NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

7 hónapja
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
azért a két rendezvény között volt egy árnyalatnyi különbség 😊
7 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 882
Nézem a Transtelex (nem lmbtq!) oldalán a román választási térképet.
Vicces, hogy a magyar nevű területek összessége hasonlít Nagy-Magyarországra.

transtelex.ro/kozelet/2025/05/18/hargita-es-kovaszna-megye-rettent-meg-leginkabb-simion-esetleges-gyozelmetol
7 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 229
Ez ilyen katasztrófaturizmus féle nálatok, hogy ilyeneket néztek? 😂
warr_b
Én odakapcsoltam, megláttam Lexikét és sikítva elkapcsoltam, azért elég sokat mondó, hogy ez a segghülye bukott-gyáva liba a maximum, amit nőfronton sikerül a NER-nek felmutatnia, nagyon a hordó alját kapargatják már...
StormST
majd felépítik Koncz Zsófiát.

buhloone mindstate

7 hónapja
StormST Denver Broncos 12 483 — SB 50 Champion @ Grund
warr_b
Én odakapcsoltam, megláttam Lexikét és sikítva elkapcsoltam, azért elég sokat mondó, hogy ez a segghülye bukott-gyáva liba a maximum, amit nőfronton sikerül a NER-nek felmutatnia, nagyon a hordó alját kapargatják már...
StormST
Ott van még Vitalyos is!
csebi
Csak hogy tisztázzuk, őt a pozitívabb vagy a negatívabb példának szántad?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
warr_b
StormST
Ott van még Vitalyos is!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
StormST Denver Broncos 12 483 — SB 50 Champion @ Grund
warr_b

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
Azért titkon reménykedtem hogy a két harcosok klubja között nem csak annyi lesz a hasonlóság h mindkettő klub vezetoje vmien identitás zavarban szenved …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
Azért a kossuthon most megmutatják hogy hogy is kellett volna kinéznie egy összejövetelnek. Milyen "agyak" dolgozhatnak a fidess marketing csapatában hogy ennyire nem érti mi folyik körülöttük?
7 hónapja
ozibozi New York Giants 20 243
Orbán Viktor: Százezer digitális szabadságharcossal fogjuk megvívni a választásokat

Akkor az oroszok hekkerek már a spájzban vannak?
KB23
igen, annak a fele sajnos orosz lesz
Szesze
A másik fele meg kínai.
+ a bohár meg a menczer és meg is van a 120% -os terv
7 hónapja
Orbán Viktor: Százezer digitális szabadságharcossal fogjuk megvívni a választásokat

KB23
Szesze
Akkor már csak egy kérdésem lenne, ha valóban ezek a "digitális szabadságharcosok" "megnyerik" a választás a fidessnek mondjuk 80%kal, mint Fehéroroszországban akkor a magyar nép felemeli a fejét?

Szerkesztette: KB23
7 hónapja
warr_b
Jó nézni hogy mennyire szenvednek, erőlködnek, és ezt milyen egy elcseszett módon teszik😂
ozibozi
Tényleg olyan akart lenni mint Trumpli nagy gyulesei, csak nagy különbség, hogy ott tudják mi az reklám amivel ezt be tudják rúgni, itt egy guruló mennydörgéssel nem lehet reklámot készíteni.
7 hónapja

KB23
7 hónapja

7 hónapja
warr_b
Jó nézni hogy mennyire szenvednek, erőlködnek, és ezt milyen egy elcseszett módon teszik😂
7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Tényleg olyan volt, mint egy MLM gyűlés 😀
7 hónapja
A vajda kiadta az irányt.
A Tisza-Dobrev koalíció ellen fog küzdeni, mert 50 kórház pénzét elvették. Nagy a baj ott spin doktor szinten is -láthatóan
7 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 534
az a kemény amikor szijjártó a covid védekezést hozza fel sikertörténetként 😊
Szesze
Pontosan tudják a politikában dolgozók, hogy meddig tart az emberek "memóriája". A pedofilbotrány és a 25%-os infláció sincs már a fasorban sem ahhoz képest amilyen komolyságú volt.
7 hónapja
az a kemény amikor szijjártó a covid védekezést hozza fel sikertörténetként 😊
7 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 658 — Csodabogár
hát nézve pár perce, ez nem más, mint a FB-os propaganda élő előadása. Bohár meg kibaszott kínos. MÉMEKET készítettünk XDDDDDDDDD vastaps, hát geci 😀

7 hónapja
Borzasztóan kínos ez az amcsi típusú show, szegény nyuggereknek ez nem lesz olyan nyerő.
Nekik termelési értekezletek kellenek, meg az egy soros üzenetek.
ozibozi
hát az online terep meghódításához gondolom nem rájuk számítanak elsősorban.. persze ettől még tényleg nagyon kínos az egész 😊
Szesze
Az online térben mai napig a nyuggerkommendó aktív csak
Ilyen menczerekkel, táncos qrvával, egy bukott kellékfeleséggel, ráadásul még ilyen kopasz osztokkal sok mindent lehet, de fiatalokat bevonzani biztos nem.
Durva káderhiány van ott is szerencsére.
ozibozi
én is azon röhögtem, h azért ha ez a krém, akkor azért olyan nagy baj nem lesz 😀
7 hónapja
Borzasztóan kínos ez az amcsi típusú show, szegény nyuggereknek ez nem lesz olyan nyerő.
ozibozi
hát az online terep meghódításához gondolom nem rájuk számítanak elsősorban.. persze ettől még tényleg nagyon kínos az egész 😊
Szesze
Az online térben arányaiban a mai napig a nyuggerkommendó aktív csak, hívő középkorú aktivistával megspékelve. Ezek már megvannak,
Ilyen menczerekkel, táncos qrvával, egy bukott kellékfeleséggel, ráadásul még ilyen kopasz osztokkal sok mindent lehet, de fiatalokat bevonzani biztos nem.
Durva káderhiány van ott is szerencsére.

Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
ozibozi
7 hónapja

Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.