Politika

64 feliratkozó

8 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
“ A szerző is megemlíti a fentebb is idézett miniszterelnöki mondatot, de ebből egészen más következtetésre jut: „alighanem minden pont úgy alakult, ahogy el volt tervezve, vagyis bevált Orbán mesterterve: az ellenzék eggyé vált a Pride-dal. Amit a felmérések szerint Magyarországon a többség ellenez.”

A Mandiner szerint a végül a Pride mellé álló Magyar Péternek, valamint Karácsony Gergelynek, Ursula von der Leyennek „valójában egy öngól, látványos és zajos bukás egy olyan fronton, ahol a magyar többség véleménye régóta világos: nem kér a gender-propagandából, nem kér a politikai provokációból, és főként nem kér Brüsszel parancsából”.

A bölcs Orbán viszont „tudja, mi kell a többségnek. Nem cirkusz, hanem biztonság. Nem genderelmélet, hanem családtámogatás. Nem óvodások érzékenyítése, hanem világos értékek.”

Aczél et. csettint egyet elégedetten
8 hónapja
StormST Denver Broncos 12 726 — SB 50 Champion @ Grund
Origo egy chatgpt “mi az a Pride” leírást tesz be a cikkbe?

Vagy miben vannak?

www.origo.hu/foto/2025/06/budapest-pride-2025-kepgaleria
vpi
" útvonala a Városligettől a Kossuth térig vezet" - valamit benézett az AI, vagy nem-mesterséges nem-intelligencia (értsd origos firkász)... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
8 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 539 — Patriot
Origo egy chatgpt “mi az a Pride” leírást tesz be a cikkbe?

Vagy miben vannak?

www.origo.hu/foto/2025/06/budapest-pride-2025-kepgaleria
8 hónapja
StormST Denver Broncos 12 726 — SB 50 Champion @ Grund
Persze tudjuk, hogy KG simán kinőhet egy későbbi ellenfélnek, de ez legyen majd az akkori idők problémája, nekik. Nekünk meg csak jó lehet, hogyha ilyen arcokkal bővül a paletta.
Lúdas Solymi
Országos szinten kizárt.
Kampman
Egy két fordulós rendszerben vagy egy jó kampánnyal miért ne?
Romániában sikerült, persze ott olyan volt az ellenfél is, de azért KG is volt anno miniszterelnök-jelölt vagy hát lett volna, csak nem nyíratta ki magát.
Lúdas Solymi
Mert Karácsony az egyébként büszkén vállalt nyírségi származásával együtt is túlságosan urbánus értelmiségi karakter, vidéken ez nem igazán működik.
A hozzá hasonló politikusoknak itthon tényleg a főpolgármesteri pozíció a maximum.
Kampman
Érdekes ez, mert Magyar Péter is szerintem egy kimondottan urbánus karakter, és ő úgy látszik bejön vidéken is.
peterk2005 udvari bolond
Ezzel még megvárnám a 2026-os választást, az, hogy kimennek a gyűléseire megnézni, hogy milyen állatfajta is az a "politikus", mert nem láttak olyat minimum 15, de inkább 23 éve, abból még nem következik direktben, hogy le is fognak rá szavazni, főleg ha jön még pár zsák krumpli a választás előtt...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
8 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Persze tudjuk, hogy KG simán kinőhet egy későbbi ellenfélnek, de ez legyen majd az akkori idők problémája, nekik. Nekünk meg csak jó lehet, hogyha ilyen arcokkal bővül a paletta.
Lúdas Solymi
Országos szinten kizárt.
Kampman
Egy két fordulós rendszerben vagy egy jó kampánnyal miért ne?
Romániában sikerült, persze ott olyan volt az ellenfél is, de azért KG is volt anno miniszterelnök-jelölt vagy hát lett volna, csak nem nyíratta ki magát.
Lúdas Solymi
Mert Karácsony az egyébként büszkén vállalt nyírségi származásával együtt is túlságosan urbánus értelmiségi karakter, vidéken ez nem igazán működik.
A hozzá hasonló politikusoknak itthon tényleg a főpolgármesteri pozíció a maximum.
Kampman
Érdekes ez, mert Magyar Péter is szerintem egy kimondottan urbánus karakter, és ő úgy látszik bejön vidéken is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
8 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ma az egész ellenzék egyesült a Pride-dal!
Az elmúlt napokban Brüsszel a legmagasabb szinten, a Bizottság elnöke részéről tette többször is nyilvánvalóvá: Pride-nak Budapesten is lenni kell, ezért nem csoda, hogy a főváros vezetésének ez lett a legfontosabb!
Mintha ez lenne Budapest legnagyobb problémája. Dugók, szemét, csőd már nem számít, ha a Pride-ról van szó, semmi nem drága!
A mai nap újabb bizonyíték arra: az ellenzéknek a Pride fontosabb, mint a főváros, Brüsszel pedig fontosabb mint Magyarország!
Gulyás G.
Édes faszom vess tüzet, ezek már tényleg full vakon vannak. A "dugók, szemét és csőd" meg külön szép a káoszban vergődő MÁV és a lassan Mariana-árok alján járó repülőrajt közben...
StormST
Nem vakok, csak már nem tudnak jobbat / ütősebbet mondani. Eljutott a rendszer oda, hogy bárhogy kezdenek egy mondatot, abban óhatatlanul ott van valami szemét - máv, egészségügy, gyerekvédelem, akármi -, amit egyértelműen ők hordtak össze, és már Gyurcsányra se lehet ráfogni. Mondjuk az ukránokra még ráfoghatták volna ezt is, hátha. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
8 hónapja
Nekem a legjobban Marika for prezident (Rainer-Micsinyei Nóra) beszéde tetszett, elég jól belehergelte magát. Mindig lenyűgöző amikor egy kis nőből ilyen energiák áradnak ki.
De Marci "interjúja" a molinót tartó agyhalottakkal is szórakoztató volt.
A Partizán 10 órás élő közvetítéssnek nézettsége 900ezer fölött van momentán.
Őszentsége Sobri Jóska
A molinós eset eléggé meglepett. Ha nem is árad belőlük az értelem és intelligencia, ezek a vármegyés felvonulgatós arcok néhány panellel azért fel szoktak lenni vértezve amit ilyenkor el tudnak puffogtatni. Tegnap úgy látszik vagy túl nagy volt a meleg és be voltak kábulva vagy meg voltak szeppenve a sok ember miatt. 😊

