Politika
64 feliratkozó
6 hónapja
Vezérünk hangja nagyon odavan.Lehet, hogy beszedett valami vírust.
szaba
Viszont az egész beszéd hiszterikus hangulatú. Mintha pánikban lenne ... vagy véletlenül beleivott volna Dajcs Tomi poharába. 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
6 hónapja
Hol nézitek?
6 hónapja
Komolyan: mi a faszomról beszél? 😂 Tényleg nem értem, mit akar mondani, hogy EU = szegénység? Ez a mondanivaló? Ennyi? Mert ez kurva szar, ezt nagyon nehéz lesz eladni egy olyan országban,ahol 75 % az EU támogatottsága.Szar az egész úgy ahogy van. Amíg nem volt nyilvánosan adva addig jobb volt 😀Most már tűkön ülök, hogy hova fogunk kilyukadni. (Tegyük hozzá, hogy zseniális húzás volt az őszödi séta is Magyaréktól, kitalálták, hogy OV mivel fog indítani. Kezd kiismerhető lenni a beszédírás?)Ez a beszed ez miafasz?
Gyurma Pappa
somoskovig
MC12
Már Marci sem vár 1%-os növekedést, ami nagy valószínűséggel csökkenés lesz. Be fog jönni a valóság a képbe...

6 hónapja
Szar az egész úgy ahogy van. Amíg nem volt nyilvánosan adva addig jobb volt 😀Most már tűkön ülök, hogy hova fogunk kilyukadni. (Tegyük hozzá, hogy zseniális húzás volt az őszödi séta is Magyaréktól, kitalálták, hogy OV mivel fog indítani. Kezd kiismerhető lenni a beszédírás?)Ez a beszed ez miafasz?
Gyurma Pappa
somoskovig
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
6 hónapja
Most már tűkön ülök, hogy hova fogunk kilyukadni. (Tegyük hozzá, hogy zseniális húzás volt az őszödi séta is Magyaréktól, kitalálták, hogy OV mivel fog indítani. Kezd kiismerhető lenni a beszédírás?)Ez a beszed ez miafasz?
Gyurma Pappa
6 hónapja
Most már tűkön ülök, hogy hova fogunk kilyukadni. (Tegyük hozzá, hogy zseniális húzás volt az őszödi séta is Magyaréktól, kitalálták, hogy OV mivel fog indítani. Kezd kiismerhető lenni a beszédírás?)

6 hónapja
Vezérünk hangja nagyon odavan.
6 hónapja
Szerintem el sem veszítette a Tisza a kezdeményezést. Csak mi közélet-junkiek érezzük úgy, hogy a Fidesz kezdeményez most, de szerintem ez illúzió.Ezt gondoltuk MZP elszólásáról is.444.hu/2025/09/06/letbizonytalansagi-kampannyal-csapott-le-a-fidesz-a-tisza-part-politikai-hibajara?utm_source=X&utm_medium=444Én se érzem, hogy ez egy akkora atom lenne, amellett hogy Lázár milyen faszsagokat (igazat) mondja az ATV-ben és a tranziton. Úgy meg pláne hogy pár hét és baszhatjak az egészet, mert nem tolhatjak a Metán a baromságokat.
érdekes, hogy ezt már egy kvázi megrengető hibának hozzák a Tisza életében. Tarrtól meg a videotól függetlenül én nem látom, hogy ez akkora atombomba lenne a Kollár, meg a Szundi zsírleszívása mellett. értem, hogy mibe kapaszkodnak, hogy ezzel a bizonytalanokra mennek, de a sok fos mellett, ami kijött a fideszről/viktorról ez nem durran akkorát. persze ha még több hónapig porondon tartják, akkor látható, hogy bejött. meglátjuk.
petey
KB23
Alapvetően az a kérdés, hogy MP mivel fogja tudni visszavenni a kezdeményezést. Kötcse szerintem jó ötlet, azonnal lépett is rá a Fidesz. Intezív 8 hónap következik, annak örülök, hogy Q4-től nem lesz időm a munka mellett politikával foglalkozni, így talán nem pusztulok bele idegileg.
Gyurma Pappa
MZP elszólása '22-ben számított. Ha ma is számít, akkor az azt jelenti, hogy a helyzet is nagyon hasonló ma a '22-eshez. Szerintem ez nem igaz, szerintem ma teljesen más a helyzet. Így az MZP féle elszólások jelentősége is erősen lecsökkent.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
6 hónapja
A Kiskakas kifordítása zseniális húzás volt kommunikációs szempontból. Tóth válságkezelése egyelőre erősnek tűnik (kizártnak tartom, hogy ezen Magyar ötletei, ennyire nem okos, ellenben ifj. Tóthból kinézem).

