NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
60
10
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
9 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/02/26/orban-viktor-nyugdijasok-afa-visszaterites-csippantas-kartyapiacon őstermelők vannak, nem is áfás a nagyrészük
A piacon hol csippant?
gabokocka
ezt mondtuk hétfőn, hogy kérdés, hogy lesznek-e olyanok, akik emiatt offolják őket
9 hónapja
Társadalomkutató már tegnap elkezdte mérni a Pride betiltását, tegnap már hozzánk is csörögtek.De milyen indokkal korlátozzák majd a gyülekezési jogot?
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/02/26/falusi-kiskocsmak-tamogatasi-program-1-milliard-forintEz konkrétan népegészségügyi károkozás.
Az alkoholizmus ugyebár feature, nem bug.
somoskovig
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/02/26/orban-viktor-nyugdijasok-afa-visszaterites-csippantas-kartyaOtt pippant.
A piacon hol csippant?
gabokocka
Egyébként az cool, ha lesz külön kártya, mert ha semmilyen egyéb igazolványt nem kell bemutatni, akkor elég a kártyát vinni a bótba a nagymutter helyett. A pénztáros majd biztos fog időt elbaszni arra, hogy nyugger igazolványt, meg személyit kérjen (nem is hatóság, nem is tudom, hogy megteheti-e egyáltalán).
9 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/02/26/orban-viktor-nyugdijasok-afa-visszaterites-csippantas-kartyaA piacon hol csippant?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
9 hónapja
Jovanezigy kicsit tabu témát feszeget, mondjuk a gond onnan indul hogy tabuyoutu.be/wcN_lgpR_jA?si=tFk8K4_JT5GuWMGs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/02/26/falusi-kiskocsmak-tamogatasi-program-1-milliard-forintAz alkoholizmus ugyebár feature, nem bug.
9 hónapja
tudod magyar narancs. kicsit savanyu, kicsit kicsi de a mienk.Mondjuk azok jobban beszélnek sztemhirtelen meg sem ismertem. nade hat ilyen a multi cegek top managereinek az elete, nem habostorta.Szarul néz ki a Pista.még rosszabb mikor beszél mint lölö
MC12
Negritis, a vajda
csebi
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Társadalomkutató már tegnap elkezdte mérni a Pride betiltását, tegnap már hozzánk is csörögtek.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Mondjuk azok jobban beszélnek sztemhirtelen meg sem ismertem. nade hat ilyen a multi cegek top managereinek az elete, nem habostorta.Szarul néz ki a Pista.még rosszabb mikor beszél mint lölö
MC12
Negritis, a vajda
csebi
9 hónapja
hirtelen meg sem ismertem. nade hat ilyen a multi cegek top managereinek az elete, nem habostorta.Szarul néz ki a Pista.még rosszabb mikor beszél mint lölö
MC12
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
9 hónapja
Hát elnézve amilyen ötletei vannak, ebben nem vagyok biztos.Az biztos, hogy nem vele vitatja meg Orbán az 5D sakkos ötleteit a családi ebédnél. Plusz nem valószínű, hogy túl sok mindenbe beleszólna, amihez amúgy sincs sok köze. Ideális stróman.Szarul néz ki a Pista.még rosszabb mikor beszél mint lölö
MC12
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
9 hónapja
Az biztos, hogy nem vele vitatja meg Orbán az 5D sakkos ötleteit a családi ebédnél. Plusz nem valószínű, hogy túl sok mindenbe beleszólna, amihez amúgy sincs sok köze. Ideális stróman.Szarul néz ki a Pista.még rosszabb mikor beszél mint lölö
MC12
Negritis, a vajda
9 hónapja
Szarul néz ki a Pista.még rosszabb mikor beszél mint lölö
MC12
9 hónapja
Vidéki városokban (de gondolom Bn-n is) sok nő ezért dolgozik közszférában, mert ott talán az egyetlen, ahová vissza is veszik őket, ráadásul az első pár évben is elfogadóbbak a betegségek miatti kiesésekkel szemben. A bölcsi-ovi kérdésben itt nálunk sem rózsás a helyzet, de talán megoldható.A probléma létezik, ez teljesen igaz. A megoldás az, ami egyelőre nem létezik. És továbbra sem fog, ameddig a kormány magából indul ki és azt gondolja, hogy minden csak a pénzről szól.Azzal ugye tisztában vagy, hogy az állami támogatás a többgyermekes dolgozó családoknál nem egyoldalú? Pont ezzel szeretnék megelőzni (nem fogják) az elöregedő társadalom okozta problémát. A felosztó-kiróvó nyugdíjrendszer már így sem létezik, csak gépen tartják életben. Érthetően azokat akarják támogatni, akik legalábbb reprodukálják magukat (min. 2 gyerek, akik majd itthon? fognak dolgozni).Oké, de továbbra se értem, hogy mi köze a témához.Szerintem elbeszelunk egymas mellett. En azt feltetelezem hogy aki tobb gyereket vallal az tudja ez mivel jar es megengedheti maganak. De akkor jomodu embereket minek tamogatni?