Partizán közvetítés: összességében jól sikerült, Marci tagadhatatlanul tehetséges fickó. Egy drónt azért hiányoltam, de lehet, hogy engedély kellett volna hozzá (amit nem kaptak meg), nem tudom. Beleolvastam az élő kommentekbe is időnként. Azért látszik, hogy van itt még feladat, mert amikor az a két táncoló draq queen - remélem jól írom, nem vagyok teljesen képben a meleg "művészet" ezen ágában 😊 - az amúgy támogató, pozitív komment folyam is átment szinte teljesen "ezt nem kéne", "most rontják el", stb. post folyamba. Jelezve, hogy azok akik erősen támogatták a tegnapi sztorit, azok sem értik igazán, hogy mit is jelent az amit támogatnak. 😊

A NER mindenesetre ismét jól tökön rúgta magát. Az ilyen rendszerekre jellemző degenerálódási folyamat egyre előrehaladottabb állapotát mutatva.

8 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 316 — Saturday Night Lights
Környező utcákban is voltak, cca 500k
JC6 (Mr. Miele)
Ez még úgy is hatalmas szám, hogy kb. az egész európai meleg aktivista közeg felvonult.
Dzsokijuing
Ja, már olvastam, hogy Brüsszel szervezetten reptette ide őket több ezres nagyságrendben 😊
somoskovig
Persze, a Megafon ezt így fogja tálalni, de tény, hogy rengeteg külföldi volt.
Sok szabad kőműves 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 192 — Chiefs GM
JC6 (Mr. Miele)
Ez még úgy is hatalmas szám, hogy kb. az egész európai meleg aktivista közeg felvonult.
Dzsokijuing
Ja, már olvastam, hogy Brüsszel szervezetten reptette ide őket több ezres nagyságrendben 😊

8 hónapja
JC6 (Mr. Miele)

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
8 hónapja
Én korábban még sosem mentem ki Pride-ra, de ma sem.
szaba
Én sem (korábban), de ma igen, életem egyik legjobb tüntiélménye volt.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
8 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 863 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
S a Duna TV leadja a Van aki forrón szereti (egyèbkènt nagyon jó)filmet 😅😅😅😅
dande2
Kormányváltás után Tisza TV
Kampman
Az az m1 lesz.
8 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 708
dande2
Kormányváltás után Tisza TV