6 hónapja
Ez a Kötcse így hatalmas ötlet volt Magyartól szerintem, nyilván rá is játszik, de egyik oldalon a lekordonozott, TEK által védett, sajtóval szóba sem álló, rendőri felvezetéssel érkező “elit”, a másikon meg a csávó, aki gyalog jött, bárkivel szóba all, oda lehet menni a rendezvényére.Gyurcsány (a DK) pedig a hétvégére kiköltözött, csak hogy teljes legyen a szimbolika.
somoskovig
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Tehát nem lehet a levitézlett, elmúlt 15 év bűnös garnitúrájából senki a Tisza tagja, képviselője akármilye, aki valaha betöltött állami/politikai pozíciót, ezek szerint kivéve a volt fideszes államtitkárokat, helyettes államtitkárokat, vezérkari főnököket és háttérintézmény-vezetőket. Hadházy nem - ex-fideszesek simán. 😀 Miközben Dopeman tart megfejtéseket a kereszteny/konzervativ tábor éves dzsemboriján.Kicsi ország vagyunk, kicsi söpredékkel, ezekkel kell megoldani mindent.
Trump mellett azért a magyar belpol simán a legszórakoztatóbbak között lenne világ szinten is.
MC12
Egyébként mi ez a feltételes mód, amikor Trump felé fordított bulvár felszopó automata (New York Post) is Orbán "gazdasági épületén" gúnyolódik, akkor a helyes mondat: legszórakoztatóbbak között VAN

6 hónapja
Ez a Kötcse így hatalmas ötlet volt Magyartól szerintem, nyilván rá is játszik, de egyik oldalon a lekordonozott, TEK által védett, sajtóval szóba sem álló, rendőri felvezetéssel érkező “elit”, a másikon meg a csávó, aki gyalog jött, bárkivel szóba all, oda lehet menni a rendezvényére.Hát eddig Orbán volt a vidék fia, közülük való, elvegyült köztük.
somoskovig
Most bár MP sok minden, csak nem a vidék fia, mégis ő a közvetlenebb a vidékiekkel.
Bár Orbántól már az is kőkeményen eltervezett volt, ismerős gyerekével egy iskolába járt a Récsöl, állítólag már akkor is akkora arca volt, hogy ki kellett bontani a Költő utcai iskola bejáratát, gondolom nem azért, mert apa egy vidéki paraszt.
6 hónapja
Tehát nem lehet a levitézlett, elmúlt 15 év bűnös garnitúrájából senki a Tisza tagja, képviselője akármilye, aki valaha betöltött állami/politikai pozíciót, ezek szerint kivéve a volt fideszes államtitkárokat, helyettes államtitkárokat, vezérkari főnököket és háttérintézmény-vezetőket. Hadházy nem - ex-fideszesek simán. 😀 Miközben Dopeman tart megfejtéseket a kereszteny/konzervativ tábor éves dzsemboriján. Trump mellett azért a magyar belpol simán a legszórakoztatóbbak között lenne világ szinten is.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
6 hónapja
Ez a Kötcse így hatalmas ötlet volt Magyartól szerintem, nyilván rá is játszik, de egyik oldalon a lekordonozott, TEK által védett, sajtóval szóba sem álló, rendőri felvezetéssel érkező “elit”, a másikon meg a csávó, aki gyalog jött, bárkivel szóba all, oda lehet menni a rendezvényére.A hatalams elkerítes a Fidesz rendezvényétől pedig azért szükséges, “hogy a két rendezvényt meg lehessen tartani”. -> megjött az indokás is Menczertől xD
somoskovig
6 hónapja
Ez a Kötcse így hatalmas ötlet volt Magyartól szerintem, nyilván rá is játszik, de egyik oldalon a lekordonozott, TEK által védett, sajtóval szóba sem álló, rendőri felvezetéssel érkező “elit”, a másikon meg a csávó, aki gyalog jött, bárkivel szóba all, oda lehet menni a rendezvényére.
Szerkesztette: somoskovig
6 hónapja
Engem az háborít fel mélységesen,hogy erre ráér egy miniszterelnök "háborús vészhelyzet "idején. Illetve az,hogy a társadalom bizonyos részének még mindig nem nyílik ilyenek után a bicska a zsebében.Mi kell még hogy minden ember lássa hogy ők egy mesterségesen felsőbbrendű réteg,akik szemrebbenés nélkül tesznek meg olyan dolgokat ami több mint vérlázító.És nap mint nap...Látják, elfogadják.
Foresz
6 hónapja
Látom a dagadék és bandája megint rendőrök szoknyája alá bújik Kötcsén.
6 hónapja
Engem az háborít fel mélységesen,hogy erre ráér egy miniszterelnök "háborús vészhelyzet "idején. Illetve az,hogy a társadalom bizonyos részének még mindig nem nyílik ilyenek után a bicska a zsebében.Mi kell még hogy minden ember lássa hogy ők egy mesterségesen felsőbbrendű réteg,akik szemrebbenés nélkül tesznek meg olyan dolgokat ami több mint vérlázító.És nap mint nap...
6 hónapja
444.hu/2025/09/07/magyar-peter-balatonoszodrol-gyalogol-kotcsere+ Pécsett Majka a valaha volt legnagyobb tömeget vonzotta a főtérre, teljesen megfordult a közhangulat.
Vs.
444.hu/2025/09/07/lefotoztuk-orban-magangeppel-jott-haza-a-valogatott-meccsrol-a-kotcsei-beszed-elott
Közben a játszótér melletti kávézóban a szülők arról beszélgetnek, hogy milyen már, hogy Orbán magánrepülővel jött haza Dublinból.
Gyurma Pappa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
444.hu/2025/09/07/magyar-peter-balatonoszodrol-gyalogol-kotcsereVs.
444.hu/2025/09/07/lefotoztuk-orban-magangeppel-jott-haza-a-valogatott-meccsrol-a-kotcsei-beszed-elott
Közben a játszótér melletti kávézóban a szülők arról beszélgetnek, hogy milyen már, hogy Orbán magánrepülővel jött haza Dublinból.

