NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

7 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 726
Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.
NB2
Ez egy elöregedő társadalom. A nyugdíjasok meg nagyon fegyelmezetten, megbízhatóan elmennek szavazni a választás napján. A fiatalok meg nem igazán. Mármint hozzájuk képest. Szokásos, semmi újat nem mondtam.
Zsellér van de Vrij
Eloregedo de fideszbe beoregedo szerintem nem nagyon letezik.
7 hónapja
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Van egy barátom, ment hozzájuk dolgozni egy Erdélyi arc, azt mondta neki, hogy az összes rokona meg haverja aki eddig fideszes volt csalódott a Vezírben, és nem fog szavazni rá. Kis színes.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
7 hónapja
StormST Denver Broncos 12 483 — SB 50 Champion @ Grund
Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.
NB2
Ez egy elöregedő társadalom. A nyugdíjasok meg nagyon fegyelmezetten, megbízhatóan elmennek szavazni a választás napján. A fiatalok meg nem igazán. Mármint hozzájuk képest. Szokásos, semmi újat nem mondtam.
Zsellér van de Vrij
Ez lesz 2026 nagy kérdése, hogy ezekből a fiatalokból, akik most megmozdulni látszanak, hányan mennek el szavazni, mert ez simán billentheti az eredményt valamelyik irányba...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
NB2
A polgink is tagja a klubnak. Életkorban az 50 évével az alsó 5%-ban lehet

Poloska vagyok.
7 hónapja
NB2

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
7 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 541 — Saturday Night Lights
NB2
Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 534
NB2
Ez szerintem már 4 éve is így volt...
7 hónapja
NB2 New England Patriots 27 463 — nabege2@yahoo.com
7 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 527 — Chiefs GM
Remélem a T-34-esek mintájára a tegnapi résztvevők is kaptak egy-egy B(anya)T-34-est, már várom, ahogy megindul a hadosztály.

7 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/498924797_1432462434416030_646507068795788757_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=flYq9vIjQakQ7kNvwHeVUy1&_nc_oc=Adl4Xp1oiD_3oR19a71ZR5MOhVX_7CndwMOte3dikYzUjlGKSfs53FyeNj_Dip0PnNw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=9YC3jATmsAvYQdKmPCvL6Q&oh=00_Afntxowp5_MWD8CJjrbTNZyTGGFc0akao-d4Q2DUOSKGGA&oe=694D51DB
184.472 Aufrufe · 2.194 Reaktionen | Szörnyű ez a mély sötétség 😔 | Nem haldoklunk, mi így élünk II.
Szörnyű ez a mély sötétség 😔

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/498328926_1374933130497071_1993536322400730355_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=JIGuEwENHxgQ7kNvwGeqW8d&_nc_oc=AdlwEQELT1Az2-REbAWUCvvOiQbHERiUtAjzR2zXXFlAHMn5foWVni1EM6ewidEkjvE&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=cyxqi6gAnlrhzhmxep0-Kw&oh=00_AfmGrdffiQOu3XhanBa5mRnGp-Kusr-ED5Vi_LCNLyjVDw&oe=694D7529
733.696 Aufrufe · 12.735 Reaktionen | 🤯 | Andras
🤯

egyik jobb mint a másik 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 083

XD
Zsellér van de Vrij
Simion mondja...

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 hónapja

XD
Zsellér van de Vrij
Na, legalább már értjük miért kellett a csádi katonai misszió! 😀

7 hónapja

XD

7 hónapja
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Ez a harcosok klubja lesz a fedönév az orosz botoknak, bemutatták a tizezer nyugdíjast, ha csinalnak vmi hasznosat OK, de úgyis mindegy...

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
7 hónapja
xrace77 Denver Broncos 4 624
Elvileg már hivatalos, hogy Simion kikapott.
StormST
SimiOFF
7 hónapja
Elvileg már hivatalos, hogy Simion kikapott.

7 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 922
oké, ez nap végére megnyerte az internetet. /internet

x.com/jancseee/status/1924176795244388641
petey
én ezen nevettem fel hangosan imént 😀

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 658 — Csodabogár
oké, ez nap végére megnyerte az internetet. /internet

x.com/jancseee/status/1924176795244388641

7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
Harcosok klubja by Fidesz:

És tényleg:

Sorry.
vpi
AZT. A. KURVA.
SMASH!

Poloska vagyok.
7 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
Szürreális rémálom, mikor a szavak végleg elveszítik értelmüket, jelentésüket.

m.hvg.hu/itthon/20250518_Orban-Viktor-harcosok-klubja-bok-csarnok-beszed-ebx

Remélem megússzuk komolyabb fizikai atrocitások nélkül, bár jelenleg elképzelni sem tudom, hogy ez hogyan lehetne már elkerülhető.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja

És tényleg:

Sorry.
vpi
na megelőztél

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 083 — The Mathematician
honnan ismerős?

megfejtés:

petey
nekem Tony Robbins jutott eszembe
pont pár napja néztem újra a munecat videót róla
 www.youtube.com/watch?v=sUP86fStX6Q

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 658 — Csodabogár
honnan ismerős?

megfejtés:

7 hónapja
Látva a trollkomandó rendezvényre igyekvő "fiatal demokratákat", mintha egy 2008 utáni maszop kongresszus lenne.
Nagy részük biztos minden reggel valamilyen "szép napot mindenkinek" csicsás képet oszt meg, délben megnézi, hogy a neve alapján milyen bolygón született, este meg odaírja a külföldön lévő unoka képe alá hogy "MiKór JötttÖk hAza Láto gatóba?".
cartman023
Csak erős idegzetűek számára, semmiképp sem kaja előtt, PO eredménykövetőben posztolni tilos.

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot

És tényleg:

Sorry.