NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 275 — no es importante
 www.origo.hu/itthon/20130427-kozos-jeloltallitasrol-allapodott-meg-bajnai-es-az-mszp.html

apa kezdődikzinedine5
Engem egy dolog érdekel az egészben, hogy a valásztásokig milyen kampányeszközökkel fogják majd lenyomni az emberek torkán a koalíció szükségességét (a szokásos sárdobálás mellett)

Mert az üzenet egyértelmű: a hatalom visszaszerzése fontosabb bármilyen programnál

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 274 — Ajmo Vatreni
 www.origo.hu/itthon/20130427-kozos-jeloltallitasrol-allapodott-meg-bajnai-es-az-mszp.html

apa kezdődikzinedine5
És benne lesz a DK is, nagyon úgy tűnik. Pedig az több szavazatot fog elvinni tőlük, mint hozni, az 100%.Schleck
Azért elötte lesz még pár szondáztatása a választóknak. (Szerintem nem veszik be.)
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202

apa kezdődikzinedine5
És benne lesz a DK is, nagyon úgy tűnik. Pedig az több szavazatot fog elvinni tőlük, mint hozni, az 100%.Schleck
Ha ki akarnak kapni, akkor beveszik.
Igazából ha Ferenc testvér eltűnne a politikából, a fidesz csak a levegőt üthetné.cartman023
Felenc?
több mint 12 éve
cartman023 Indianapolis Colts 976

apa kezdődikzinedine5
Ha ki akarnak kapni, akkor beveszik.
Igazából ha Ferenc testvér eltűnne a politikából, a fidesz csak a levegőt üthetné.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

apa kezdődikzinedine5
És benne lesz a DK is, nagyon úgy tűnik. Pedig az több szavazatot fog elvinni tőlük, mint hozni, az 100%.

több mint 12 éve

apa kezdődik
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Így van nem?
több mint 12 éve
A szabadságharc egyik első csatájának ára.

www.bama.hu/baranya/kozelet/harommilliard-forintot-kell-fizetni-a-vizmufoglalasert-494799zinedine5
 vastagbor.blog.hu/2013/04/26/kormany_menni_ormansagbaAmadeus91
Zsuzsanna asszony "feleltetése" priceless. 😊zinedine5
S ahogy a többi (Rétvári, Giró-Szász) csendben örül, megkönnyebbül, hogy nem őket vette elő Viktor! 😀 Általános iskola alsójában látni ilyen arcokat.
Döbbenetes az egész, a szóhasználat (főispán, régi harcostárs, Páva uram), a felvezető, a mimika.tomi-tomi
a "Fagyhalál" utáni országjáráskor, most is azt mondom, Viktor kajak Döbrögi. A komplett országot - beleértve minden jobbágyot és jószágot - a saját majorságának tartja. Csak aztán nehogy a disznók átvegyék a hatalmat.

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

www.bama.hu/baranya/kozelet/harommilliard-forintot-kell-fizetni-a-vizmufoglalasert-494799zinedine5
Zsuzsanna asszony "feleltetése" priceless. 😊zinedine5
S ahogy a többi (Rétvári, Giró-Szász) csendben örül, megkönnyebbül, hogy nem őket vette elő Viktor! 😀 Általános iskola alsójában látni ilyen arcokat.
Döbbenetes az egész, a szóhasználat (főispán, régi harcostárs, Páva uram), a felvezető, a mimika.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM

Már várom a lelkes közleményt, mely szerint a helyiek közfelkiáltással, a kormány beígért támogatása miatt érzett féktelen hálának utat engedve a régiót átkeresztelik Orbánságra...

több mint 12 éve

Zsuzsanna asszony "feleltetése" priceless. 😊
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
 www.origo.hu/gazdasag/20130426-munkanelkulisegi-rata-foglalkoztatottsag-a-ksh-adatai.html

Újra csúcson a munkanélküliségAmadeus91
Nekem egyetlen olyan tartósan (1 évnél régebben) munkanélküli ismerősöm van aki el tudott helyezkedni. Ő úgy kapott minimálbéres adatrögzítői állást, hogy letagadta a diplomáját. Ez ellentmond egy kissé Suppan úr véleményének...
több mint 12 éve

vastagbor.blog.hu/2013/04/26/kormany_menni_ormansagba
több mint 12 éve

www.bama.hu/baranya/kozelet/harommilliard-forintot-kell-fizetni-a-vizmufoglalasert-494799
több mint 12 éve
 www.origo.hu/gazdasag/20130426-munkanelkulisegi-rata-foglalkoztatottsag-a-ksh-adatai.html

Újra csúcson a munkanélküliség
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
...Dub
Én nem védek senkit, mert még nem kell, mivel nincsenek tények, nincs bizonyíték.

