Politika
64 feliratkozó
5 hónapja
www.valaszonline.hu/2025/09/16/paks-ii-atomeromu-europai-birosag-klaus-mangold-gunter-oettinger-oroszorszag-hatter/ez amugy nagyon jol is jon a fidesznek btw.
Lófasz se lesz ebből. Lehet jobb is.
Amadeus az áttelelt poloska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
www.valaszonline.hu/2025/09/16/paks-ii-atomeromu-europai-birosag-klaus-mangold-gunter-oettinger-oroszorszag-hatter/De legalább megbecsülnék, ami van...
Lófasz se lesz ebből. Lehet jobb is.
Amadeus az áttelelt poloska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
www.valaszonline.hu/2025/09/16/paks-ii-atomeromu-europai-birosag-klaus-mangold-gunter-oettinger-oroszorszag-hatter/Lófasz se lesz ebből. Lehet jobb is.
5 hónapja
Gyuszi bá ezért csinálta okosan. Ő csak a répát rángatta az ázsiai csajok AI képeire.mikor ez meg csak pletyka volt is irtam, hogy megint beigazolodik az, hogy egy politikus barmit, de tenyleg barmit megtehet. kiveve azt, hogy az asszistensevel szerelmi viszonyt folytat. o is vegul ebbe bukott bele.www.direkt36.hu/politikai-osszeomlas-kinos-szerelmi-viszony-konnyes-bucsu-gyurcsany-ferenc-lemondasanak-tortenete/Feri a kujon. Új gimmicket kapott még a visszavonulása után is.
Negritis, a vajda
zacknorb
csebi
5 hónapja
Én tűnődtem rajta, gondolom a fidesznél csak röhögnek és koccintanak egyet, hogy "na, már ez is átmegy"...Kajak nem is értem. Ennek a dolognak olyan szinten ki kéne basznia a biztosítékot, hogy lángolna parlament jobb helyeken.Reggeli videó, Mávos János gyereke minisztériumi kék villogós autóval közlekedik, sofőrrel, aztán a videó miatt nem is száll ki jó ideig, utána a rendőrök kísérik be apához...talán már fel se kapná az ember a fejét ilyesmire, csak az a sunnyogás a kocsiban, meg a rendőri kíséret. És ez a f@sz beszél luxizásról.Ez szerintem nem luxizás, hanem állami eszköz helytelen használata. Ha már az integritás hatóságos faszit meglincselték, mert az asszony használta a kocsiját, akkor lehetne ezen is csámcsogni egy kört szerintem, bár gondolom valami elrejtett passzus van valami rendeletben, hogy "és családtagjait", csak speciel szerintem nem erre lenne való a villogós kocsi...
Klaci79
StormST
Itt meg azon tűnődnek, hogy dehát ez lehet, hogy törvényileg megengedett.
Proxyi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
www.direkt36.hu/politikai-osszeomlas-kinos-szerelmi-viszony-konnyes-bucsu-gyurcsany-ferenc-lemondasanak-tortenete/Kedvenc részletem.
Negritis, a vajda
"Molnár azt közölte velük, hogy Gyurcsány minden posztjáról – pártelnökségről, frakcióvezetőségről, parlamenti mandátumáról – lemond. Az ovális alakban elrendezett asztalok körül ülő politikusok közül ezt többen elérzékenyülve hallgatták.
„Dráma volt, többen is elsírták magukat” – mondta az ülés részleteit ismerő egyik forrás.
Az emelkedett hangulat azonban nem tartott sokáig, a résztvevők ugyanis hamar összevesztek az egyik pozíción."
