NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 13 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Bajnai és a komcsi bagázsa mint nemzetmentő tiszta lap. Ha nem lenne borzasztóan szomorú, nagy valószínűséggel a hasamat fogva röhögnék.
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 256 — #neverpunt
Ha csak azokat a posztokat megszüntetnék, amiket külön a seggnyalóknak hoztak létre, megszorítások se kellenének...füligjimmy
Aha.

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Bajnai "György" Gordon azonkívül, hogy nem Gyurcsány és nem Orbán, miért lenne jó?
Van valami távlati terve?
Atari
Igen, lassan előmászik a már egy ideje nem hallott kérdés: hol van a Fidesz, akarom mondani Bajnai programja? 😀

Én a legjobban attól tartok, hogy az unortodox lépéseken túli, számomra szimpatikus lépéseket jó kis baloldali kormány módjára szintén leradírozzák majd Bajnaiék.
Megint emelünk segélyt, tesszük a szívességeket a szakszervezeteknek, családi adókedvezmény megint ugrik és nagyjából majd ott tart a gazdasági intézményrendszer, mint 12 éve.

Számomra a legszórakoztatóbb az egész ellenzéki "váltsukle" parádéban, hogy az új alkotmány meg a közjogi rendszer elleni küzdelemként próbálják definiálni a választás tétjét, miközben szerintem ez másodlagos, másrészt egy ilyen eredményes küzdelemhez kétharmad kéne nekik is, amire meg karcsú esélyek vannak jelenleg. atapapa
Ha csak azokat a posztokat megszüntetnék, amiket külön a seggnyalóknak hoztak létre, megszorítások se kellenének. Mondjuk irigykedek, nekem nincsenek olyan haverjaim, akik összegrundolnak nekem egy minisztériumot, de még egy államtitkárságot se. A szakszervezetet meg ugye jó, hogy előhoztad, végre megszabadultunk Gaskótól, végre sikerült rendbetenni a MÁV-ot és a BKV-t, szerencsére ezek nem sokkal nagyobb pénznyelők, mint eddig. Bár az oktatáson, meg az egészségügyön sikerült spórolni elég rendesen. Legalább a korrupciót intézményesítették, mostmár legalább nem kell tippelgetni, meg dobozokat adogatni, megmondják a pofádba korrektül, mi mennyi. Remélem nem lesz még egy Keller-féle boszorkányüldözés. Itt az ideje a tisztességes, Papcsák-Budai-Selmeczi által fémjelzett elszámoltatásnak. A közüzemi díjakat se azért emelik szarásig, mert az önkormányazotktól vonják el a lóvét, csóri polgik meg csak kamilláznak, hogy nem ez volt megígérve. Most jönnek a járások, lesz vele röhej rendesen, nem lesznek leépítések, viszont kötelezővé teszik majd a mittomén milyen főiskolai képzést, ami nettó 1,5 millió, ezt a csóró közalkalmazott, aki egy jó hónapban keres bruttó 120 körül, nem fogja elvégezni, a köztisztviselő meg nem fog dolgozni pl. ügyfélszolgálaton, attól egy percig se félj. Szóval ki lesz építve gy x évig még működésképtelenebb rendszer, de legalább drágább is lesz egy darabig. Meg lesz majd állami mobilszolgáltató, kicsit ugyan drága lesz, de van miből. Na, van még 2 jó évük, azalatt ki lehet bontakozni. Nem baj, legalább a megszorításokkal kihúzhatjuk legalább 2 évig. 2014-re kurva késő lesz, ez a mondanivaló lényege.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Én nem vagyok annyira bátor, hogy 2017-re jósoljak 😊
Másfél év alatt is derülhet ki bárkiről, hogy nincs is doktorija vagy hogy kisfiúkat simogat a szabadidejében.
Hatalmasat fordulhatnak 2014-ig a dolgok, és inkább a fidesz számára rossz irányba. Nem lesz itt osztogatás, amikor a "választási költségvetésen" most szorítanak meg 700 milliárdot.

