Politika
63 feliratkozó
3 hónapja
Napi TGEgyrészt Toroknak olvastam. Másrészt az is.
telex.hu/belfold/2026/03/30/torok-gabor-tisza-gyozelem-fidesz-vereseg-elismerese-hatalomatadas-visszaszerezni-fantazialni
warr_b
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
Napi TGtelex.hu/belfold/2026/03/30/torok-gabor-tisza-gyozelem-fidesz-vereseg-elismerese-hatalomatadas-visszaszerezni-fantazialni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
Van ott több gond is.Téma volt a pest megye 9 azt hiszem Ráckeve(10 évig éltem ott) mint fontos körzet Lézer most van lent mindjárt kapom az élményeket…Vajon a gerincútra rákérdeznek?
Janek
slowmotion
3 hónapja
Ez a srac pontosan az a karakter akit nem szerettek volna Fidesznel ha nyilvanossagra kerul. A kampany Kimi Antonellije, meg se neztem a videot msot mondom hogy minden ukran kemes vad bukta.
3 hónapja
Gundalf with the daaggerrrA Fidesznek: fussatok, bolondok.
esanders10
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
ennyi maradt nekik, a velük egyet nem értők hecceléseDagadék elment a Honthoz... de most meg hang nincs 😊))"Orbán Viktor szerint nem hős, hanem balek Szabó Bence, az a nyomozó, aki nyilvánosságra hozta az Alkotmányvédelmi Hivatal Tisza Pártot érintő akcióinak részleteit."
NB2
gömbcigónak nem tudom mit kívánjak már őszintén... nem lenne az a büntetés, ami elég lenne már neki...
Beki
ha meg is nyerik a választást, kérdem én, ezzel a stratégiával ugyan mi a cél? mármint a nyilvánvaló "lopjunk el mindent, ami még mozdítható és ússzuk meg a felelősségvállalást, amíg csak lehet"-en kívül?
de mégis mind közül szerintem hontandrás és a hozzá hasonló szervilis smithersek a legalávalóbbak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Fidesz-kampány 2026:Nézd most mondanám h sajnalnam őket h minden kifelé pattan a kapufáról ala Török Gábor de őszintén szólva nem.
Gyurma Pappa
Nem tudom h milyen kampány lehetett volna itt most jó mert nem sok minden. Előbb-utóbb minden rendszert utol éri a valóság ha előtte torzítják folyamatosan.
Ettől még ez lehet egy sikere kampány Fidesz győzelemmel amúgy.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Téma volt a pest megye 9 azt hiszem Ráckeve(10 évig éltem ott) mint fontos körzet Lézer most van lent mindjárt kapom az élményeket…Vajon a gerincútra rákérdeznek?
Janek
3 hónapja
Téma volt a pest megye 9 azt hiszem Ráckeve(10 évig éltem ott) mint fontos körzet Lézer most van lent mindjárt kapom az élményeket…
3 hónapja
Összes vagyon elkobozása után wc pucolás az Intercity-n?Dagadék elment a Honthoz... de most meg hang nincs 😊))"Orbán Viktor szerint nem hős, hanem balek Szabó Bence, az a nyomozó, aki nyilvánosságra hozta az Alkotmányvédelmi Hivatal Tisza Pártot érintő akcióinak részleteit."
NB2
gömbcigónak nem tudom mit kívánjak már őszintén... nem lenne az a büntetés, ami elég lenne már neki...
Beki

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
dawyd728
4 273
Egy libernyák mételyben a váci piaristáknál érettségizett. 😀
3 hónapja
Naggyon durván csak a magra lőnek már..Dagadék elment a Honthoz... de most meg hang nincs 😊))"Orbán Viktor szerint nem hős, hanem balek Szabó Bence, az a nyomozó, aki nyilvánosságra hozta az Alkotmányvédelmi Hivatal Tisza Pártot érintő akcióinak részleteit."
NB2
Beki
3 hónapja
Gundalf with the daaggerrr
3 hónapja
Dagadék elment a Honthoz... de most meg hang nincs 😊))"Orbán Viktor szerint nem hős, hanem balek Szabó Bence, az a nyomozó, aki nyilvánosságra hozta az Alkotmányvédelmi Hivatal Tisza Pártot érintő akcióinak részleteit."
NB2
3 hónapja
BTW, az iszonyat cringe Hajdú Péter videó volt már?
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
3 hónapja
Ő az a 19 éves, akit már 3 éve is megfigyeltek, amikor még a Tisza se létezett, ő meg még ki se nőtt a rövidnadrágból? ((Rejtő))Az 1000 Ft-os benzinárral meg baromság, amit a fidesz csinál, mert a magyart nem rettenti el a magas üzemanyagár a tankolástól, sose tette, de pont rávilágítanak, nem is tehetnek mást a magyarok, mert a távolsági tömegközlekedést annyira romra rakták, hogy városon kívül az autón kívül minden más használhatatlan, főleg ha időre menne az ember és az 1000 Ft-ot is kénytelenek az emberek kifizetni. Azt meg persze nem lehet mondani, hogy a gond inkább azzal van, hogy minden drágább lesz tőle, mert hát az inflációt már 8vállra fektették és halott...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
3 hónapja
HoppáNa a nyominger narancsosok naptarja ujabb csucsponttal bovul ugy erzem.
bogjosi
Nyilvan szerencsetlen sracra meg ma vagy hajnalban tuti megint raszallnak a yardok.
3 hónapja
ő az a 19 éves, korábban a Tiszának dolgozó informatikus, akit Rogánék titkosszolgálata 100+ millió forinttal és 4 kurvával próbált beszervezni, hogy hozzáférést adjon nekik a Tisza IT rendszeréhez.HoppáEz mi nincs meg a story
bogjosi
?
Dagobert bácsi
built for this shit
3 hónapja
HoppáMi lesz itt még ebben a két hétben???
bogjosi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
Hoppá...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
444.hu/2026/03/30/mi-nem-fideszes-veroemberek-vagyunk-a-gyori-blokadban-reszt-vevo-biztonsagi-ceg-szerint-megvezettek-oketAzért ez a látványos menekülés is sokatmondó.
awwwwww
petey
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)