NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

9 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
A Fidesz orbitálisan nagyot bukott Pápán. Pápán!
 telex.hu/belfold/2025/03/02/papa-onkormanyzat-idokozi-valasztasa
Ha Vityáék tényleg elveszítik a kisvárosokat, akkor lehet csomagolni.
nagylaza, főpohárnok
@r.baggio
Tényleg kíváncsi lennék ehhez az eredményhez mit szólsz, mert a százalékokon meglepődtem... Pozitívan!
nagir
Már Grőber győzelme vaskos meglepetés volt anno, de ez a választás kb két lakótelepet fedett le és sokkal fontosabb volt nekik, mint a fidesznek, szóval messzemenő kövekeztetést ebből se vonnék le.

A propaganda ettől függetlenül nagyon rezonál a néplélekkel, az időközin általában bátorabbak az emberek, aztán az országos választáson már emlékeznek rá, mert emlékeztetik is őket, hogy melyik is a kéz, ami enni ad...

Én mindennemű reménykedéstől óva inteném az itt fórumozókat, amit itt egyesek vizionálnak ahhoz nem is rendszerváltás, hanem teljes társadalomcsere szükségeltetne.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 317
nagylaza, főpohárnok
2018 februárjában MzP hatalmasat nyert hódmezőn, majd 3 hónappal később Lázár 52%al, simán behúzta a körzetet. Mit jelent ez? Semmit azon kívül, hogy nincs egyértelmű és szoros összefüggés a szavazók fejében az önkormányzati és az országos választás között. Egész körzetek vannak, ahol lazán leszavaznak az emberek ellenzéki városvezetőre ÉS fideszes ogy képviselőre. A választó nem logikus lény ugye…

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
9 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 431 — Bla, bla, bla
nagylaza, főpohárnok
Gyúcsányváros, meg Kövérváros!
slowmotion
Javítva

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
9 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
nagylaza, főpohárnok
Gyúcsányváros!
9 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 431 — Bla, bla, bla
nagylaza, főpohárnok
@r.baggio
Tényleg kíváncsi lennék ehhez az eredményhez mit szólsz, mert a százalékokon meglepődtem... Pozitívan!

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
9 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 718 — beers & Packers
nagylaza, főpohárnok
Ezt elrakom, a következő Viktor 2/3-kor nosztalgikus lesz olvasni.
vpi
Nem tudom, mi lesz 2026-ban. Annyit viszont tudok, hogy ennyire még sosem rezgett a léc.
9 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
nagylaza, főpohárnok
Ezt elrakom, a következő Viktor 2/3-kor nosztalgikus lesz olvasni.
9 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 718 — beers & Packers

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 291 — Steelers fan
 24.hu/fn/gazdasag/2025/03/02/ketgyermekes-haromgyermekes-anyak-szja-mentesseg-munkaber/
Beki
Könnyeket potyogtatva mond búcsút a rengeteg alapítvány, egyesület az adó 1 százalékának (hiszen nem lesz sok esetben adó..).
Szokol
loooool és tényleg.
Amadeus the Young
Tudtommal akkor is megy az 1+1%, ha az adókedvezmények okán ténylegesen befizetett SZJA 0 Ft.
gdavid
Nem néztem meg a jogszabályt, de eszerint a cikk szerint nem:  ado1szazalek.com/adohirek/adofizetoknek/mibol-kalkulaljak-az-1_1-szazalekot-79

Újabb szög a civilek koporsójában.
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2025/03/02/papa-onkormanyzat-idokozi-valasztas

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
 24.hu/fn/gazdasag/2025/03/02/ketgyermekes-haromgyermekes-anyak-szja-mentesseg-munkaber/
Beki
Könnyeket potyogtatva mond búcsút a rengeteg alapítvány, egyesület az adó 1 százalékának (hiszen nem lesz sok esetben adó..).
Szokol
loooool és tényleg.
Amadeus the Young
Tudtommal akkor is megy az 1+1%, ha az adókedvezmények okán ténylegesen befizetett SZJA 0 Ft.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
9 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 208
Beki
Szokol
loooool és tényleg.
9 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 291 — Steelers fan
Beki
9 hónapja
Beki New York Jets 2 083
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 074 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
 g7.hu/kozelet/20250227/schmidt-maria-annyit-nyerhet-a-nok-szja-mentessegen-mint-13-ezer-minimalberes-csalad/
warr_b
Nahát, nahát, egy újabb intézkedés, amivel a gazdagok járnak a legjobban.
Mikey
No de milyen jól be lett csomagolva, nem?
Ti prolik jól jártok, de aki abszolút nincs rászorulva (és nem is fog többet vásárolni, mert eddig is mindent IS meg tudott venni, amire szüksége volt, tehát nem fogja a fogyasztást pörgetni), az még sokkal, sokkal jobban
slowmotion
Ha minden jól megy 26-ban a kora miatt nem kap, utána meg egy esetleges kormányváltás el úgysem törli, de talán ésszerűsíti az SZJA mentességet.
kittli
Nem ő az egyetlen. Ciliék már készülnek. Boborjánné dettó.
9 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 779 — Steelers fan
 g7.hu/kozelet/20250227/schmidt-maria-annyit-nyerhet-a-nok-szja-mentessegen-mint-13-ezer-minimalberes-csalad/
warr_b
Mikey
Ti prolik jól jártok, de aki abszolút nincs rászorulva (és nem is fog többet vásárolni, mert eddig is mindent IS meg tudott venni, amire szüksége volt, tehát nem fogja a fogyasztást pörgetni), az még sokkal, sokkal jobban
slowmotion
Ha minden jól megy 26-ban a kora miatt nem kap, utána meg egy esetleges kormányváltás el úgysem törli, de talán ésszerűsíti az SZJA mentességet.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
9 hónapja
warr_b
Mikey
9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
warr_b

