Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
444.hu/2026/04/02/iskolai-meszarlasra-keszulhetett-egy-15-eves-fiu-budapestenSzülőket, ofőt, iskolát előszedni. Mit láttak ebből?
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Habony Árpád és Garancsi István online sportfogadó oldalán, a Vegas.hu-n a következő magyar miniszterelnök személyére is fogadni lehet.pedig az lett volna a tuti, beszedni a MP-re feltett pénzeket, aztán meghackelni a választást, és akkor minden pénz IS náluk van
Az oldalon Magyar Péterre 1,4-os, Orbán Viktorra 2,6-os nyereményszorzó van jelenleg.
edit: azóta levették.
deyell
1 hónapja
444.hu/2026/04/02/iskolai-meszarlasra-keszulhetett-egy-15-eves-fiu-budapesten

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Dzsoki75%-os részvétel
Tisza: 48% (104), Fidesz: 42% (89), MH: 6% (6), MKKP: 2% (0), DK: 2% (0)
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
24.hu/elet-stilus/2026/04/02/orban-viktor-hajdu-peter-interju-hazassag/Ragaszkodhatott volna kicsit jobban az igazához a főni. Mekkora hollywoodi sztori lehetett volna már, ha kiderült volna, hogy Anikó asszony is ukrán ügynök. 😊
"Mert végül is nem azért élünk együtt, hogy állandóan bebizonyítsam, nekem van igazam. Ez csak szétveri a házasságot. Mert általában persze, nekem van igazam, de néha nem, néha a másiknak."
Ez a főnök szájából azért elég érdekesen hangzik 😀 Anikó asszonynak a választás napjára már beutalója van a sürgősségire. De ez a zidézet se kutya, a végén kiderül, hogy az Lévai áll minden mögött.
"Van egy dolog, amit megtanul az ember a házasságban: a békesség fontosabb, mint az, hogy igazad legyen."
KB23

