Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 545 — nabege2@yahoo.com
Dagadék elment a Honthoz... de most meg hang nincs 😊))
1 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 653

Új nap, újra csak ugyanaz. Találtuk egy újabb általuk hamisított dokumentumot, igaz ez nem több száz oldalas. Még szerencse, hogy mondjuk a Fidesz nem hallott a diverzifikációról, ők csak az orosz olajat ismerik. De ha az 1000 Ft-os benzin meg a rezsicsökkentés eltörlése vár rám, hát én megadom magam és fizetek mint a katonatiszt csak a Döbrögi meg a slepp kezdje el visszalapátolni a lóvét a börtönből.
Matthew99
Papíron mi lehet! Lorem ipsum, vagy legalább a paprikás krumpli receptje rákerült?

Amúgy valami szóljon a főnöknek, hogy már megtértem! Vegye le a tiltást, mert így nem tudom belájkolni a posztjait

1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 187 — The Mathematician

Új nap, újra csak ugyanaz. Találtuk egy újabb általuk hamisított dokumentumot, igaz ez nem több száz oldalas. Még szerencse, hogy mondjuk a Fidesz nem hallott a diverzifikációról, ők csak az orosz olajat ismerik. De ha az 1000 Ft-os benzin meg a rezsicsökkentés eltörlése vár rám, hát én megadom magam és fizetek mint a katonatiszt csak a Döbrögi meg a slepp kezdje el visszalapátolni a lóvét a börtönből.
Matthew99
1. Fu Vitya nagyon le van lakva, ennyire stresszes neki a kampány? El ne vigye a szíve.
2. Megbukott dokumetum után még mindig van egy újabb?
3. Ugyanezt mondtam apósnak, hogy én fozetek 1000 ft-ot a bwnzinért csak takarodjanak el!
Toca
Ha szerintük ez eltantorit akkor rossz hírem van

www.theguardian.com/environment/2026/mar/11/reaching-net-zero-by-2050-cheaper-for-uk-than-one-fossil-fuel-crisis

Nem hiszem hogy nálunk más lenne a leányzó fekvése

Amúgy mennyire olcsó az az olcsó? Mer csak mondják de nem látja senki

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 570 — Vikings fan

Matthew99
1. Fu Vitya nagyon le van lakva, ennyire stresszes neki a kampány? El ne vigye a szíve.
2. Megbukott dokumetum után még mindig van egy újabb?
3. Ugyanezt mondtam apósnak, hogy én fozetek 1000 ft-ot a bwnzinért csak takarodjanak el!
1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 359 — je suis poloska
Ha ezek után az aszódi választókörökben újra a fideszre voksolnak többségben, akkor én letagadom, azt a 3,5 évet, amit ott éltem.
eaglesmcnabbnek kitartást ezekhez!
dawyd728
Köszi szépen, együttérzek, sajnos sokmindenkit kicsináltak! Szerintem Aszódon söpörni fog a Tisza, annyira tele a tökük az embereknek ezekkel, nem hiába nem lehet sehova se kommentelni, pedig még a helyi fb csoportokat is leuralták 1 kivételével. Ha az előző polgi nem lett volna annyira balfasz, és nem indul a nyakukra a 3. jelölt aki elvitt több mint 20%-ot akkor már akkor sem nyertek volna, azóta meg sok jót nem hallani felőlük. Persze megy a marketing, de a kutya nem kiváncsi rájuk. Múlt héten a Rétváris fradis eseményen jó ha voltak negyvenen. Szerencsére veletek ellentétben, nincs nagy ráhatással az életemre, meg hát amúgy Kartalon se lenne sokkal jobb, mert az meg kb 20 éve fix narancsvidék, csak annyi hogy ott az álfüggetlen polgi nem ennyire pofátlan, ezekhez képest egy ministráns. Viccen kívül a nyírbogáti polgármesterrel vetekszik ez a kis seggdugó, még a Fidesz országos képviselői listájára is benyalta magát.
Ráadásul azért nem olyan kicsi ez a szavazókerület hogy Rétvári kb 3 hónapja heti kétszer minimum itt bassza a rezet mint bármilyen esemény "fővédnöke", Vác sincs olyan közel, szóval én nem tudom, hogy máshol mennyit tartózkodhat, ha mindig itt van. Mondjuk még annyi esélye sincs mint Katus Norbinak a szomszéd körzetben, szóval baszhatja. Ha bukni fog minimum akkora elégtételt fogok érezni mint Gyurma Hoppállal kapcsolatban, még akkor is ha listáról bejut.

