NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
19
7
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
7 hónapja
Eloregedo de fideszbe beoregedo szerintem nem nagyon letezik.Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ez egy elöregedő társadalom. A nyugdíjasok meg nagyon fegyelmezetten, megbízhatóan elmennek szavazni a választás napján. A fiatalok meg nem igazán. Mármint hozzájuk képest. Szokásos, semmi újat nem mondtam.
NB2
Zsellér van de Vrij
7 hónapja
Van egy barátom, ment hozzájuk dolgozni egy Erdélyi arc, azt mondta neki, hogy az összes rokona meg haverja aki eddig fideszes volt csalódott a Vezírben, és nem fog szavazni rá. Kis színes.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
7 hónapja
Ez lesz 2026 nagy kérdése, hogy ezekből a fiatalokból, akik most megmozdulni látszanak, hányan mennek el szavazni, mert ez simán billentheti az eredményt valamelyik irányba...Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ez egy elöregedő társadalom. A nyugdíjasok meg nagyon fegyelmezetten, megbízhatóan elmennek szavazni a választás napján. A fiatalok meg nem igazán. Mármint hozzájuk képest. Szokásos, semmi újat nem mondtam.
NB2
Zsellér van de Vrij

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.A polgink is tagja a klubnak. Életkorban az 50 évével az alsó 5%-ban lehet
NB2
Poloska vagyok.
7 hónapja
Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ez egy elöregedő társadalom. A nyugdíjasok meg nagyon fegyelmezetten, megbízhatóan elmennek szavazni a választás napján. A fiatalok meg nem igazán. Mármint hozzájuk képest. Szokásos, semmi újat nem mondtam.
NB2
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
7 hónapja
Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.
NB2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ez szerintem már 4 éve is így volt...
NB2
7 hónapja
Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.
7 hónapja
Remélem a T-34-esek mintájára a tegnapi résztvevők is kaptak egy-egy B(anya)T-34-est, már várom, ahogy megindul a hadosztály.
7 hónapja
egyik jobb mint a másik 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
Na, legalább már értjük miért kellett a csádi katonai misszió! 😀
XD
Zsellér van de Vrij

7 hónapja

XD
7 hónapja
Ez a harcosok klubja lesz a fedönév az orosz botoknak, bemutatták a tizezer nyugdíjast, ha csinalnak vmi hasznosat OK, de úgyis mindegy...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
7 hónapja
Elvileg már hivatalos, hogy Simion kikapott.

7 hónapja
oké, ez nap végére megnyerte az internetet. /internetén ezen nevettem fel hangosan imént 😀
x.com/jancseee/status/1924176795244388641
petey
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 hónapja
oké, ez nap végére megnyerte az internetet. /internetx.com/jancseee/status/1924176795244388641
7 hónapja
Harcosok klubja by Fidesz:AZT. A. KURVA.
És tényleg:
Sorry.
vpi
SMASH!
Poloska vagyok.
7 hónapja
Szürreális rémálom, mikor a szavak végleg elveszítik értelmüket, jelentésüket.m.hvg.hu/itthon/20250518_Orban-Viktor-harcosok-klubja-bok-csarnok-beszed-ebx
Remélem megússzuk komolyabb fizikai atrocitások nélkül, bár jelenleg elképzelni sem tudom, hogy ez hogyan lehetne már elkerülhető.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
Harcosok klubja by Fidesz:na megelőztél
És tényleg:
Sorry.
vpi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 hónapja
honnan ismerős?nekem Tony Robbins jutott eszembe
megfejtés:
petey
pont pár napja néztem újra a munecat videót róla
www.youtube.com/watch?v=sUP86fStX6Q
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Látva a trollkomandó rendezvényre igyekvő "fiatal demokratákat", mintha egy 2008 utáni maszop kongresszus lenne.Csak erős idegzetűek számára, semmiképp sem kaja előtt, PO eredménykövetőben posztolni tilos.
Nagy részük biztos minden reggel valamilyen "szép napot mindenkinek" csicsás képet oszt meg, délben megnézi, hogy a neve alapján milyen bolygón született, este meg odaírja a külföldön lévő unoka képe alá hogy "MiKór JötttÖk hAza Láto gatóba?".
cartman023
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!