Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Baszki, úgy fekszem le, hogy ma semmi balhé nem volt???hvg.hu/itthon/20260401_a-magyar-rendorseg-politikai-harapofogoban-van-megszolal-egy-volt-rendorszazados
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Ez megint mekkora felsősarkos ollózott öngól volt megint, a főni eszmecserél hajdupetivel arról az emberről, akinek az a másfél év felfüggesztettet köszönheti... 😀Tisztára, mintha Örkény írta volna ezt az egész március hónapot. /Ja nem, az unokája... 😀 /
1 hónapja
ti vagytok ott a hősök nem mi itt a buborékbanLassan minden helyen jártam, van ahol többször is. A képviselőjelölt sokkal többször. Nagyon pozitívnak tűnik, iszonyat jók a szigetek ott. Az emberek lelkesek és azt mondjak nagyon sokat változott minden. Úgyhogy én annak ellenére nagyon pozitív vagyok, hog az utolsó mérések 0.5%-os hátrányt mutattak. De ez sokkal többről indult.Tápióságban mit tapasztaltál? van esély vagy fidesz többséglesz?Én ma délelőtt Tápióbicskén, délután Tápiószentmártonban voltam pultozni. Semmi rossz tapasztalat, pedig itt nem is olyan rég meg komolyan féltek az emberek. Tessék megnézni az itteni képviselőjelölt Polgár Gyuri oldalát. Ma kijött egy videó és lesz folytatás! 😊abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
sajnos egyre több az agresszív ember aki beszól, kiabál ilyesmik... próbáljuk békésen nyugodtan kezelni, de néha nagyon nehéz, idösebbek pl bemennek a spar-ba ami elött vagyunk és panaszkodnak az üzletvezetőnek, lidl elött rendőrt hívott ki ránk a területi vezető pedig ott is közterületen álltunk 😊
és ez bp-13 de gondolom ha jár erre más aki vidélen nyomja ő mesél majd cifrábbakat ha lesz rá ideje, bocsi a panaszáradatért
Josszi
Klaci79
Josszi
Klaci79
Szerkesztette: Josszi
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
Baszki, úgy fekszem le, hogy ma semmi balhé nem volt???
1 hónapja
Dagobert bácsi
320
Nem sír csak szeretik ezt a magtárkoboldot és egyszerűen nem tudod őket kizökkenteni ebből ,meg nem is akarom szekta hívőkkel nem lehet mit csinálni lásd Hitgyüli míg ők nem világosodnak meg.Én nem megyek szavazni nem cseszem el a napomat feladom a levelemet ennyit tudok tenni.Harcolni győzködni munkatársat nem fogok mert nincs értelme mert dunsztja sincs mi van otthon és csak a Viktor szava a szent neki.És most egyretöbb ilyen hülyét látok hallok a kis buborékombanEz most az álló víz időszak. Annyi infó jött az utóbbi napokban, hogy le kell ulepednie. Most felhangositjak a vesztes oldalt, de itt már sokat nem tudnak változtatni. Ha igaz az a 20% bizonytalan, ennek kb a fele nem fog elmenni szavazni a nagy része még az utóbbi napok történései alapján fog ítélkezni, ami nem éppen a fityesz malmára hajtotta a szelet.Pedig kicsit pont ezt erzem hogy most ez van. Mindenki annyira magabiztos hogy itt mar minden szar kiborult es teljes bukta van, csak elfelejtik azt a 90 evkt amibol osszesen kettot sikerult behuzni 4 eve. Tudom mas szelek fujnak de en ettol rettegek tovabbra is.Mert ezeket veszed észre. Ez valószínűleg a hangos kisebbség. Az értelmiségnek nem kell hangoztatnia hogy ők vannak fölénybenEgyszerűen csak félek ,és egyretöbb Fidesz birkát látok és hallok a környezetembenEzt miből szürted le?Akkor ez megint Fidesz 2/3 😞😞😞abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
