NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
60
10
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
7 hónapja
valid?A felvétel vagy a mérés? 😎
Most beszélgett Bolgár György Magyar Péterrel. (Klubrádió)
— 6th Sense (@irishman787878) May 19, 2025
MP azzal búcsúzott, hogy kiszivárgott egy NER-es 5000 fős közvéleménykutatás eredménye.
Tisza: 52%, Fidesz:34%.
"Nyilvánosságra hozhatnák, ha már ennyi pénzt költöttek rá..." pic.twitter.com/tHWKky8KJ4
petey
7 hónapja
valid?Most beszélgett Bolgár György Magyar Péterrel. (Klubrádió)
— 6th Sense (@irishman787878) May 19, 2025
MP azzal búcsúzott, hogy kiszivárgott egy NER-es 5000 fős közvéleménykutatás eredménye.
Tisza: 52%, Fidesz:34%.
"Nyilvánosságra hozhatnák, ha már ennyi pénzt költöttek rá..." pic.twitter.com/tHWKky8KJ4
7 hónapja
Marci vs. Mráz elég vicces is lehetne, ha közben nem kerülgetne a hányinger...Ukrán propagandának neveztek indoklás nélkül sajtótermékeket, de szerinte ez rendben van, mert hát ez csak médiaelemzés...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
ne már, a Kossuth téren simán elférnek kétmillióan isEz azért túlzás. A színpad mögött (értelemszerűen) eleve kevesen voltak, és a metrómegálló előtti részen is csak hézagosan álltak. Persze, ettől még nagy volt a tömeg, a Kossuth tér középen alig lehetett mozdulni + a füvesített területen is rengetegen álltak. Én olyan 15-20 ezerre becsülöm, de mérget nem vennék rá. Inkább több, mint kevesebb.Keresztülsétáltam, faltól falig tele volt a tér.30-40k közötti számokat olvastam a legtöbb helyen.Mennyien lehettek kint? Ki akartam nezni, de mire odajutottam, már kihult helye volt mindennek.Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.
NB2
Dzsokijuing
Ventura
Sebii
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
7 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Az én lakásom is faltól-falig ér, ne bántsd már szegény Tónit.Mert a Kossuth tér olyan, mint Rogán vagyonnyilatkozati ingatlana.Ez azért túlzás. A színpad mögött (értelemszerűen) eleve kevesen voltak, és a metrómegálló előtti részen is csak hézagosan álltak. Persze, ettől még nagy volt a tömeg, a Kossuth tér középen alig lehetett mozdulni + a füvesített területen is rengetegen álltak. Én olyan 15-20 ezerre becsülöm, de mérget nem venné rá. Inkább több, mint kevesebb.Keresztülsétáltam, faltól falig tele volt a tér.30-40k közötti számokat olvastam a legtöbb helyen.Mennyien lehettek kint? Ki akartam nezni, de mire odajutottam, már kihult helye volt mindennek.Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.
NB2
Dzsokijuing
Ventura
Sebii
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
7 hónapja
Mert a Kossuth tér olyan, mint Rogán vagyonnyilatkozati ingatlana.Ez azért túlzás. A színpad mögött (értelemszerűen) eleve kevesen voltak, és a metrómegálló előtti részen is csak hézagosan álltak. Persze, ettől még nagy volt a tömeg, a Kossuth tér középen alig lehetett mozdulni + a füvesített területen is rengetegen álltak. Én olyan 15-20 ezerre becsülöm, de mérget nem venné rá. Inkább több, mint kevesebb.Keresztülsétáltam, faltól falig tele volt a tér.30-40k közötti számokat olvastam a legtöbb helyen.Mennyien lehettek kint? Ki akartam nezni, de mire odajutottam, már kihult helye volt mindennek.Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.
NB2
Dzsokijuing
Ventura
Sebii
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
te nem voksolnád?Van egy barátom, ment hozzájuk dolgozni egy Erdélyi arc, azt mondta neki, hogy az összes rokona meg haverja aki eddig fideszes volt csalódott a Vezírben, és nem fog szavazni rá. Kis színes.én meg vajdasági majdnem rokonnal akit szerencsére csak pár évente látok. na ők megebszélték a haverjaival, hogy nem a viktorra fognak szavazni. hanem a kunhalmi ágnesre. kérdezem kire? hát azokra az izékre, a szocikra, a kunhalmira.
Zsellér van de Vrij
🤦
peach
Amadeus az áttelelt poloska
7 hónapja
te nem voksolnád?Van egy barátom, ment hozzájuk dolgozni egy Erdélyi arc, azt mondta neki, hogy az összes rokona meg haverja aki eddig fideszes volt csalódott a Vezírben, és nem fog szavazni rá. Kis színes.én meg vajdasági majdnem rokonnal akit szerencsére csak pár évente látok. na ők megebszélték a haverjaival, hogy nem a viktorra fognak szavazni. hanem a kunhalmi ágnesre. kérdezem kire? hát azokra az izékre, a szocikra, a kunhalmira.
