Politika
69 feliratkozó
2 hónapja
Kezdem azt érezni, hogy Zele a háttérben lepaktált Viktorral, mert amennyire most tolja a szekerét, arra egyéb normális magyarázat nincs.Zelenszkij is befoghatná most. Persze értem én hogy geci fárasztó a fidesz meg vitya állandó ellen szóló kampánya, meg most még az óriásplakáton is ő van, de ez sajnos tényleg sok boomer honfitársunknál trigger point, hogy "fenyegeti" OV-t.Egyébként szépen megtalálta a kormány jelenleg ezt a vonalat, amibe a TISZA-nak nem nagyon van beleszólása most és jó válasza sem, az elmúlt héten kb minden a külpolitikai vonalon mozgott, kőolajvezeték, háború, Putyin stb.Szerintem egyébként ehhez most jól nyúltak, jól kommunikálják, és mivel van valóságalapja, ezért simán eladható is. Én simán látom azt, hogy ha valahogyan nyer a Fidesz, annak ez lesz az oka. Ez a Barátság vezeték ügy lehet a megmentőjük.
bobi0092
szaba
dancogo
2 hónapja
Mert gondolod, hogy ezen múlna? Amikor lassan 2 éve veszélyezteti Putyin haverjának hatalmát?mert nem akar kiesni az ablakonPutyinnak miért nem üzen, aki konkrétan a teljes országot megzsarolta?Zelenszkij most jól alávágott MP-nek.24.hu/belfold/2026/03/05/magyar-peter-zelenszkij-orban-viktor-fenyegetes/
Kemény lesz a következő 2 hét.
Toca
MP jól reagált azért.
Beki
StormST
Josszi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
mert nem akar kiesni az ablakonPutyinnak miért nem üzen, aki konkrétan a teljes országot megzsarolta?Zelenszkij most jól alávágott MP-nek.24.hu/belfold/2026/03/05/magyar-peter-zelenszkij-orban-viktor-fenyegetes/
Toca
MP jól reagált azért.
Beki
StormST
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
2 hónapja
Mármint azon kívül, amit tegnap mondott, hogy nem kapunk gázt, ha nem neki tetsző politika lesz itthon? Azóta végülis semmit... 😀Putler ki mondott hasonló szavakat, mint amit Zelenszkij? Nem emlékszem így hirtelen, de ha igen... nos akkor az egybites Fityesz szavazókon az sem segítene.Putyinnak miért nem üzen, aki konkrétan a teljes országot megzsarolta?Zelenszkij most jól alávágott MP-nek.24.hu/belfold/2026/03/05/magyar-peter-zelenszkij-orban-viktor-fenyegetes/
Toca
MP jól reagált azért.
Beki
StormST
Beki

2 hónapja
Putler ki mondott hasonló szavakat, mint amit Zelenszkij? Nem emlékszem így hirtelen, de ha igen... nos akkor az egybites Fityesz szavazókon az sem segítene.Putyinnak miért nem üzen, aki konkrétan a teljes országot megzsarolta?Zelenszkij most jól alávágott MP-nek.24.hu/belfold/2026/03/05/magyar-peter-zelenszkij-orban-viktor-fenyegetes/
Toca
MP jól reagált azért.
Beki
StormST
2 hónapja
Putyinnak miért nem üzen, aki konkrétan a teljes országot megzsarolta?Zelenszkij most jól alávágott MP-nek.24.hu/belfold/2026/03/05/magyar-peter-zelenszkij-orban-viktor-fenyegetes/
Toca
MP jól reagált azért.
Beki

2 hónapja
Zelenszkij most jól alávágott MP-nek.24.hu/belfold/2026/03/05/magyar-peter-zelenszkij-orban-viktor-fenyegetes/
Toca
MP jól reagált azért.
2 hónapja
Zelenszkij most jól alávágott MP-nek. Kemény lesz a következő 2 hét.
2 hónapja
Pedig ezt pont nagyon könnyű lenne rámelegíteni Orbánra.Egyébként szépen megtalálta a kormány jelenleg ezt a vonalat, amibe a TISZA-nak nem nagyon van beleszólása most és jó válasza sem, az elmúlt héten kb minden a külpolitikai vonalon mozgott, kőolajvezeték, háború, Putyin stb.Szerintem egyébként ehhez most jól nyúltak, jól kommunikálják, és mivel van valóságalapja, ezért simán eladható is. Én simán látom azt, hogy ha valahogyan nyer a Fidesz, annak ez lesz az oka. Ez a Barátság vezeték ügy lehet a megmentőjük.
bobi0092
szaba
"Orbán úgy döntött, hogy egy olyan vezetékre bízza Magyarország olaj ellátását, ami egy háborús övezeten halad keresztül. Rossz döntés volt, most mindenki láthatja a következményeit"
Meg se kell említeni se az oroszokat, se az ukránokat, csak annyit hogy OV ezzel rossz döntést hozott, és ezért nincs olaj.