sajnos egyre több az agresszív ember aki beszól, kiabál ilyesmik... próbáljuk békésen nyugodtan kezelni, de néha nagyon nehéz, idösebbek pl bemennek a spar-ba ami elött vagyunk és panaszkodnak az üzletvezetőnek, lidl elött rendőrt hívott ki ránk a területi vezető pedig ott is közterületen álltunk 😊
és ez bp-13 de gondolom ha jár erre más aki vidélen nyomja ő mesél majd cifrábbakat ha lesz rá ideje, bocsi a panaszáradatért
Josszi
Dagobert bácsi
KB23
Dagobert bácsi
KB23
JéBé
Mondjuk az furcsa hogy pont Svájcban sír a magyar emberek szája. 🤣
KB23
Szerkesztette: Dagobert bácsi
1 hónapja
Lassan minden helyen jártam, van ahol többször is. A képviselőjelölt sokkal többször. Nagyon pozitívnak tűnik, iszonyat jók a szigetek ott. Az emberek lelkesek és azt mondjak nagyon sokat változott minden. Úgyhogy én annak ellenére nagyon pozitív vagyok, hog az utolsó mérések 0.5%-os hátrányt mutattak. De ez sokkal többről indult.Tápióságban mit tapasztaltál? van esély vagy fidesz többséglesz?Én ma délelőtt Tápióbicskén, délután Tápiószentmártonban voltam pultozni. Semmi rossz tapasztalat, pedig itt nem is olyan rég meg komolyan féltek az emberek. Tessék megnézni az itteni képviselőjelölt Polgár Gyuri oldalát. Ma kijött egy videó és lesz folytatás! 😊abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
Klaci79
Josszi
1 hónapja
Javítva.Választás 2026 tippjátek6-kor kezdődik a móka
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
1 hónapja
Ez most az álló víz időszak. Annyi infó jött az utóbbi napokban, hogy le kell ulepednie. Most felhangositjak a vesztes oldalt, de itt már sokat nem tudnak változtatni. Ha igaz az a 20% bizonytalan, ennek kb a fele nem fog elmenni szavazni a nagy része még az utóbbi napok történései alapján fog ítélkezni, ami nem éppen a fityesz malmára hajtotta a szelet.Pedig kicsit pont ezt erzem hogy most ez van. Mindenki annyira magabiztos hogy itt mar minden szar kiborult es teljes bukta van, csak elfelejtik azt a 90 evkt amibol osszesen kettot sikerult behuzni 4 eve. Tudom mas szelek fujnak de en ettol rettegek tovabbra is.Mert ezeket veszed észre. Ez valószínűleg a hangos kisebbség. Az értelmiségnek nem kell hangoztatnia hogy ők vannak fölénybenEgyszerűen csak félek ,és egyretöbb Fidesz birkát látok és hallok a környezetembenEzt miből szürted le?Akkor ez megint Fidesz 2/3 😞😞😞abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
Dagobert bácsi
KB23
Dagobert bácsi
KB23
JéBé
Mondjuk az furcsa hogy pont Svájcban sír a magyar emberek szája. 🤣
1 hónapja
á ez egésztől elment a kedvem plusz szekunder szégyen érzés+hányingerem vanhát vagyunk így ezzel egy páran. csak a fidesznél pontosan ezt akarják. ma egy teljesen debil 23 éves 2 gyerekes cigánygyereket felvételiztettem melóhelyen. csak én ezt nem irodából csinálom, hanem hétköznapi melósruhában, bratyizva, hadd derüljön ki minél előbb ki milyen emberből van. ő hozta fel a politika/választás témát és annyit bírt mondani, hogy milyen jóarc ez az orbán, mert ő szja-mentes. 15 mondatban körvonalaztam neki, mit gondolok az ő szja-mentességéről és hányszor és hány adó formájában húzzák ezt le róla meg az óvodás gyerekein. láttam a fején mennyire csikorog a homok a fejében. szerinted az ilyen gyökerek szabják meg az irányt és neki lesz hányingere meg szekunder szégyene?
