Politika
69 feliratkozó
2 hónapja
de Zselé brüsszeli embereinek a pénzeit miért vinnék Ausztriából Ukrajnába?Nem tudom mennyire hiteles forrás, egy ukrán csávó ezt írta róla X en onnan lett fordítva. Nem lepne meg ha az oroszok adták volna a tippetNAV-TEK akció volt, pénzmosás nyomozás miatt.Mindjárt gondoltuk. Na de mi közünk nekünk ukrán-osztrák pénzekhez?
KeyG
Mikey
"Meg vagyok győződve arról, hogy a pénz Zelenszkijé volt. Valamiféle visszaélés. Ma azonban azt az információt kaptam, hogy a pénz nem Zelenszkijé, hanem európai társaié. A történet teljesen fantasztikus, és tegnap még irreálisnak tűnt számomra. De ma számos forrás arról számol be, hogy Orbán nem Kijevben, hanem Brüsszelben csapott le. Körülbelül 80 millió euróról és nagyjából 10 kilogramm aranyról van szó. Brüsszelben tudják, kinek a pénzéről van szó. És ezért most, úgy tűnik nekem, mindent megtesznek, hogy megakadályozzák a botrány kitörését. Orbán nagyon pontosan cselekedett, és ott ütött le, ahol fájt"
kapitnono
Nem értem.
2 hónapja
Nem tudom mennyire hiteles forrás, egy ukrán csávó ezt írta róla X en onnan lett fordítva. Nem lepne meg ha az oroszok adták volna a tippetNAV-TEK akció volt, pénzmosás nyomozás miatt.Mindjárt gondoltuk. Na de mi közünk nekünk ukrán-osztrák pénzekhez?
KeyG
Mikey
"Meg vagyok győződve arról, hogy a pénz Zelenszkijé volt. Valamiféle visszaélés. Ma azonban azt az információt kaptam, hogy a pénz nem Zelenszkijé, hanem európai társaié. A történet teljesen fantasztikus, és tegnap még irreálisnak tűnt számomra. De ma számos forrás arról számol be, hogy Orbán nem Kijevben, hanem Brüsszelben csapott le. Körülbelül 80 millió euróról és nagyjából 10 kilogramm aranyról van szó. Brüsszelben tudják, kinek a pénzéről van szó. És ezért most, úgy tűnik nekem, mindent megtesznek, hogy megakadályozzák a botrány kitörését. Orbán nagyon pontosan cselekedett, és ott ütött le, ahol fájt"
Szerkesztette: kapitnono