Egyébként meg tudok olyan spéci MAGYAR egységről, akiket a MOSZAD képzett ki, IZRAELBEN.III.JC6
Ez nem ritkaság. Az egyik "legforgalmasabb" nemzetközi katonai kiképzőközpont pl. a Fülőp szigeteken van (gerillahadviselést és modern CQC-t is tanítanak) és a világ minden tájáról érkeznek (különleges) katonák és kiképzők oktatásra/továbbképzésre. A képzés a civil széfában (pl. milliomos műkedvelők vagy biztonsági cégek számára) is elérhető. Európában és Izraelben is egy rakás ilyen oktatási központ van. Az amiknak is ott van (többek között) a Blackwater. A Moszadnak is akad vagy 2 elérhető - akár Te is benevezhetsz (ha van affinitásod a szakma felé és elég léd arra, hogy egy kisebb vagyonért cseréb kifingattasd magad).
több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 412 — Steelers fan
Erről ennyit 😀
 www.origo.hu/itthon/20130425-puszta-kitalacio-a-magyarvero-izraeli-katona.htmlatapapa
Ettől még a kémrepülős dolog áll, épp elég az is.Dub
A kémrepülőt aláírom, arról én is hallottam. És akkor kérdezem én, a kedves drága ellenzőket, ugye annyira nem lett volna rossz a Mecseken az a lokátor?Gyurma Pappa
De. Az komplett hülyeség volt.

Másrészt ha ottvan, akkor mi történt volna másképp? Gondolod hogy a légvédelem lelőtte volna a kémrepülőket? 😊Jan
Nem gondolom. De akkor nem lehetne ezért sírni. De egyébként miért hülyeség, kifejtenéd? (nem kötekedek, tényleg érdekel)Gyurma Pappa
Kifejteném, de elég hosszú lenne, mert több szempontból is ésszerűtlen volt.

Akkoriban nagyon sulykolták, hogy szakmai szempontból lett kiválasztva a Zengő, de azóta már elmondta pár szakértő, hogy ugyanolyan jó lett volna a Tubesen is, és most ugyanolyan jó Medinán is. Ez a radar egy hálózat része. Olyan nincs, hogy hegyre kell telepíteni, mert különben nem lát be a hegy mögé 😊 a hálózatban levő radarok átfedésben vannak egymással. Nincs a hálózatnak olyan része, (vagy csak nagyon minimális) amit csak egy radar lát, mert ha egy kiesne (akár műszaki hiba, karbantartás, akármi miatt) akkor túl nagy rés keletkezne a rendszerben.
A magyar légteret figyelik épp elegen, ennek nem az lett volna a fő célja. Ilyen szempontból teljesen mindegy, hogy 30km-rel arrább telepítik.
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
de egy kémrepülő nem azért kémrepülő, hogy ne lássa a szabvány radar?Amadeus91
Te sem értesz igazán a haditechnikához. Ha tényleg kémrepülő lett volna, akkor nem vesszük észre, mert vagy 20e méteren repül, mint anno az SR-71 és a radarjaink nem látják; vagy drónokat használnak, amiket viszont csak vizuális kontakt (értsd: látja valaki a saját szemével) útján lehet észlelni. Ezen lehetőségek közül utóbbira van csak esély, mert hadrendben van 4 fajta, ezekből az egyik alkalmas lenne a táv megtételére. De itt két civil gépnek álcázott repülő volt.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Erről ennyit 😀
 www.origo.hu/itthon/20130425-puszta-kitalacio-a-magyarvero-izraeli-katona.htmlatapapa
A kémrepülőt aláírom, arról én is hallottam. És akkor kérdezem én, a kedves drága ellenzőket, ugye annyira nem lett volna rossz a Mecseken az a lokátor?Gyurma Pappa

Másrészt ha ottvan, akkor mi történt volna másképp? Gondolod hogy a légvédelem lelőtte volna a kémrepülőket? 😊Jan
Nem gondolom. De akkor nem lehetne ezért sírni. De egyébként miért hülyeség, kifejtenéd? (nem kötekedek, tényleg érdekel)Gyurma Pappa
de egy kémrepülő nem azért kémrepülő, hogy ne lássa a szabvány radar?
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
Erről ennyit 😀

Nem gondolom. De akkor nem lehetne ezért sírni. De egyébként miért hülyeség, kifejtenéd? (nem kötekedek, tényleg érdekel)

több mint 12 éve
Erről ennyit 😀
Értem én a természetvédőket, de azért nehogy már egy-két virágimádó miatt ne tudjuk, hogy ki járkál befele az országba.cartman023
Ha ennyire érdekel hogy ki repül épp felettünk, itt megnézheted:
 www.flightradar24.com/
több mint 12 éve
Erről ennyit 😀

Másrészt ha ottvan, akkor mi történt volna másképp? Gondolod hogy a légvédelem lelőtte volna a kémrepülőket? 😊
több mint 12 éve
Erről ennyit 😀
Értem én a természetvédőket, de azért nehogy már egy-két virágimádó miatt ne tudjuk, hogy ki járkál befele az országba.
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
Erről ennyit 😀
A kémrepülőt aláírom, arról én is hallottam. És akkor kérdezem én, a kedves drága ellenzőket, ugye annyira nem lett volna rossz a Mecseken az a lokátor?

több mint 12 éve
Erről ennyit 😀
Szerinted az egészet el kellett volna ismerni?
Dehogy is, tagadni kell mindent.