Politika
64 feliratkozó
8 hónapja
Budapesten nem lesz győzteskompenzáció, az csak a 3000 főnél kisebb településeken lesz, just sayin’. Vagy, ha ott is szarul állnak, ott sem.Na, átment a költségvetés, a "Budapest működését mindig támogató és elősegítő" fidesz szavazott csak ellene...Kicsit at kell szabni megint a körzeteket, néhány dél-alföldi meg nyugat-dunántúli szavazókört is ide kell csapni, mert ha így folytatják, akkor csak a budapesti győzteskompenzáción buknak 3-400.000 listás szavazatot.
StormST
somoskovig
Különben is, örüljenek a vörösbuzibudapestiek, hogy egyáltalán szavazhatnak.
Ráadásul a jog szerint tegnapelőtt közéjük is lövethettünk volna, becsüljék ezt meg. De a mi türelmünk is véget ér!
8 hónapja
youtu.be/rAJJKKwB_yg?si=7XG0Y-MEmHcascBlFideszes propagandistát kerget végig a Prideon és a városon a srác.
Vicces.
8 hónapja
Na, átment a költségvetés, a "Budapest működését mindig támogató és elősegítő" fidesz szavazott csak ellene...Kicsit at kell szabni megint a körzeteket, néhány dél-alföldi meg nyugat-dunántúli szavazókört is ide kell csapni, mert ha így folytatják, akkor csak a budapesti győzteskompenzáción buknak 3-400.000 listás szavazatot.
StormST
8 hónapja
Na, átment a költségvetés, a "Budapest működését mindig támogató és elősegítő" fidesz szavazott csak ellene...Ennyi.
StormST
Budapest nem tud csődbe menni, Pride volt, nagyobb, mint valaha, a Tisza nem vesztett egy szavazatot se, a Fidesz meg.... mesterterv. Probléma letudva, mindenki jól járt, mehetünk is tovább.
Ja, és pont ma beszéltem egy kissé autoriterfil, erőmániás ismerősömmel, aki stabil Fidesz-szavazó... volt állítása szerint mostanáig, mert berágott Orbánra, hogy "még egy faszom prájdot se tud úgy betiltani, hogy az be is legyen tiltva, valami nem stimmel ezzel a világgal", ő ezeknek nem fog elmenni jövőre szavazni. Én mondtam, hogy nyugi, ha nem lett volna betiltva másfel millióan lettek volna, ami azért gyerekvédekmileg aggályos, ne legyen morci, a kis siker is siker, de csúnyán nézett rám.
Aztán persze bármi lehet, de mókásnak gondolom, ha egy nembetiltott betiltott Pride még vinne is szavazatot a kormánypárttól, mint hozna. Ha le se szarják, és csak az ukránokra fókuszálnak, meg a békére, vagy a Bencsik interjút elemezgetik kacarászva akkoris is jobban jártak volna, minthogy lemegy egy többszázezres betiltott Pride.
8 hónapja
Dr. Kincse Csongor:telex.hu/belfold/2025/06/29/szte-orvostudomanyi-kar-orvosdoktor-avatas-diplomaoszto-beszedTakacs dö Féreg Facebook kommentben be is szólt neki, ezzel mintegy igazolva a beszédet 😊
nagir
somoskovig
„Direkt visszajelzést nem kaptam az egyetemtől, de állítólag, miután kivonult az egyetem vezetése, akkor első dolguk volt megkérdezni a szervezőket, hogy ki hagyta jóvá ezt a beszédet. Mivel előre el kellett küldenem a beszédem vázlatát jóváhagyásra, természetesen nem ezt a verziót küldtem el”
👏🤘😜
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
8 hónapja
Na, átment a költségvetés, a "Budapest működését mindig támogató és elősegítő" fidesz szavazott csak ellene...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
8 hónapja
telex.hu/belfold/2025/06/29/szte-orvostudomanyi-kar-orvosdoktor-avatas-diplomaoszto-beszedTakacs dö Féreg Facebook kommentben be is szólt neki, ezzel mintegy igazolva a beszédet 😊
nagir
8 hónapja
Na, már kezdi is a fidesz frakció, "feminizáló hormonbrossúrák", "szegecses nyakörvek", ezt a Radicsot ha valaki hamarosan nem veri pofán, az a világ nagy hibája...Ők közben benéztek törzshelyükre, a Blue Oysterbe
A másik: "férfiak meztelenül vonaglottak"... Ezek merre jártak?
StormST
8 hónapja
telex.hu/belfold/2025/06/29/szte-orvostudomanyi-kar-orvosdoktor-avatas-diplomaoszto-beszed

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
8 hónapja
Legalább valahol látnak férfiakat, mert ha tükörbe vagy egymásra néznek, akkor biztos nem.A másik: "férfiak meztelenül vonaglottak"... Ezek merre jártak?Ezt szeretik és ilyeneket nézegetnek, ezért mindenhol ezt látják (lásd Szájer).
StormST
Matthew99
8 hónapja

