Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
Dagobert bácsi 320
ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀
Josszi
egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
fake.id
abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀
sajnos egyre több az agresszív ember aki beszól, kiabál ilyesmik... próbáljuk békésen nyugodtan kezelni, de néha nagyon nehéz, idösebbek pl bemennek a spar-ba ami elött vagyunk és panaszkodnak az üzletvezetőnek, lidl elött rendőrt hívott ki ránk a területi vezető pedig ott is közterületen álltunk 😊
és ez bp-13 de gondolom ha jár erre más aki vidélen nyomja ő mesél majd cifrábbakat ha lesz rá ideje, bocsi a panaszáradatért
Josszi
Akkor ez megint Fidesz 2/3 😞😞😞
1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
Josszi
fake.id
abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀
sajnos egyre több az agresszív ember aki beszól, kiabál ilyesmik... próbáljuk békésen nyugodtan kezelni, de néha nagyon nehéz, idösebbek pl bemennek a spar-ba ami elött vagyunk és panaszkodnak az üzletvezetőnek, lidl elött rendőrt hívott ki ránk a területi vezető pedig ott is közterületen álltunk 😊
és ez bp-13 de gondolom ha jár erre más aki vidélen nyomja ő mesél majd cifrábbakat ha lesz rá ideje, bocsi a panaszáradatért

Szerkesztette: Josszi

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
fake.id 1 861 — sixseveeeeeen
Josszi
1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 187 — The Mathematician
Valaki bemeri vállalni az este mesét Hajdú Petivel? Én erősen gondolkozok rajta, de félek, hogy annyira felnyomja a vérnyomásomat, hogy kiakasztja a 24 órás vérnyomásmérőt, aztán magyarazkodhatok a dokimnak 😄
KB23
Juhi meg fókuszcsoport Ádám is tuti csinál róla valamit
nekem az elég lesz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 650 — Patriot
Beszéljünk komoly dolgokról: választási tippjáték lesz-e?
szaba
Remélem

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 696
Beszéljünk komoly dolgokról: választási tippjáték lesz-e?
1 hónapja
Valaki bemeri vállalni az este mesét Hajdú Petivel? Én erősen gondolkozok rajta, de félek, hogy annyira felnyomja a vérnyomásomat, hogy kiakasztja a 24 órás vérnyomásmérőt, aztán magyarazkodhatok a dokimnak 😄
KB23
Ha láttad a Truman show-t, gondolj arra, hogy a folytatást nézed. Szerintem úgy élvezni fogod.
1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 828

Szerkesztette: KB23
1 hónapja
Dobrev: nem lesz több visszalépés

Random DK jelölt: “Fogd meg a söröm, Klára!”

telex.hu/belfold/2026/04/01/dunaujvaros-szabo-zsolt-alpolgarmester-visszalepes-nagy-ervin
somoskovig
Középiskolában néhány évfolyammal felettem volt ez az ember, szegény sose volt igazán alkalmas a reál életre.
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 483 — Chiefs GM
Dobrev: nem lesz több visszalépés

Random DK jelölt: “Fogd meg a söröm, Klára!”

telex.hu/belfold/2026/04/01/dunaujvaros-szabo-zsolt-alpolgarmester-visszalepes-nagy-ervin

1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 357 — je suis poloska
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/661194862_949117674176400_38183160187562668_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=Jzuny85z-OcQ7kNvwH_1hNi&_nc_oc=AdpyfifF-xQM8Cy5i3hQN6IxGTAz4ke_ocY8IrM2AvxlhMeEATsRbIBlsioJPaJTbrk&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=jAA-H0Jhu5or3qFof_j9PQ&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af4-M3-HJGDpdsnaN4RPfpcjUscEYXkL5be3Ymj-cwDYQA&oe=69FC2AB5
137.992 Aufrufe · 2.500 Reaktionen | Tisztelt Hatvaniak! Hatvan már 11. éve kénytelen elszenvedni azt a hátrányos megkülönböztetést, amely a mai napig tart. Igazságtalan pályázati elbírálások, aránytalan elvonások, az országos útfelújítások teljes hiánya, bohózatba illő mértékű rezsitámogatás. És mindezek után még van bőr a képükön egy olyan helyzetet előidézni, hogy Hatvan nettó befizetője legyen a központi költségvetésnek. Eddig és ne tovább! Most van itt a pillanat, hogy eldöntsük, ki legyen Hatvan országgyűlési képviselője. Az elmúlt évtizedben csaknem 10 milliárd forintot fizettünk be a központi költségvetésbe csak szolidaritási hozzájárulás jogcímen, és további 4,6 milliárd forintnyi pályázati forrástól estünk el. Ezzel párhuzamosan Hatvan 10 éve szenvedi el Szabó Zsolt személyes és politikai bosszúját, aki képviselői esküjével szembemenve nem képviselte városunkat, ami felér egy károkozással. Az elmúlt 10 évre alapozva kimondható, Hatvan városának és a hatvaniaknak érdeke, hogy ne Szabó Zsolt legyen az országgyűlési képviselő. Bíznunk kell abban, hogy a következő kormány végre valódi szakmai együttműködést alakít ki nem csak Hatvannal, de minden településsel az országban! A hatvaniak sokkal többet érdemelnek! | Horváth Richárd
Tisztelt Hatvaniak! Hatvan már 11. éve kénytelen elszenvedni azt a hátrányos megkülönböztetést, amely a mai napig tart. Igazságtalan pályázati elbírálások, aránytalan elvonások, az országos...