Dagobert bácsi
1 hónapja
szerintem azon gondolkozott, megkérje-e, hogy elénekelje az Ály of dö Tálygörtés adott autogrrammot a makkodra vagy nem mertél kérni? 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀én gót tabival futottam össze a westendbe, megírtam havernak ő meg aszitte kamerázom és leugatott 😊
Josszi
mondom gyere nézd meg mit csinálok
csak annyit mondott hogy egyértelmű
jóva mondom 😀
Negritis, a vajda
Josszi
1 hónapja
a festői svájcban? azok a remek emberek valamiért mégis csak abban a liberális fertőben érzik jól magukat. nem tudtad, hogy nyugat-európa haldoklik? tessék szépen elmenni szavazni, neked aztán tényleg semmi okod erre a tanult tehetetlenségreEgyszerűen csak félek ,és egyretöbb Fidesz birkát látok és hallok a környezetembenEzt miből szürted le?Akkor ez megint Fidesz 2/3 😞😞😞abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
Dagobert bácsi
KB23
Dagobert bácsi
1 hónapja
és adott autogrrammot a makkodra vagy nem mertél kérni? 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀én gót tabival futottam össze a westendbe, megírtam havernak ő meg aszitte kamerázom és leugatott 😊
Josszi
jóva mondom 😀
Negritis, a vajda
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
Választás 2026 tippjátek6-kor kezdődik a móka
Őszentsége Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Sobri játékát játszuk mi is kitalálható helyen forró rakás néven (hot take) mindenre, választásra is van jelenleg 2 tippem.ugyanígy gondolom cakkra, úgyhogy nem írok újat 😀
1. 1% alatti DK
2. Fixen 70% felett lesz részvétel, és 6% alatt az MHM. Ha eléri a részvétel a 80%-ot, 5% alatt lesz az MHM
zacknorb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Választás 2026 tippjátekAki játszana, az írjon egy hsz-t, a kezelhetőség érdekében ezekkel a megkötésekkel:
Forma:
Írja bele az elejére a nickjét,
pár sor legyen, egy hosszabb mondat,
bármikor írhatja április 12. 06:00 óráig, a szavazás megkezdéséig,
viszont ne szerkessze utólag, ha már elküldte, akkor az marad úgy.
Tartalom:
Bármi lehet a tartalom,
legyen az az alapvetés, hogy lesznek szabad, tiszta választások, vagyis erről nem kell prognosztizálni,
lehet benne néhány generál állítás,
lehet benne néhány lokális is nyugodtan,
illetve lehet akármi egyéb, amiről jön a belső sugallat,
valamint mivel ez nem klasszikus verseny győztessel, vesztessel, csak egy játék, ezért az állítás lehetőleg legyen egzakt, sarkos, konkrét, akkor szórakoztatóbb.
Szerintem ennyi megkötés elég is, nem kell túlbonyolítani.
Ha valami kell még Löflinek, hogy egyszerűbb legyen adminisztralni, akkor azt úgyis írja.
még egy topik?! szerintem tudnak az emberek egyet kattintani 😊Pedig azt hittem szereted az új topicokat. 😊
Löfli
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
még egy topik?! szerintem tudnak az emberek egyet kattintani 😊És akkor a link kerül fel kiemeltbe?ez jól hangzik, de ha mindenki csak pár sort ír, már km hosszú a komment, úgyhogy majd inkább hozzácsapom a mozinézőszámos tippelde excelhezMár napok óta gondolkozok rajta, hogy minek kéne lennie, de nem igazán találom az ideális formátumot.Beszéljünk komoly dolgokról: választási tippjáték lesz-e?Remélem
szaba
vpi
Ilyesmire gondoltam:
Sobri Jóska
Ha lemegy rendben, szabadon a választás, akkor 78 százalékos rekordrészvétel, kétharmados Tisza győzelem, kétpárti parlament, Hadházy 20% alatt kap, minden budapesti evk-t a Tisza nyer.
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Az is jó.
Vagy akár egy időszakos külön Valasztás26 topik kimondottan ennek az egy hozzászólásnak, ahova nem ír senki, csak ez az egy kurva hosszú összegző hsz-ed lesz?
Őszentsége Sobri Jóska

Don't blink!
1 hónapja
Pedig kicsit pont ezt erzem hogy most ez van. Mindenki annyira magabiztos hogy itt mar minden szar kiborult es teljes bukta van, csak elfelejtik azt a 90 evkt amibol osszesen kettot sikerult behuzni 4 eve. Tudom mas szelek fujnak de en ettol rettegek tovabbra is.Mert ezeket veszed észre. Ez valószínűleg a hangos kisebbség. Az értelmiségnek nem kell hangoztatnia hogy ők vannak fölénybenEgyszerűen csak félek ,és egyretöbb Fidesz birkát látok és hallok a környezetembenEzt miből szürted le?Akkor ez megint Fidesz 2/3 😞😞😞abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
Dagobert bácsi
KB23
Dagobert bácsi
KB23
1 hónapja
Dagobert bácsi
320
Nem csak félekmatematikus ön, vagy mibű számolta ki?Akkor ez megint Fidesz 2/3 😞😞😞abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
Dagobert bácsi
amúgy nem csodálom, hogy josszit konszenzuálisan meg akarják pocsékolni, egy igazi félisten a csávó. MP is vigyázzba ÁLL neki.