Olyan ez mikor a stadion építésnél vitatkozik valaki, hogy dehát szar a focink senki nem megy ki.
Fidesz nem az alapján hozza ezeket a döntéseket, hogy segítse a családokat és rohadtul leszarja a rászorulókat, mert ha nem tenné akkor
1. Részletesebb és kidolgozotabb lenne, hogy azokat jobban támogassa akiket érint a probléma
2. Lenne egy felső cap, hogy pl Varga Juditka meg a brutto 1 felett keresők ne kapjanak ilyet vagy max sávosan pár évig.
De ez egy szavazat vásárlás, hogy nézzétek mi adunk. Ráadásul ha nem ők maradnak egy eohadt nagy dilemma, mert mégegy lyuk a költségvetésen amit azonnal megszüntetni poltikai öngyilkosság.
Ezek a döntések azt mutatják, hogy a Tiszánál ők is már komoly támogatottságot mérnek.
Szívesen beszélgetek amúgy arról is, hogy az elvállatad és túlvállaltad magad akkor old meg gondolkodás amúgy amit én alapjába véve racionálisan saját környezetemben alkalmazok miért túl erős egy teljes társadalomra szerintem, de ha érdekel inkább egy másik hszben teszem.
Toca
Vagy azt mondod naivitas felnott embereket felnott ember modjara kezelni es vannak olyanok akik minimalberre szulnek? Na de az engem meg a tobbi adofizetot mit erdekelje, miert kellene azt finanszirozni?
Nekem egy viszonylag draga autom van, a szervizeles is viszonylag draga. Mikor megvettem tudtam hogy a fenntartas se lesz olcso, nem sirankozok. "Nagycsaladosoknak" is ezt a hozzaallast javaslom.
Hendrix
Nyugaton más országokból pótolták a fiatal munkaerőt, Közép- és Kelet Európából, később még távolabbról, akiknek jelentős része már le is telepedett. Itt nem ezt a megoldást akarják választani.
Szóval ez nem segély. A módszertannal, a többi család és a gyerektelenek leszarásával nem értek egyet én sem, de a többgyerekes családok támogatásával igen.
csi77
Van több ismerős, aki például nem tud szülés után visszamenni dolgozni, mert nincs bölcsöde, csak olyan árakon, amiért már nem teheti meg. Ezen lenne fontos változtatni. Nem ártana ha valamiféle pozitív diszkriminációt alkalmaznának a szülésről visszatérő nőkkel kapcsolatban is, vagyis régen kötelező volt a korábbi munkakörébe, vagy ahhoz hasonlóba visszavenni, néhány éve ez sajnos megváltozott. Tudom, mert az én feleségem aki elég jó pozícióban volt, pont ezért rohant vissza dolgozni. Utólag már látjuk, hogy akkor kellett volna egy 2. (3.) gyerek inkább, aztán leszarni, mert biztosan lesz valami. Ez persze kockázatos a cégeknek, de ebben kellene az államnak segíteni. Nem olyan pénzekkel, amik kapásból az árba épülve igazából semmit nem segítenek. 2014-ben 21,5 millióért vettünk egy házat...most már van csok, meg minden szar, ugyanaz 60 millió lett...ez ennek a családtámogatási rendszernek köszönhető. De mit is várjunk, ha ilyen nagymártonok a gazdaságpolitika felelősei.
Klaci79
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
9 hónapja
nyilván megint az egyházBiztos Balogh püspök elvtárs dobta be, hogy a reformátusok kicsit háttérbe szoruljanak 😊
24.hu/belfold/2025/02/25/pedofil-gyermekmolesztalas-katolikus-iskola-tanar-rendorseg/
Negritis, a vajda
9 hónapja
A probléma létezik, ez teljesen igaz. A megoldás az, ami egyelőre nem létezik. És továbbra sem fog, ameddig a kormány magából indul ki és azt gondolja, hogy minden csak a pénzről szól.Azzal ugye tisztában vagy, hogy az állami támogatás a többgyermekes dolgozó családoknál nem egyoldalú? Pont ezzel szeretnék megelőzni (nem fogják) az elöregedő társadalom okozta problémát. A felosztó-kiróvó nyugdíjrendszer már így sem létezik, csak gépen tartják életben. Érthetően azokat akarják támogatni, akik legalábbb reprodukálják magukat (min. 2 gyerek, akik majd itthon? fognak dolgozni).Oké, de továbbra se értem, hogy mi köze a témához.Szerintem elbeszelunk egymas mellett. En azt feltetelezem hogy aki tobb gyereket vallal az tudja ez mivel jar es megengedheti maganak. De akkor jomodu embereket minek tamogatni?