6 hónapja
Azért az az időszak teljesen más volt. Épp egy háború kirobbanása történt az emberek féltek, én is bizonytalan voltam mzp-ben mert nem volt kész politikus. MP egy saját nevelése a NER-nek és van politikai háttere. Nehéz belekötni úgy, hogy ne maguk ellen dolgoznának. Tény hogy az ilyen Tarr félek fognak hibát elkövetni, de amíg nem MP szólja el magát, addig ez lepke fing a tornádóban.Ezt gondoltuk MZP elszólásáról is.444.hu/2025/09/06/letbizonytalansagi-kampannyal-csapott-le-a-fidesz-a-tisza-part-politikai-hibajara?utm_source=X&utm_medium=444Én se érzem, hogy ez egy akkora atom lenne, amellett hogy Lázár milyen faszsagokat (igazat) mondja az ATV-ben és a tranziton. Úgy meg pláne hogy pár hét és baszhatjak az egészet, mert nem tolhatjak a Metán a baromságokat.
érdekes, hogy ezt már egy kvázi megrengető hibának hozzák a Tisza életében. Tarrtól meg a videotól függetlenül én nem látom, hogy ez akkora atombomba lenne a Kollár, meg a Szundi zsírleszívása mellett. értem, hogy mibe kapaszkodnak, hogy ezzel a bizonytalanokra mennek, de a sok fos mellett, ami kijött a fideszről/viktorról ez nem durran akkorát. persze ha még több hónapig porondon tartják, akkor látható, hogy bejött. meglátjuk.
petey
KB23
Alapvetően az a kérdés, hogy MP mivel fogja tudni visszavenni a kezdeményezést. Kötcse szerintem jó ötlet, azonnal lépett is rá a Fidesz. Intezív 8 hónap következik, annak örülök, hogy Q4-től nem lesz időm a munka mellett politikával foglalkozni, így talán nem pusztulok bele idegileg.
Gyurma Pappa
6 hónapja
Ezt gondoltuk MZP elszólásáról is.444.hu/2025/09/06/letbizonytalansagi-kampannyal-csapott-le-a-fidesz-a-tisza-part-politikai-hibajara?utm_source=X&utm_medium=444Én se érzem, hogy ez egy akkora atom lenne, amellett hogy Lázár milyen faszsagokat (igazat) mondja az ATV-ben és a tranziton. Úgy meg pláne hogy pár hét és baszhatjak az egészet, mert nem tolhatjak a Metán a baromságokat.
petey
KB23

6 hónapja
444.hu/2025/09/06/letbizonytalansagi-kampannyal-csapott-le-a-fidesz-a-tisza-part-politikai-hibajara?utm_source=X&utm_medium=444Én se érzem, hogy ez egy akkora atom lenne, amellett hogy Lázár milyen faszsagokat (igazat) mondja az ATV-ben és a tranziton. Úgy meg pláne hogy pár hét és baszhatjak az egészet, mert nem tolhatjak a Metán a baromságokat.
petey