Csodálom hogy a tiszásoknak még nem jutott eszébe.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
2 hónapja
Vagy nagyon nem éles kés Zelenszkij, vagy a színfalak mögött kurvára azt akarja, hogy Viktor maradjon. Mert hogy erre kampányt húznak fel, az biztos. És egyébként valóban mit ér el az ilyen mondatokkal? Szimpatikus ez bárkinek? És az utóbbi heteken frankón a Fidesz kottájából játszik.pont most akartam hozni:Zelenszkij is befoghatná most. Persze értem én hogy geci fárasztó a fidesz meg vitya állandó ellen szóló kampánya, meg most még az óriásplakáton is ő van, de ez sajnos tényleg sok boomer honfitársunknál trigger point, hogy "fenyegeti" OV-t.Egyébként szépen megtalálta a kormány jelenleg ezt a vonalat, amibe a TISZA-nak nem nagyon van beleszólása most és jó válasza sem, az elmúlt héten kb minden a külpolitikai vonalon mozgott, kőolajvezeték, háború, Putyin stb.Szerintem egyébként ehhez most jól nyúltak, jól kommunikálják, és mivel van valóságalapja, ezért simán eladható is. Én simán látom azt, hogy ha valahogyan nyer a Fidesz, annak ez lesz az oka. Ez a Barátság vezeték ügy lehet a megmentőjük.
bobi0092
szaba
dancogo
telex.hu/kulfold/2026/03/05/zelenszkij-ukrajna-orban-viktor-blokkolas-eu-kolcson
NB2
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
2 hónapja
Kíváncsi lennék, ha ukránoknál vki tényleg komolyan venné drága kormányunk üzengetését és kakaduval vagy a gömbcigánnyal történne vmi, utána mi lenne...Zelenszkij is befoghatná most. Persze értem én hogy geci fárasztó a fidesz meg vitya állandó ellen szóló kampánya, meg most még az óriásplakáton is ő van, de ez sajnos tényleg sok boomer honfitársunknál trigger point, hogy "fenyegeti" OV-t.Egyébként szépen megtalálta a kormány jelenleg ezt a vonalat, amibe a TISZA-nak nem nagyon van beleszólása most és jó válasza sem, az elmúlt héten kb minden a külpolitikai vonalon mozgott, kőolajvezeték, háború, Putyin stb.Szerintem egyébként ehhez most jól nyúltak, jól kommunikálják, és mivel van valóságalapja, ezért simán eladható is. Én simán látom azt, hogy ha valahogyan nyer a Fidesz, annak ez lesz az oka. Ez a Barátság vezeték ügy lehet a megmentőjük.
bobi0092
szaba
dancogo
2 hónapja
Too little too late, szerintem. Tehát ebben van egy nagy adag szubjektíve faktor is, de...https://telex.hu/gazdasag/2026/03/05/putyin-szlovakia-magyarorszag-orosz-foldgazKakadu mit lép erre?mi kivétel leszünk, ezért (is) beszélt a dagadt putyinnal telefonon
www.reuters.com/business/energy/putin-suggests-russia-could-stop-supplying-gas-european-markets-now-2026-03-04/
Negritis, a vajda
Josszi
igy legyen lottó 5ösöm, pedig én csak poénnak szántam
ha ez nem külföldi beavatkozás a magyar választásba akkor mi????
tehát:
Gulyás Gergely a Telexnek: 96 napra elég kőolajtartaléka volt Magyarországnak, amikor leállt a szállítás a Barátságon
január végén érdekes módon lebombázzák a barátság vezetéket az oroszok, a stratégiai tartalék 96 napra elég,
tehát április végére elfogy, Horvátok nem engedik át az orosz olajat a tankerekről,
Putyin közli hogy csak akkor kapunk gázt ha marad a jelenlegi magyar külpolitika,
Akkor azt hiszem el is dőlt az újabb fidesz 2/3-ad..
Josszi
A januári-februári gázszámla kifizetve, a március enyhe lesz, szóval áprilisban a gáz kérdés már messze nem lesz egy mindet vivő aduász. Simán lehet überelni ha van a Tisza kezében elég erős lap.