😂😂😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 hónapja
Na, már kezdi is a fidesz frakció, "feminizáló hormonbrossúrák", "szegecses nyakörvek", ezt a Radicsot ha valaki hamarosan nem veri pofán, az a világ nagy hibája...Mikor volt feltétele bármilyen Fidesz kommunikációnak, hogy igaz legyen?
A másik: "férfiak meztelenül vonaglottak"... Ezek merre jártak?
StormST
8 hónapja
nemazaGulyás KG-nek: mindketten demokraták vagyunkA háttérben a közönség felnevetett olyan hangosan, hogy meg kellett állnia a beszéddel... 😀

8 hónapja
Hogy tettek volna.telex.hu/belfold/2025/06/30/kei-ruszin-szendi-romulusz-zsirleszivasEz bűncselekmény, gondolom feljelentést is tettek akkor.
"A Kehi szerint ráadásul a „beavatkozást kórház rendszerében titkosítottan rögzítették, nem Ruszin-Szendi neve alatt tartották nyilván és egy fiktív társadalombiztosítási számra rögzítették”, hogy ne lehessen beazonosítani a beavatkozást."
Sőt ukrán békává is műtötték, de az már elmúlt.
Ilyen érveléssel bárkire bármit ráhúzhatnak.
cartman023
gabokocka
A főni rendelte el.
A kövér, pocakos tábornokok a halála. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
hahahahatelex.hu/belfold/2025/06/30/kei-ruszin-szendi-romulusz-zsirleszivasEz bűncselekmény, gondolom feljelentést is tettek akkor.
"A Kehi szerint ráadásul a „beavatkozást kórház rendszerében titkosítottan rögzítették, nem Ruszin-Szendi neve alatt tartották nyilván és egy fiktív társadalombiztosítási számra rögzítették”, hogy ne lehessen beazonosítani a beavatkozást."
cartman023
gabokocka
8 hónapja
A másik: "férfiak meztelenül vonaglottak"... Ezek merre jártak?Ezt szeretik és ilyeneket nézegetnek, ezért mindenhol ezt látják (lásd Szájer).
StormST

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
8 hónapja
Na, már kezdi is a fidesz frakció, "feminizáló hormonbrossúrák", "szegecses nyakörvek", ezt a Radicsot ha valaki hamarosan nem veri pofán, az a világ nagy hibája...A másik: "férfiak meztelenül vonaglottak"... Ezek merre jártak?

