Politika
64 feliratkozó
8 hónapja
Mohácsnál is hogy bejöttIgazi elkötelezett kis csapat.Vicces, hogy a Mi Hazánk egy olyan film szlogenjével ellentűntet, amiről annak rendezője is úgy vélekedik, hogy minden idők egyik legmelegebb filmje. pic.twitter.com/nXqPPNqnz5
— Zalaba Ferenc (Zalus) (@ZalabaFerenc) June 28, 2025
zacknorb
64 fokban, feketében a tűző napon falanxot alkotni és várni az ellenséget...
kittli
8 hónapja
Ahogy a budafokiaknak mondtuk.Igazi elkötelezett kis csapat.Vicces, hogy a Mi Hazánk egy olyan film szlogenjével ellentűntet, amiről annak rendezője is úgy vélekedik, hogy minden idők egyik legmelegebb filmje. pic.twitter.com/nXqPPNqnz5
zacknorb
kittli
30-an vagytok....
Poloska vagyok.
8 hónapja
Partizán megszólatathatná 5-10 percreThe Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Igazi elkötelezett kis csapat.Vicces, hogy a Mi Hazánk egy olyan film szlogenjével ellentűntet, amiről annak rendezője is úgy vélekedik, hogy minden idők egyik legmelegebb filmje. pic.twitter.com/nXqPPNqnz5
zacknorb
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
ezek tényleg ennyire hülyék?Vmi Sparta-s molinoval vannak kinn a szabadság hídonÚgy látom h a neonácik szerint a 64 vármegye része volt Spárta 😊wut?!
csebi
Negritis, a vajda
csebi
nem vágják hogy ott azért normális volt a homoszexualitás?
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
8 hónapja
Na, a neonácik napozhatnak a szabadság hídon kedvükre, mert a menet elfordult az Erzsébet híd fele. 😊Egyébként sok-sok tízezer boldog ember van kint, sajnos bortangat es pórázt meg nem láttam, aki tud, nyugodtan kijöhet.
Viktorék csak megcsinálták, minden idők legnagyobb Pride-ja 😊
8 hónapja
Vicces, hogy a Mi Hazánk egy olyan film szlogenjével ellentűntet, amiről annak rendezője is úgy vélekedik, hogy minden idők egyik legmelegebb filmje. pic.twitter.com/nXqPPNqnz5
Poloska vagyok.
8 hónapja
Leonidasz is magyar volt
8 hónapja
ezek tényleg ennyire hülyék?Vmi Sparta-s molinoval vannak kinn a szabadság hídonÚgy látom h a neonácik szerint a 64 vármegye része volt Spárta 😊wut?!
csebi
Negritis, a vajda
csebi
nem vágják hogy ott azért normális volt a homoszexualitás?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
8 hónapja
spártai kemál?Vmi Sparta-s molinoval vannak kinn a szabadság hídonÚgy látom h a neonácik szerint a 64 vármegye része volt Spárta 😊wut?!
csebi
Negritis, a vajda
csebi
Poloska vagyok.
8 hónapja
Vmi Sparta-s molinoval vannak kinn a szabadság hídonÚgy látom h a neonácik szerint a 64 vármegye része volt Spárta 😊wut?!
csebi
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
Úgy látom h a neonácik szerint a 64 vármegye része volt Spárta 😊wut?!
csebi
8 hónapja
Úgy látom h a neonácik szerint a 64 vármegye része volt Spárta 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
Elég nagy kerülővel valóban megoldható, nem tudom pontosan melyik rész a 12- nek, de lehet akkor az m2 is közelebb lenne márAmúgy meg így is átjut az ember M4 metróvalHa nem a "nácik" akkor a "homárok" lennének ma a hídon úgyhogy ígysem úgysem tudnál átjutni 😁kurva anyját náciknak. Én sem tudok átmenni anyámhoz Újpestre a 12-bőlAzon gondolkodtam mennyire jó ötlet a 15 éves gyermekeimmel kimenni a szabadság hídhozMi hazánk elvileg befoglalja az összes hidat hogy ne tudjon a Pride átmenni, szerintem balhé is várható, szóval lehet nem a legjobb ötlet most.
Janek
kapitnono
Amadeus az áttelelt poloska
kapitnono
zacknorb

8 hónapja
Amúgy meg így is átjut az ember M4 metróvalHa nem a "nácik" akkor a "homárok" lennének ma a hídon úgyhogy ígysem úgysem tudnál átjutni 😁kurva anyját náciknak. Én sem tudok átmenni anyámhoz Újpestre a 12-bőlAzon gondolkodtam mennyire jó ötlet a 15 éves gyermekeimmel kimenni a szabadság hídhozMi hazánk elvileg befoglalja az összes hidat hogy ne tudjon a Pride átmenni, szerintem balhé is várható, szóval lehet nem a legjobb ötlet most.
Janek
kapitnono
kapitnono
Poloska vagyok.
8 hónapja
Metro?kurva anyját náciknak. Én sem tudok átmenni anyámhoz Újpestre a 12-bőlAzon gondolkodtam mennyire jó ötlet a 15 éves gyermekeimmel kimenni a szabadság hídhozMi hazánk elvileg befoglalja az összes hidat hogy ne tudjon a Pride átmenni, szerintem balhé is várható, szóval lehet nem a legjobb ötlet most.