Kb 100. méterre lakunk a hivataltól, majdnem a múzeummal szemben, a főutat leszámítva messze itt van a legnagyobb átmenő forgalom, úgyhogy biztos ami biztos kibasztam mindhárom erkélyemre egy tiszás plakátot, nézegessék csak. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 647 — Sworn to the Dark
Fidesz-kampány 2026:

Gyurma Pappa
ez az eddigi legszarabb kampányuk. ennél még a rosszabbul élünk, mint négy éve is jobb volt.

built for this shit

1 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 898

Matthew99
Gondolom nem csak nekem gyanús, hogy az ezerforintos benzin ár újra felbukkan, azok után, hogy minden fideszes fasz lépten-nyomon ezzel riogat? Igazán lehetett volna annyi eszük, hogy 900 vagy 1100 forintos benzint tesznek be a kamu tervezetbe, hogy kevésbé lógjon ki a lóláb.
1 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 855 — zászló zászló szív
Fidesz-kampány 2026:

1 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 050

Matthew99
Nem mintha most nem 800ft lenne amugy a gazolaj normalis aron orosz olajbol.
1 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 420 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
 youtu.be/aHsGrxkX1pE?is=P-a7G0hrlH6zjZ0q
zacknorb
Nem tudom mi a kellemetlenebb. Maga a videó, vagy az, hogy ezt a momentum úgy harangozta be, mint valami szenzációt.

Ez egy szervilis fasztarisznya álszent pálfordulása fél óra semmitmondásba becsomagolva.
Duff
Ez az videó mutatja be, hogy a teljes óellenzék amúgy a NER része.
zacknorb
Félóra alatt nem mondott semmit azon kívül, hogy élnem kell valamiből, és a Századvégnél kedves, jó emberek dolgoznak. Ekkora opportunista csávót, kb minden pártba volt már, és hát 12 évig dolgozott ott, gondolom fillérekért, dehogy most süllyed a hajó hirtelen megérezte liberális gyökereit.
Jerico
Ne csináljunk úgy, mintha az ország nagy része nem ugyanezt csinálná. Fogalmam sincs ki ez a csávó, Lehet, hogy azért ugrált ide-oda a pártocskák között, mert végig frusztrálta, hogy hol kell dolgoznia, és így nyugtatta meg a lelkiismeretét. Ha végig tényleg csak a bérlekáshelyzetről írt jelentéseket, akkor ez mennyiben más bárkinél aki a NER-en belül dolgozik, és a megélhetése miatt kussban van, nem ugrál?

A pár napja megszólalt rendőr hat évig volt NAV nyomozó - végig olyan időkben amikor a NAV-ot ordas dolgokra használták fel -, aztán hat évig egy kiemelt egysségnél szintén nyomozó, végül besokallt, pár héttel ezelőtt. És most "nemzeti hős" lett. Ez a csávó már tavaly felmondott. Én mindkettőnek megadom a kalapemelést, mert mindkettő többet tett, mint én tettem, teszek.
peterk2005 udvari bolond
mesélnék a 13.ker újépitésú házaiban tett kopogtatási tapasztalataimból az elmúlt 2 hétben , milyen emberek fejezték ki a szimpátiájukat akik ugyan alá nem írtak kapcsolattartáshoz de jeleztékl hogy szimpatizálnak és a szavazatuk nem a kormánypárt felé fog menni, de nem akarom untatni a publikumot
Josszi
Mesélj nyugodtan! Kellenek az idegnyugtató hírek.
SBL
ügyész. bíró, rendőrök, katonák, kdnp-nek bedolgozó szakértő, sajnos voltak negatív élmények is, maaajd folyt.köv.

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 778 — Saturday Night Lights
 telex.hu/belfold/2026/03/29/mtva-kozmedia-listavezetok-interju-vita-valasztasi-kampany

