Politika
69 feliratkozó
2 hónapja
Kedvenc komment redditről:"Aha, szoval Putyin nem kért semmit a hadifoglyokert cserébe..."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
NAV-TEK akció volt, pénzmosás nyomozás miatt.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
[Eddig sem akartam a Fideszre szavazni, de ezután még annyira sem terveznék, ha a dagadt bármilyen bajt hozna ide, szóvla nem értem miért gondolod hogy hatékonyabb a fidesz kommunikációja.
Figyelj ha pánikot akarsz kelteni, meg baromságokon stresszelni nyugodtan tedd.
Komolyan itt is értelmes emberektől kell azt olvasnom, hogy Ukrajna majd megtámad minket és a NATO meg hagyja?
Úgy tűnik a Fidesz kommunikációja hatékonyabb mint hittem…
Toca

2 hónapja
Figyelj ha pánikot akarsz kelteni, meg baromságokon stresszelni nyugodtan tedd.Dehogynem, 1-es cikkelyt elolvasod már elbuktuk az esetleges NATO védelmet az ukrán pénzszállítók "elrablásával"Nem mondhatják. Ők nem a Fidesz.Simán mondanák azt hogy magunknak kerestük a bajt, faszér rabolunk ukránokat meg ukrán pénzt, ők csak jöttek kiszabadítaniBiztos vagyok benne, hogy a NATO beleállna. EU oldal legalább is biztosan nem teheti meg, hogy ne tegye.Nem nagyon teheti meg a NATO, hogy mérlegel, mert szétesik...LOL, bármibe lefogadom hogy semmi nem történne ha megtámadna minket Ukrajna. Papíron jól mutata a Nato de tutira nem küldene senki sem hadsereget Magyarország védelmére. Ezzel szépen meg is kezdődne a szétesése, mert ugye USA szinte biztos hogy rövid időn belül ki fog lépni.
Mert ha legközelebb mondjuk a finn miniszterelnök azt mondja, Putyin egy fasz és Putyin azt mondja, hogy "beszóltak a finnek" és bevonul, akkor mit csinálnak? Hagyják neki is?
Nem lehet belemenni ebbe a "ki kezdte" dologba...
StormST
kapitnono
Toca
kapitnono
Toca
kapitnono
Komolyan itt is értelmes emberektől kell azt olvasnom, hogy Ukrajna majd megtámad minket és a NATO meg hagyja?
Úgy tűnik a Fidesz kommunikációja hatékonyabb mint hittem…
2 hónapja
Na de akkor a főni nem tud megvédeni minket? Meg Boborján?milyen szép lenne március 15-én a menet közben pár dróntámadás...Lehet ez a terv. Feladjuk Magyarországot, hogy közben az oroszoknak meglegyen Donyeck meg a többi.hát szerintem 2 napig tartana bevennie Ukrajnának Magyarországot, de csak akkor ha a MÀV-al próbálnák meg. Egyébként már holnap ukrán zászló lógna a parlamenten...Orbán Viktor: A Magyarországon áthaladó, Ukrajnának fontos dolgokat le fogjuk állítani.Ez már a békeharc
Tehát tényleg elrabolták azt a pénzszállítót.
Brouwerij van de Vrij
dancogo
Toto21
szaba
Toto21
2 hónapja
Azért kemény, hogy az itteni értlemiségi tájékozott közönség is mennyire tolja a "pánikot". Mi bajotok van?Így.
Hanni
A másik kérdésem, hogy egyébként azóta olcsóbb lett az élet és magasabb a fizetés, hogy a Fidesz külpolitikai kavarásba kezdett?
Úgy csinál mindenki, mintha új lenne a kamu válsághelyzet generálás.

2 hónapja
Pár óra alatt Pesten lennének az ukránok, bizottsági gyűlés és légvédelem lenne pár órán belül.Kicsit túl sok sorozatot nézel szerintem mostanában
Viszont emberek az 2-3 nap.
Annyi idő alatt simán eljutnának Pestig én úgy gondolom.
KeyG