8 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 396
dande2
pont azt nézem

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
8 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
8 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 175 — WHO DAT!!!!
Azért az megvan ha Mki megkapja a kétszázezer forintos csekket és szépen befizeti akkor kihúzza a szarbol a költségvetést és lesz pénz még nagyobb osztogatásra?
csebi
Csak a gyűlés szervezője lesz bírságolva a résztvevők sosem voltak és most sem lesznek. Amúgy meg honnan tudnák ki volt ott? Elég biztos forrásból tudom hogy semmilyen arcfelismerő rendszer nincs ilyen esetre

8 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 695 — The Mathematician
 www.reddit.com/r/szeged/comments/1lmtbhc/szeged_represent/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 295
Én korábban még sosem mentem ki Pride-ra, de ma sem.
8 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 192 — Chiefs GM
Azért az megvan ha Mki megkapja a kétszázezer forintos csekket és szépen befizeti akkor kihúzza a szarbol a költségvetést és lesz pénz még nagyobb osztogatásra?
csebi
Ugye ezt több helyen leírták és felhívták a figyelmet, hogy nem szabad elfogadni a helyszíni bírságot, aztán indulhat a papírmunka. Sok sikert a bíróságoknak megharcolni a különböző szervezetekkel, eltart majd egy darabig, kérdés megéri-e?
Lúdas Solymi
Nem lesz itt semmi sem szerintem, elsunnyognak a fiúk, aztán pármilliárd extrát elukrajnáznak még. Ez a hajó elment.

8 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 228 — #NoStress
csebi
Ugye ezt több helyen leírták és felhívták a figyelmet, hogy nem szabad elfogadni a helyszíni bírságot, aztán indulhat a papírmunka. Sok sikert a bíróságoknak megharcolni a különböző szervezetekkel, eltart majd egy darabig, kérdés megéri-e?
Lúdas Solymi
Ha százezren befizetnék az 20milliárd lenne. Nem a "megéri" a kérdés, hanem a kivitelezhetőség.

8 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 988
csebi
8 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 228 — #NoStress
Nekem a legjobban Marika for prezident (Rainer-Micsinyei Nóra) beszéde tetszett, elég jól belehergelte magát. Mindig lenyűgöző amikor egy kis nőből ilyen energiák áradnak ki.
De Marci "interjúja" a molinót tartó agyhalottakkal is szórakoztató volt.
A Partizán 10 órás élő közvetítéssnek nézettsége 900ezer fölött van momentán.

8 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 841 — Steelers fan
Illetve ezek után kiváncsi leszek, hogy hétfőn a fővárosi közgyűlésben mit fog csinálni Szandika, visszavonják-e fű alatt gyorsan a módosítókat, vagy szaladgál tovább tátott szájjal.
somoskovig
nála ez utóbbi nem by default a szellemi kriptaszökevénysége okán? 🙂
fake.id
Hátha rászól valaki a pártból, akiben még nem halna teljesen éhen az agyzabáló bogár.
somoskovig
Ő is adott ki közleményt, nem másolom be, mert fájdalmasan hosszú, a lényeg az, hogy "hát de hogya vót erre píííz, monnya meg Karigeri meg a Tisza!!" (így hallatszana a fülemben), gondolom elkerülte a figyelmét, hogy a támogatók között a főváros és a Tisza párt nem volt ott, ellenben a DK-val a Kutyákkal, de őt az ilyen részletek egyébként se szokták zavarni...

Ez a nő tényleg biztonságban lenne egy zombiapokalipszis esetén...
StormST
Lilu külön megköszönte a promót, mert ennyi pénzük nem lett volna rá. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
fake.id 1 718 — tush push aficionado
Illetve ezek után kiváncsi leszek, hogy hétfőn a fővárosi közgyűlésben mit fog csinálni Szandika, visszavonják-e fű alatt gyorsan a módosítókat, vagy szaladgál tovább tátott szájjal.
somoskovig
nála ez utóbbi nem by default a szellemi kriptaszökevénysége okán? 🙂
fake.id
Hátha rászól valaki a pártból, akiben még nem halna teljesen éhen az agyzabáló bogár.
somoskovig
szerintem kurvajól szórakoznak rajta és ezzel együtt halálba alázzák a férjét is, hogy ez a retard a gyerekei anyja xd
8 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 795 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.