A kampány alatt Magyar Pétert egyszer sem hívta meg a közmédia, mérhetetlen támogatottságú ellenzéki pártok politikusait többször is
warr_b
Bejutott a parlamentbe?
Na, ugye!
Dzsokijuing
Tényleg ez a minden párt kap 5 percet a közmédián hogyhogy eltűnt?
bobi0092
Ez minden parlamenti pártra módosult.
Arról nem tehet szegény közmédia, hogy parlamenten kívüli törpepártok azt állítják magukról, hogy nagyok, ha a Tisza eléri az 5%-os küszöböt, akkor 2030-ban ők is megkapják majd az 5 percüket. Először bizonyítsanak.
vpi
A Szolidaritás párt vagy mi az isten mikor jutott be a parlamentbe, hogy Székely Sándort hívogatják? A Jobbik is max az össznépi koalíció tagjaként van ott, önállóan semmit nem értek el.
warr_b
Schiffer szól, hogy a haverja is beülhessen a köztévébe, ennyi.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 653
Update a mai szijjártó Kiskunhalason viccesből: Kiderült, hogy ez a helyi moziban volt tartva, ahova ha még a felső szintet is hozzászámolom max 200 ember fér be. Haverom végignézte a fél órás haknit. Még így is volt egy pár "ruszkik haza bekiabálás" 😀

bányai meg: "olyan jó, hogy itt nem lehet azt hallani, hogy mocskos fidesz"

Érthetetlen egy zártkörű szektásoknak tartott rendezvényen!

1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 359 — je suis poloska

Brouwerij van de Vrij
Amivel végre Aszód is bekerült a hírekbe. Apró reménysugár, hogy kiderült múlthéten hogy Nyírbogáton még szarabb a helyzet mint itt. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 621 — I like the Texans, I like who we are
Hajdú 02ben miért olyan esélyes Tompa Enikő? A fideszes debreceni alpolgi nő az ellenfele, akit évek óta mutogatnak a városban minden rendezvényen. Nem olyan biztos az a 90+%.
Nemes samu09
Hajdú 2 = Debrecen egy része. itt a 2024-es EP választáson a Tisza az országos átlag felett teljesített, a Fidesz pedig az országos átlag alatt. ha elfogadjuk, hogy most jelenleg országosan népszerűbb a Tisza, mint a Fidesz, akkor ebből következően Hajdú 2-őt hoznia kell.
deyell
Szerintem necces lesz de ne legyen igazam.
1 hónapja
Beki New York Jets 2 726
oké, megvan miért esélyesebb Fejér 2-ben a Tisza most:

a választási törvény 2024-es módosításával Fejér 2 fideszesebb része átkerült Fejér 1-be, az ellenzékibb rész pedig Fejér 2-be. fidesznél azt hitték, hogy haha, na most jól kibasztak a Tiszával, mert így Fejér 1-ben sem fognak nyerni. a valóság az lett, hogy ezzel most már Fejér 2-ben is esélyes lett a Tisza. great job

assets.telex.hu/images/20241119/1732008546-temp-deiOEl_cikktorzs:xl.png

hol nézhető meg a Kovalcsik Tamás féle rangsor a választókerületek esélyességéről?
deyell
na banyek erről lemaradtam én is...
Beki
amúgy nekem ebből az jött le, hogy a fidesz még a gerrymanderinghez is hülye. ha sikeresen ki akartak volna baszni a Tiszával, akkor a Fejér 5-ből kellett volna átrakni településeket Fejér 1-be.
deyell
Az alapján amit írtok/látok, teljesen egyetértünk.
1 hónapja
Hajdú 02ben miért olyan esélyes Tompa Enikő? A fideszes debreceni alpolgi nő az ellenfele, akit évek óta mutogatnak a városban minden rendezvényen. Nem olyan biztos az a 90+%.
Nemes samu09
Hajdú 2 = Debrecen egy része. itt a 2024-es EP választáson a Tisza az országos átlag felett teljesített, a Fidesz pedig az országos átlag alatt. ha elfogadjuk, hogy most jelenleg országosan népszerűbb a Tisza, mint a Fidesz, akkor ebből következően Hajdú 2-őt hoznia kell.

built for this shit

1 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 621 — I like the Texans, I like who we are
1 hónapja

a választási törvény 2024-es módosításával Fejér 2 fideszesebb része átkerült Fejér 1-be, az ellenzékibb rész pedig Fejér 2-be. fidesznél azt hitték, hogy haha, na most jól kibasztak a Tiszával, mert így Fejér 1-ben sem fognak nyerni. a valóság az lett, hogy ezzel most már Fejér 2-ben is esélyes lett a Tisza. great job

hol nézhető meg a Kovalcsik Tamás féle rangsor a választókerületek esélyességéről?
deyell
Beki
amúgy nekem ebből az jött le, hogy a fidesz még a gerrymanderinghez is hülye. ha sikeresen ki akartak volna baszni a Tiszával, akkor a Fejér 5-ből kellett volna átrakni településeket Fejér 1-be.