Ha Fidesz-kormány marad véletlenül, azt azért el tudom képzelni, hogy Orbán 2017-ben köztársasági elnökké léptesse elő magát.

több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
Számomra a legszórakoztatóbb az egész ellenzéki "váltsukle" parádéban, hogy az új alkotmány meg a közjogi rendszer elleni küzdelemként próbálják definiálni a választás tétjét, miközben szerintem ez másodlagos, másrészt egy ilyen eredményes küzdelemhez kétharmad kéne nekik is, amire meg karcsú esélyek vannak jelenleg. atapapa
Ezt tudjuk be annak, hogy a liberális értelmiség azt hiszi, hogy ez fontos mindenkinek, miközben meg nem. Azt hiszik, hogy még mindig 1989 van, és valami ellen nekik is harcolni kell, és ugye mi a legfontosabb: a szabadság vagy annak féltése.

Orbán távozása melletti másik érv lesz majd 2017-18-ban, hogy az ellenzéknek ne legyen egy arc a Fideszben, akik lehet köpködni. Most a Viktor démonokat rajzol, nagy ívekkel az égre, de eddig legalábbis egy-egy unott Gyurcsányozáson kívül nem futotta semmire. (Most ott lesz Bajnai, akin azért nehéz fogást találni, mert nagy nyilvánosság előtt nem vállalhatja OV, hogy libázik egy egészségeset.) De a baloldal tud OV-zni, Puszta Putyinja, Törpediktátor stb. jöhet meg sem kell erőltetniük magukat. 2018-ban, ha lesz egy halvány esélye a Fidesznek Viktor nélkül nyerni, nem lesz hülye és beengedni a hatalomba az addigra sokkal erősebb Bajnait.

Na, remélem érthető. Én továbbra sem tudom, kire fogok szavazni.

több mint 13 éve
Bajnai "György" Gordon azonkívül, hogy nem Gyurcsány és nem Orbán, miért lenne jó?
Atari
Igen, lassan előmászik a már egy ideje nem hallott kérdés: hol van a Fidesz, akarom mondani Bajnai programja? 😀

Én a legjobban attól tartok, hogy az unortodox lépéseken túli, számomra szimpatikus lépéseket jó kis baloldali kormány módjára szintén leradírozzák majd Bajnaiék.
Megint emelünk segélyt, tesszük a szívességeket a szakszervezeteknek, családi adókedvezmény megint ugrik és nagyjából majd ott tart a gazdasági intézményrendszer, mint 12 éve.

Számomra a legszórakoztatóbb az egész ellenzéki "váltsukle" parádéban, hogy az új alkotmány meg a közjogi rendszer elleni küzdelemként próbálják definiálni a választás tétjét, miközben szerintem ez másodlagos, másrészt egy ilyen eredményes küzdelemhez kétharmad kéne nekik is, amire meg karcsú esélyek vannak jelenleg.
Ha demagóg akarnék lenni, azt mondanám hogy olyat ígérnek, amit szinte biztos hogy nem tudnak betartani 😊

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tök jó volt amit Bajnai elmondott egy bajom van vele, hogy Bajnai Gordon mondta el. Nem egy
új ember nem egy "tiszta ember" s számomra nem tud hiteles lenni. Orbánék miatt nagyon fáj a szívem, bíztam bennük, vagy egy belső megújulásban, még titokban Navrának drukkoltam, hogy ne nyomják el vagy ne fajuljon el sajna ez sem nagyon jön össze. Úgyhogy én nagyjából ott vagyok ahol a part szakad Rúzsa Magdi szavaival élve: "..nekem nem szabad..elmenni nem szabad..." így tenni amit tudok.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Vagy felveszünk egy kényelmes IMF hitelt, aztán pár év múlva amikor ott járunk, mint a görögök, majd azt mondja: "nem értettünk hozzá"?Atari
Mondj mást. Vona nem ér.
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 527 — Saturday Night Lights
 mandiner.hu/cikk/20121024_elemzok_orban_sajat_taborahoz_szolt_bajnai_visszatert

Zseniális a Lánczi, komolyan. Csak egy baja van: ő nem elemző, hanem udvari bolond. Azért elég komoly, hogy egy ennyire komolytalan figura szájába adják az új habonyárpádozást, mintha komoly elemzői vélemény lenne.Gyurma Pappa
Ez a kis Lánczi, soha nem volt komoly eresztés. Orbán beszédírója,aztán Navra táskahordozója volt, kikerült a MeH-ből, most hátulról visszarakták, az apja milliárdos cégénél "elemez".