2 hónapja
pont most akartam hozni:Zelenszkij is befoghatná most. Persze értem én hogy geci fárasztó a fidesz meg vitya állandó ellen szóló kampánya, meg most még az óriásplakáton is ő van, de ez sajnos tényleg sok boomer honfitársunknál trigger point, hogy "fenyegeti" OV-t.Egyébként szépen megtalálta a kormány jelenleg ezt a vonalat, amibe a TISZA-nak nem nagyon van beleszólása most és jó válasza sem, az elmúlt héten kb minden a külpolitikai vonalon mozgott, kőolajvezeték, háború, Putyin stb.Szerintem egyébként ehhez most jól nyúltak, jól kommunikálják, és mivel van valóságalapja, ezért simán eladható is. Én simán látom azt, hogy ha valahogyan nyer a Fidesz, annak ez lesz az oka. Ez a Barátság vezeték ügy lehet a megmentőjük.
bobi0092
szaba
dancogo
telex.hu/kulfold/2026/03/05/zelenszkij-ukrajna-orban-viktor-blokkolas-eu-kolcson
2 hónapja
-Irónia - gondolta Stirlitz.csebi bmeg, te beépített alvó ügynök csak akcióba léptél, tee NER Stirliz teee 😀szoval azt akarod, hogy a magyar emberek megfagyjanak aprilisban es ehezzenek.volt 16 évünk a diverzifikációra, helyette hozzákötöttük magunkat egy diktátorhoz és a nagyhatalmi törekvéseihezes tudod hibaztatni a magyarokat? ki akarna megfagyni? uzemanyag nelkul hogyan jutnak el a munkahelyre? ha nem jutnak el akkor hogyan kapnak fizetest? ha nem kapnak fizetest akkor mit fognak enni?https://telex.hu/gazdasag/2026/03/05/putyin-szlovakia-magyarorszag-orosz-foldgazKakadu mit lép erre?mi kivétel leszünk, ezért (is) beszélt a dagadt putyinnal telefonon
www.reuters.com/business/energy/putin-suggests-russia-could-stop-supplying-gas-european-markets-now-2026-03-04/
Negritis, a vajda
Josszi
tehát:
Gulyás Gergely a Telexnek: 96 napra elég kőolajtartaléka volt Magyarországnak, amikor leállt a szállítás a Barátságon
január végén érdekes módon lebombázzák a barátság vezetéket az oroszok, a stratégiai tartalék 96 napra elég,
tehát április végére elfogy, Horvátok nem engedik át az orosz olajat a tankerekről,
Putyin közli hogy csak akkor kapunk gázt ha marad a jelenlegi magyar külpolitika,
Josszi
ugye te sem akarod, hogy megfagyjatok es/vagy ehezzetek?
csebi
Josszi
csebi
Josszi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Zelenszkij is befoghatná most. Persze értem én hogy geci fárasztó a fidesz meg vitya állandó ellen szóló kampánya, meg most még az óriásplakáton is ő van, de ez sajnos tényleg sok boomer honfitársunknál trigger point, hogy "fenyegeti" OV-t.Egyébként szépen megtalálta a kormány jelenleg ezt a vonalat, amibe a TISZA-nak nem nagyon van beleszólása most és jó válasza sem, az elmúlt héten kb minden a külpolitikai vonalon mozgott, kőolajvezeték, háború, Putyin stb.Szerintem egyébként ehhez most jól nyúltak, jól kommunikálják, és mivel van valóságalapja, ezért simán eladható is. Én simán látom azt, hogy ha valahogyan nyer a Fidesz, annak ez lesz az oka. Ez a Barátság vezeték ügy lehet a megmentőjük.
bobi0092
szaba
Szerkesztette: dancogo
2 hónapja
csebi bmeg, te beépített alvó ügynök csak akcióba léptél, tee NER Stirliz teee 😀szoval azt akarod, hogy a magyar emberek megfagyjanak aprilisban es ehezzenek.volt 16 évünk a diverzifikációra, helyette hozzákötöttük magunkat egy diktátorhoz és a nagyhatalmi törekvéseihezes tudod hibaztatni a magyarokat? ki akarna megfagyni? uzemanyag nelkul hogyan jutnak el a munkahelyre? ha nem jutnak el akkor hogyan kapnak fizetest? ha nem kapnak fizetest akkor mit fognak enni?https://telex.hu/gazdasag/2026/03/05/putyin-szlovakia-magyarorszag-orosz-foldgazKakadu mit lép erre?mi kivétel leszünk, ezért (is) beszélt a dagadt putyinnal telefonon
Negritis, a vajda
Josszi
tehát:
Josszi
csebi
Josszi
csebi
2 hónapja
persze a gázt több helyről betudjuk szerezni, igaz az ára annak is ki fog lőni ha marad a hormuzi szorosos balhé, de a lényege hogy azt egyszerűen kommunikálva egy csomó ingatag a gazdasági földrajzhoz nem érdeklődő embert meglehet nyerni vagy visszacsalogatni a tiisza táborból, egy átlagember nem hiszem hogy tudja hogy a gázt, olajat az mvm meg a mol veszi és nem orbánviktor, meg hát van egy világpiaci ár stb stb..Egyébként szépen megtalálta a kormány jelenleg ezt a vonalat, amibe a TISZA-nak nem nagyon van beleszólása most és jó válasza sem, az elmúlt héten kb minden a külpolitikai vonalon mozgott, kőolajvezeték, háború, Putyin stb.Szerintem egyébként ehhez most jól nyúltak, jól kommunikálják, és mivel van valóságalapja, ezért simán eladható is. Én simán látom azt, hogy ha valahogyan nyer a Fidesz, annak ez lesz az oka. Ez a Barátság vezeték ügy lehet a megmentőjük.
