Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Amikor még Unibetnek hívták őket, közvetlenül a választás előtti napokban voltak további kínálataik is, meg lehetett tippelni, hogy lesz-e kétharmad, Fidesz-mandátumok over 132.5 vagy under 132.5 meg hasonlók 😀Minthogy a közvélemény-kutatásokat itt már sokszor részletezett okokból a választás előtti keddig-szerdáig inkább még nem venném komolyan, ránéztem a fogadóirodákra.nah és mennyi a spread? 😀
Boabeten MP oddsa, hogy ő lesz a következő miniszterelnök 1.62
Orbáné jelenleg 2.00
Kampman
bogjosi
2018-ból és 2022-ből 1.10-es meg 1.20-as Orbán oddsokra emlékszek így sok év távlatából.
1 hónapja
Minthogy a közvélemény-kutatásokat itt már sokszor részletezett okokból a választás előtti keddig-szerdáig inkább még nem venném komolyan, ránéztem a fogadóirodákra.nah és mennyi a spread? 😀
Boabeten MP oddsa, hogy ő lesz a következő miniszterelnök 1.62
Orbáné jelenleg 2.00
Kampman
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Szerintem is èrdemes megnèzni a "másik" oldalt is, illetve az zindex mèg van amiben fogyasztható, az origo-t valóban már kb 20 ève nem nyitottam meg direkt 😏Fidesz-kamukat és propaganda-narratívát akarsz olvasni?index.hu/belfold/2026/03/28/tisza-part-informatikus-szabo-bence-kulfoldi-titkosszolgalat-eszt-ukran-kapcsolatok/Csak nekem nem nyitja meg vagy lelötték az Indexet? Vagy a gépem már szűri a propit 😀
🤷
dande2
KB23
Amúgy megnyílik, de minek...
warr_b
1 hónapja
Néha jó olvasni a másik oldalt és ha érzem, hogy a kv már nem használ vezetés előtt elolvasok egy ilyet és hazáig kurva anyázok 😀Fidesz-kamukat és propaganda-narratívát akarsz olvasni?index.hu/belfold/2026/03/28/tisza-part-informatikus-szabo-bence-kulfoldi-titkosszolgalat-eszt-ukran-kapcsolatok/Csak nekem nem nyitja meg vagy lelötték az Indexet? Vagy a gépem már szűri a propit 😀
🤷
dande2
KB23
warr_b
1 hónapja
index.hu/belfold/2026/03/28/tisza-part-informatikus-szabo-bence-kulfoldi-titkosszolgalat-eszt-ukran-kapcsolatok/azért az beszédes, hogy az index ki se meri rakni fb posztban az ilyen cikkeit, mert félnek a sok röhögőfejtől 😊
🤷
dande2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Fidesz-kamukat és propaganda-narratívát akarsz olvasni?index.hu/belfold/2026/03/28/tisza-part-informatikus-szabo-bence-kulfoldi-titkosszolgalat-eszt-ukran-kapcsolatok/Csak nekem nem nyitja meg vagy lelötték az Indexet? Vagy a gépem már szűri a propit 😀
🤷
dande2
KB23

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
hvg.hu/itthon/20260327_esztergomban-tomegbecsles-orban-magyar#mnadv1lxvcbh04362dmárcius 25-én Orbán Viktor szabadtéri rendezvényén – 14 fokban és jó időben – 2150-en voltak kíváncsiak a miniszterelnökre, és itt egy darab, 50 fős autóbuszt azonosítottak, míg másnap, március 26-án Magyar Péter rendezvényén 2550 főt számoltak – 10 fokban és esőben, busz nélkül.
🔬😆

1 hónapja
index.hu/belfold/2026/03/28/tisza-part-informatikus-szabo-bence-kulfoldi-titkosszolgalat-eszt-ukran-kapcsolatok/Csak nekem nem nyitja meg vagy lelötték az Indexet? Vagy a gépem már szűri a propit 😀
🤷
dande2
Szerkesztette: KB23
1 hónapja
Telexes csaj kérdezi fekete kabátost, hogy ki szervezi a csapatot, amely felvonult az ellentüntetők elé."Milyen nagy csapattal? Én egyedül vonultam."
