NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
19
7
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
7 hónapja
azért a két rendezvény között volt egy árnyalatnyi különbség 😊
7 hónapja
Nézem a Transtelex (nem lmbtq!) oldalán a román választási térképet.Vicces, hogy a magyar nevű területek összessége hasonlít Nagy-Magyarországra.
transtelex.ro/kozelet/2025/05/18/hargita-es-kovaszna-megye-rettent-meg-leginkabb-simion-esetleges-gyozelmetol
7 hónapja
majd felépítik Koncz Zsófiát.Ez ilyen katasztrófaturizmus féle nálatok, hogy ilyeneket néztek? 😂Én odakapcsoltam, megláttam Lexikét és sikítva elkapcsoltam, azért elég sokat mondó, hogy ez a segghülye bukott-gyáva liba a maximum, amit nőfronton sikerül a NER-nek felmutatnia, nagyon a hordó alját kapargatják már...
warr_b
StormST
buhloone mindstate
7 hónapja
Csak hogy tisztázzuk, őt a pozitívabb vagy a negatívabb példának szántad?Ott van még Vitalyos is!Ez ilyen katasztrófaturizmus féle nálatok, hogy ilyeneket néztek? 😂Én odakapcsoltam, megláttam Lexikét és sikítva elkapcsoltam, azért elég sokat mondó, hogy ez a segghülye bukott-gyáva liba a maximum, amit nőfronton sikerül a NER-nek felmutatnia, nagyon a hordó alját kapargatják már...
warr_b
StormST
csebi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
Ott van még Vitalyos is!Ez ilyen katasztrófaturizmus féle nálatok, hogy ilyeneket néztek? 😂Én odakapcsoltam, megláttam Lexikét és sikítva elkapcsoltam, azért elég sokat mondó, hogy ez a segghülye bukott-gyáva liba a maximum, amit nőfronton sikerül a NER-nek felmutatnia, nagyon a hordó alját kapargatják már...
warr_b
StormST
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Ez ilyen katasztrófaturizmus féle nálatok, hogy ilyeneket néztek? 😂Én odakapcsoltam, megláttam Lexikét és sikítva elkapcsoltam, azért elég sokat mondó, hogy ez a segghülye bukott-gyáva liba a maximum, amit nőfronton sikerül a NER-nek felmutatnia, nagyon a hordó alját kapargatják már...
warr_b

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
Azért titkon reménykedtem hogy a két harcosok klubja között nem csak annyi lesz a hasonlóság h mindkettő klub vezetoje vmien identitás zavarban szenved …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Azért a kossuthon most megmutatják hogy hogy is kellett volna kinéznie egy összejövetelnek. Milyen "agyak" dolgozhatnak a fidess marketing csapatában hogy ennyire nem érti mi folyik körülöttük?
7 hónapja
A másik fele meg kínai.Orbán Viktor: Százezer digitális szabadságharcossal fogjuk megvívni a választásokatigen, annak a fele sajnos orosz lesz
Akkor az oroszok hekkerek már a spájzban vannak?
KB23
Szesze
+ a bohár meg a menczer és meg is van a 120% -os terv
7 hónapja
Akkor már csak egy kérdésem lenne, ha valóban ezek a "digitális szabadságharcosok" "megnyerik" a választás a fidessnek mondjuk 80%kal, mint Fehéroroszországban akkor a magyar nép felemeli a fejét?Orbán Viktor: Százezer digitális szabadságharcossal fogjuk megvívni a választásokatigen, annak a fele sajnos orosz lesz
KB23
Szesze
Szerkesztette: KB23
7 hónapja
Tényleg olyan akart lenni mint Trumpli nagy gyulesei, csak nagy különbség, hogy ott tudják mi az reklám amivel ezt be tudják rúgni, itt egy guruló mennydörgéssel nem lehet reklámot készíteni.Ez ilyen katasztrófaturizmus féle nálatok, hogy ilyeneket néztek? 😂Jó nézni hogy mennyire szenvednek, erőlködnek, és ezt milyen egy elcseszett módon teszik😂
warr_b
ozibozi
7 hónapja
Orbán Viktor: Százezer digitális szabadságharcossal fogjuk megvívni a választásokatigen, annak a fele sajnos orosz lesz
KB23
7 hónapja
Orbán Viktor: Százezer digitális szabadságharcossal fogjuk megvívni a választásokatAkkor az oroszok hekkerek már a spájzban vannak?