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
Vagy felveszünk egy kényelmes IMF hitelt, aztán pár év múlva amikor ott járunk, mint a görögök, majd azt mondja: "nem értettünk hozzá"?Atari
alaphangon ő nem egy megélhetési politikus, ért is valamihez a szájaláson kívül.
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Vagy felveszünk egy kényelmes IMF hitelt, aztán pár év múlva amikor ott járunk, mint a görögök, majd azt mondja: "nem értettünk hozzá"?

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
 mandiner.hu/cikk/20121024_elemzok_orban_sajat_taborahoz_szolt_bajnai_visszatert

Zseniális a Lánczi, komolyan. Csak egy baja van: ő nem elemző, hanem udvari bolond. Azért elég komoly, hogy egy ennyire komolytalan figura szájába adják az új habonyárpádozást, mintha komoly elemzői vélemény lenne.

több mint 13 éve
Bajnai korszakváltást ígért, én max. egy kormányváltást nézek ki belőle. Az pedig a NER dicső 4 éve után kevés lesz.Dzsokijuing
Igaz, de első körben megfelel. Ha másra nem is lesz jó, csak hogy ezek az arrogáns agresszív kismalacok eltűnjenek a süllyesztőben, már megérte. De eleve többet nézek ki belőle mint Eltolcsi bácsiból.
több mint 13 éve
A lájkot a képre kaptad, Bajnai még várhat.
 nol.hu/velemeny/20121020-ossze-visszafogasDzsokijuing
Nem azért várom, mert ő "jó" lesz, de hogy nem lesz rosszabb (mint ahogy a Jobbikos srácokon kívül más sem lenne rosszabb), abban biztos vagyok. Sajnos annyira a béka segge alatt van a mostaniak teljesítménye, hogy 2 óvodás néhány zsírkrétával is komolyabb gazdasági programot tudna összehozni.Kori
De a békemenetesek legalább megértik. A kedvenc transzparensem tegnapról a "Kevesebb diplomást, több békemenetest!" volt. 😊Dzsokijuing
Végül is az is egy pénzkereseti lehetőség.. Már majdnem annyit fizet mint az új szociális segély. És lassan havi szinten kell majd békemenetelni a harcosoknak. 😀
(..) Bajnai még várhat.Dzsokijuing
Jó jó, de meddig? És ha nem ő, akkor ki? Vagy konzerváljuk a tündérmesét?apeszos
Bajnai korszakváltást ígért, én max. egy kormányváltást nézek ki belőle. Az pedig a NER dicső 4 éve után kevés lesz.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
A kedvenc transzparensem tegnapról a "Kevesebb diplomást, több békemenetest!" volt. 😊Dzsokijuing
Pol Pot tapsikolna örömében

több mint 13 éve
Nem azért várom, mert ő "jó" lesz, de hogy nem lesz rosszabb (mint ahogy a Jobbikos srácokon kívül más sem lenne rosszabb), abban biztos vagyok. Sajnos annyira a béka segge alatt van a mostaniak teljesítménye, hogy 2 óvodás néhány zsírkrétával is komolyabb gazdasági programot tudna összehozni.Kori
De a békemenetesek legalább megértik. A kedvenc transzparensem tegnapról a "Kevesebb diplomást, több békemenetest!" volt. 😊Dzsokijuing
Végül is az is egy pénzkereseti lehetőség.. Már majdnem annyit fizet mint az új szociális segély. És lassan havi szinten kell majd békemenetelni a harcosoknak. 😀
(..) Bajnai még várhat.Dzsokijuing
Jó jó, de meddig? És ha nem ő, akkor ki? Vagy konzerváljuk a tündérmesét?
több mint 13 éve
De a békemenetesek legalább megértik. A kedvenc transzparensem tegnapról a "Kevesebb diplomást, több békemenetest!" volt. 😊

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Nem azért várom, mert ő "jó" lesz, de hogy nem lesz rosszabb (mint ahogy a Jobbikos srácokon kívül más sem lenne rosszabb), abban biztos vagyok. Sajnos annyira a béka segge alatt van a mostaniak teljesítménye, hogy 2 óvodás néhány zsírkrétával is komolyabb gazdasági programot tudna összehozni.

több mint 13 éve
több mint 13 éve
Tőlem a Bajnai dadoghat is, tikkelhet is, pösze is lehet, vagy félszemű (csak kusza ne legyen), csak jöjjön mielőtt lenyomjuk a nyugatot.

