Politika

64 feliratkozó

6 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 230 — Csodabogár
 telex.hu/video/2025/09/13/harcosok-klubja-menczer-tamas-fidesz-satoraljaujhely

epik. harcolunk az igazság ellen.
Menczer lol. jól állunk. több, egyre több. megnyerjük a választást.

fordítás: kurva kevesen vagyunk, kurva nagy bajban vagyunk.

Szerkesztette: petey

6 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 894 — Apu ökölbeszorított keze
Poco Loco

6 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 901
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/548018112_1001021602092313_1050538550768545047_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=nNeF6YPlc-kQ7kNvwGE6T29&_nc_oc=AdkufzQPFTrb_pLI_2KXTz2Oo6M_HW3JA1cZLXvCrxtk-dQ2B8ud4pKCq5T6yPaVilc&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=S6mOktWym3k_-fuAYc9ZTw&_nc_ss=8&oh=00_AfxUvpSiBRm0ukcWe9cRhwqujT-9KbClTRXvU-7gFsr17w&oe=69B0C8B2
4,6 Mio. Aufrufe · 81.947 Reaktionen | Edzőtábor. Csakis poloskamentesen. 🇭🇺🇭🇺❤️ | Orbán Viktor
Edzőtábor. Csakis poloskamentesen. 🇭🇺🇭🇺❤️

Vegem
6 hónapja
Tiszaado lejart Menczer mar elo is huzta a Charkie Kirk lapot. Balos tiszas hergelesbol halalos fenyegetes... Egyszeruen ennel tenyleg nincs mar lejjebb.
JéBé
Óriási baromság lenne a fidesztől erre váltani.
zinedine5
Pedig van benne logika.
Az adó pénz témát nem biztos hogy erőltetni kell de az hogy a tisza miatt bármikor emberek halhatnak meg itthon sokkal jobban tematizálható és kevésbé védhető
Janek
Ez is egy olvasat.
De ha hatalomra jut, akkor nincs miért lövöldözni.
Akkor veszélyesek ezek a libsik, ha ellenzékben maradnak mint most az usákoknál, vagyis jobb, biztonságosabb ha kormányváltás lesz.
Mondjuk ezt elég nehéz lenne bárkinek is a zászlajára tűznie.
kittli
Azért ennyit senki nem gondolkodik a tömegek fejével itthon.

6 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 868 — no es importante
 24.hu/kulfold/2025/09/13/donald-trump-nato-tagok-orosz-olaj-nyilt-level-felszolitas/
Izzadhatnak a fiuk most a Karmelitaban, hogy mit mondjanak.
Beki
I-má-dom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 841 — Steelers fan
Tiszaado lejart Menczer mar elo is huzta a Charkie Kirk lapot. Balos tiszas hergelesbol halalos fenyegetes... Egyszeruen ennel tenyleg nincs mar lejjebb.
JéBé
zinedine5
Pedig van benne logika.
Az adó pénz témát nem biztos hogy erőltetni kell de az hogy a tisza miatt bármikor emberek halhatnak meg itthon sokkal jobban tematizálható és kevésbé védhető
Janek
Ez is egy olvasat.
De ha hatalomra jut, akkor nincs miért lövöldözni.
Akkor veszélyesek ezek a libsik, ha ellenzékben maradnak mint most az usákoknál, vagyis jobb, biztonságosabb ha kormányváltás lesz.
Mondjuk ezt elég nehéz lenne bárkinek is a zászlajára tűznie.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
6 hónapja
JéBé
zinedine5
Pedig van benne logika.

6 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 207 — #NoStress
 24.hu/kulfold/2025/09/13/donald-trump-nato-tagok-orosz-olaj-nyilt-level-felszolitas/
Izzadhatnak a fiuk most a Karmelitaban h mit mondjanak.
Beki
Az egy dolog, hogy mit mondjanak, nade mit csináljanak.
Most szembesülnek Trump káoszpolitikájával, ami egy autoriter vezetésnek nagyszerű, amíg csak a politikai kommunikáció terében érinti, de ha a mindennapokban, akkor tud kellemetlen lenni. Egyetlen "szerencsénk", hogy túl kicsik vagyunk, és amíg pl. a legnagyobb létszámú és egyik legerősebb európai NATO haderővel bíró Törökország is importál olajat az oroszoktól, addig nem mi vagyunk a fókuszban.