Tipikus. 😀
5 hónapja
Proxyi
168
Kajak nem is értem. Ennek a dolognak olyan szinten ki kéne basznia a biztosítékot, hogy lángolna parlament jobb helyeken.Reggeli videó, Mávos János gyereke minisztériumi kék villogós autóval közlekedik, sofőrrel, aztán a videó miatt nem is száll ki jó ideig, utána a rendőrök kísérik be apához...talán már fel se kapná az ember a fejét ilyesmire, csak az a sunnyogás a kocsiban, meg a rendőri kíséret. És ez a f@sz beszél luxizásról.Ez szerintem nem luxizás, hanem állami eszköz helytelen használata. Ha már az integritás hatóságos faszit meglincselték, mert az asszony használta a kocsiját, akkor lehetne ezen is csámcsogni egy kört szerintem, bár gondolom valami elrejtett passzus van valami rendeletben, hogy "és családtagjait", csak speciel szerintem nem erre lenne való a villogós kocsi...
Klaci79
StormST
Itt meg azon tűnődnek, hogy dehát ez lehet, hogy törvényileg megengedett.
5 hónapja
mikor ez meg csak pletyka volt is irtam, hogy megint beigazolodik az, hogy egy politikus barmit, de tenyleg barmit megtehet. kiveve azt, hogy az asszistensevel szerelmi viszonyt folytat. o is vegul ebbe bukott bele.www.direkt36.hu/politikai-osszeomlas-kinos-szerelmi-viszony-konnyes-bucsu-gyurcsany-ferenc-lemondasanak-tortenete/Feri a kujon. Új gimmicket kapott még a visszavonulása után is.
Negritis, a vajda
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
www.direkt36.hu/politikai-osszeomlas-kinos-szerelmi-viszony-konnyes-bucsu-gyurcsany-ferenc-lemondasanak-tortenete/Feri a kujon. Új gimmicket kapott még a visszavonulása után is.
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
5 hónapja
www.direkt36.hu/politikai-osszeomlas-kinos-szerelmi-viszony-konnyes-bucsu-gyurcsany-ferenc-lemondasanak-tortenete/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Reggeli videó, Mávos János gyereke minisztériumi kék villogós autóval közlekedik, sofőrrel, aztán a videó miatt nem is száll ki jó ideig, utána a rendőrök kísérik be apához...talán már fel se kapná az ember a fejét ilyesmire, csak az a sunnyogás a kocsiban, meg a rendőri kíséret. És ez a f@sz beszél luxizásról.Ez szerintem nem luxizás, hanem állami eszköz helytelen használata. Ha már az integritás hatóságos faszit meglincselték, mert az asszony használta a kocsiját, akkor lehetne ezen is csámcsogni egy kört szerintem, bár gondolom valami elrejtett passzus van valami rendeletben, hogy "és családtagjait", csak speciel szerintem nem erre lenne való a villogós kocsi...
Klaci79

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
"... – Katonák – kezdte Cargill ezredes Yossarian századában, gondosan mérlegelt szünetekkel. – Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek a tisztjei ezt elmondhatnák magukról. Gondolkozzanak ezen."The cheapest sort of pride is national pride; for if a man is proud of his own nation, it argues that he has no qualities of his own of which he can be proud; otherwise he would not have recourse to those which he shares with so many millions of his fellowmen. The man who is endowed with important personal qualities will be only too ready to see clearly in what respects his own nation falls short, since their failings will be constantly before his eyes. But every miserable fool who has nothing at all of which he can be proud adopts, as a last resource, pride in the nation to which he belongs; he is ready and glad to defend all its faults and follies tooth and nail, thus reimbursing himself for his own inferiority.Ezt sose értettem, miért olyan rossz az európai egyesült államok?Kifelé ideológia, befelé jobb az a magyar politikusoknak ha nem basztatják a kis szemétdombjaikat.
A DK-ra is mindig ráverték...
Ez ideólogiai probléma vagy tényleg van mögötte valami?
sapka
Illetve ha buzog benned az ősmagyar hungaropannon nemzettudat, akkor nem akarod feladni a nemzetállamok szuverenitásának illúzióját.
De racionálisan jó lenne.