Egyedül vonulni b+ az mi? 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
1 hónapja
24.hu/fn/gazdasag/2026/03/28/valyi-istvan-orban-viktor-gyor/

1 hónapja
Közben Vitya is emeli a tétet:DopeRanos - nem tálalom a szavakat…
1 hónapja
Most jöttem haza Őrbottyánból, ha már itt volt a közelben Magyar Péter, akkor gondoltam meghallgatom, anyám meg mondta, hogy csatlakozna. Ritka esemény hogy bárhova kettesben mennék vele úgy 8 éves korom óta 😀, de most kivételesen vele mentem. Nyilván 2010-ben szavazott utoljára a fideszre, szóval van véleménye a politikáról is, de abban biztosak lehettek, hogy nem fanatikus, mert mikor apámmal meg tesómmal szidjuk otthon a fideszt és ezt hallja, akkor mindig lebasz, hogy ne erről beszéljünk. (olyankor örülünk hogy végre van faterral közös téma, mert apám semelyik sportot sem szereti, én meg a hangszerekhez meg a kocsikhoz értek a legkevésbé, amiben fater expert, de ez itt most lényegtelen) .
Na ez az én amúgy mindig mindennel és mindenkivel kritikus anyám konkrétan végig zokogott a beszédek alatt, annyira betalált neki. (Na és akkor még nem olvasta Jay Cutler 6 kommentjét, amit meg jómagam könnyeztem meg).
Szerintem is nagyon összeszedett beszéd volt, nyilván rövidebb mint a Nemzeti menetes, de szerintem nem csak emiatt volt jobb még annál is. Kellően humoros volt, de amit anyámmal is beszéltünk hazafele, hogy végig tisztelettel beszélt a fideszes szavazókról, kiemelte hogy szeressük őket is. Szimon Renáta is ügyes volt a látható megilletődöttsége ellenére is. Összehasonlítva a tegnapi Vitya kapálózással, akkora különbség volt a két beszéd között mint a teológus és a geológus között: Ég és föld.
Úton odafele még megmért a Publicus is, irányba raktam őket. (Sokszor szoktak hívni kutatók, de ilyen nagyobbak, akit fejből tudok hogy kicsodák csak most először)
Amúgy elég sokan voltak, pedig nem egy világvárosról beszélünk.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Azért most abban reménykedünk, hogy ez néhány nap (hét) múlva megváltozik. És nem lenne jó, ha továbbra is következmények nélkül élnénk.telex.hu/video/2026/03/28/orban-kampanyesemeny-adolf-havasi-bence-kubatovVolt bármikor is következménye egy ilyen akciónak? Emlékezzünk vissza a népszavazásos sztorira, amikor is ugyan ezek a kidobok elállták a jóemberek útját. Következmény nélküli ország. 😕
Ez se pite....nem gondolom sajnos, hogy ennek lesz következménye 😕
Klaci79
KB23
1 hónapja
@petey te hülye vagy.Ezekben az ínséges időkben reggel óta azon röhögök, hogy “magtárkobold”😂😂😂
1 hónapja
Részletes, tényekre alapozott, minden szempontra kiterjedő politikai elemzésem következik:Orbán teljesen megzakkant.
1 hónapja
Csak ez már nem működik. A social media jóval nagyobb elérést ad, többen kíváncsiak az ilyen tartalmakra. Ez már inkább a szánalmas kategória és kontraproduktív a billegők szemében szerintem.telex.hu/video/2026/03/28/orban-kampanyesemeny-adolf-havasi-bence-kubatovVolt bármikor is következménye egy ilyen akciónak? Emlékezzünk vissza a népszavazásos sztorira, amikor is ugyan ezek a kidobok elállták a jóemberek útját. Következmény nélküli ország. 😕
Klaci79
KB23
1 hónapja
telex.hu/video/2026/03/28/orban-kampanyesemeny-adolf-havasi-bence-kubatovVolt bármikor is következménye egy ilyen akciónak? Emlékezzünk vissza a népszavazásos sztorira, amikor is ugyan ezek a kidobok elállták a jóemberek útját. Következmény nélküli ország. 😕
Klaci79
1 hónapja
A titkosszolgálat bevetését, a tegnapi megborult Orbánt és a fekete ruhás, a nem fideszes embereket nem átengedő sitteseket elnézve vagy egy korszak ért véget, vagy egy nagyon sötét elkezdődött.Ezek az emberek nehezen fogják feladni a biztos fizetésüket, amit a fideszes minisztériumokban végzett kamumunkáikért kapnak.