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 541 — Saturday Night Lights
Azért meg kell hagyni, szépen átment a propaganda mindkét irányba, meglett a "hülye vidéki" vs. "burzsuly nagyképű pesti" ellentét, gratulálok mindkét oldalnak a sikeres beszopáshoz...

Ja, én a két világ között állok, Dombóvár-Veszprém-Und-Budapest(Dombóvár) útvonallal, látom én mindkét világot és elborzaszt, hogy mi lett itt 15 év alatt...
StormST
Húúú, akkor nagyon félreérthető voltam. 😊
A jelenségre, sztereotípiákra próbáltam utalni, pro és kontra, persze személyes élmények alapján.
Amúgy a vidék-pest-vidék útvonalon mozogtam én is, volt miből meríteni.
kittli
Direkt nem válaszként írtam, vagy bárkinek célzottan, én ezt országos jelenségként tapasztalom, a fórum csak ennek egy kicsi levetülése...
StormST
Nem a pesti-vidéki ellentét a kulcs, hanem a középosztály Nyugatra vándorlása és a romák politikai aktiválása a Fidesz részéről.
2022-ben már ez döntötte el a kétharmadot.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 hónapja
StormST Denver Broncos 12 470 — SB 50 Champion @ Grund
Azért meg kell hagyni, szépen átment a propaganda mindkét irányba, meglett a "hülye vidéki" vs. "burzsuly nagyképű pesti" ellentét, gratulálok mindkét oldalnak a sikeres beszopáshoz...

Ja, én a két világ között állok, Dombóvár-Veszprém-Und-Budapest(Dombóvár) útvonallal, látom én mindkét világot és elborzaszt, hogy mi lett itt 15 év alatt...
StormST
A jelenségre, sztereotípiákra próbáltam utalni, pro és kontra, persze személyes élmények alapján.
kittli
Direkt nem válaszként írtam, vagy bárkinek célzottan, én ezt országos jelenségként tapasztalom, a fórum csak ennek egy kicsi levetülése...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
9 hónapja
Beki New York Jets 2 083
 www.economx.hu/magyar-gazdasag/europai-unio-birosag-per-szuverenitasvedelmi-hivatal.805168.html
9 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 779 — Steelers fan

StormST

Szerkesztette: kittli

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
9 hónapja
fake.id 1 329 — tush push aficionado
Jaj hagyjuk ezt már, a saját közvetlen környezetemről beszélek, én nem vagyok politikus, hogy tojáshéjakon táncolva óvatosan fogalmazzak.

Aki a mai magyar állapotok ismeretében kritika nélkül benyeli az orosz propagandát (ma pl Zelenszkij villáiról hallhattam kiselőadást), azt igenis alsóbb szintre fogom degradálni, mert velük érdemben egy világra nyitottabb ember már képtelen kommunikálni.
r.baggio
a saját közvetlen környezetedről beszélsz, de ezt sikeresen általánosítod mindenki másra is a threadindító kommentedben. nem kell óvatosan fogalmazni, de attól még lőhetsz a kijelentéseddel olyan luftot, hogy a lelátón keresgessék a lábad a bombagól helyett

egy mitanyánkos-fideszes pont ugyanezzel a logikával mondja a magáét. akinek így kimosták az agyát a neomarxista buzernyák propagandával, azt igenis alsóbb szintre érdemes degradálni, mert egy nemzetvesztő senkiházi és nem lehet vele érdemben kommunikálni. és mindkettő fél ugyanolyan vallásos meggyőződéssel áll a saját vélt vagy valós (ebből a szempontból tök mindegy) igazához