built for this shit

1 hónapja
Beki New York Jets 2 726
Papíron lehet, de azért az elég érdekes együttállás lenne, ha 50% környéként hoznának listán (max. 46 hely) és hoznának mellé 88 egyénit...
StormST
4 éve nagyjából ez történt.
Kampman
Jó eséllyel ennek most közelében sem lesznek.
 telex.hu/belfold/2026/03/30/21-kutatokozpont-valasztokeruleti-felmeresek
SBL
"Jelentős előnye van a tiszás jelöltnek a pécsi (Baranya 2) és a miskolci (Borsod 1) választókerületben, valamint vezetnek az egyik székesfehérvári (Fejér 2) és ráckevei (Pest 9) körzetben is, amelyek kulcsfontosságúak lehetnek a várakozások szerint."

hát ha Fejér 2-ben nyernek, akkor bárhol nyerhetnek.
deyell
FEJÉR02 Kovalcsik Tamásék szerint az 51. legnyerhetőbb tiszás körzet. Ha azt nem nyeri meg a Tisza, akkor 100+ mandátuma lesz a fidesznek és egyedül alakítanak kormányt.
dawyd728
ez nem áll össze. Fejér 2-ben 56%-ot kapott a fidesz legutóbb, 2018-ban 53%-ot. a Mi Hazánk is népszerűbb volt itt mint az országos átlag. teljesen biztos, hogy 51-nél több választókerület van, ahol rosszabbul szerepelt fidesz 4 és 8 éve. de akkor módosítom, amit írtam Bács-Kiskun 6-ra, mert a cikk szerint itt is vezet a Tisza. tehát, ha itt nyernek akkor szinte bárhol nyerhetnek néhány kőfideszes oevk-t leszámítva.
deyell
Én nem tudom mi alapján határozták meg, de az biztos, hogy nem ilyen konyha matematikával mint mi. Társadalomföldrajzilag olyan változásokat is figyelembe vettek, amiket mi nem is sejtünk, hogy végbementek.

Amit írsz BÁCS06-ra, azt adom, ahogy PEST13 is olyan kerület, ahol ugyancsak Kovalcsik Tamásék szerint 80 és 81. legnyerhetőbb tiszás kerületek. Ezek olyan oevk-k, amik az ő számításaik szerint Tisza 2/3 előszobáinak számítanak.
dawyd728

deyell
Vargha 22-ben 4000 szavazattal nyert csak, mellé kurva sokan is utálják, mert soha nem látják, csak ha át kell adni valamit vagy valami repiesemény van. ezt bukni fogja most.

Törő meg kiskirály státuszban van évek óta, de ő is csak ígérget. sógornőmék totál ki vannak akadva, mert Fejér 02-höz kerültek, pedig nem is Fehévár szélén laknak. de máshol is ovastam, hogy ezzel az átrajzolással most a Fidesz kvázi elengedte Törőt és Varghát akarják megtartani.
ebből mindkettő bukta lesz.

Újvárost hozza Ervin, de Tessely már kurva kemény dió. ott nem látom a Tiszát nyerni.
petey
Hát ha Varghát akarják megtartani az nem túl okos ötlet, őt rühellik rendesen az emberek, ahogy írtad is.
1 hónapja
Beki New York Jets 2 726
Papíron lehet, de azért az elég érdekes együttállás lenne, ha 50% környéként hoznának listán (max. 46 hely) és hoznának mellé 88 egyénit...
StormST
4 éve nagyjából ez történt.
Kampman
Jó eséllyel ennek most közelében sem lesznek.
 telex.hu/belfold/2026/03/30/21-kutatokozpont-valasztokeruleti-felmeresek
SBL
"Jelentős előnye van a tiszás jelöltnek a pécsi (Baranya 2) és a miskolci (Borsod 1) választókerületben, valamint vezetnek az egyik székesfehérvári (Fejér 2) és ráckevei (Pest 9) körzetben is, amelyek kulcsfontosságúak lehetnek a várakozások szerint."

hát ha Fejér 2-ben nyernek, akkor bárhol nyerhetnek.
deyell
FEJÉR02 Kovalcsik Tamásék szerint az 51. legnyerhetőbb tiszás körzet. Ha azt nem nyeri meg a Tisza, akkor 100+ mandátuma lesz a fidesznek és egyedül alakítanak kormányt.
dawyd728
ez nem áll össze. Fejér 2-ben 56%-ot kapott a fidesz legutóbb, 2018-ban 53%-ot. a Mi Hazánk is népszerűbb volt itt mint az országos átlag. teljesen biztos, hogy 51-nél több választókerület van, ahol rosszabbul szerepelt fidesz 4 és 8 éve. de akkor módosítom, amit írtam Bács-Kiskun 6-ra, mert a cikk szerint itt is vezet a Tisza. tehát, ha itt nyernek akkor szinte bárhol nyerhetnek néhány kőfideszes oevk-t leszámítva.
deyell
Én nem tudom mi alapján határozták meg, de az biztos, hogy nem ilyen konyha matematikával mint mi. Társadalomföldrajzilag olyan változásokat is figyelembe vettek, amiket mi nem is sejtünk, hogy végbementek.

