Politika
52 feliratkozó
5 hónapja
Meg nem nagyon csináltak semmit amire kellett volna költeniMKKP miből fogja visszapörgetni vajon a kampánylóvét?Ja kemény. Bár asszem ok nem veszik fel végig az össze pénzt sztem
shawnka
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
21, Medián, Závecz hibahatáron belül mért végül, mindenki más teljes gatya.Hahn Endre a csúcson mehet nyugdíjba!
shawnka
5 hónapja
Remélem lesz valaki, aki az EGÉSZ mai eredménykövető összes hsz-t elolvassa! Max respekt(vv4laci) neki.
5 hónapja
21, Medián, Závecz hibahatáron belül mért végül, mindenki más teljes gatya.
5 hónapja
Több szavazat ment a Tiszára, mint a FIDESZ-re valaha. De biztos elcsalták, ugye Orbán B?Még nem lépték át a Fidesz 2022-es számát, de közelítenek, gondolom végül meglesz.
444.hu/2026/04/12/a-tisza-tobb-szavazatot-szerez-jelen-allas-szerint-mint-a-fidesz-valaha
iktriad
5 hónapja
MKKP miből fogja visszapörgetni vajon a kampánylóvét?Ja kemény. Bár asszem ok nem veszik fel végig az össze pénzt sztem
shawnka
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Több szavazat ment a Tiszára, mint a FIDESZ-re valaha. De biztos elcsalták, ugye Orbán B?444.hu/2026/04/12/a-tisza-tobb-szavazatot-szerez-jelen-allas-szerint-mint-a-fidesz-valaha
5 hónapja
Nekem a pár napi vagy tegnapi részlet volt még nagyon jó.Azért Lakner is odateszi magát, amikor a Tanúból idéz.PartizánRuff megy ma a legnagyobbat, én ilyet még az életemben nem láttam.Ez hol van? Csak tvben neztem esdig barmit
bergerdani
Stez
csebi
Virág elvtárs: Visszafognak maguk még síni minket
Pelikán: Ebben azért nem lennék annyira biztos
SBL
Ez az ország a mienk és vigyázni fogunk rá.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Zsír!oké hogy stabil, de kb 2500 szavazatot csak jövő héten néznek meg, ami határon túli, meg máshol szavazó, az ilyeneket meg a Tisza domináljaJa, lehet sokan nem értették, ahol most szoros Fidesz az fog Tiszára fordulni 3 helyen minimum (Tolna 2 Tolna 3 Szabolcs 6)Tolna2-ben már az qrva nagy eredmény, hogy szoros a verseny, de ez a kb 500 szavazatos előny már elég régóta stabil a Csibinek, szvsz ez maradni fog.
zacknorb
És persze sz.rul néz ki, hogy tolna2-ben nyer a fidesz, de ha azt nézed hogy itt 28(!) éve folyamatosan nagyon sima +50%-os fidesz győzelmek voltak, akkor ez elképesztő nagy változás. (és bevallom, hogy én ennek semmi előjelét nem láttam)
Jan
zacknorb
Eskü ez a választás visszahozta a hitemet az emberekben.
5 hónapja
Toth Gabi mar bejelentkezett, hogy szivesen elenekelne az eye of the tigert, mindosszesen 1 millioert.szerencsére az Oktogonon még nem volt Woodstock, de tuti hajnalig fog menni a buli a városbanAzt mondod, az Eufória új évada előbb jött, mint várták pár órával? 😀😀😀
Löfli
iktriad
5 hónapja
Akcidens
318
Várom hogy holnap hányan csinálnak még segget a szájukból
5 hónapja
szerencsére az Oktogonon még nem volt Woodstock, de tuti hajnalig fog menni a buli a városbanAzt mondod, az Eufória új évada előbb jött, mint várták pár órával? 😀😀😀
Löfli
5 hónapja
MKKP miből fogja visszapörgetni vajon a kampánylóvét?
5 hónapja
Azért Lakner is odateszi magát, amikor a Tanúból idéz.PartizánRuff megy ma a legnagyobbat, én ilyet még az életemben nem láttam.Ez hol van? Csak tvben neztem esdig barmit
bergerdani
Stez
csebi
Virág elvtárs: Visszafognak maguk még síni minket
Pelikán: Ebben azért nem lennék annyira biztos
5 hónapja
Majd holnap leírom a három kivansagomat de addig csak eszembe jutott ez amúgy.Én is, de visszatekintve Magyarország 1914 óta eltelt történetére, maradok cinikus.Nagyon bízom benne, hogy ezt a beidegződött pesszimizmust fel fogja váltani a következő időszakban a kellemes optimizmus.És akkor az jutott eszembe h ez a magyar nép képes lesz 4 év múlva visszahozni Orbant 2/3mal.Elképzelhető.
csebi
Kampman
shawnka
Kampman
5 hónapja
Nem jutott be egyik nemzetiségi képviselő seNagyon helyes, semilyen dísznemzetiségire nincs szükség.
r.baggio
5 hónapja
Kérlek isten adj egy NB live-otÉn Alekosz liveot akarok
Janek
5 hónapja
oké hogy stabil, de kb 2500 szavazatot csak jövő héten néznek meg, ami határon túli, meg máshol szavazó, az ilyeneket meg a Tisza domináljaJa, lehet sokan nem értették, ahol most szoros Fidesz az fog Tiszára fordulni 3 helyen minimum (Tolna 2 Tolna 3 Szabolcs 6)Tolna2-ben már az qrva nagy eredmény, hogy szoros a verseny, de ez a kb 500 szavazatos előny már elég régóta stabil a Csibinek, szvsz ez maradni fog.
zacknorb
És persze sz.rul néz ki, hogy tolna2-ben nyer a fidesz, de ha azt nézed hogy itt 28(!) éve folyamatosan nagyon sima +50%-os fidesz győzelmek voltak, akkor ez elképesztő nagy változás. (és bevallom, hogy én ennek semmi előjelét nem láttam)
Jan
5 hónapja
Akkor kezdtem whiskeyzni de eddig csak 137-138t lattamPartizánon már 141 a várható mandátum szám baszki2 órája is ennyi volt 😀
csebi
Sixo
5 hónapja
Nem jutott be egyik nemzetiségi képviselő se

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Én is, de visszatekintve Magyarország 1914 óta eltelt történetére, maradok cinikus.Nagyon bízom benne, hogy ezt a beidegződött pesszimizmust fel fogja váltani a következő időszakban a kellemes optimizmus.És akkor az jutott eszembe h ez a magyar nép képes lesz 4 év múlva visszahozni Orbant 2/3mal.Elképzelhető.
csebi
Kampman
shawnka
5 hónapja
Partizánon már 141 a várható mandátum szám baszki2 órája is ennyi volt 😀
csebi
5 hónapja
Seszták, Tállai, Koncz, Czunyiné, Pócs, Hoppál, Takács Péter, Pogácsás, Demeter Zoltán. de szép lesz nélkületek az új országgyűlés.Tucson se
deyell
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Ja, lehet sokan nem értették, ahol most szoros Fidesz az fog Tiszára fordulni 3 helyen minimum (Tolna 2 Tolna 3 Szabolcs 6)Tolna2-ben már az qrva nagy eredmény, hogy szoros a verseny, de ez a kb 500 szavazatos előny már elég régóta stabil a Csibinek, szvsz ez maradni fog.
zacknorb