cartman023
1 hónapja
telex.hu/video/2026/03/28/orban-kampanyesemeny-adolf-havasi-bence-kubatovEz se pite....nem gondolom sajnos, hogy ennek lesz következménye 😕
1 hónapja
Az érdeket nem tudom.Értem, hogy a Fideszben csak hülyék ülnek, de mi érdekük lett volna kivezényelni ezt a bandát?Kevés dologban vagyok annyira biztos mint abban, hogy most nincs igazad.Szerintem csak a túlbuzgó verőlegények saját elhatározásból úgy gondolták, hogy jól megvédik a főnit és majd kapnak buksisimit fentről.Azon gondolkodom, hogy ez vajon ki lehet? Ki dönthet ma vajon ilyesmikben? Még mindig Kubatov? Vagy Orbán személyesen?A Győrben az ellentüntetőket vegzáló feketeruhások közül az egyiket személyesen ismerem.Ahogy olvasom, volt ott ultra, mma-s, boxolótól kezdve sokminden...
Vásárhelyi.
Bazzani
bogjosi
Lehet, hogy tévedek, de olyan érzéseim vannak, mintha a kampány stratégia szempontjából "helyes" döntéseket alkalmanként felülírnák az ad hoc (neadjisten indulati?) elemek, döntések. A pénzszállítós eset is ilyennek tűnt nekem és most ez a tegnapi sztori is.
peterk2005 udvari bolond
Nem volt olyan opció, ami itt a Fidesznek kedvezett volna és ezt látták is volna fent, így nem is rendeltek volna ilyet.
Jughead
Bazzani
Jughead
De az én ismerősöm például csak úgy (értsd ingyen) nem utazna el Tiszásokat fenyegetni mikor itt is megtehette volna ha akarja.
1 hónapja
A JC6 eseményekre hozok egy ellenpéldát. Tegnap - végre 3 hónap után sikerült - vendégük láttuk családunk egy jó barátját, három tagú család, középkorúak egy tizenéves gyermekkel. Sikerült együtt eltölteni 3+ órát úgy, hogy nagyon jól éreztük magunkat, és szóba sem került a politika.De azért mert buborékba voltatok.
szaba
A mi ellentétes politikai nézeteket valló ismerősökkel sem akkor kezdődik a vita, ha egy koncerten vagyunk, vagy társasozunk, mert maga az élmény leköt mindenkit, buborékban tart, arra figyel mindenki. Ugyanez egy beszélgetés is. ahol van sok mondanivaló, mert ritka a találkozás.
De ahol napi szintű az érintkezés, és nem egy eseményen buborékban van a kommunikáció, ott mindig elő fog jönni a politika és egyből kiütközik az a széles ellentét, ami lehetetlenné teszi a folytatást. Egyszerűen a fideszes oldal úgy van bekötve, hogy ellenséget keres és lát, szóvá is teszi a maga igazát. Ráhagyhatná az ember, de én nem látom a megalkuvásnak az értelmét egy beszélgetés kedvéért. Ha kialakul érdemi párbeszéd az már siker lenne politikai témában, de sose történt meg, mindig csak a panelek jöttek elő és a kontextusba csomagolás után egy újabb panel a reakció. Tényleg mintha nem lenne gondolat a fejekben, vagy az értő gondolat központja szétrobbant volna. És egyre erőszakosabban, hagosabban jönnek a panelek..
Így akkor inkább nem forszírozom a beszélgetést ilyen emberrel, mert egyszerűen csak elvesznek az életemből. Programot bárkivel tudok szervezni, ott és a hétköznapokban is jól szeretném érezni magam ha éppen megszűnik a buborék, ami megvéd a politikai témáktól.
De pl egy nyaraláson, ahol természetesen nem orosz földekre mentünk közösen, ott is előjött a hanyatló nyugat, a migránsozás, az lmbtq, csak azért mert látott 1-1 ilyet és akkor fennhangon undorodva előadta a nézeteit. Na most én erre nem vagyok kíváncsi, mert ugye értelmesen elmagyarázni, gondolatot ébreszteni a paneleken túl már ezerszer megpróbáltam, nulla sikerrel.
Ma pl közös ebéd lett volna, de az egyeztetés közben már jött, hogy a hazaáruló ember mennyi pénzt kapott, láttam-e? Nyilván dobtam is a faszba az ebédet...