Amit írsz BÁCS06-ra, azt adom, ahogy PEST13 is olyan kerület, ahol ugyancsak Kovalcsik Tamásék szerint 80 és 81. legnyerhetőbb tiszás kerületek. Ezek olyan oevk-k, amik az ő számításaik szerint Tisza 2/3 előszobáinak számítanak.
dawyd728

deyell
1 hónapja
Vargha 22-ben 4000 szavazattal nyert csak, mellé kurva sokan is utálják, mert soha nem látják, csak ha át kell adni valamit vagy valami repiesemény van. ezt bukni fogja most.

Törő meg kiskirály státuszban van évek óta, de ő is csak ígérget. sógornőmék totál ki vannak akadva, mert Fejér 02-höz kerültek, pedig nem is Fehévár szélén laknak. de máshol is ovastam, hogy ezzel az átrajzolással most a Fidesz kvázi elengedte Törőt és Varghát akarják megtartani.
ebből mindkettő bukta lesz.

Újvárost hozza Ervin, de Tessely már kurva kemény dió. ott nem látom a Tiszát nyerni.
petey
amúgy a 2024-es gerrymandering a Fejér 3-as oevk-t is érintette. Lovasberény, Pákozd és Pátka átkerült Fejér 2-be. ezzel valamivel nőtt a Tisza esélye Fejér 3-ban.

built for this shit

1 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 217 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

Brouwerij van de Vrij
Ezt most miért kellett?
PTSD-t kapok én is és a párom is ettől a bagázstól.. Elköltöztem Aszódról kb kedves Szilvia miatt és még a topicban is ő kísért.
Ez a hülye bulldog picsa 2024-ben képes volt a Lidl-el szembeni szakadt házra feltenni ezt, h a parkolóból mindenki lássa ők a jövőt hozzák! B+ és választást nyert vele. Majd 1 év leforgása alatt kb az egész hivatalt lecserélte. Kit elzavart, kit ellehetetlenített, kit szétterhelt (utóbbi volt a párom) persze minden esetben a munkavállaló volt a hibás, akik nem akartak dolgozni, akik ellene dolgoztak stb.. Még olyan emberek is menekülnek a hivatalból, akiket ő maga hozott a beiktatását követően.. Természetesen teljes leépülés zajlik a hivatal szellemi állományában. Olyan emberek kerülnek különböző ügyintézői pozícióba, akik korábban hasonlót se csináltak, de hű helyi fideszesek.
Ott üti a kritikus hangokat, ahol csak tudja.
Ha ezek után az aszódi választókörökben újra a fideszre voksolnak többségben, akkor én letagadom, azt a 3,5 évet, amit ott éltem.
dawyd728
Bocs, ha ezt tudom, nyilván nem teszem be.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
dawyd728 4 215

Brouwerij van de Vrij
Ezt most miért kellett?
PTSD-t kapok én is és a párom is ettől a bagázstól.. Elköltöztem Aszódról kb kedves Szilvia miatt és még a topicban is ő kísért.
Ez a hülye bulldog picsa 2024-ben képes volt a Lidl-el szembeni szakadt házra feltenni ezt, h a parkolóból mindenki lássa ők a jövőt hozzák! B+ és választást nyert vele. Majd 1 év leforgása alatt kb az egész hivatalt lecserélte. Kit elzavart, kit ellehetetlenített, kit szétterhelt (utóbbi volt a párom) persze minden esetben a munkavállaló volt a hibás, akik nem akartak dolgozni, akik ellene dolgoztak stb.. Még olyan emberek is menekülnek a hivatalból, akiket ő maga hozott a beiktatását követően.. Természetesen teljes leépülés zajlik a hivatal szellemi állományában. Olyan emberek kerülnek különböző ügyintézői pozícióba, akik korábban hasonlót se csináltak, de hű helyi fideszesek.
Ott üti a kritikus hangokat, ahol csak tudja.

Szerkesztette: dawyd728
1 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 217 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil