NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

9 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress
2011: A megújulás éve, 2012: Elrugaszkodás éve, 2013: Emelkedés éve, 2014: Gyarapodás éve.
2012: Fő cél a középosztály megerősítése. Ez annyira jól sikerült, hogy 2025-ben megint ezt ígérik.
2013: Világnemzetet építünk, az életszínvonal meghaladja az EU-s átlagot, megszűnik az ország pénzügyi és energiafüggősége. 😂
2014: A rezsiharc éve. 2025-ben újra a rezsiharc éve.
2017: A lázadás éve, mert Trumpot megválasztották. 2024-ben megint lázadás éve lesz, mert Trumpot újra megválasztották.
2018: A családok éve. 😆
2020: A klímaváltozás elleni harc éve. 😄
2024: A gazdasági növekedés éve. Na, az annyira jól sikerült, hogy 0,6%-kal nőtt a magyar gazdaság, de 4%-os növekedéssel számoltak.
2025: Az áttörés éve. Most biztos sikerülni fog!🤡🤡🤡

Lehet a viccek topicba kellett volna..
Nomac
Ennyi emojival inkább a Nyuszi-csoport üzenőfalára.

9 hónapja
Nomac New England Patriots 4 120 — balazs.t85@gmail.com
2011: A megújulás éve, 2012: Elrugaszkodás éve, 2013: Emelkedés éve, 2014: Gyarapodás éve.
2012: Fő cél a középosztály megerősítése. Ez annyira jól sikerült, hogy 2025-ben megint ezt ígérik.
2013: Világnemzetet építünk, az életszínvonal meghaladja az EU-s átlagot, megszűnik az ország pénzügyi és energiafüggősége. 😂
2014: A rezsiharc éve. 2025-ben újra a rezsiharc éve.
2017: A lázadás éve, mert Trumpot megválasztották. 2024-ben megint lázadás éve lesz, mert Trumpot újra megválasztották.
2018: A családok éve. 😆
2020: A klímaváltozás elleni harc éve. 😄
2024: A gazdasági növekedés éve. Na, az annyira jól sikerült, hogy 0,6%-kal nőtt a magyar gazdaság, de 4%-os növekedéssel számoltak.
2025: Az áttörés éve. Most biztos sikerülni fog!🤡🤡🤡

Lehet a viccek topicba kellett volna..
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Azért meg kell hagyni, szépen átment a propaganda mindkét irányba, meglett a "hülye vidéki" vs. "burzsuly nagyképű pesti" ellentét, gratulálok mindkét oldalnak a sikeres beszopáshoz...

Ja, én a két világ között állok, Dombóvár-Veszprém-Und-Budapest(Dombóvár) útvonallal, látom én mindkét világot és elborzaszt, hogy mi lett itt 15 év alatt...
StormST
(T)Oszd meg és uralkodj.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
StormST Denver Broncos 12 470 — SB 50 Champion @ Grund
Azért meg kell hagyni, szépen átment a propaganda mindkét irányba, meglett a "hülye vidéki" vs. "burzsuly nagyképű pesti" ellentét, gratulálok mindkét oldalnak a sikeres beszopáshoz...

Ja, én a két világ között állok, Dombóvár-Veszprém-Und-Budapest(Dombóvár) útvonallal, látom én mindkét világot és elborzaszt, hogy mi lett itt 15 év alatt...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
9 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
Nem ez a lényeg, hanem hogy aki itt jövőre rendszerváltást vár, az nagy eséllyel újfent csalódni fog, mert legyen bármi is az üzenet, az "alsóbb szinteken" minden csont nélkül átmegy.
r.baggio
Tudod sok más mellett azért IS megy át, mert pl. Te is így kommunikálsz. Amikor az ember a saját "fajtáját" is degradálja.
Mi az, hogy alsóbb szint?
A pesti legalsó szint is fentebb van mint a vidék?
Hány olyan haverom volt aki miután felköltözött hasonló módon kezdett el gondolkodni?
Mintha 3 hónap London után csak akcentussal beszélhetnének.
Elfogy a közös téma a "mi vagyunk a pestiek, ti meg a vidékiek" attitűd felvételével.
És ezek után csodálkozunk, hogy az "alsóbb szint" nem érti meg őket. Pedig csak az van, hogy a pesti ficsúrokkal ellentétben OV az ő nyelvükön szól hozzájuk és elhiszik, hogy értük van, pedig rohadtul nem.
kittli
Jaj hagyjuk ezt már, a saját közvetlen környezetemről beszélek, én nem vagyok politikus, hogy tojáshéjakon táncolva óvatosan fogalmazzak.

Aki a mai magyar állapotok ismeretében kritika nélkül benyeli az orosz propagandát (ma pl Zelenszkij villáiról hallhattam kiselőadást), azt igenis alsóbb szintre fogom degradálni, mert velük érdemben egy világra nyitottabb ember már képtelen kommunikálni.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 017 — WHO DAT!!!!
Alaptörvénybe fogják foglalni a kábszerfogyasztás tilalmát.

Ehhm, jó.
Amadeus the Young
És a kábítószer meghatározása is bekerül?
szaba
Mindkettő benne van a btk ban, nem is értem miért olyan fontos ezt megint belerakni 😀

9 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 895

Ehhm, jó.
Amadeus the Young
És a kábítószer meghatározása is bekerül?
9 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan

Ehhm, jó.
Amadeus the Young
Ennek azonkívül, hogy figyelemelterelő hatása van, mi értelme?
Mikey
nincs.
Amadeus the Young
Nem vagyok jogász, de egy "sima" törvényt könnyebb kiüttetni, mint a zalaptörvényt, nem?
Szóval ha bemegy a Zalapba, akkor ott is marad, mert azt nem lehet 100 szavazattal módosítani.
9 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 779 — Steelers fan
Nem ez a lényeg, hanem hogy aki itt jövőre rendszerváltást vár, az nagy eséllyel újfent csalódni fog, mert legyen bármi is az üzenet, az "alsóbb szinteken" minden csont nélkül átmegy.
r.baggio
Tudod sok más mellett azért IS megy át, mert pl. Te is így kommunikálsz. Amikor az ember a saját "fajtáját" is degradálja.
Hány olyan haverom volt aki miután felköltözött hasonló módon kezdett el gondolkodni?
Elfogy a közös téma a "mi vagyunk a pestiek, ti meg a vidékiek" attitűd felvételével.
És ezek után csodálkozunk, hogy az "alsóbb szint" nem érti meg őket. Pedig csak az van, hogy a pesti ficsúrokkal ellentétben OV az ő nyelvükön szól hozzájuk és elhiszik, hogy értük van, pedig rohadtul nem.
kittli
Az alsóbb szint nem a vidéket jelenti szerintem, de jól rámutatsz arra, hogy mennyire könnyen lehet általánosítani és félreértelmezni üzeneteket.

Aki megsértve akarja érezni magát az úgy is fogja, akármit csinálsz, hisz csak indokot keres hozzá.
Lúdas Solymi
Nekem a beszélgetés fonalát követve mondjuk pont ez jött le.
"Közben érdemes elbeszélgetni bármelyik vidéki 50 feletti szavazóval, úgy mondják fel az állami propagandát, mintha papírról olvasnák. Így megy ez."
"mert legyen bármi is az üzenet, az "alsóbb szinteken" minden csont nélkül átmegy."
Sértődést meg még nem látok. 😊

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
9 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 098 — Invisible man

Ehhm, jó.
Amadeus the Young
A Deutsch-al ezt egyeztették? Vagy végleg kiköltözik, ha már ilyen szépen megtanulta a nyelvet?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 882
r.baggio
kittli
Az alsóbb szint nem a vidéket jelenti szerintem, de jól rámutatsz arra, hogy mennyire könnyen lehet általánosítani és félreértelmezni üzeneteket.

Aki megsértve akarja érezni magát az úgy is fogja, akármit csinálsz, hisz csak indokot keres hozzá.
9 hónapja
r.baggio

Zászló, zászló, szív.
9 hónapja
r.baggio
A rendszerváltáshoz valami nagyon nagy földindulás kellene majd, ráadásul még csak '25 elején vagyunk úgy, hogy jelenleg az látszik, hogy van egy oroszügynök (tök mindegy h valóban az-e) Trump hatalmon aki szétcsesz mindent és az erő és megalázás politikáját hozza el nekünk.