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Kormányváltás valószínűságát megsejtetni bárki tud. Ez a vegas.hu is. A kérdés az, hogy mennyire komolyan vehető. Pontosítok: számomra nem kérdés, hogy mennyire.Pedig jobb, ha nem is előrejelzésnek, hanem tippnek, mert egyrészt a közvéleménykutatásokon alapul, másrészt benne van a buki haszna is.Beszéljünk komoly dolgokról: választási tippjáték lesz-e?Ha már tippjáték. Volt szó fogadási oldalakról, ki mennyire esélyes. Funfact: a Garancsi és Habony által tulajdonolt vegas.hu-n MP odds-a 1,4, Orbáné 2,6. Ha jól emlékszem ez rosszabb, mint a Kampman által csekkolt nemzetközi fogadó oldal oddsai.
szaba
(Nem, továbbra sem gondolom, hogy ez jobb előrezelzés lenne a leendő nyertesre, mint a közvélemény kutatások. 😊 )
peterk2005 udvari bolond
Vagyis egy sima kétkimeneteles 50-50-es meccsnél, egál csapatok között ad mondjuk 1.8-at 1.8-at, vagyis a politikában még óvatosabban is bánik a valószínűségekkel.
Ez mondjuk reálisan egy 70% valószínűség körüli kormányváltást sejtető odds.
Őszentsége Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Köztársasság Elnöki beszéd, távollétében AI generált valóságtükrözésselfo ever MC12!
Hívejjim most eljött az idő, egyeztessük a biológiai óráinakt! Először a kávé utána a szarás! No bogárkáim má nem sokat kell alunni, mer a csokinyúl után eljöhet az armageddon, de ugyanúgy eljöhet az armageddon elmaradása is. Ettől befeszültök, mint az MVM a rezsicsökkentés leírásába.
Mindenki mongya mennyetek szavazni, de jól gondoljátok meg mit akarnak tűlletek. Mikor aszondják SZAVAZZATOK, abban bizony csak a SZAVA van grammatikailag, hogy mit mondana erre
Namármost, ha így belejöttem az ősi sumér-magyar nyelv titkainak feltárásába, mégeggyet tudnotok köll. Abba, hogy MINISZTERELNÖK, ha szétszecskázzuk: min-ISTER-elnő-k, máris láthassuk, hogy a Ister úgyimint bénagörögül a Duna. Nempedigleg Tisza! Tehát jólgondoljátok meg, nehogy azlegyenám, hogy MIN-PHATISSOS-ELNŐ-K. kiafaszom hallott már ilyet, ne legyetek bolondok.
higyetek az igaz szerelemben, vezesse kezetek a mindenható vagyijesmi, s legyetekjók, bár nem tudtok...
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
1 hónapja
Habony Árpád és Garancsi István online sportfogadó oldalán, a Vegas.hu-n a következő magyar miniszterelnök személyére is fogadni lehet.Az oldalon Magyar Péterre 1,4-os, Orbán Viktorra 2,6-os nyereményszorzó van jelenleg.
edit: azóta levették.
Szerkesztette: deyell
built for this shit
1 hónapja
Ha kint telefonálok az erkélyen az irodában, a Bartókon és mit látok, ha Sziszit ezerrel fényképezik az út szélén. hirtelen em tudtam, hogy most ez már az OF honlapra lesz, vagy még egy utolsó rángatozás.
1 hónapja
24.hu/belfold/2026/04/02/magyar-vogel-rendorseg-haloszoba/Ezen bárki meglepődött?
A rendőrség nem vizsgálja, hogyan készülhetett felvétel Magyar Péterről és Vogel Evelinről
warr_b
1 hónapja
Jó eséllyel. Lesz bőven mit csinálni az országban, ha váltás lesz...24.hu/belfold/2026/04/02/magyar-vogel-rendorseg-haloszoba/Biztos leszóltak az AVH-tól, hogy nem kell
A rendőrség nem vizsgálja, hogyan készülhetett felvétel Magyar Péterről és Vogel Evelinről
warr_b
slowmotion
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
24.hu/belfold/2026/04/02/magyar-vogel-rendorseg-haloszoba/Biztos leszóltak az AVH-tól, hogy nem kell
warr_b
Szerkesztette: slowmotion
1 hónapja
24.hu/elet-stilus/2026/04/02/orban-viktor-hajdu-peter-interju-hazassag/Ez utóbbit Anikó asszony is tudja már
"Mert végül is nem azért élünk együtt, hogy állandóan bebizonyítsam, nekem van igazam. Ez csak szétveri a házasságot. Mert általában persze, nekem van igazam, de néha nem, néha a másiknak."
Ez a főnök szájából azért elég érdekesen hangzik 😀 Anikó asszonynak a választás napjára már beutalója van a sürgősségire. De ez a zidézet se kutya, a végén kiderül, hogy az Lévai áll minden mögött.
"Van egy dolog, amit megtanul az ember a házasságban: a békesség fontosabb, mint az, hogy igazad legyen."
KB23
1 hónapja
Latom nem sikerult megerteni amit irni akart.Na, akkor nem csak nekem volt egy kicsit gyanus a Gundalf sztori.A cikk szerzője azzal kezdi, hogy rendőrt nem nézünk hülyének, akkor se, ha hülye. Aki ebben az esetben titkosszolga, de oké. Aztán ilyen bevezető után a fél cikk arról szól, hogy hülyézi az AH-t, a legkülönbözőbb jelzőkkel egészen az "emeletes barom"-ig. Tehát ha ő hülyézik, akkor az kongruens, de ha a Gundalf hülyézik, akkor fiatal beképzelt csitri.
open.substack.com/pub/hungarianmuse/p/parasztbacsi-a-jurassic-park-utan?r=6hsaya&utm_medium=ios
Lúdas Solymi
Próbálok a cikkben több értelmet találni, de nem megy. Egy okostojás írt egy cikket arról, hogy szerinte a 19 éves csitri egy okostojás.
peterk2005 udvari bolond
A hulyezes meg hulyenek nezes kozott is van kulonbseg es nem az egesz AH-t hulyezte.
A szerzo amugy Esik Sandor, ugyved, o/ok csinaljak a Dietas Magyar Muzsat.
Ezek maganvelemenyek, de tobbnyire jol megfogjak a lenyeget es/vagy tajekozodnak.
1 hónapja
dawyd728
4 215
Ha már tippjáték. Volt szó fogadási oldalakról, ki mennyire esélyes. Funfact: a Garancsi és Habony által tulajdonolt vegas.hu-n MP odds-a 1,4, Orbáné 2,6. Ha jól emlékszem ez rosszabb, mint a Kampman által csekkolt nemzetközi fogadó oldal oddsai.Már nem lehet rá fogadni..
peterk2005 udvari bolond
1 hónapja
24.hu/belfold/2026/04/02/magyar-vogel-rendorseg-haloszoba/A rendőrség nem vizsgálja, hogyan készülhetett felvétel Magyar Péterről és Vogel Evelinről