Olyan ez mikor a stadion építésnél vitatkozik valaki, hogy dehát szar a focink senki nem megy ki.
Fidesz nem az alapján hozza ezeket a döntéseket, hogy segítse a családokat és rohadtul leszarja a rászorulókat, mert ha nem tenné akkor
1. Részletesebb és kidolgozotabb lenne, hogy azokat jobban támogassa akiket érint a probléma
2. Lenne egy felső cap, hogy pl Varga Juditka meg a brutto 1 felett keresők ne kapjanak ilyet vagy max sávosan pár évig.
De ez egy szavazat vásárlás, hogy nézzétek mi adunk. Ráadásul ha nem ők maradnak egy eohadt nagy dilemma, mert mégegy lyuk a költségvetésen amit azonnal megszüntetni poltikai öngyilkosság.
Ezek a döntések azt mutatják, hogy a Tiszánál ők is már komoly támogatottságot mérnek.
Szívesen beszélgetek amúgy arról is, hogy az elvállatad és túlvállaltad magad akkor old meg gondolkodás amúgy amit én alapjába véve racionálisan saját környezetemben alkalmazok miért túl erős egy teljes társadalomra szerintem, de ha érdekel inkább egy másik hszben teszem.
Toca
Vagy azt mondod naivitas felnott embereket felnott ember modjara kezelni es vannak olyanok akik minimalberre szulnek? Na de az engem meg a tobbi adofizetot mit erdekelje, miert kellene azt finanszirozni?
Nekem egy viszonylag draga autom van, a szervizeles is viszonylag draga. Mikor megvettem tudtam hogy a fenntartas se lesz olcso, nem sirankozok. "Nagycsaladosoknak" is ezt a hozzaallast javaslom.
Hendrix
Nyugaton más országokból pótolták a fiatal munkaerőt, Közép- és Kelet Európából, később még távolabbról, akiknek jelentős része már le is telepedett. Itt nem ezt a megoldást akarják választani.
Szóval ez nem segély. A módszertannal, a többi család és a gyerektelenek leszarásával nem értek egyet én sem, de a többgyerekes családok támogatásával igen.
csi77
Van több ismerős, aki például nem tud szülés után visszamenni dolgozni, mert nincs bölcsöde, csak olyan árakon, amiért már nem teheti meg. Ezen lenne fontos változtatni. Nem ártana ha valamiféle pozitív diszkriminációt alkalmaznának a szülésről visszatérő nőkkel kapcsolatban is, vagyis régen kötelező volt a korábbi munkakörébe, vagy ahhoz hasonlóba visszavenni, néhány éve ez sajnos megváltozott. Tudom, mert az én feleségem aki elég jó pozícióban volt, pont ezért rohant vissza dolgozni. Utólag már látjuk, hogy akkor kellett volna egy 2. (3.) gyerek inkább, aztán leszarni, mert biztosan lesz valami. Ez persze kockázatos a cégeknek, de ebben kellene az államnak segíteni. Nem olyan pénzekkel, amik kapásból az árba épülve igazából semmit nem segítenek. 2014-ben 21,5 millióért vettünk egy házat...most már van csok, meg minden szar, ugyanaz 60 millió lett...ez ennek a családtámogatási rendszernek köszönhető. De mit is várjunk, ha ilyen nagymártonok a gazdaságpolitika felelősei.
9 hónapja
nyilván megint az egyház24.hu/belfold/2025/02/25/pedofil-gyermekmolesztalas-katolikus-iskola-tanar-rendorseg/
9 hónapja
"Nagy Márton miniszter úr kapott egy felhatalmazást arra, hogy bizonyos termékeknél vezessen be hatósági árat, és ha ez sem elég, akkor még a kereskedelmi profitok korlátozására is készen állunk."Pár éve már egyszer nagyon jól bejött. Ezek tényleg nem tanulnak semmiből...
Nomac
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
"Nagy Márton miniszter úr kapott egy felhatalmazást arra, hogy bizonyos termékeknél vezessen be hatósági árat, és ha ez sem elég, akkor még a kereskedelmi profitok korlátozására is készen állunk."Majd a hatósági áras krumpli meg a farhát megint megoldja az árakat
Nomac
9 hónapja
"Nagy Márton miniszter úr kapott egy felhatalmazást arra, hogy bizonyos termékeknél vezessen be hatósági árat, és ha ez sem elég, akkor még a kereskedelmi profitok korlátozására is készen állunk."Ha az ő szakértelmén múlik, akkor luxusyacht, magánrepülő, jacuzzi, bowlingpálya, szauna köztük lesz.
Nomac