé finoman, anyósom is valszeg oda húz, apósom csőfidesz, feleségem meg az SZJA-mentesség miatt alap..
Na de, az újabb érv! Alig bírtam visszatartani a nevetést...
"Azért itt komoly szakember gárda van! Honnan lehetne leakasztani olyanokat, mint Szíjjártó? Nem terem csak úgy minden bokorban! Hogy működne a gazdaság, a minisztériumok? Ennek a Magyar Péternek azt sem hiszem el amit kérdez, de hogy tudnának komoly szakemberek nélkül országot vezetni?"
Az rendben van, hogy elvakult módon csak az egyik oldalt támogatod, azt mondom oké, sikeres volt az agymosás illetve megvettek kilóra.
Az is rendben van még, nálam, hogy magasról leszarod a másik pártot vagy a többit, a kihívókat és 10 percet nem szánsz arra sem, hogy utána nézz, oké, elfogadom.
De hogy hangoztatsz - tudatlan mód - ilyeneket...
Áh..
JC6 (Mr. Miele)
Meglepo szamomra hogy van ilyen is. (Nem baj csak meglepett)
beltazor
kittli
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Sztem Baló György sem sűrűn szavazott együtt Morvai Krisztinával. 😀Tegnap délután szűk családi körben, após, anyós, anyám, feleségem, gyerekek és én, szóba került a politika és hogy legyen már vége.Jol ertem a felesegeddel eltero partra szavaztok?
Én egy szót sem szóltam, csak hallgattam. Anyumat terelem a Tisza felé finoman, anyósom is valszeg oda húz, apósom csőfidesz, feleségem meg az SZJA-mentesség miatt alap..
"Azért itt komoly szakember gárda van! Honnan lehetne leakasztani olyanokat, mint Szíjjártó? Nem terem csak úgy minden bokorban! Hogy működne a gazdaság, a minisztériumok? Ennek a Magyar Péternek azt sem hiszem el amit kérdez, de hogy tudnának komoly szakemberek nélkül országot vezetni?"
Az rendben van, hogy elvakult módon csak az egyik oldalt támogatod, azt mondom oké, sikeres volt az agymosás illetve megvettek kilóra.
Az is rendben van még, nálam, hogy magasról leszarod a másik pártot vagy a többit, a kihívókat és 10 percet nem szánsz arra sem, hogy utána nézz, oké, elfogadom.
Áh..
JC6 (Mr. Miele)
beltazor
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
1 hónapja
radnaimark.hu-n mióta van kint ez a link?
1 hónapja
JC6 szerintem az egyik legnagyobb szélmalomharcban van az országban....Tegnap délután szűk családi körben, após, anyós, anyám, feleségem, gyerekek és én, szóba került a politika és hogy legyen már vége.Jol ertem a felesegeddel eltero partra szavaztok?
Áh..
JC6 (Mr. Miele)
beltazor
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Maduro likes this.Közben ma már kb. a negyedik C-17-es ereszkedik Ferihegy felé... én meg pont ma nem mentem ki, hát nyilván. Ez most épp Németországból ruccan át.Erre utalt MP a mai 444-es interjúba, készülnek valamire az amcsik, de többet nemárult el. Nem csak azért jön JD Vance hogy megtolja a kampányt, valamit tető alá akarnak hozni.
Mikey
Nomac
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Közben ma már kb. a negyedik C-17-es ereszkedik Ferihegy felé... én meg pont ma nem mentem ki, hát nyilván. Ez most épp Németországból ruccan át.Erre utalt MP a mai 444-es interjúba, készülnek valamire az amcsik, de többet nemárult el. Nem csak azért jön JD Vance hogy megtolja a kampányt, valamit tető alá akarnak hozni.
Mikey
1 hónapja
Közben ma már kb. a negyedik C-17-es ereszkedik Ferihegy felé... én meg pont ma nem mentem ki, hát nyilván. Ez most épp Németországból ruccan át.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Tegnap délután szűk családi körben, após, anyós, anyám, feleségem, gyerekek és én, szóba került a politika és hogy legyen már vége.Jol ertem a felesegeddel eltero partra szavaztok?
Áh..
