NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

7 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 895
valid?

petey
A felvétel vagy a mérés? 😎
7 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 658 — Csodabogár
valid?

7 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 658 — Csodabogár
harcosok

Szerkesztette: petey

7 hónapja
StormST Denver Broncos 12 483 — SB 50 Champion @ Grund
Marci vs. Mráz elég vicces is lehetne, ha közben nem kerülgetne a hányinger...

Ukrán propagandának neveztek indoklás nélkül sajtótermékeket, de szerinte ez rendben van, mert hát ez csak médiaelemzés...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.
NB2
Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.
Dzsokijuing
Mennyien lehettek kint? Ki akartam nezni, de mire odajutottam, már kihult helye volt mindennek.
Ventura
30-40k közötti számokat olvastam a legtöbb helyen.
Sebii
Keresztülsétáltam, faltól falig tele volt a tér.
Dzsokijuing
Ez azért túlzás. A színpad mögött (értelemszerűen) eleve kevesen voltak, és a metrómegálló előtti részen is csak hézagosan álltak. Persze, ettől még nagy volt a tömeg, a Kossuth tér középen alig lehetett mozdulni + a füvesített területen is rengetegen álltak. Én olyan 15-20 ezerre becsülöm, de mérget nem vennék rá. Inkább több, mint kevesebb.
nagylaza, főpohárnok
ne már, a Kossuth téren simán elférnek kétmillióan is
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 092 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 859
Tegnap látszott, hogy a Fidesz bázisa a nyuggerek és azok akik még jól élnek belőlük. Nagyon kevés fiatalt lehetett látni.
NB2
Ehhez képest tegnap a Kossuth téren legalább a fele 16-20, utána egy nagy adag 50 mínuszos, aztán jöttek csak legkisebb számban a magamfajta boomerek.
Dzsokijuing
Mennyien lehettek kint? Ki akartam nezni, de mire odajutottam, már kihult helye volt mindennek.
Ventura
Sebii
Dzsokijuing
Ez azért túlzás. A színpad mögött (értelemszerűen) eleve kevesen voltak, és a metrómegálló előtti részen is csak hézagosan álltak. Persze, ettől még nagy volt a tömeg, a Kossuth tér középen alig lehetett mozdulni + a füvesített területen is rengetegen álltak. Én olyan 15-20 ezerre becsülöm, de mérget nem venné rá. Inkább több, mint kevesebb.
nagylaza, főpohárnok
Mert a Kossuth tér olyan, mint Rogán vagyonnyilatkozati ingatlana.
Dzsokijuing
Az én lakásom is faltól-falig ér, ne bántsd már szegény Tónit.
7 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 674
7 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 541 — Saturday Night Lights
NB2
Dzsokijuing
Ventura
Sebii
Dzsokijuing
Ez azért túlzás. A színpad mögött (értelemszerűen) eleve kevesen voltak, és a metrómegálló előtti részen is csak hézagosan álltak. Persze, ettől még nagy volt a tömeg, a Kossuth tér középen alig lehetett mozdulni + a füvesített területen is rengetegen álltak. Én olyan 15-20 ezerre becsülöm, de mérget nem venné rá. Inkább több, mint kevesebb.
nagylaza, főpohárnok
Mert a Kossuth tér olyan, mint Rogán vagyonnyilatkozati ingatlana.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Van egy barátom, ment hozzájuk dolgozni egy Erdélyi arc, azt mondta neki, hogy az összes rokona meg haverja aki eddig fideszes volt csalódott a Vezírben, és nem fog szavazni rá. Kis színes.
Zsellér van de Vrij
én meg vajdasági majdnem rokonnal akit szerencsére csak pár évente látok. na ők megebszélték a haverjaival, hogy nem a viktorra fognak szavazni. hanem a kunhalmi ágnesre. kérdezem kire? hát azokra az izékre, a szocikra, a kunhalmira.
🤦
peach
te nem voksolnád?
Amadeus az áttelelt poloska