2 hónapja
Azt a párszáz milliárdot amit elloptak pl. Matolcsyék, azt nem akarja kideríteni, hova tűnt? Ahhoz talán több köze lenne.Neked semmi. A dagadtnak meg mindenhez IS köze van, majd megmagyarázza.NAV-TEK akció volt, pénzmosás nyomozás miatt.Mindjárt gondoltuk. Na de mi közünk nekünk ukrán-osztrák pénzekhez?
KeyG
Mikey
warr_b
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
kivéve az MNB pénzhez..ott nem voltak ilyen lelkesek 😀Neked semmi. A dagadtnak meg mindenhez IS köze van, majd megmagyarázza.NAV-TEK akció volt, pénzmosás nyomozás miatt.Mindjárt gondoltuk. Na de mi közünk nekünk ukrán-osztrák pénzekhez?
KeyG
Mikey
warr_b
2 hónapja
Neked semmi. A dagadtnak meg mindenhez IS köze van, majd megmagyarázza.NAV-TEK akció volt, pénzmosás nyomozás miatt.Mindjárt gondoltuk. Na de mi közünk nekünk ukrán-osztrák pénzekhez?
KeyG
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
NAV-TEK akció volt, pénzmosás nyomozás miatt.Mindjárt gondoltuk. Na de mi közünk nekünk ukrán-osztrák pénzekhez?
KeyG
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
a fidesz a nyugdíjasok és a legfeljebb 8 általánost végzettek körében a legnépszerűbb. őket az előbbi nem vagy alig érinti. a nyugdíjak reálértéke kisebb mint Gyurcsány alatt. a rokkantnyugdíjakat szintén visszavágták. a szociális ellátórendszert szintén leépítte a fidesz, bár tény, hogy közmunka meg tüzifaprogram van, amivel lehet zsarolni a legnyomorúságosabb helyzetben lévőket. de a valóság az, hogy amivel a fidesz a választásokat nyeri az az agymosás és a propaganda, nem más.22 után 26-ot is megnyeri a Fidesznek egy külső háború?A családi adókedvezmény meg a szociális dolgaik nyerik meg nekik a választásokat újra és újra.
rva
Kampman
built for this shit
2 hónapja
tobb eselyed van a frontrol alkotni nagyot, mint emigrans kormanyt vezetve.Várok mindenkit a bowl.hu emigráns kormányába, ha úgy alakul."Ugye mi jóbarátok vagyunk?"Én még mindig azt hiszem a legjobb, ami ov-vel történhet, hogy mondjuk 51-49 arányban elbukja ezt a választást, de az elmúlt napok történései után inkább azt látom, hogy megint csak "meghosszabbítjuk Bicskéig" elv érvényesül...Pont a héten ajánlotta fel az egyik ügyfelem, hogy segít kiköltözni Spanyolországba, mert van kontaktja. Lehet átgondolom.
r.baggio
resistance is futile
r.baggio
resistance is futile
az mindig szivas Kelet-Europaikent. kerdezd csak meg Srameket, az osszes lengyel PM-t a 2. vilaghaboruban vagy Subasicot is.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
22 után 26-ot is megnyeri a Fidesznek egy külső háború?most minek elkezdeni ezt itt megint? az előbb írták le, hogy még itt is mennyien beszopják..hát igaz 😀
rva
szted most hirtelen átállnak azok akik a tiszára szavaztak volna, mert már kvára elegük van a kormány hülyeségeiből?? ugyanazt a szart tolják mint eddig, csak feljebb tekerve, aki eddig is utálta őket, az most még jobban fogja..
láttál vmi új közvéleménykutatást amire ezt alapozod v mi?
2 hónapja
22 után 26-ot is megnyeri a Fidesznek egy külső háború?A családi adókedvezmény meg a szociális dolgaik nyerik meg nekik a választásokat újra és újra.
rva
2 hónapja
22 után 26-ot is megnyeri a Fidesznek egy külső háború?
2 hónapja
olyan jó látni, hogy oroszország után már minket is terrorist state-ként emlegetnek. well done. ez is kipipálva.Pedig 1945 óta nem bombáztunk senkit, valós vagy kitalált tömegpusztító fegyverekre hivatkozva.
egy Hrabal regényre mutálódtunk az elmúlt pár napban.
petey
Nem indítunk inváziót senki ellen, nem ágyúztuk egyik kisebbségünket sem, még a Pride-ot is csak szavakban tiltja be szeretett kormányunk.
Ugyancsak békés ország vagyunk mi a valódi terrorállamokhoz képest, még ha sok társadalmi feszültség is van lenyelve meg szőnyeg alá söpörve.
Szerkesztette: Kampman
2 hónapja
Tevedes. Nem panikolok. Remenykedem. Mert akkor OV talan eltakarodna. De karacsony mar elmult, husvet meg meg messze van. 😕Nem mondtam, hogy akarsz.[Eddig sem akartam a Fideszre szavazni, de ezután még annyira sem terveznék, ha a dagadt bármilyen bajt hozna ide, szóvla nem értem miért gondolod hogy hatékonyabb a fidesz kommunikációja.
Figyelj ha pánikot akarsz kelteni, meg baromságokon stresszelni nyugodtan tedd.
Komolyan itt is értelmes emberektől kell azt olvasnom, hogy Ukrajna majd megtámad minket és a NATO meg hagyja?
Úgy tűnik a Fidesz kommunikációja hatékonyabb mint hittem…
Toca
kapitnono
Hatékonysággal arra utaltam, hogy már a nem Fideszesek is azon aFidesz mantrán aggódnak, hogy Ukrajna megtámad minket. Aminek jelen pillanatban a 0%-hoz közelebb van az esélye mint az 1%-hoz.
Toca
2 hónapja
24.hu/belfold/2026/03/06/penzmosas-gyanusitas-nav-ukran-allampolgarok/Elvileg pénzmosás miatt volt a "nagy pénzrablás"

