Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Gulyás: választési eredményt tisztéban tartják és elfogadják.
2 hónapja
hát erős a felhozatal a Hír TV stúdiójában. imádom a valóságtagadást Szánhó Mikitől meg Gajdicstól.
2 hónapja
haverom most hívott, szentesen őrzött. azt mondja, hogy a szavazat ára az a 12+-ra cenzúrázott változat a valósághoz képest
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
Még várjunk, ezek a felmérések NEM exit pollok, hanem uccsónapos kutatások.De ez nagyon jól néz ki.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
én 1 perc után tervezem most elkapcsolni...majd ha jönnek az eredmények. túl sokat nevetnek még..Szegény hírtv-sek nem győzik leplezni a csalódottságukat.Isteni a hirtv. Én is itt ragadtam.
Bazzani
Csak az arcukat kell nézni 120 percig.
Valaki nagyon más mozit néz.
vpi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Gulyás szerint nem fogják megtámadnia végeredményt.Én is ezt mondanám egy herével az arcomon
Beki

Just Win Baby!
2 hónapja
Gulyás szerint nem fogják megtámadnia végeredményt.Ha tényleg -18 körül lesz a lista, azt nem is lehet.
Beki
2 hónapja
Szegény hírtv-sek nem győzik leplezni a csalódottságukat.Isteni a hirtv. Én is itt ragadtam.
Bazzani
Csak az arcukat kell nézni 120 percig.
Valaki nagyon más mozit néz.
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
2 hónapja
Gulyás szerint nem fogják megtámadnia végeredményt.
2 hónapja
Nem tudom kik ezek de hányinger az egész.Szegény hírtv-sek nem győzik leplezni a csalódottságukat.Deák ott szakértő?
Bazzani
szaba
2 hónapja
Egyelőre még nem láttam.Szegény hírtv-sek nem győzik leplezni a csalódottságukat.Deák ott szakértő?
Bazzani
szaba
2 hónapja
Remélem hétfőtől indul ezeknek a munkakeresés vagy cellakeresés.
2 hónapja
Szegény hírtv-sek nem győzik leplezni a csalódottságukat.Hát itt nagyon nagy roda lesz 😆
Bazzani

Just Win Baby!
2 hónapja
Szegény hírtv-sek nem győzik leplezni a csalódottságukat.Deák ott szakértő?
Bazzani
2 hónapja
Heti hetesben azért már mennek a beefek 😆 jó lesz ez..majkat felkerdezte Ádám hogy és te nem mész?(Rendszerbonto koncert) Előtte meg a hajós nosztalgiazott hogy az előző musorvezetojuk sem tudott beszélni 😆😆

Just Win Baby!
2 hónapja
Leírhatatlan a különbség a tiszás és a fideszes mimikák közöttNagyon komoly volt MP, nem tudom h bizakodó legyek-e vagy sem.
Kampman
De nagyon jól csinálja, hogy elsőnek megvárja az eredményt, ez pozitív a jövőre nézve.
2 hónapja
Akkor most van a Witching Hour?When wins become losses and losses become wins?
2 hónapja
Nem vagyok Péterünk nagy rajongója, de azt bírom benne, hogy nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, hogy porig alázza Orbán Balázst
Tepper takarodj!
2 hónapja
néha énse. elveszettem a kábítószer és a gin tonic közti átmenetet.Egyszerűen a te kommentjeidet nem tudom hova tenniMagyar Péter úgy mosolyog mikor bejon a vakon be mondott all-inmost esett le neki, hogy bazmeg nyerhetünk és dolgozni kell 😀
csebi
Kenny
r.baggio
2 hónapja
Ha 2/3-uk lesz, akkor ez hamar kiderül, mert az első dolguknak az kell lenni, hogy bevezetik azt, hogy senki nem lehet 2 ciklusnál többet elnök.Azért nekem az a reményem, hogy Magyar Péter nem Orbán Viktor szerepbe fog kerülni, mert akkor megette a fene az egészet.Erre csak pár év múlva tudunk választ adni. Ezen kár most gondolkodni.
szaba
Nomac
Persze ehhez kell majd egy új alkotmány.
2 hónapja
Leírhatatlan a különbség a tiszás és a fideszes mimikák között
2 hónapja
Semmi, szokásos Sobri ügymenet.Ha olyan ütembenJó napot kívánok, hát itt meg mi történt!?csapódnak a győzteshezoffolnak a fideszes politikusok is a Parlamentben, mint a közéletben, üzleti életben, hatóságoknál, stb., ahogy láttuk az elmúlt hetekben, akkor már 125 mandátummal is sima lesz a tiszás kétharmad. Persze csakmegfelelő ellentételezésértügyek mentén.
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
Ő realista és így számol, hogy mindenki más az és logikusan gondolkodik, ami az esetek nagy százalékában igaz, kivétel, amikor valaki ösztönből/ösztöne ellen, érzelmek által vezérelve dönt.