Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Politika

63 feliratkozó

2 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 946 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
hát így 77-78% lehet a plafon

2 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 097
74,23

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 676 — Bla, bla, bla
Azok a kurva ékezetek! Szinte minden hszt újra kell olvasnom, mert valami hülyeséget sikerül elsőre...
nagir
Biztos, hogy nem valami tudatmódosító szerrel van probléma?
Kampman
Még nem,de lassan neki állok...
Csak hogy végi boroztam az elmúlt napokat a dunakanyarban és Azasszony már ferdén néz ha közel megyek a borhűtönkhöz...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Raider89 Las Vegas Raiders 889 — C-lver'N'Blacc
Az idei évre ünneplős pianak vet Glennfiddiccset csak a felvételi határozat után akartam felpattintani, de ha jól megy minden, akkor lehet már ma minőségellenőrzésnek vetem alá
slowmotion
Az egy jó kis cucc, reméljük lesz okod ma felbontani !

Just Win Baby!
2 hónapja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 700 — 🏈🐬🐂🤘🏽
5 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek
KB23
74% szerintem.
Ventura
75,23
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Honnan az infó?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
tipp még csak. ezután jönnek még a hivatalos adatok.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

2 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 516
Azok a kurva ékezetek! Szinte minden hszt újra kell olvasnom, mert valami hülyeséget sikerül elsőre...
nagir
Nyugi, ha nyer a Tisza, akkor az imperialisták megszüntetik a magyarságot és nem kell majd ékezetekkel bajlódnod.
Sebii
Én élvezeteket olvastam, pedig még nem is ittam.
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 653 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya

2 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 050
nagir
Nyugi, ha nyer a Tisza, akkor az imperialisták megszüntetik a magyarságot és nem kell majd ékezetekkel bajlódnod.
2 hónapja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 905 — capitaine du château de Vienne 1487
Na, egyébként négy hónapja nem ittam igazából, tegnap végigittuk Béla és Bandi újbor sorát. 17 órára el is múlt a másnap. Mondjuk a szauna meg a Flectorral bevett Algopirin jól jött
Gyurma Pappa
Béla Bandi Sauvignon Blanc-ját nagyon kedvelem!😜
nagir
Fehérbor, mingyâ kapsz egy imakommandót

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 503
nagir
Biztos, hogy nem valami tudatmódosító szerrel van probléma?
2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 161 — Cowboys fan
Az idei évre ünneplős pianak vet Glennfiddiccset csak a felvételi határozat után akartam felpattintani, de ha jól megy minden, akkor lehet már ma minőségellenőrzésnek vetem alá
2 hónapja

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Szesze New York Giants 22 003 — Giants fan
KB23
74% szerintem.
Ventura
75,23
Honnan az infó?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
ez még csak tipp
2 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 531 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
KB23
74% szerintem.
Ventura
75,23
Honnan az infó?

2 hónapja
Na, egyébként négy hónapja nem ittam igazából, tegnap végigittuk Béla és Bandi újbor sorát. 17 órára el is múlt a másnap. Mondjuk a szauna meg a Flectorral bevett Algopirin jól jött
Gyurma Pappa
Béla Bandi Sauvignon Blanc-ját nagyon kedvelem!😜

2 hónapja
Győzelem! Nagybátyám aki még tavaly kopogtatott is a Fidesznek végül MH-ra húzta, nem kutya lett belőle a Bűnvadászok miatt, de a lényeg az hogy nem Fideszes szavazat lett belőle!
Nomac
ez is siker, főleg ha a MH be se jut😊

Szerkesztette: Szesze
2 hónapja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 905 — capitaine du château de Vienne 1487
Lâtomam mire van szükségetek, jóreggelt Bazsikâm
Zördögűzèsre
 youtu.be/UcHcYKJYi6s?is=eiU9Gj2xSthCXspS
Lucifer son of the mourning, I’m gonna chase you out of earth!
I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth
I’m gonna put on a iron shirt, and chase the devil out of earth
I’m gonna send him to outa space, to find another race
I’m gonna send him to outa space, to find another race

Satan is an evilous man,
But him can’t chocks it on I-man
So when I check him my lassing hand
And if him slip, I gaan with him hand

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
2 hónapja
Na belehuztam, gyorsabban fogy a sor úgyhogy ranyomtam az m1re, jó Menczer fogadott 😆😆asszem johet a jéger.
Raider89
ennyit azért nem tudok inni szerencsére 😊
2 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 056 — zászló zászló szív

2 hónapja
Raider89 Las Vegas Raiders 889 — C-lver'N'Blacc
Én vettem 2 mirelitpizzat a sorok mellé, majd eldurrantom a vége felé, lefekvés előtt, csak remélem most majd nem alszok be úgy hogy megy a suto 😆

Just Win Baby!
2 hónapja
Nomac New England Patriots 4 554 — balazs.t85@gmail.com
Győzelem! Nagybátyám aki még tavaly kopogtatott is a Fidesznek végül MH-ra húzta, nem kutya lett belőle a Bűnvadászok miatt, de a lényeg az hogy nem Fideszes szavazat lett belőle!
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 001 — The Mathematician
Lassan be kellene rendelni egy eredményváró pizzat
zacknorb
tegnapi filmezés után még szét vagyok csúszva, alapvetően répafőzeléket akartam ma csinálni
de pizza lesz ebből

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 653 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
zacknorb
sajnos kis falumban erre nincs lehetőség, ide nem hozzák ki sehonnan 😊 pedig én is ennék most egy jó pizzát (igaz tegnap ettem hambit is).
shagi0206
Én hambit a superbowl óta nem ettem, szerintem a héten már fogyasztok azt is
Meg egy másnap chicken tenderst, hamár egyre-másra nyílnak az ilyen helyek Pesten
2 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 516
Miskolc es Pecs bombariado...pfff..kibaszott idiotak
topin
Így kell tátott szájjal a 🌳 sz erdőbe szaladni.
KB23
"Egy rövid szünet után mindkét helyen folytatódhatott a szavazás."
bogjosi
Szóltak a rendőrök, hogy elég lesz a faszkodásból.
2 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 569 — Chiefs GM
zacknorb
sajnos kis falumban erre nincs lehetőség, ide nem hozzák ki sehonnan 😊 pedig én is ennék most egy jó pizzát (igaz tegnap ettem hambit is).
shagi0206
Kopogj át valami szomszéd Fideszes nénihez, hogy süssön neked egyet, mert holnap menned kell a frontra. 😀