7 hónapja
Ez ilyen katasztrófaturizmus féle nálatok, hogy ilyeneket néztek? 😂Jó nézni hogy mennyire szenvednek, erőlködnek, és ezt milyen egy elcseszett módon teszik😂
warr_b
7 hónapja
Ez ilyen katasztrófaturizmus féle nálatok, hogy ilyeneket néztek? 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Tényleg olyan volt, mint egy MLM gyűlés 😀
7 hónapja
A vajda kiadta az irányt. A Tisza-Dobrev koalíció ellen fog küzdeni, mert 50 kórház pénzét elvették. Nagy a baj ott spin doktor szinten is -láthatóan
7 hónapja
az a kemény amikor szijjártó a covid védekezést hozza fel sikertörténetként 😊Pontosan tudják a politikában dolgozók, hogy meddig tart az emberek "memóriája". A pedofilbotrány és a 25%-os infláció sincs már a fasorban sem ahhoz képest amilyen komolyságú volt.
Szesze
7 hónapja
az a kemény amikor szijjártó a covid védekezést hozza fel sikertörténetként 😊
7 hónapja
hát nézve pár perce, ez nem más, mint a FB-os propaganda élő előadása. Bohár meg kibaszott kínos. MÉMEKET készítettünk XDDDDDDDDD vastaps, hát geci 😀
7 hónapja
én is azon röhögtem, h azért ha ez a krém, akkor azért olyan nagy baj nem lesz 😀Az online térben mai napig a nyuggerkommendó aktív csakBorzasztóan kínos ez az amcsi típusú show, szegény nyuggereknek ez nem lesz olyan nyerő.hát az online terep meghódításához gondolom nem rájuk számítanak elsősorban.. persze ettől még tényleg nagyon kínos az egész 😊
Nekik termelési értekezletek kellenek, meg az egy soros üzenetek.
ozibozi
Szesze
Ilyen menczerekkel, táncos qrvával, egy bukott kellékfeleséggel, ráadásul még ilyen kopasz osztokkal sok mindent lehet, de fiatalokat bevonzani biztos nem.
Durva káderhiány van ott is szerencsére.
ozibozi
7 hónapja
Az online térben arányaiban a mai napig a nyuggerkommendó aktív csak, hívő középkorú aktivistával megspékelve. Ezek már megvannak,Borzasztóan kínos ez az amcsi típusú show, szegény nyuggereknek ez nem lesz olyan nyerő.hát az online terep meghódításához gondolom nem rájuk számítanak elsősorban.. persze ettől még tényleg nagyon kínos az egész 😊
ozibozi
Szesze
Ilyen menczerekkel, táncos qrvával, egy bukott kellékfeleséggel, ráadásul még ilyen kopasz osztokkal sok mindent lehet, de fiatalokat bevonzani biztos nem.
Durva káderhiány van ott is szerencsére.
Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
Borzasztóan kínos ez az amcsi típusú show, szegény nyuggereknek ez nem lesz olyan nyerő.hát az online terep meghódításához gondolom nem rájuk számítanak elsősorban.. persze ettől még tényleg nagyon kínos az egész 😊
ozibozi
7 hónapja
MHM intelligencia szint, valahol a béka segge alatt...
— 6th Sense (@irishman787878) May 17, 2025
Novák Előd túrázott egy nagyot a faszerdőbe....
Gyorsan le is szedte a posztját, de valahogy csak le lett mentve ez a gyöngyszem 😀 pic.twitter.com/Q6jKm3O7f9
Poloska vagyok.