8 hónapja
telex.hu/belfold/2025/06/30/kei-ruszin-szendi-romulusz-zsirleszivasEz bűncselekmény, gondolom feljelentést is tettek akkor.
cartman023
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
8 hónapja
telex.hu/belfold/2025/06/30/kei-ruszin-szendi-romulusz-zsirleszivasA Fidesz annyira szarban van hogy bármit képesek megtenni azért hogy lejárassanak valakit aki Tiszás, az sem zavarja őket, hogy akkor Fideszes volt.
cartman023
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
telex.hu/belfold/2025/06/30/kei-ruszin-szendi-romulusz-zsirleszivas"A Kehi szerint ráadásul a „beavatkozást kórház rendszerében titkosítottan rögzítették, nem Ruszin-Szendi neve alatt tartották nyilván és egy fiktív társadalombiztosítási számra rögzítették”, hogy ne lehessen beazonosítani a beavatkozást."
8 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
KariGeri likes this.A Boldog Karácsonyt védesd le, azt mondta Viktor anno.g7.hu/kozelet/20250630/csak-meszaros-lorinc-nyomtathatja-majd-polora-hogy-gondolom-nem-gyalog/Tehát ezek alapján ha levédetem a kellemes karácsonyt mondatot, akkor azt csak én nyomtathatom pólóra meg plakátra?
Lehajol az apróért is.
Dzsokijuing
Matthew99
szaba
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 hónapja
Nem én egyszerűsítettem a kérdést eddig, hanem a topic, én csak ebben a keretben értelmeztem.huh irtam egy hosszabbat, de aztan nyilvan elveszett ...
Sztem rosszul emlékszel. Kínosan kerülték az alkotmányozás kérdését, bújtak ki alóla, ahogy tudtak, maga OV annyit mondott hogy, "kis többség kis változás, nagy többség, nagy változás" hiszen tudták, ahogy kimondják hogy alkotmányzás - úgy mozgósítva lenne az ellezéki szavazók egy olyan része, aki egyébként otthon maradt, de az alkotmányozás szóra beindulna. És azért a 64%-os részvteli arány se az a hej de nagy alkotmányozási vágyra utalt. MC12
szoval eleg egyertelmu volt sztem. uj korszak, kell a felhatalmazas stb.
Ha mint politológust kérdezel - ha már ilyen papírom is van, jó nem vagyok rá büszeke, fiatal voltam és lelkes - ugyanazt tudom mondani mint sütinek: én egyetlen egypárti 2/3-ot sem tartok jónak (22 elején, amikor már látszott, hogy a fidesz győz, ugyanitt le is írtam, nagyon nem lenne egészséges egy újabb 2/3 és ha már győz, annyira legyen már képes az ellenzéki kampány, hogy legalább a 2/3-ot megakadályozza, aztán látjuk mi lett). Te a pozitív outcome-okat soroltad fel MP 2/3-a kapcsán, én meg azt gondolom, hogy a legjobb válasz erre a kérdésre, hogy nem tudjuk. OV-ról tudtad 2009-ben, hogy ez lesz? Nem tudtad.nyilvan mondhatok bmit most mar, de tudtam. pontosan ezt mondtam az egyetemi kozegben is. ugye pazmany jog, abbol a kozegbol kijott jo par azota allamtitkar, miniszteri kabinetvezeto, allami hatosag v cegvezeto stb. en nyiltan felvallaltam, hogy nem szabad ezt hagyni tobb okbol kifolyolag is. jo sok mindent telibe is talaltam abbol, ami lett, de nyilvan arra azert nem gondoltam elore, ami mar most van. de ugyanugy volt jo par ismerosom, aki amugy nem fidesz szavazo volt, de azt mondta, hogy meg kell adni nekuk a 2/3-t, hogy ne bena kacsak legyenek. latjuk az eredmenyet.
MC12
(politologus nem tul szerencses megfogalmazas volt, inkabb az volt a lenyeg, hogy ezt a hszt nem ugy probalom toled ertelmezni, hogy biztos azert irod ezt, mert narancshivo vagy).
Jelen pillanat legjobb megoldása egyébként valóban egy 2/3-os győzelem lenne: Tisza + Kutyák. Ezt aláírnám. Ebben a választási rendszerben ezt necces összehozni? Igen. Lehetetlen? Nem.igen ez a tisza+kutyas megoldas lenne a legjobb, de jelenlegi viszonyok kozott ennek realitasa nulla.
De akár egy Tisza 2/3-ra is igent lehetne mondani, ha MP egyetlen ígérettel állna elő: új választási törvény, amiben egyetlen párt nem tud 2/3-ot szerezni, aztán a parlament feloszlatása és új választás. Ezt is aláírnám. A struktúra fideszes marad? Igen. De ez egy Tisza 2/3 esetén se egyértelmű, hogy mennyiben változna. A fidesz is évekig jogászkodott, mire be tudta ültetni az embereit ide meg oda (Simor is simán kitöltte a mandátumát az MNB-ben pl.) és csak azért maradtak hatalomban 14-ben, mert úgy írták át a választási rendszert, hogy abban maradjanak.
Hogy aztán átbaszná vagy sem a népet az már egy más kérdés, de legalább konkrétum lenne. De én őszintén csodálkozom, hogy egy MP-típusú karaktertől te atlantista fodulatot, közjogi megújhodást meg új, mindenféle nyugati standardnak megfelelő alkotmányozást tudsz elképzelni.MC12
az sem jo sztem, hogy most kobe vessuk, hogy soha tobbe ne lehessen alkotmanyozo hatalma senkinek. eleg antidemokratikus megoldas lenne.
most nyilvan nincsenek elottem a szamok, de sztem 14-ben is nyert volna a fidesz, a regi rendszerben is. messze nem lett volna 2/3, de sztem ok adtak volna a kormanyzo partot.
picit tobb mindent adsz a szamba, amit irtam: sztem az EUhoz valo visszafordulas nem egy vagyalom, erre azert eleg sok nyilatkozat volt mar. ahogy a minimalis igeretek kozott is van olyan, hogy EU-s ugyeszseghez valo csatlakozas, mint kozjogi megujhodas.
azt nem mondtam, hogy mindenfele nyugati standardnak megfelelo alkotmanyozas hanem h vmennyire visszaterunk a jogallam iranyaba. az sztem benne van a kepben meg nala is.
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
A Boldog Karácsonyt védesd le, azt mondta Viktor anno.g7.hu/kozelet/20250630/csak-meszaros-lorinc-nyomtathatja-majd-polora-hogy-gondolom-nem-gyalog/Tehát ezek alapján ha levédetem a kellemes karácsonyt mondatot, akkor azt csak én nyomtathatom pólóra meg plakátra?
Lehajol az apróért is.
Dzsokijuing
Matthew99
8 hónapja
telex.hu/belfold/2025/06/30/cof-allasfoglalas-pride-nemzethalal-kepviseloi-vesztesegIgazi polihisztor a csávó, mindenhez is hozzászólt okosakat egyszerre...