na Ricsi is oldalt választott végre, de még időben

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 139
Ugye én viszek egy kis vidéki focicsapatot. Béreljük a pályát.
A pályának van egy karbantartója, tőle jövök.
Azt mondta, régi haverja megkereste sportfelszerelés ügyben.
Találkoztak tegnap.
Mondja neki a haver, hogy képzelje el, az öccse vett tavaly leértékelve 27 db konténert, de a nyakán maradt, viszont megkeresték narancsos körökből egy szállítással kapcsolatban.
Kiderült, Matolcsynak kell segíteni. De a srac nem akarta bérbe adni, mert a nyakán maradt volt a utána, ezért előbb eladta 10x-es áron Matolcsynak a 27 db konténert és csak utána segített cuccolni Olaszból Dubaiba.
Zseni a gyerek😂😂😂😂
1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 545 — nabege2@yahoo.com
 pilf.hu/orszaggyules-2026/nok
1 hónapja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Lol
Szabó Bence: Remélem, Hajdú Péter úr nosztalgiával gondol majd rám, én nyomoztam ki a csalási ügyét
zacknorb
Ez már nem igaz, valami áprilisi tréfa lehet! /s

Szerkesztette: Bruce
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 979 — Kinek mit intézett a kormánya
Lol
Szabó Bence: Remélem, Hajdú Péter úr nosztalgiával gondol majd rám, én nyomoztam ki a csalási ügyét

Poloska vagyok.
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 187 — The Mathematician
13. kerületben durrogtatnak, ezek már az ukránok?
Löfli
dobrevék ünnepelnek hogy meglesz az 1% és nem kell visszafizetni semmit

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
13. kerületben durrogtatnak, ezek már az ukránok?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 840 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez újdonság? Ha valakinek kicsivel több IQ-ja van mint egy gomba, azt tudja hogy ez egy kibaszott nagy átverés. De hát a fityesz szavazó nem ilyen.

24.hu/belfold/2026/04/01/republikon-haboru-kutatas-fidesz-tisza/
KB23
Szerintem ennyi agyhalott nincs. Jóval kevesebb hiszi el tényleg, és sok olyan van aki "hívő" igent mond. Mint a vallásos vagy-e kérdésre. Rengetegen válaszolnak igennel úgy, hogy dehogy vallásosak, csak a környezetükben "kultúrálisan" annak illik lenni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 474 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A beépült ukrán kémek háborúba viszik gyermekeinket - az igen.
gdavid
Én az összeset olvasva, végig OV hangját hallom a fejemben!

1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 828
Ez újdonság? Ha valakinek kicsivel több IQ-ja van mint egy gomba, azt tudja hogy ez egy kibaszott nagy átverés. De hát a fityesz szavazó nem ilyen.

24.hu/belfold/2026/04/01/republikon-haboru-kutatas-fidesz-tisza/
1 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 653
Közben azon agyaltam még, hogy szerintetek el fogják törölni a győzteskompenzációt, hogy megakadályozzák a 2/3-ot? Minden mindegy alapon.
dugo93
Nem.
zinedine5
Már én sem hiszem, pedig 2 hónappal ezelőtt azt gondoltam még, hogy meglépik. Akkor még lehet hittek a győzelemben, most pedig már túl késő.

1 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 504 — Ajmo Vatreni
Közben azon agyaltam még, hogy szerintetek el fogják törölni a győzteskompenzációt, hogy megakadályozzák a 2/3-ot? Minden mindegy alapon.
dugo93
Nem.
1 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 653

Szerkesztette: dugo93

1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 357 — je suis poloska
Lehet, hogy a Make loveban lenne a helye, de beteszem ide:

Anyósom élettársa durván 5 post/day tempóban nyomja a fideszes contenteket és észrevettem, hogy kb minden második tartalmát nem látom. Feleségemnek mondtam, hogy csekkoljuk már mindketten a profilját. Kb 3 napot görgettünk vissza és ez alapján ők azok akik biztosan tiltottak már:
orbán (oké, ezt tudtam)
bohár
rétvári bence
menczer

Csodálkoztam is múltkor, hogy az utolsó kettő miért nem fér fel nálam a top3 legutáltabb fideszes közé (jó, menczer talán így is dobogós), de így már értem. 😀
dugo93
Nekem 13 posztot kellett legörgetni az első DPK csoportban, míg olyan posztot sikerült találni, amit látok is. 😀

Amúgy tegnap azt az orbán posztot amit belinkeltek ide azt fórumon keresztül meg tudtam nézni, de mihelyst rákattintottam kijött a hibaüzenet. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!