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
olyan jó látni, hogy oroszország után már minket is terrorist state-ként emlegetnek. well done. ez is kipipálva. egy Hrabal regényre mutálódtunk az elmúlt pár napban.
2 hónapja
szerintem nem pánik van, hanem rácsodálkozás, hogy mit meg nem tesz a szeretett országunk vezetöje. Ezzel egyidejüleg inkább a nem tetszését fejezik ki sokan és a vágyukat a változás felé.Azért kemény, hogy az itteni értlemiségi tájékozott közönség is mennyire tolja a "pánikot". Mi bajotok van?Köszönöm, hogy nem nekem kellett kimondani 😀
Hanni
bobi0092
2 hónapja
Dehogynem, 1-es cikkelyt elolvasod már elbuktuk az esetleges NATO védelmet az ukrán pénzszállítók "elrablásával"Nem mondhatják. Ők nem a Fidesz.Simán mondanák azt hogy magunknak kerestük a bajt, faszér rabolunk ukránokat meg ukrán pénzt, ők csak jöttek kiszabadítaniBiztos vagyok benne, hogy a NATO beleállna. EU oldal legalább is biztosan nem teheti meg, hogy ne tegye.Nem nagyon teheti meg a NATO, hogy mérlegel, mert szétesik...LOL, bármibe lefogadom hogy semmi nem történne ha megtámadna minket Ukrajna. Papíron jól mutata a Nato de tutira nem küldene senki sem hadsereget Magyarország védelmére. Ezzel szépen meg is kezdődne a szétesése, mert ugye USA szinte biztos hogy rövid időn belül ki fog lépni.
Mert ha legközelebb mondjuk a finn miniszterelnök azt mondja, Putyin egy fasz és Putyin azt mondja, hogy "beszóltak a finnek" és bevonul, akkor mit csinálnak? Hagyják neki is?
StormST
kapitnono
Toca
kapitnono
Toca

2 hónapja
Azért kemény, hogy az itteni értlemiségi tájékozott közönség is mennyire tolja a "pánikot". Mi bajotok van?Köszönöm, hogy nem nekem kellett kimondani 😀
Hanni
2 hónapja
Azért kemény, hogy az itteni értlemiségi tájékozott közönség is mennyire tolja a "pánikot". Mi bajotok van?
2 hónapja
felnéztem FB-ra és csak hüledezek, ennyire rövidlátóak az ember, ennyire buták, vagy ennyi bot van akit a Fidesz bérel Indiában.
2 hónapja
Pár óra alatt Pesten lennének az ukránok, bizottsági gyűlés és légvédelem lenne pár órán belül.Viszont emberek az 2-3 nap.
Annyi idő alatt simán eljutnának Pestig én úgy gondolom.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
akkor se jönnek, mert Ukrjana csak reagál az aggresszióra. Söt még örülnek is, hogy szívességet tesznek az EU-nak és eltüntetik OV-t.Nem mondhatják. Ők nem a Fidesz.Simán mondanák azt hogy magunknak kerestük a bajt, faszér rabolunk ukránokat meg ukrán pénzt, ők csak jöttek kiszabadítaniBiztos vagyok benne, hogy a NATO beleállna. EU oldal legalább is biztosan nem teheti meg, hogy ne tegye.Nem nagyon teheti meg a NATO, hogy mérlegel, mert szétesik...LOL, bármibe lefogadom hogy semmi nem történne ha megtámadna minket Ukrajna. Papíron jól mutata a Nato de tutira nem küldene senki sem hadsereget Magyarország védelmére. Ezzel szépen meg is kezdődne a szétesése, mert ugye USA szinte biztos hogy rövid időn belül ki fog lépni.
StormST
kapitnono
Toca
kapitnono
Toca
2 hónapja
Nem mondhatják. Ők nem a Fidesz.Simán mondanák azt hogy magunknak kerestük a bajt, faszér rabolunk ukránokat meg ukrán pénzt, ők csak jöttek kiszabadítaniBiztos vagyok benne, hogy a NATO beleállna. EU oldal legalább is biztosan nem teheti meg, hogy ne tegye.Nem nagyon teheti meg a NATO, hogy mérlegel, mert szétesik...LOL, bármibe lefogadom hogy semmi nem történne ha megtámadna minket Ukrajna. Papíron jól mutata a Nato de tutira nem küldene senki sem hadsereget Magyarország védelmére. Ezzel szépen meg is kezdődne a szétesése, mert ugye USA szinte biztos hogy rövid időn belül ki fog lépni.
StormST
kapitnono
Toca
kapitnono
Szerkesztette: Toca
2 hónapja
Simán mondanák azt hogy magunknak kerestük a bajt, faszér rabolunk ukránokat meg ukrán pénzt, ők csak jöttek kiszabadítaniBiztos vagyok benne, hogy a NATO beleállna. EU oldal legalább is biztosan nem teheti meg, hogy ne tegye.Nem nagyon teheti meg a NATO, hogy mérlegel, mert szétesik...LOL, bármibe lefogadom hogy semmi nem történne ha megtámadna minket Ukrajna. Papíron jól mutata a Nato de tutira nem küldene senki sem hadsereget Magyarország védelmére. Ezzel szépen meg is kezdődne a szétesése, mert ugye USA szinte biztos hogy rövid időn belül ki fog lépni.
StormST
kapitnono
Toca

