Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Dagobert bácsi
320
Akkor ez megint Fidesz 2/3 😞😞😞abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
sajnos egyre több az agresszív ember aki beszól, kiabál ilyesmik... próbáljuk békésen nyugodtan kezelni, de néha nagyon nehéz, idösebbek pl bemennek a spar-ba ami elött vagyunk és panaszkodnak az üzletvezetőnek, lidl elött rendőrt hívott ki ránk a területi vezető pedig ott is közterületen álltunk 😊
és ez bp-13 de gondolom ha jár erre más aki vidélen nyomja ő mesél majd cifrábbakat ha lesz rá ideje, bocsi a panaszáradatért
Josszi
1 hónapja
abban a szerencsében a lányoknak volt részük a másik utcában, sajnos elöfordul hogy nem jut férfi a pultok mellé mindenhova 😕 Velem csak közölték hogy ukrán geci vagyok, és jól meg leszek baszva 😀ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
fake.id
sajnos egyre több az agresszív ember aki beszól, kiabál ilyesmik... próbáljuk békésen nyugodtan kezelni, de néha nagyon nehéz, idösebbek pl bemennek a spar-ba ami elött vagyunk és panaszkodnak az üzletvezetőnek, lidl elött rendőrt hívott ki ránk a területi vezető pedig ott is közterületen álltunk 😊
és ez bp-13 de gondolom ha jár erre más aki vidélen nyomja ő mesél majd cifrábbakat ha lesz rá ideje, bocsi a panaszáradatért
Szerkesztette: Josszi
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀egy fideszes férfi a nemiszervét ajánlotta fel étkezésre?
Josszi
1 hónapja
ma jó napom volt szexuális ajánlatot kaptam pultozás közben 😀
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
Valaki bemeri vállalni az este mesét Hajdú Petivel? Én erősen gondolkozok rajta, de félek, hogy annyira felnyomja a vérnyomásomat, hogy kiakasztja a 24 órás vérnyomásmérőt, aztán magyarazkodhatok a dokimnak 😄Juhi meg fókuszcsoport Ádám is tuti csinál róla valamit
KB23
nekem az elég lesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Beszéljünk komoly dolgokról: választási tippjáték lesz-e?Remélem
szaba
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
Beszéljünk komoly dolgokról: választási tippjáték lesz-e?
1 hónapja
Valaki bemeri vállalni az este mesét Hajdú Petivel? Én erősen gondolkozok rajta, de félek, hogy annyira felnyomja a vérnyomásomat, hogy kiakasztja a 24 órás vérnyomásmérőt, aztán magyarazkodhatok a dokimnak 😄Ha láttad a Truman show-t, gondolj arra, hogy a folytatást nézed. Szerintem úgy élvezni fogod.
KB23
1 hónapja
Dobrev: nem lesz több visszalépésKözépiskolában néhány évfolyammal felettem volt ez az ember, szegény sose volt igazán alkalmas a reál életre.
Random DK jelölt: “Fogd meg a söröm, Klára!”
telex.hu/belfold/2026/04/01/dunaujvaros-szabo-zsolt-alpolgarmester-visszalepes-nagy-ervin
somoskovig
1 hónapja
Dobrev: nem lesz több visszalépésRandom DK jelölt: “Fogd meg a söröm, Klára!”
telex.hu/belfold/2026/04/01/dunaujvaros-szabo-zsolt-alpolgarmester-visszalepes-nagy-ervin
1 hónapja
na Ricsi is oldalt választott végre, de még időben
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Ugye én viszek egy kis vidéki focicsapatot. Béreljük a pályát.A pályának van egy karbantartója, tőle jövök.
Azt mondta, régi haverja megkereste sportfelszerelés ügyben.
Találkoztak tegnap.
Mondja neki a haver, hogy képzelje el, az öccse vett tavaly leértékelve 27 db konténert, de a nyakán maradt, viszont megkeresték narancsos körökből egy szállítással kapcsolatban.
Kiderült, Matolcsynak kell segíteni. De a srac nem akarta bérbe adni, mert a nyakán maradt volt a utána, ezért előbb eladta 10x-es áron Matolcsynak a 27 db konténert és csak utána segített cuccolni Olaszból Dubaiba.
Zseni a gyerek😂😂😂😂
1 hónapja
LolSzabó Bence: Remélem, Hajdú Péter úr nosztalgiával gondol majd rám, én nyomoztam ki a csalási ügyét
Poloska vagyok.
1 hónapja
13. kerületben durrogtatnak, ezek már az ukránok?dobrevék ünnepelnek hogy meglesz az 1% és nem kell visszafizetni semmit
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
13. kerületben durrogtatnak, ezek már az ukránok?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Ez újdonság? Ha valakinek kicsivel több IQ-ja van mint egy gomba, azt tudja hogy ez egy kibaszott nagy átverés. De hát a fityesz szavazó nem ilyen.Szerintem ennyi agyhalott nincs. Jóval kevesebb hiszi el tényleg, és sok olyan van aki "hívő" igent mond. Mint a vallásos vagy-e kérdésre. Rengetegen válaszolnak igennel úgy, hogy dehogy vallásosak, csak a környezetükben "kultúrálisan" annak illik lenni.
24.hu/belfold/2026/04/01/republikon-haboru-kutatas-fidesz-tisza/
KB23

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
A beépült ukrán kémek háborúba viszik gyermekeinket - az igen.Én az összeset olvasva, végig OV hangját hallom a fejemben!
gdavid
1 hónapja
Ez újdonság? Ha valakinek kicsivel több IQ-ja van mint egy gomba, azt tudja hogy ez egy kibaszott nagy átverés. De hát a fityesz szavazó nem ilyen.24.hu/belfold/2026/04/01/republikon-haboru-kutatas-fidesz-tisza/
1 hónapja
Már én sem hiszem, pedig 2 hónappal ezelőtt azt gondoltam még, hogy meglépik. Akkor még lehet hittek a győzelemben, most pedig már túl késő.Közben azon agyaltam még, hogy szerintetek el fogják törölni a győzteskompenzációt, hogy megakadályozzák a 2/3-ot? Minden mindegy alapon.Nem.
dugo93
zinedine5
1 hónapja
Közben azon agyaltam még, hogy szerintetek el fogják törölni a győzteskompenzációt, hogy megakadályozzák a 2/3-ot? Minden mindegy alapon.Nem.
dugo93
1 hónapja
Lehet, hogy a Make loveban lenne a helye, de beteszem ide:Nekem 13 posztot kellett legörgetni az első DPK csoportban, míg olyan posztot sikerült találni, amit látok is. 😀
Anyósom élettársa durván 5 post/day tempóban nyomja a fideszes contenteket és észrevettem, hogy kb minden második tartalmát nem látom. Feleségemnek mondtam, hogy csekkoljuk már mindketten a profilját. Kb 3 napot görgettünk vissza és ez alapján ők azok akik biztosan tiltottak már:
orbán (oké, ezt tudtam)
bohár
rétvári bence
menczer
Csodálkoztam is múltkor, hogy az utolsó kettő miért nem fér fel nálam a top3 legutáltabb fideszes közé (jó, menczer talán így is dobogós), de így már értem. 😀
dugo93
Amúgy tegnap azt az orbán posztot amit belinkeltek ide azt fórumon keresztül meg tudtam nézni, de mihelyst rákattintottam kijött a hibaüzenet. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!