Ezt figyelembe véve sok minden fog változni a magyar politikában és kérdés, hogy MP és a választók tudnak-e ehhez igazodni, mert ha nem, akkor nemhogy a 2/3-adot nem tudjuk elkerülni (ami édeskevés egy ellenzékben lévő Fidesszel), de valami sokkal rosszabb fog jönni.
9 hónapja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 074 — The Mathematician
Közben érdemes elbeszélgetni bármelyik vidéki 50 feletti szavazóval, úgy mondják fel az állami propagandát, mintha papírról olvasnák. Így megy ez.
r.baggio
fater 60+
falun lakik
nem azt mondja fel, muter szintén

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 431 — Bla, bla, bla
Közben érdemes elbeszélgetni bármelyik vidéki 50 feletti szavazóval, úgy mondják fel az állami propagandát, mintha papírról olvasnák. Így megy ez.
r.baggio
Ezt nagyon sok ismerősöm nevében kikérem magamnak, lassan én is beletartozom! Ne általánosíts!! Aki nem pesti az csak hülye lehet.
nagir
Én spec. fel sem veszem.
Ilyen az amikor a magát felvilágosultnak gondoló pesti, sztereotípiákban gondolkodik. 😊
kittli
Pápai vagyok, pápaiakról is beszéltem
r.baggio
Pápan születtem és a Feleségem is csak Győrben élünk...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
9 hónapja
r.baggio
Ezt nagyon sok ismerősöm nevében kikérem magamnak, lassan én is beletartozom! Ne általánosíts!! Aki nem pesti az csak hülye lehet.
nagir
Én spec. fel sem veszem.
Ilyen az amikor a magát felvilágosultnak gondoló pesti, sztereotípiákban gondolkodik. 😊
kittli
r.baggio
Pápa az más.
Kövér és Gyurcsány hazája.
Mégis mit vársz? 😊

Szerkesztette: kittli

Zászló, zászló, szív.
9 hónapja
fake.id 1 329 — tush push aficionado
r.baggio
nagir
Én spec. fel sem veszem.
kittli
r.baggio
bpn hány százalék a fidesz/mitanyánk támogatottsága? gondolod a 12. kerület tetején élő vadfideszes 3 diplomás felsőközéposztálybeli néni (vagy 30as egyedülálló nő, mindkettőre van személyes példám) nem mondja ugyanilyen lendülettel vissza a neokomcsi bigott agyhalált?
9 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 208

Ehhm, jó.
Amadeus the Young
Mikey
nincs.
Amadeus the Young
Nézd már, hát a kutyapárt vezetője füvet szív, drogos. Lecsukni.
Lúdas Solymi
btk szerint eddig is büntetendő volt.
9 hónapja
r.baggio
nagir
Én spec. fel sem veszem.
kittli

---
9 hónapja
r.baggio
nagir
Én spec. fel sem veszem.

Zászló, zászló, szív.
9 hónapja

Ehhm, jó.
Amadeus the Young
Mikey
nincs.
Amadeus the Young
Nézd már, hát a kutyapárt vezetője füvet szív, drogos. Lecsukni.
9 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 431 — Bla, bla, bla
r.baggio

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
9 hónapja

Ehhm, jó.
Amadeus the Young
Mikey
nincs.
9 hónapja
Közben az én háziorvosom is nyugdíjba megy 40 év után (bőven praktizálhatna még) és átadja a stafétát egy totál zöldfülűnek, mert ahogy írta: "nem értek egyet az alulfinanszírozott állami egészségügy jelen körülményeivel, a kompetenciáink beszűkítésével, a töméntelen adminisztrációval, amikor egy betegség kivizsgálása a betegutak szervezetlensége és „szervezhetetlensége” miatt akár hónapokat vesz igénybe, hátráltatva a gyors diagnózist és a gyógyulás esélyét. Megengedhetetlen, hogy az emiatt a magánellátásba űzött betegek viseljék ennek költségeit!"

:everything is fine:

r.baggio
amíg az éppen egészséges polgárok egyetértenek az eü felvázolt helyzetével addig mindegy is.

Csak magamat tudom ismételni: értékválasztás. Ezt választották, ez tetszik nekik.

Egészségükre.

Ne baszd fel magad rajta, mert nem tudod megmenteni őket.