6 hónapja
Beki New York Jets 2 410
Izzadhatnak a fiuk most a Karmelitaban h mit mondjanak.
6 hónapja
Nomac New England Patriots 4 278 — balazs.t85@gmail.com
MÁV: nem siklott ki a mentődaru, de a kerekei leugrottak a sínről

Szerintem a vonat sem siklott ki, csak megállt tankolni 😅🤣
6 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 434 — Ajmo Vatreni
JéBé
6 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 901
6 hónapja
 24.hu/belfold/2025/09/13/hadhazy-akos-mav-vonat-szerelveny-kisiklott-jegyzokonyv-vizsgalat-ijeszto-megallapitas-lazar-janos/
Beki
Egy újabb Szajol "kell" sajnos.
Addig itt nemhogy megoldani nem fogják a problémákat, de elkezdeni sem próbálják.

Zászló, zászló, szív.
6 hónapja
Beki New York Jets 2 410
 24.hu/belfold/2025/09/13/hadhazy-akos-mav-vonat-szerelveny-kisiklott-jegyzokonyv-vizsgalat-ijeszto-megallapitas-lazar-janos/
6 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 189 — Chiefs GM
Van a ropicerka rapper lány a Sziszi. Na őt nem mindig értem, de szerintem ő sem önmagát.
Helmut Zimmer
Holnap megyek életem második Sisi koncertjére, az első baromi jó volt, majd beszámolok 😊
somoskovig
Sztem adta ma is a hercegnő! 😊
bogjosi
Teljesen kattant a csaj, de a nagyon bírható verzióból 😊
somoskovig
Az utcai plakáton néztem a fejét, folyamatosan be van állva?
Dzsokijuing
Nem, csak többnyire. 😊 De tegnap tiszta volt, be is volt tojva az elején, de aztán belejött 😊

6 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 296 — Saturday Night Lights
Van a ropicerka rapper lány a Sziszi. Na őt nem mindig értem, de szerintem ő sem önmagát.
Helmut Zimmer
Holnap megyek életem második Sisi koncertjére, az első baromi jó volt, majd beszámolok 😊
somoskovig
bogjosi
somoskovig
Az utcai plakáton néztem a fejét, folyamatosan be van állva?

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
ozibozi New York Giants 20 991
Balszélső honnan ismerős?

Vmi színész talán
Negritis, a vajda
Molnár Zsolt MSZP-s képviselő
NB2
Rogán nem ismeri, ezért…
Parkolás, ügyészség stb

Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 189 — Chiefs GM
Helmut Zimmer
somoskovig
bogjosi

6 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 034
Helmut Zimmer
somoskovig

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
6 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 296 — Saturday Night Lights
Pedig néhány rényi matekos (persze kutyákok) valahol levezette, hogy a listás MKKP voks miért királyság, csak most nincs időm előkeresni.
Dzsokijuing
Akkor ők is tévednek.
Az adott szavazó vagy logikus, és akkor logikusan ellenzékiként csak az egyetlen érdemi kihívóra szavazhat (Tisza), vagy nemlogikus, akkor meg az ő döntésére nem vonatkozik az a feltételrendszer, amiben logikus döntésként levezethető egy nemTisza ellenzéki szavazat.
Tehát nincs logikus nemTisza (MKKP vagy DK) szavazat.
Őszentsége Sobri Jóska
Szóval a többpártrendszer (ami nem kettő) nem logikus.
Lehet, de két jobboldali párt (Fidesz és Fidesz Light) esetén megbicsaklk a logika.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Ezzel az átláthatósági "elvesszükaz1%ot" törvénnyel jól tökön szúrta magát a fidesz.
Mehettek a felajánlások rendesen.
" Kiderültek az idei 1 százalékos felajánlások eredményei, és a Telex a Szabad Sajtóért Alapítvány minden képzeletünket felülmúló és minden eddigi rekordot megdöntő összeget, 580 563 356 forintot gyűjtött így."
Kíváncsi leszek a Partizán, stb.. számaira is, illetve mekkorát ugrottak a tavalyihoz képest az összegek.
kittli
471 millió
NB2
Az kb. 15%-os ugrás, a telex (ha jól látom) új beszálló, tavaly még nem százalékoltak.