bobi0092
szaba
2 hónapja
Egyébként szépen megtalálta a kormány jelenleg ezt a vonalat, amibe a TISZA-nak nem nagyon van beleszólása most és jó válasza sem, az elmúlt héten kb minden a külpolitikai vonalon mozgott, kőolajvezeték, háború, Putyin stb.Szerintem egyébként ehhez most jól nyúltak, jól kommunikálják, és mivel van valóságalapja, ezért simán eladható is. Én simán látom azt, hogy ha valahogyan nyer a Fidesz, annak ez lesz az oka. Ez a Barátság vezeték ügy lehet a megmentőjük.
bobi0092
2 hónapja
egy téma egy hét, ha nincs új fejlemény
2 hónapja
Egyébként szépen megtalálta a kormány jelenleg ezt a vonalat, amibe a TISZA-nak nem nagyon van beleszólása most és jó válasza sem, az elmúlt héten kb minden a külpolitikai vonalon mozgott, kőolajvezeték, háború, Putyin stb. Az lehet, hogy a háborús uszításba már kicsit belefáradtak az emberek, de az elmúlt napokban nem igazán beszél már a Szőlő utcáról meg Gödről senki sem, legalábbis sokkal kevésbé.
Aztán ki tudja, lehet ez csak az én érzésem és már fejére is állhat a kormány akkor is behúzza MP. Hozzáteszem az országjárás egy biztos dolog, de az is ki tud fulladni mint tematizálás a hírekben.
Szerkesztette: bobi0092
2 hónapja
Feri amúgy nagy Nabucco párti volt, nem?Khm Gyurcsány khmvolt 16 évünk a diverzifikációra, helyette hozzákötöttük magunkat egy diktátorhoz és a nagyhatalmi törekvéseihezDe ha ez az ára, hogy hatalmon maradjanak miért ne tennék ezt, azaz miért diverzifikálnának?
Josszi
Jobb lenne ha diverzikálva lenne az energiabeszerzésünk de a TISZA kerülne hatalomra helyettük?
bobi0092
Negritis, a vajda
2 hónapja
Khm Gyurcsány khmvolt 16 évünk a diverzifikációra, helyette hozzákötöttük magunkat egy diktátorhoz és a nagyhatalmi törekvéseihezDe ha ez az ára, hogy hatalmon maradjanak miért ne tennék ezt, azaz miért diverzifikálnának?
Josszi
Jobb lenne ha diverzikálva lenne az energiabeszerzésünk de a TISZA kerülne hatalomra helyettük?
bobi0092
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
volt 16 évünk a diverzifikációra, helyette hozzákötöttük magunkat egy diktátorhoz és a nagyhatalmi törekvéseihezDe ha ez az ára, hogy hatalmon maradjanak miért ne tennék ezt, azaz miért diverzifikálnának?
Josszi
Jobb lenne ha több helyről lenne megoldott az energiabeszerzésünk ilyenkor, nem lehetne verni a vészharangot, de a TISZA kerülne hatalomra helyettük?
Szerkesztette: bobi0092
2 hónapja
szoval azt akarod, hogy a magyar emberek megfagyjanak aprilisban es ehezzenek.volt 16 évünk a diverzifikációra, helyette hozzákötöttük magunkat egy diktátorhoz és a nagyhatalmi törekvéseihezes tudod hibaztatni a magyarokat? ki akarna megfagyni? uzemanyag nelkul hogyan jutnak el a munkahelyre? ha nem jutnak el akkor hogyan kapnak fizetest? ha nem kapnak fizetest akkor mit fognak enni?https://telex.hu/gazdasag/2026/03/05/putyin-szlovakia-magyarorszag-orosz-foldgazKakadu mit lép erre?mi kivétel leszünk, ezért (is) beszélt a dagadt putyinnal telefonon
Negritis, a vajda
Josszi
tehát:
Josszi
csebi
Josszi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.