JC6 (Mr. Miele)

1 hónapja
Majdnem biztos, hogy semmit nem fog változni a véleményem. (Csak az változtatna, ha kiderülne, hogy a készítők megrendelésre csinálták a filmet. De ezt valószínűtlennek tartom, mert ismerem a készítők munkásságát. Erős politikai szimpátia az van, de azt gondolom, hogy egyik sem lenne hajlandó politikai megrendelésre dolgozni.)Szerintem várjunk ezzel 1 hónapot, mert most nagyon dzsihád hangulat van már a fórumon is. Én már megkaptam, hogy a Fideszre szavazok, mert nem tapsolok minden MP mondásnak, mozdulatnak, ami nekem azt mutatja, túlontúl felfokozott állapotban van már itt is mindenki (amit kicsit sajnálok). Ha május 3-án is azt mondod, ez nem propagandafilm volt, hanem valami más, akkor megvitatjuk. Most… felesleges.Pedig erre a filmre tökeletesen ráillik fogalmilag az, hogy propaganda.Ahhoz, hogy valami propaganda legyen kell az is, hogy szelektív, torz, hamis információkat tartalmazzon, direkt azzal a céllal, hogy a gondolkodásmódot, valóság érzékelést befolyásolja. Egy 1% felkérés még nem propaganda. Akkor válik azzá, ha mondjuk úgy keretezik, hogy a gyermekek erkölcseinek megmentése érdekében utald nekik, és csakis nekik, mert ők az egyetlenek akik képesek azt megvédeni.
Ahogy egy akciófilm ajánlójára vagy egy spotra, amiben arra kérnek, hogy add az 1 százalékodat a rákos gyerekeknek vagy ha arra agitál egy alkotás, hogy írj alá egy petíciót a bálnahalászat ellen.
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
vpi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Tegnap délután szűk családi körben, após, anyós, anyám, feleségem, gyerekek és én, szóba került a politika és hogy legyen már vége.Oh, ezt az ultimate érvet kollégámtól is meghallgattam. "Ha mások jönnek azok kezdők lesznek, tapasztalat nélkül" Annyit mondtam rá, hogy értem, akkor ez alapján az egypártrendszer lenne logikus az egész világon. Azóta nem nagyon került szóba a politika. 😀
Áh..
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
Szerintem várjunk ezzel 1 hónapot, mert most nagyon dzsihád hangulat van már a fórumon is. Én már megkaptam, hogy a Fideszre szavazok, mert nem tapsolok minden MP mondásnak, mozdulatnak, ami nekem azt mutatja, túlontúl felfokozott állapotban van már itt is mindenki (amit kicsit sajnálok). Ha május 3-án is azt mondod, ez nem propagandafilm volt, hanem valami más, akkor megvitatjuk. Most… felesleges.Pedig erre a filmre tökeletesen ráillik fogalmilag az, hogy propaganda.Ahhoz, hogy valami propaganda legyen kell az is, hogy szelektív, torz, hamis információkat tartalmazzon, direkt azzal a céllal, hogy a gondolkodásmódot, valóság érzékelést befolyásolja. Egy 1% felkérés még nem propaganda. Akkor válik azzá, ha mondjuk úgy keretezik, hogy a gyermekek erkölcseinek megmentése érdekében utald nekik, és csakis nekik, mert ők az egyetlenek akik képesek azt megvédeni.
Ahogy egy akciófilm ajánlójára vagy egy spotra, amiben arra kérnek, hogy add az 1 százalékodat a rákos gyerekeknek vagy ha arra agitál egy alkotás, hogy írj alá egy petíciót a bálnahalászat ellen.
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
Ő sem.De nem ezert van ez az egesz h mutathassak mindenhol h az amcsik is OV-t partoljak?Valaki el tudná magyarázni, hogy ez miben segít OV-nak vagy a kampánynak?Nem. Igazán ők se tudják. Azt a két napot talán elviszik headline-okban. JD hatalmas kockázat, a csávó gond nélkül mondd olyat, amivel ártani is tud.
nepszava.hu/3317678_mentsuk-meg-orban-viktort-nyilvanossagra-hoztak-jd-vance-magyarorszagi-programjat
KB23
Erről beszéltünk már, hogy ez így too little too late. Miközben a család egész hétvégén Tavaszi szelet néz...