Zászló, zászló, szív.
6 hónapja
NB2 New England Patriots 28 196 — nabege2@yahoo.com
Ezzel az átláthatósági "elvesszükaz1%ot" törvénnyel jól tökön szúrta magát a fidesz.
Mehettek a felajánlások rendesen.
" Kiderültek az idei 1 százalékos felajánlások eredményei, és a Telex a Szabad Sajtóért Alapítvány minden képzeletünket felülmúló és minden eddigi rekordot megdöntő összeget, 580 563 356 forintot gyűjtött így."
Kíváncsi leszek a Partizán, stb.. számaira is, illetve mekkorát ugrottak a tavalyihoz képest az összegek.
kittli
471 millió
6 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 3 551
 youtu.be/FAUuZm1hnAQ?si=D6SuYxkIXaD2v0MH
6 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 692 — The Mathematician
Ha ezt az adóemelős sztorit Jövő februárban hozzák ki - ugyanígy kihozhatták volna akkor is - sokkal kevesebb idő lett volna áttematizálni. Így azért adtak a Tiszának fél évet. Az alkalmatlanság lesz még egy fontos sztori.
peterk2005 udvari bolond
az a baj hogy nem könnyű reagálni rá és a propaganda képes folyamatosan pusholni
- én "nem aggódok", a politikai hirdetések tiltása után is megtalálják a módját sajnos -
és ha elég sokáig mondják akkor sokan el fogják hinni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 207 — #NoStress
Fognak e olyan NK kiírni amiből szarul tudnak kijönni?
Vagy ez egy előre kész eredmény ?

Amit látok hogy borzasztóan megtolták a social mediat a tisza adóemeléssel …
Szeptemberben még lehet ugye
Janek
Én én úgy látom - egyelőre - működik. Van pesten egy elég nagy co-office, ahova néha beülök dolgozni, tárgyalni ilyesmi. Az elmúlt két hétben a takararítónőtől, a titkárnőn át az ott dolgozó céges munkatársakig azt számolgatták elég sokan az ebédlő/kávézóban, hogy a "Tisza-adóemelés" (így) után ők mennyivel fognak kevesebbet keresni. Volt aki telefonon mutogatta, hogy ehhez már app-is van. Még azok is, akik egyébként kávézás közben gond nélkül szidják a kormányt. Persze, voltak akik elmondták, hogy büdös nagy kamu, de azért ebben messze nem volt konszenzus.
A közösség egy része nyilván ezután is leszavaz a Tiszára, de a cél nem is ők, hanem a kétség elültetése a fejekben. Mégegyszer, a fidesznek az is remek, ha a titkárnő, a könyvelési ügyintéző meg a brand manager otthon marad, vagy más ellenzéki szereplőre szavaz. A kétséget nehéz kiölni a fejekből. Közel sem lehetetlen, de nehéz. Ez egy nagy és szakmailag komoly kihívást jelentő feladat Tóthéknak.
MC12
ha ez jövőre jön ki akkor kb. atombomba. de mivel még csak ősz kezdete van így lehet ellencsapást mérni, plusz ugye jön október 23, ami szintén egy kampányesemény 😀
petey
Pontosan. Valószínűleg én nem értek ehhez 😊, de én nem jöttem volna most ki ezzel. A video felvétel ilyen szempontból kortalan, tök mindegy mikor történt.

A Tisza két dologba bukhat bele. Abba, ha képesek rájuk sütni, hogy gyerekeket sütögetnek roston és megeszik őket (értsd elveszik a pízt, kiküldik a gyereket meghalni az ukrán frontra), illetve abba, ha sikerül rájuk ragasztani, hogy alkalmatlanok. Ha ezt az adóemelős sztorit Jövő februárban hozzák ki - ugyanígy kihozhatták volna akkor is - sokkal kevesebb idő lett volna áttematizálni. Így azért adtak a Tiszának fél évet. Az alkalmatlanság lesz még egy fontos sztori.
peterk2005 udvari bolond
Ne legyenek kétségeid, akkor is lesz mivel "kijönni".
Illetve ha az a terved, hogy úgyis te nyersz, akkor pont most kell kijönni ezzel, meg egyéb valós(nak eladható, mondhatni hagyományos kampánytechnikákkal) és legitim dolgokkal, mert a valótlanságokkal, illegitim dolgokkal, elmaradó/elhalasztott választással, stb. bőven ráérnek februárban. Addig meg egy próbát megér, hogy sikerül e a megszokott módon.