2 hónapja
Biztos vagyok benne, hogy a NATO beleállna. EU oldal legalább is biztosan nem teheti meg, hogy ne tegye.Nem nagyon teheti meg a NATO, hogy mérlegel, mert szétesik...LOL, bármibe lefogadom hogy semmi nem történne ha megtámadna minket Ukrajna. Papíron jól mutata a Nato de tutira nem küldene senki sem hadsereget Magyarország védelmére. Ezzel szépen meg is kezdődne a szétesése, mert ugye USA szinte biztos hogy rövid időn belül ki fog lépni.
StormST
kapitnono
2 hónapja
Nem nagyon teheti meg a NATO, hogy mérlegel, mert szétesik...LOL, bármibe lefogadom hogy semmi nem történne ha megtámadna minket Ukrajna. Papíron jól mutata a Nato de tutira nem küldene senki sem hadsereget Magyarország védelmére. Ezzel szépen meg is kezdődne a szétesése, mert ugye USA szinte biztos hogy rövid időn belül ki fog lépni.
StormST

2 hónapja
Egy pénzszállítónál?TEK, telex említi a cikkében is hogy az m5 ön állították le őket, és videó is volt róla. Gondolom jól rá fogják fogni hogy kábítószer vagy fegyvercsempészetről merült fel gyanú azért állították meg őket...Engem nagyon érdekelne melyik magyar állami szervezet foglalta le őket.TEK?
KeyG
ender1112
kapitnono
Ez még Fidesz szinten is ócska.
2 hónapja
TEK, telex említi a cikkében is hogy az m5 ön állították le őket, és videó is volt róla. Gondolom jól rá fogják fogni hogy kábítószer vagy fegyvercsempészetről merült fel gyanú azért állították meg őket...Engem nagyon érdekelne melyik magyar állami szervezet foglalta le őket.TEK?
KeyG
ender1112

2 hónapja

simán befuthatnak még a többiek is, nem csak az MKKP
2 hónapja
Itt a telex cikk is mar:telex.hu/kulfold/2026/03/06/urkan-kulugyminiszter-magyar-hatosagok-elfogas-vad
Megnyugtató, hogy a magaslabdát amit kapott a Fidesz gyorsan a hálóbavágták.
2 hónapja
Svájc, Új-Zéland, Bután, Chile és Izland az 5 legbiztonságosabb ország. Teljesen érthetö lenne a döntésed Chile mellett 😀Most mondanám, hogy irány Argentína és Chile, de az már végképp szarul adná ki magát.Spanyolországba is szívesen költözök ha úgy van, de lehet máshova is?Várok mindenkit a bowl.hu emigráns kormányába, ha úgy alakul."Ugye mi jóbarátok vagyunk?"Én még mindig azt hiszem a legjobb, ami ov-vel történhet, hogy mondjuk 51-49 arányban elbukja ezt a választást, de az elmúlt napok történései után inkább azt látom, hogy megint csak "meghosszabbítjuk Bicskéig" elv érvényesül...Pont a héten ajánlotta fel az egyik ügyfelem, hogy segít kiköltözni Spanyolországba, mert van kontaktja. Lehet átgondolom.
r.baggio
resistance is futile
r.baggio
resistance is futile
Mikey
resistance is futile
Szerkesztette: Toto21
2 hónapja
dawyd728
4 217
Látom érted.akkor pedig el akarják rabolni ...Tudod mi lett volna a jó válasz, FAM-tó loptam:ha vitya megy is fico marad, szal jó lenne nekiAz a különbség, hogy OV-nak ez érdeke, hogy ilyen nyilatkozatok legyenek, Zelenskynek az lenne az érdeke, hogy 1 hónap múlva eltakarítsák innen Viktort. Ezek a nyilatkozatok kontraproduktívak. A fidesznek 1 dolog maradt a kampányban a háborús riogatás, ahelyett, hogy próbálnák kifogni a szelet a vitrolájukból még adják alájuk a lovat.Valaki szólhatna Zelenskynek, hogy fogja be a száját mert ezekkel a kirohanásokkal megnyeri a választást OV-nak.valaki szólhatna viktornak hogy ne fenyegessen más országokat hogy erővel megyünk oda ...
Tarsi
Negritis, a vajda
Tarsi
de neki is kell "haza beszélni" márpedig vitkor faszsága után teljesen normális válasz volt hogy megadom a számod majd beszéld meg velük miért nincs kaja/skuló
Negritis, a vajda
Mondhatta volna azt pl., hogy meghívom Orbán elnök urat, beszélgetni a katonáinkkal, akik elmesélik neki...
dawyd728
Negritis, a vajda