Őszentsége Sobri Jóska
dankodavid
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
5 hónapja
The cheapest sort of pride is national pride; for if a man is proud of his own nation, it argues that he has no qualities of his own of which he can be proud; otherwise he would not have recourse to those which he shares with so many millions of his fellowmen. The man who is endowed with important personal qualities will be only too ready to see clearly in what respects his own nation falls short, since their failings will be constantly before his eyes. But every miserable fool who has nothing at all of which he can be proud adopts, as a last resource, pride in the nation to which he belongs; he is ready and glad to defend all its faults and follies tooth and nail, thus reimbursing himself for his own inferiority.Ezt sose értettem, miért olyan rossz az európai egyesült államok?Kifelé ideológia, befelé jobb az a magyar politikusoknak ha nem basztatják a kis szemétdombjaikat.
sapka
Illetve ha buzog benned az ősmagyar hungaropannon nemzettudat, akkor nem akarod feladni a nemzetállamok szuverenitásának illúzióját.
Őszentsége Sobri Jóska
Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
Reggeli videó, Mávos János gyereke minisztériumi kék villogós autóval közlekedik, sofőrrel, aztán a videó miatt nem is száll ki jó ideig, utána a rendőrök kísérik be apához...talán már fel se kapná az ember a fejét ilyesmire, csak az a sunnyogás a kocsiban, meg a rendőri kíséret. És ez a f@sz beszél luxizásról.
5 hónapja
ez szamomra is erthetetlen. mar lassan ott vagyunk, hogy nincs olyan ember, hogy a bo csaladbol vki nem a hanyatlo nyugaton dolgozna. nyilvan azert mentek oda, mert katasztrofa turistak es kozelrol akarjak latni, ahogy osszedol.Oké, ha ez bejön nekik a bizonytalanoknál, akkor meg is érdemli ez a csóró ország ezt a kormányt, ahogy a kamu Széchenyi idézet is mondja.Pedig ha néha bele-belenézel fideszes kommentekbe, akkor bizony nyilvánvalóan az lett kiadva, hogy Németország, Franciaország és főleg Svédország a pusztulás szélén áll.Picit mintha le lenne egyszerűsítve a dolog, de még mindig nem szimpatikus a Döbrögi.őőőő
Matthew99
ki itt a kommunikációs célpont?
Még a Fidesz szavazók között is bőven kétharmad az EU tagságot támogatja, a bizonytalanok 90%-a szintén.
Eskü nem értem mi folyik most itt, de már a kötcsei nagy megfejtés közben is ugyanezt kérdeztem. Tényleg az az üzenet, hogy lehet olyan ROSSZ, mint nyugaton? De hát ott nem is rossz, ezt azért 80 IQ felett is elég sokat tudják...
Gyurma Pappa
r.baggio
Gyurma Pappa
5 hónapja
Az MNF dupla előtt megkérdeztem a ChatGPT-t, hogy szerinte:1. Mai állás alapján ki nyeri a 2026-os választást?
– Fidesz (szorosnak tartja a versenyt, akár a Tisza is befuthat)
2. Ki a nagyobb államférfi, Kádár János vagy Orbán Viktor?
– Orbán Viktor (nem lát nagy különbséget: „Ez nem jelenti azt, hogy minden döntését vagy politikai gyakorlatát erkölcsileg pozitívnak tartom, vagy hogy ne lenne komoly vitatható aspektusa a működésének – csupán azt jelenti, hogy történelmi hatása és politikai súlya nagyobb.”)
3. Ki volt a legnagyobb államférfi a magyar történelemben?
– Széchenyi István („Széchenyi nemcsak álmodott egy jobb Magyarországról, hanem tett is érte konkrét dolgokat: saját vagyonával, kapcsolataival és életével is fizetett érte, és mindezt nem hatalmi ambícióból, hanem mély hazaszeretetből tette”.)
További „méltán nagy nevek”:
Bethlen István (a két világháború között stabilizálta a gazdaságot)
Deák Ferenc (a kiegyezés „bölcse”, kompromisszumkész és mértéktartó politikus)
Kossuth Lajos (karizmatikus forradalmár, de inkább szónok és nem államférfi a szűk értelemben)
Antall József (a rendszerváltás utáni első miniszterelnök, morális tartása miatt tisztelt, de rövid idő adatott neki)
Remélem, nem kell hangsúlyoznom, hogy ez nem az én véleményem.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Harcosok klubja:Orbán 284 gyilkosságért letartóztatott svéd lányról beszélt, valójában 4 volt.