Gyurma Pappa
Az igaz h JD veszelyes, se szerintem itt kb. csak felolvassa ami ki lesz neki vetitve, aztan megy tovabb.
OV-n max csak a Papa segithetne.
Lúdas Solymi
A Fidesz kampány megpróbálta/próbálja mindenáron eltekerni a kampányt arról, hogy ez népszavazás legyen Viktorról, mert abban biztosan szarul állnak.
04.12-én este kiderül. Könnyen lehet, hogy nincs igazam semmiben, nyilván van egy hatalmas információs aszimmetria köztem és a Karmelita között.
De józan ésszel nem sok értelmét látom most a Fidesz kampánynak.

1 hónapja
BlablablaAmúgy éppen említettem apámnak, hogy Viktorunk leéli úgy a teljes aktív életét, hogy egy napot nem dolgozott a versenyszférában, ami egyszerre bámulatos és szégyenletes is.
fake.id
1 hónapja
Kíváncsi leszek erre a MKKP-s filmre, bemutató egy két kis fim érdekesnek tűnik. Elég szépen kibukik hogy azért hagyták őket működni, mert ők voltak a hasznos hülyék. www.reddit.com/r/hungary/comments/1sc1yio/nagy_d%C3%A1vid_megt%C3%B6rte_a_csendet_m%C3%A9r%C5%91_vera_%C3%A9s/
www.youtube.com/@elmondomhatmindenkinek
1 hónapja
Tegnap délután szűk családi körben, após, anyós, anyám, feleségem, gyerekek és én, szóba került a politika és hogy legyen már vége.hangosan röhögnék ettől a gondolatmenettől xd egyik oldalon szargyártó, boborján meg nagy marcello, másik oldalon kapitány istván, bódis kriszta meg orbán anita. bennem ott szólt erősen a vészcsengő, amikor az első kirakatba tett igazolás ruszin szendi volt, hogy na ennek a brigádnak aztán nagyon érdemes lenne még a jelenlegi felállásban is túlhatalmat adni, de engem az ilyen életutak győztek meg arról, hogy duplatisza. teszem hozzá, rosszul vagyok és mindig is rosszul voltam ettől a bigcorp világtól és nem szimpatizálok azokkal sem, akik ebben a világban találták meg magukat (a harcosok klubjának a társadalomkritikája nálam kb 11/10 betalált, pedig akkor még kis pöcs gimis voltam). de azt ettől függetlenül mérhetetlenül tudom tisztelni, aki annyit tanult és annyi energiát belerakott már, hogy odáig eljusson szakmailag, mint ezek az emberek. nyilván ez elsősorban kapitányra meg orbánra vonatkozik, de az bódisra is érvényes, hogy ilyen tudású emberek kezében szeretném látni ezt az országot, nem pedig olyanokéban, akik csak állami pénzből, fenekük alá rakott infrastruktúrával adják elő mekkora koponyák. a fideszes agyvihar által prezentált "eredmény"-ekről már nem is beszélve
Áh..
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
Nem... 1-enRemélem 6 yt accounton.Mi speciel 6-an néztük.Este hét óra óta 490 ezer.Az egész ország a filmet nézi?Szerintem ja😁
Nemes samu09
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
nagylaza, főpohárnok
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Amúgy jó volt, meglepően.
Toca
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Nekem húsvéti megtérítés lesz a célom.Anyósom menthető, szerintem a családi többi idős része nem.
De legalább nagyim átköltözött, így nem tud szavazni. 😀
1 hónapja
Pedig erre a filmre tökeletesen ráillik fogalmilag az, hogy propaganda.Ahhoz, hogy valami propaganda legyen kell az is, hogy szelektív, torz, hamis információkat tartalmazzon, direkt azzal a céllal, hogy a gondolkodásmódot, valóság érzékelést befolyásolja. Egy 1% felkérés még nem propaganda. Akkor válik azzá, ha mondjuk úgy keretezik, hogy a gyermekek erkölcseinek megmentése érdekében utald nekik, és csakis nekik, mert ők az egyetlenek akik képesek azt megvédeni.
Őszentsége Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)