1 hónapja
KB2381 % részvétel mellett,
Tisza 52 %. Fityesz 39 %, MH 6 %, MKKP 2 %, DK 1%.
Tisza 124 mand, Fityesz 69 mand, MH 6 mand
Mellékes: Mivel veszprémi vagyok arra fogadok, hogy Navi csúnyán kikap, Veszprém 1. nem tudja behúzni a Tisza, de 4-ből 3 tTisza lesz. És MP több mint 70 %-kel behúzza az egyénijét.
1 hónapja
Köszönjük, de szerencsére tényleg sok a pozitívum van, hogy segítsen fél lábon kibírni. Ami mondjuk nagyon gáz, hogy a polgikról milyen szörnyű történeteteket hall az ember a kistelepüléseken. Tényleg mintha feudalizmus lenne 😥Ezzel kapcsolatban akartam is mesélni. Nálunk le lett váltva legutóbb a polgi, aki abszolút beleillett a fideszbe. Nyalta a seggüket, lopta a pénzt. Na ezt itt meguntuk, sikerült is lecserélni. Az új polgi látszólag rendben is van, még a fizetését se veszi fel.
Klaci79
Így jutottunk el a múltkori fórumhoz, ahova jött bányai (BÁCS-05) és az új polgi volt a házigazda. Mondom ok, biztos be lett fenyítve. Viszont amikor több körben bekérdeztem bányainak kellemetlen kérdéseket, akkor volt, hogy átvette tőle a szót és kisegítve őt, válaszolt helyette. Ez ott eléggé nem tetszett.
Aztán kedden volt a gyerekeknek egy kis program, ahol ott volt ő is. Odajött, megveregette a vállam, majd ez a diskurzus alakult ki:
- Igazad volt ám múltkor, minden szavaddal egyet értettem
- Ennek örülök, de akkor miért áltál ki mellette? Most már kicsit lehetne erőt mutatni. Már nincs hátra nekik sok
- Mennyi is van, 12 nap? - kérdezte mosolyogva
Szóval nem is tudom erről is mit gondoljak. Annak örülök, hogy ez az ember be fog menni a fülkébe és a fidesz ellen fog szavazni, de mostmár ne nyomjuk már őket. Én már azzal is elégedett lettem volna, ha nem szólal fel és csendben végigüli az egészet.
1 hónapja
24.hu/elet-stilus/2026/04/02/orban-viktor-hajdu-peter-interju-hazassag/"Mert végül is nem azért élünk együtt, hogy állandóan bebizonyítsam, nekem van igazam. Ez csak szétveri a házasságot. Mert általában persze, nekem van igazam, de néha nem, néha a másiknak."
1 hónapja
Én ezeket bírom még:telex.hu/belfold/2026/04/01/orban-viktor-szentes-fidesz-fiatalok-tuntetokJó, de akkor is mit? 😂 ElvesztemEz a fiataloknak szólt, nem neked 😉Esetleg meg is koszonhetnetekKöszi. Mit?
csebi
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
Hogy ilyen jó életed van!
warr_b
Azt mondta, hogy a tiszások Szentes környékén tájidegenek, mert ott „munkából élnek az emberek”.
Ugye Szolnokon meg Egerben Győrben stb ezt nem mondta. Ergo ott nem munkából élnek? 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/04/01/orban-viktor-szentes-fidesz-fiatalok-tuntetokJó, de akkor is mit? 😂 ElvesztemEz a fiataloknak szólt, nem neked 😉Esetleg meg is koszonhetnetekKöszi. Mit?
csebi
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
Hogy ilyen jó életed van!

1 hónapja
Mondjuk az 57. Heti nyugdíjatJó, de akkor is mit? 😂 ElvesztemEz a fiataloknak szólt, nem neked 😉Esetleg meg is koszonhetnetekKöszi. Mit?
csebi
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Már megint én, amikor nem is kötekedtem? 😁Ez a fiataloknak szólt, nem neked 😉Esetleg meg is koszonhetnetekKöszi. Mit?
csebi
Gyurma Pappa
csebi
Poloska vagyok.
1 hónapja
Jó, de akkor is mit? 😂 ElvesztemEz a fiataloknak szólt, nem neked 😉Esetleg meg is koszonhetnetekKöszi. Mit?
csebi
Gyurma Pappa
csebi

1 hónapja
Ez a fiataloknak szólt, nem neked 😉Esetleg meg is koszonhetnetekKöszi. Mit?
csebi
Gyurma Pappa