Az Orbán által említett 284 fiatalkorú lány helyett tehát összesen 4-et vádoltak meg gyilkossággal vagy emberöléssel Svédországban 2024-ben. Ez hetvenegyszeres túlzást jelent.
24.hu/kulfold/2025/09/15/orban-viktor-svedorszag-gyilkossag-valos-szamok/
Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
Ezt sose értettem, miért olyan rossz az európai egyesült államok?Kifelé ideológia, befelé jobb az a magyar politikusoknak ha nem basztatják a kis szemétdombjaikat.
sapka
5 hónapja
Picit mintha le lenne egyszerűsítve a dolog, de még mindig nem szimpatikus a Döbrögi.Ezt sose értettem, miért olyan rossz az európai egyesült államok?
Matthew99
Oreganyam se tudja miaz pedig kerdeztem parszor tole, annyi hirtv content utana amit elfogyaszt lehetne valamifele koncepcioja mar 😁
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
5 hónapja
„ A magyar nem szokott igazságos lenni, hanem szeret másokat sértegetni, s mivel ez neki nem fáj, azt hiszi, azoknak sem fáj, akiket sért. ”Oké, ha ez bejön nekik a bizonytalanoknál, akkor meg is érdemli ez a csóró ország ezt a kormányt, ahogy a kamu Széchenyi idézet is mondja.Pedig ha néha bele-belenézel fideszes kommentekbe, akkor bizony nyilvánvalóan az lett kiadva, hogy Németország, Franciaország és főleg Svédország a pusztulás szélén áll.Picit mintha le lenne egyszerűsítve a dolog, de még mindig nem szimpatikus a Döbrögi.őőőő
Matthew99
Még a Fidesz szavazók között is bőven kétharmad az EU tagságot támogatja, a bizonytalanok 90%-a szintén.
Eskü nem értem mi folyik most itt, de már a kötcsei nagy megfejtés közben is ugyanezt kérdeztem. Tényleg az az üzenet, hogy lehet olyan ROSSZ, mint nyugaton? De hát ott nem is rossz, ezt azért 80 IQ felett is elég sokat tudják...
Gyurma Pappa
r.baggio
Gyurma Pappa

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
5 hónapja
Oké, ha ez bejön nekik a bizonytalanoknál, akkor meg is érdemli ez a csóró ország ezt a kormányt, ahogy a kamu Széchenyi idézet is mondja.Pedig ha néha bele-belenézel fideszes kommentekbe, akkor bizony nyilvánvalóan az lett kiadva, hogy Németország, Franciaország és főleg Svédország a pusztulás szélén áll.Picit mintha le lenne egyszerűsítve a dolog, de még mindig nem szimpatikus a Döbrögi.őőőő
Matthew99
Gyurma Pappa
r.baggio

5 hónapja
Pedig ha néha bele-belenézel fideszes kommentekbe, akkor bizony nyilvánvalóan az lett kiadva, hogy Németország, Franciaország és főleg Svédország a pusztulás szélén áll.Picit mintha le lenne egyszerűsítve a dolog, de még mindig nem szimpatikus a Döbrögi.őőőő
Matthew99
Gyurma Pappa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Picit mintha le lenne egyszerűsítve a dolog, de még mindig nem szimpatikus a Döbrögi.Ez még egy leánykori képe a Döbröginek. Persze a pocak már itt is elég nagy volt ahhoz, hogy ki legyen takarva, de azóta még 15 kg felszalad. Van, aki evéssel vezeti le a stresszt.
Matthew99
Szerkesztette: SBL
5 hónapja
Picit mintha le lenne egyszerűsítve a dolog, de még mindig nem szimpatikus a Döbrögi.A békéről és a munkaalapú államról ugyan miért az jut eszembe, hogy
Matthew99
"A párttal a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke" ?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.