7 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 208
Van egy barátom, ment hozzájuk dolgozni egy Erdélyi arc, azt mondta neki, hogy az összes rokona meg haverja aki eddig fideszes volt csalódott a Vezírben, és nem fog szavazni rá. Kis színes.
Zsellér van de Vrij
én meg vajdasági majdnem rokonnal akit szerencsére csak pár évente látok. na ők megebszélték a haverjaival, hogy nem a viktorra fognak szavazni. hanem a kunhalmi ágnesre. kérdezem kire? hát azokra az izékre, a szocikra, a kunhalmira.
🤦
peach
te nem voksolnád?
7 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 610 — a new hope (again)
Zsellér van de Vrij
🤦

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
7 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
Itt az első harcos
Szerk.: közben ki lett dobva az orosz bot

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 720 — beers & Packers
NB2
Dzsokijuing
Ventura
Sebii
Dzsokijuing
Ez azért túlzás. A színpad mögött (értelemszerűen) eleve kevesen voltak, és a metrómegálló előtti részen is csak hézagosan álltak. Persze, ettől még nagy volt a tömeg, a Kossuth tér középen alig lehetett mozdulni + a füvesített területen is rengetegen álltak. Én olyan 15-20 ezerre becsülöm, de mérget nem vennék rá. Inkább több, mint kevesebb.

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
7 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
Amikor még "egyrészt, másrészt" Török Gábor is konstatálja a kapitális baklövést

m.hvg.hu/itthon/20250519_Torok-Gabor-szerint-Magyar-Peter-menete-azert-veszelyes-Orbanekra-mert-fideszes-akcio-is-lehetne-ebx

Btw ov vagy szijjártó gratulált már a győztesnek? Elméletileg fontos a két ország közti jó kapcsolat fenntartása, bárki is irányítja.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 541 — Saturday Night Lights
NB2
Dzsokijuing
Ventura
Sebii

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 859
NB2
Dzsokijuing
Ventura
7 hónapja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
NB2
Dzsokijuing

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

7 hónapja
Amúgy ez a harcosok klubja marhaság logó csak engem emlékeztet nagyon a Szálasi-féle hungarista jelképre?
warr_b
erre gondolsz?

Negritis, a vajda
Nem látszik

Erre:

Jobb klikk, Open image in new tab
warr_b
a kép redditen volt, ahol a hasonlóságot említették a putyni Z alól-felül vonal és a H alul-felül vonal között

7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Amúgy ez a harcosok klubja marhaság logó csak engem emlékeztet nagyon a Szálasi-féle hungarista jelképre?
warr_b
erre gondolsz?

Negritis, a vajda
Nem látszik

Erre:

Jobb klikk, Open image in new tab

Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
warr_b
erre gondolsz?

7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1kq7mv7/kem%C3%A9nyen_kritiz%C3%A1lt%C3%A1k_orb%C3%A1nt_az_erd%C3%A9ly_tv_%C3%A9l%C5%91/

7 hónapja
ozibozi New York Giants 20 243
Az a baromság ezek után talán elfelejtődik,
hogy olyan mint a kiábrándult fideszes ,az nem létező ‘jószág’.
Ebbe beletartozik egyébként az is, aki úgy szavaz, hogy most nem szavaz/rájuk/
7 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 208
NB2
Ez egy elöregedő társadalom. A nyugdíjasok meg nagyon fegyelmezetten, megbízhatóan elmennek szavazni a választás napján. A fiatalok meg nem igazán. Mármint hozzájuk képest. Szokásos, semmi újat nem mondtam.
Zsellér van de Vrij
Ez lesz 2026 nagy kérdése, hogy ezekből a fiatalokból, akik most megmozdulni látszanak, hányan mennek el szavazni, mert ez simán billentheti az eredményt valamelyik irányba...
StormST
az igazi nagy kérdés az lesz, hogy vajon generációs párt-e a Fidesz. Mert amennyiben igen, akkor tényleg vége van.