Zsellér van de Vrij
🤦
peach
7 hónapja
Van egy barátom, ment hozzájuk dolgozni egy Erdélyi arc, azt mondta neki, hogy az összes rokona meg haverja aki eddig fideszes volt csalódott a Vezírben, és nem fog szavazni rá. Kis színes.én meg vajdasági majdnem rokonnal akit szerencsére csak pár évente látok. na ők megebszélték a haverjaival, hogy nem a viktorra fognak szavazni. hanem a kunhalmi ágnesre. kérdezem kire? hát azokra az izékre, a szocikra, a kunhalmira.
Zsellér van de Vrij
🤦
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
7 hónapja
Itt az első harcosSzerk.: közben ki lett dobva az orosz bot
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Ez azért túlzás. A színpad mögött (értelemszerűen) eleve kevesen voltak, és a metrómegálló előtti részen is csak hézagosan álltak. Persze, ettől még nagy volt a tömeg, a Kossuth tér középen alig lehetett mozdulni + a füvesített területen is rengetegen álltak. Én olyan 15-20 ezerre becsülöm, de mérget nem vennék rá. Inkább több, mint kevesebb.Keresztülsétáltam, faltól falig tele volt a tér.30-40k közötti számokat olvastam a legtöbb helyen.Mennyien lehettek kint? Ki akartam nezni, de mire odajutottam, már kihult helye volt mindennek.Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.
NB2
Dzsokijuing
Ventura
Sebii
Dzsokijuing
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
7 hónapja
Amikor még "egyrészt, másrészt" Török Gábor is konstatálja a kapitális baklövéstm.hvg.hu/itthon/20250519_Torok-Gabor-szerint-Magyar-Peter-menete-azert-veszelyes-Orbanekra-mert-fideszes-akcio-is-lehetne-ebx
Btw ov vagy szijjártó gratulált már a győztesnek? Elméletileg fontos a két ország közti jó kapcsolat fenntartása, bárki is irányítja.
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
Keresztülsétáltam, faltól falig tele volt a tér.30-40k közötti számokat olvastam a legtöbb helyen.Mennyien lehettek kint? Ki akartam nezni, de mire odajutottam, már kihult helye volt mindennek.Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.
NB2
Dzsokijuing
Ventura
Sebii
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
30-40k közötti számokat olvastam a legtöbb helyen.Mennyien lehettek kint? Ki akartam nezni, de mire odajutottam, már kihult helye volt mindennek.Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.
NB2
Dzsokijuing
Ventura
7 hónapja
Mennyien lehettek kint? Ki akartam nezni, de mire odajutottam, már kihult helye volt mindennek.Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.
NB2
Dzsokijuing
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
7 hónapja
a kép redditen volt, ahol a hasonlóságot említették a putyni Z alól-felül vonal és a H alul-felül vonal közöttNem látszikAmúgy ez a harcosok klubja marhaság logó csak engem emlékeztet nagyon a Szálasi-féle hungarista jelképre?erre gondolsz?
warr_b
Negritis, a vajda
Erre:
Jobb klikk, Open image in new tab
warr_b
7 hónapja
Nem látszikAmúgy ez a harcosok klubja marhaság logó csak engem emlékeztet nagyon a Szálasi-féle hungarista jelképre?erre gondolsz?
warr_b
Negritis, a vajda
Erre:
Jobb klikk, Open image in new tab
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Amúgy ez a harcosok klubja marhaság logó csak engem emlékeztet nagyon a Szálasi-féle hungarista jelképre?erre gondolsz?
warr_b
7 hónapja
Amúgy ez a harcosok klubja marhaság logó csak engem emlékeztet nagyon a Szálasi-féle hungarista jelképre?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1kq7mv7/kem%C3%A9nyen_kritiz%C3%A1lt%C3%A1k_orb%C3%A1nt_az_erd%C3%A9ly_tv_%C3%A9l%C5%91/
7 hónapja
Az a baromság ezek után talán elfelejtődik,hogy olyan mint a kiábrándult fideszes ,az nem létező ‘jószág’.
Ebbe beletartozik egyébként az is, aki úgy szavaz, hogy most nem szavaz/rájuk/
7 hónapja
az igazi nagy kérdés az lesz, hogy vajon generációs párt-e a Fidesz. Mert amennyiben igen, akkor tényleg vége van.Ez lesz 2026 nagy kérdése, hogy ezekből a fiatalokból, akik most megmozdulni látszanak, hányan mennek el szavazni, mert ez simán billentheti az eredményt valamelyik irányba...Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.Ez egy elöregedő társadalom. A nyugdíjasok meg nagyon fegyelmezetten, megbízhatóan elmennek szavazni a választás napján. A fiatalok meg nem igazán. Mármint hozzájuk képest. Szokásos, semmi újat nem mondtam.
NB2
Zsellér van de Vrij
StormST