2 hónapja
Kedvenc komment redditről:
"Aha, szoval Putyin nem kért semmit a hadifoglyokert cserébe..."
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Nem mondtam, hogy akarsz.[Eddig sem akartam a Fideszre szavazni, de ezután még annyira sem terveznék, ha a dagadt bármilyen bajt hozna ide, szóvla nem értem miért gondolod hogy hatékonyabb a fidesz kommunikációja.
Komolyan itt is értelmes emberektől kell azt olvasnom, hogy Ukrajna majd megtámad minket és a NATO meg hagyja?
Toca
kapitnono
Hatékonysággal arra utaltam, hogy már a nem Fideszesek is azon aFidesz mantrán aggódnak, hogy Ukrajna megtámad minket. Aminek jelen pillanatban a 0%-hoz közelebb van az esélye mint az 1%-hoz.
2 hónapja
Kedvenc komment redditről:"Aha, szoval Putyin nem kért semmit a hadifoglyokert cserébe..."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
NAV-TEK akció volt, pénzmosás nyomozás miatt.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
[Eddig sem akartam a Fideszre szavazni, de ezután még annyira sem terveznék, ha a dagadt bármilyen bajt hozna ide, szóvla nem értem miért gondolod hogy hatékonyabb a fidesz kommunikációja.
Toca

2 hónapja
Figyelj ha pánikot akarsz kelteni, meg baromságokon stresszelni nyugodtan tedd.Dehogynem, 1-es cikkelyt elolvasod már elbuktuk az esetleges NATO védelmet az ukrán pénzszállítók "elrablásával"Nem mondhatják. Ők nem a Fidesz.Simán mondanák azt hogy magunknak kerestük a bajt, faszér rabolunk ukránokat meg ukrán pénzt, ők csak jöttek kiszabadítaniBiztos vagyok benne, hogy a NATO beleállna. EU oldal legalább is biztosan nem teheti meg, hogy ne tegye.Nem nagyon teheti meg a NATO, hogy mérlegel, mert szétesik...LOL, bármibe lefogadom hogy semmi nem történne ha megtámadna minket Ukrajna. Papíron jól mutata a Nato de tutira nem küldene senki sem hadsereget Magyarország védelmére. Ezzel szépen meg is kezdődne a szétesése, mert ugye USA szinte biztos hogy rövid időn belül ki fog lépni.
Mert ha legközelebb mondjuk a finn miniszterelnök azt mondja, Putyin egy fasz és Putyin azt mondja, hogy "beszóltak a finnek" és bevonul, akkor mit csinálnak? Hagyják neki is?
Nem lehet belemenni ebbe a "ki kezdte" dologba...
StormST
kapitnono
Toca
kapitnono
Toca
kapitnono
2 hónapja
Na de akkor a főni nem tud megvédeni minket? Meg Boborján?milyen szép lenne március 15-én a menet közben pár dróntámadás...Lehet ez a terv. Feladjuk Magyarországot, hogy közben az oroszoknak meglegyen Donyeck meg a többi.hát szerintem 2 napig tartana bevennie Ukrajnának Magyarországot, de csak akkor ha a MÀV-al próbálnák meg. Egyébként már holnap ukrán zászló lógna a parlamenten...Orbán Viktor: A Magyarországon áthaladó, Ukrajnának fontos dolgokat le fogjuk állítani.Ez már a békeharc
Tehát tényleg elrabolták azt a pénzszállítót.
Brouwerij van de Vrij
dancogo
Toto21
szaba
Toto21
2 hónapja
Azért kemény, hogy az itteni értlemiségi tájékozott közönség is mennyire tolja a "pánikot". Mi bajotok van?Így.
Hanni
A másik kérdésem, hogy egyébként azóta olcsóbb lett az élet és magasabb a fizetés, hogy a Fidesz külpolitikai kavarásba kezdett?
Úgy csinál mindenki, mintha új lenne a kamu válsághelyzet generálás.

2 hónapja
Pár óra alatt Pesten lennének az ukránok, bizottsági gyűlés és légvédelem lenne pár órán belül.Kicsit túl sok sorozatot nézel szerintem mostanában
Viszont emberek az 2-3 nap.
Annyi idő alatt simán eljutnának Pestig én úgy gondolom.
KeyG

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
olyan jó látni, hogy oroszország után már minket is terrorist state-ként emlegetnek. well done. ez is kipipálva. egy Hrabal regényre mutálódtunk az elmúlt pár napban.
2 hónapja
szerintem nem pánik van, hanem rácsodálkozás, hogy mit meg nem tesz a szeretett országunk vezetöje. Ezzel egyidejüleg inkább a nem tetszését fejezik ki sokan és a vágyukat a változás felé.Azért kemény, hogy az itteni értlemiségi tájékozott közönség is mennyire tolja a "pánikot". Mi bajotok van?Köszönöm, hogy nem nekem kellett kimondani 😀
Hanni
bobi0092