Kori
én mindenesetre remélem, hogy Bajnaival színre lép egy olyan középen lévő párt, amelyre személy szerint régóta várok, mert nem igen volt kire szavazni elsőre (legutóbb).
több mint 13 éve
Tőlem a Bajnai dadoghat is, tikkelhet is, pösze is lehet, vagy félszemű (csak kusza ne legyen), csak jöjjön mielőtt lenyomjuk a nyugatot.

Kori
 nol.hu/velemeny/20121020-ossze-visszafogas

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
De komolyra: Látsz bármilyen belátásra utaló jelet nála? Magától sosem fog lelépni, és túl nagy a befolyása, túl nagy a támogatottsága, esetleg a félelem tőle a Fideszen belül is. Ha olyan sok józan és értelmes ember van a Fideszben (mert vannak az kétségtelen) miért nem távolítják el? apeszos
El fog kopni. Lesz olyan pont, amikor jobb lesz neki lelépni, elmegy EU biztosnak vagy ilyesmi. Fiatalnak fiatal, de ha nem jön ki az ország a válságból (nem fog), akkor nagyon nehéz lesz bármit "elhabonyárpizni" az unortodox növekedésről.
Én jelenleg 90%-ig biztos vagyok benne, hogy a Fidesz nyeri a választásokat 2014-ben, de OV előbb le fog lépni, mint hogy teljesen kinyírja magát politikailag. Ha lesz rá esély, hogy nyernek 2018-ban (elég kevés, tök utolsók leszünk minden fontosabb gazdasági mérőszámban), akkor marad, és majd 2020-ban megy el az EU-ba, vagy a ENSZ-be, vagy a OECD-be, vagy valahova, ahol nem kell sokat dolgozni. Gyurma Pappa
A ájemefben fenntartják neki a belsőellenőrzési főosztályvezetést? Nem-e?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
De komolyra: Látsz bármilyen belátásra utaló jelet nála? Magától sosem fog lelépni, és túl nagy a befolyása, túl nagy a támogatottsága, esetleg a félelem tőle a Fideszen belül is. Ha olyan sok józan és értelmes ember van a Fideszben (mert vannak az kétségtelen) miért nem távolítják el? apeszos
El fog kopni. Lesz olyan pont, amikor jobb lesz neki lelépni, elmegy EU biztosnak vagy ilyesmi. Fiatalnak fiatal, de ha nem jön ki az ország a válságból (nem fog), akkor nagyon nehéz lesz bármit "elhabonyárpizni" az unortodox növekedésről.
Én jelenleg 90%-ig biztos vagyok benne, hogy a Fidesz nyeri a választásokat 2014-ben, de OV előbb le fog lépni, mint hogy teljesen kinyírja magát politikailag. Ha lesz rá esély, hogy nyernek 2018-ban (elég kevés, tök utolsók leszünk minden fontosabb gazdasági mérőszámban), akkor marad, és majd 2020-ban megy el az EU-ba, vagy a ENSZ-be, vagy a OECD-be, vagy valahova, ahol nem kell sokat dolgozni. Gyurma Pappa
Csak ő ezt nem fogja észlelni. Olyan szinten a hatalom a mindene, hogy arról képtelen lemondani. A választásokban valószínűleg igazad lesz (sajnos), így én is kezdhetek cuccolni lassan.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 274 — Ajmo Vatreni
 www.pecsiujsag.hu/pecs/hir/helyi-hireink/eluszhat-a-fideszes-tobbseg-komlon-ket-kepviselo-is-kulfoldon-vallal-munkat-valasztas-johet

😀