petey
1 hónapja
Dagobert bácsi
320
Az a baj értelmes emberek az egyik a legjobb barátom (úgy kerüljük a témát mint a leprásokat, de látom és tudom hogy mit gondol de a barátság .....)A másik a munkatársam 24 éve nem él otthon de azt mondja hogy szar a Fidesz de ha Magyar Péter lesz akkor vége az országnak most mit mondasz erre ? Plusz meg most amit olvastam milyen atrocitások érik a Tisza aktivistákat á ez egésztől elment a kedvem plusz szekunder szégyen érzés+hányingerem vanMert ezeket veszed észre. Ez valószínűleg a hangos kisebbség. Az értelmiségnek nem kell hangoztatnia hogy ők vannak fölénybenEgyszerűen csak félek ,és egyretöbb Fidesz birkát látok és hallok a környezetembenEzt miből szürted le?Akkor ez megint Fidesz 2/3 😞😞😞abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
Dagobert bácsi
KB23
Dagobert bácsi
KB23
1 hónapja
És akkor a link kerül fel kiemeltbe?ez jól hangzik, de ha mindenki csak pár sort ír, már km hosszú a komment, úgyhogy majd inkább hozzácsapom a mozinézőszámos tippelde excelhezMár napok óta gondolkozok rajta, hogy minek kéne lennie, de nem igazán találom az ideális formátumot.Beszéljünk komoly dolgokról: választási tippjáték lesz-e?Remélem
szaba
vpi
Ilyesmire gondoltam:
Sobri Jóska
Ha lemegy rendben, szabadon a választás, akkor 78 százalékos rekordrészvétel, kétharmados Tisza győzelem, kétpárti parlament, Hadházy 20% alatt kap, minden budapesti evk-t a Tisza nyer.
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Az is jó.
Vagy akár egy időszakos külön Valasztás26 topik kimondottan ennek az egy hozzászólásnak, ahova nem ír senki, csak ez az egy kurva hosszú összegző hsz-ed lesz?
Akkor legyen ez, a következő hsz-emben leíroma "szabályokat".
1 hónapja
ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀én gót tabival futottam össze a westendbe, megírtam havernak ő meg aszitte kamerázom és leugatott 😊
Josszi
jóva mondom 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Zselenszkyek megrontjak a rezsicsökkentést 🤣Gyurcsányék szexualizálják a nemzeti öntudatunkat."államamiságunk" he-he.
Brouwerij van de Vrij
Tactful Cactus
Zelenszkij-ék hangfelvétellel zsarolják keresztény hitünket.
A migránsok eltörlik a rezsicsökkentést.
Willie Parker
1 hónapja
ez jól hangzik, de ha mindenki csak pár sort ír, már km hosszú a komment, úgyhogy majd inkább hozzácsapom a mozinézőszámos tippelde excelhezMár napok óta gondolkozok rajta, hogy minek kéne lennie, de nem igazán találom az ideális formátumot.Beszéljünk komoly dolgokról: választási tippjáték lesz-e?Remélem
szaba
vpi
Ilyesmire gondoltam:
Sobri Jóska
Őszentsége Sobri Jóska

Don't blink!
1 hónapja
Mert ezeket veszed észre. Ez valószínűleg a hangos kisebbség. Az értelmiségnek nem kell hangoztatnia hogy ők vannak fölénybenEgyszerűen csak félek ,és egyretöbb Fidesz birkát látok és hallok a környezetembenEzt miből szürted le?Akkor ez megint Fidesz 2/3 😞😞😞abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
Josszi
Dagobert bácsi
KB23
Dagobert bácsi
1 hónapja
Gyurcsányék szexualizálják a nemzeti öntudatunkat."államamiságunk" he-he.
Brouwerij van de Vrij
Tactful Cactus
Zelenszkij-ék hangfelvétellel zsarolják keresztény hitünket.
A migránsok eltörlik a rezsicsökkentést.