Janek
kapitnono
8 hónapja
Ha nem a "nácik" akkor a "homárok" lennének ma a hídon úgyhogy ígysem úgysem tudnál átjutni 😁kurva anyját náciknak. Én sem tudok átmenni anyámhoz Újpestre a 12-bőlAzon gondolkodtam mennyire jó ötlet a 15 éves gyermekeimmel kimenni a szabadság hídhozMi hazánk elvileg befoglalja az összes hidat hogy ne tudjon a Pride átmenni, szerintem balhé is várható, szóval lehet nem a legjobb ötlet most.
Janek
kapitnono

8 hónapja
Kell neked a 12ben élni. Vagy már rég át kellett volna oda költöztetni mutert és akkor nem is kell átjárni Pestre sem soha …kurva anyját náciknak. Én sem tudok átmenni anyámhoz Újpestre a 12-bőlAzon gondolkodtam mennyire jó ötlet a 15 éves gyermekeimmel kimenni a szabadság hídhozMi hazánk elvileg befoglalja az összes hidat hogy ne tudjon a Pride átmenni, szerintem balhé is várható, szóval lehet nem a legjobb ötlet most.
Janek
kapitnono
8 hónapja
kurva anyját náciknak. Én sem tudok átmenni anyámhoz Újpestre a 12-bőlAzon gondolkodtam mennyire jó ötlet a 15 éves gyermekeimmel kimenni a szabadság hídhozMi hazánk elvileg befoglalja az összes hidat hogy ne tudjon a Pride átmenni, szerintem balhé is várható, szóval lehet nem a legjobb ötlet most.
Janek
kapitnono
8 hónapja
Ausztrália létezik, de nincs ott az a sok gyilkos élőlény, pók stb ez csak propaganda hogy megtartsák maguknak azt a földi paradicsomot ami ott van.Ausztrália egy hoax, de a Balaton kell hogy letezzen mer itt vagyok, de lehet ez is csak a parasavMég szép.Nálad még a Föld is lapos.Azon gondolkodtam, hogy mondjuk Lölö, vagy Tiborcz valamelyik külföldi cége (gondolom van ilyen egy pár) ajánlatot tesz, elfogadják, jön az állami elővásárlási jog, állam viszi mi pénzünkön, majd Lölö, Tiborcz valamelyik cége olcsóér megszerzi.forbes.hu/uzlet/fevasarlas-kormany-allam-elovasarlas/igen
Votmá?
Ezeknek komolyan semmi sem szent....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Negritis, a vajda
De ilyen biztos nem történhet meg. Ez nem olyan világ.
kittli
szaba
Sőt egy barom azt akarta elmagyarázni, hogy van valami Balaton is. 😀
kittli
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
8 hónapja
Téged is behálóztak. 😕Ausztrália egy hoax, de a Balaton kell hogy letezzen mer itt vagyok, de lehet ez is csak a parasavMég szép.Nálad még a Föld is lapos.Azon gondolkodtam, hogy mondjuk Lölö, vagy Tiborcz valamelyik külföldi cége (gondolom van ilyen egy pár) ajánlatot tesz, elfogadják, jön az állami elővásárlási jog, állam viszi mi pénzünkön, majd Lölö, Tiborcz valamelyik cége olcsóér megszerzi.forbes.hu/uzlet/fevasarlas-kormany-allam-elovasarlas/igen
Votmá?
Negritis, a vajda
kittli
szaba
kittli
Negritis, a vajda
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
Ausztrália egy hoax, de a Balaton kell hogy letezzen mer itt vagyok, de lehet ez is csak a parasavMég szép.Nálad még a Föld is lapos.Azon gondolkodtam, hogy mondjuk Lölö, vagy Tiborcz valamelyik külföldi cége (gondolom van ilyen egy pár) ajánlatot tesz, elfogadják, jön az állami elővásárlási jog, állam viszi mi pénzünkön, majd Lölö, Tiborcz valamelyik cége olcsóér megszerzi.forbes.hu/uzlet/fevasarlas-kormany-allam-elovasarlas/igen
Votmá?
Negritis, a vajda
kittli
szaba
kittli
8 hónapja
Még szép.Nálad még a Föld is lapos.Azon gondolkodtam, hogy mondjuk Lölö, vagy Tiborcz valamelyik külföldi cége (gondolom van ilyen egy pár) ajánlatot tesz, elfogadják, jön az állami elővásárlási jog, állam viszi mi pénzünkön, majd Lölö, Tiborcz valamelyik cége olcsóér megszerzi.forbes.hu/uzlet/fevasarlas-kormany-allam-elovasarlas/igen
Votmá?
Negritis, a vajda
kittli
szaba
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
Azon gondolkodtam mennyire jó ötlet a 15 éves gyermekeimmel kimenni a szabadság hídhozHe mégis a kimenetel mellett döntesz, jöhetnek majd az infók mi a helyzet? Én persze dolgozom.
Janek