Politika
63 feliratkozó
3 hónapja
sziasztok,Köszi a munkádat!!!
eltüntem mert 2 hete már hogy elkezdtem a helyi tisza szigetben önkénteskedni, pult, plakátolás, kopogtatás stb..)
ami miatt mégis írok most ide az az hogy: tényleg szükség van még szavazatszámlálókra, a 2022-es tapasztalataim szerint kell 2 fő mindenhova, ha van köztetetek elhívatott ember aki rááldozná az életéből az április 12.-i napját akkor kérem hogy jelentkezzetek az alábbi linken: https://szavazatszamlalas.magyartisza.hu/
vagy ha valaki a 13.ker körzetben jelentkezne (még itt is van sajnos olyan szavazókör ahol csak 1 ember lesz úgy néz ki) az dobjon egy üzenetet itt, és összekapcsolom az illetékessel.
Köszönöm,
sziasztok
Josszi
3 hónapja
lávJó lenne látni a képek a tömegről.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
(Ő amúgy a focista Kecskés Ákos testvére és önkormányzati képviselő.)
Persze a fidesz hívők szerint kamu, el se férnek ennyien ott.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Esetleg Fanniról is.😊
SBL
Bazzani
3 hónapja
Egy szavazata már van a hölgynek.Jó lenne látni a képek a tömegről.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Esetleg Fanniról is.😊
SBL
Bazzani
3 hónapja
Ott én 12 települést látok. Senkit nem megbántva, de a nevek alapján kb. 1000-1500 választásra jogosult polgárról beszélünk, ha mindenki elmegy.A linken ha belemész a település mezőbe lenyílik a választék. Gondolom csak azok a helyek vannak a listában ahova kell még ember.Van olyan lista, hogy hol nincs még meg a 2 tiszás tag?sziasztok,melyikben? mert szavazókörtől függően elgondolkodnék rajta, ha itthon leszek hétvégén és nem vasárnap délután zuhanok be. mennyivel előtte van variálási lehetőség? gondolom azért kéne leginkább 2 ember, hogy mozgóurnázni is tudjon menni az egyik és maradjon ember a szavazókörben is
eltüntem mert 2 hete már hogy elkezdtem a helyi tisza szigetben önkénteskedni, pult, plakátolás, kopogtatás stb..)
ami miatt mégis írok most ide az az hogy: tényleg szükség van még szavazatszámlálókra, a 2022-es tapasztalataim szerint kell 2 fő mindenhova, ha van köztetetek elhívatott ember aki rááldozná az életéből az április 12.-i napját akkor kérem hogy jelentkezzetek az alábbi linken: https://szavazatszamlalas.magyartisza.hu/
vagy ha valaki a 13.ker körzetben jelentkezne (még itt is van sajnos olyan szavazókör ahol csak 1 ember lesz úgy néz ki) az dobjon egy üzenetet itt, és összekapcsolom az illetékessel.
Köszönöm,
sziasztok
Josszi
egyébként ez nem 12-i program, előtte a szombat este is kuka, vasárnap meg szimpla talpas szavazatszámlálóként is jó ha 11-éjfélre haza tud érni aki ezt bevállalja. tehát a hétfő is mókás lesz tőle
fake.id
SBL
Nemes samu09
Ha tényleg csak ennyi akkor nincs nagy baj.
3 hónapja
Jó lenne látni a képek a tömegről.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Esetleg Fanniról is.😊
SBL
3 hónapja
Jó lenne látni a képek a tömegről.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Esetleg Fanniról is.😊
3 hónapja
A linken ha belemész a település mezőbe lenyílik a választék. Gondolom csak azok a helyek vannak a listában ahova kell még ember.Van olyan lista, hogy hol nincs még meg a 2 tiszás tag?sziasztok,melyikben? mert szavazókörtől függően elgondolkodnék rajta, ha itthon leszek hétvégén és nem vasárnap délután zuhanok be. mennyivel előtte van variálási lehetőség? gondolom azért kéne leginkább 2 ember, hogy mozgóurnázni is tudjon menni az egyik és maradjon ember a szavazókörben is
Köszönöm,
sziasztok
Josszi
egyébként ez nem 12-i program, előtte a szombat este is kuka, vasárnap meg szimpla talpas szavazatszámlálóként is jó ha 11-éjfélre haza tud érni aki ezt bevállalja. tehát a hétfő is mókás lesz tőle
fake.id
SBL
3 hónapja
Van olyan lista, hogy hol nincs még meg a 2 tiszás tag?sziasztok,melyikben? mert szavazókörtől függően elgondolkodnék rajta, ha itthon leszek hétvégén és nem vasárnap délután zuhanok be. mennyivel előtte van variálási lehetőség? gondolom azért kéne leginkább 2 ember, hogy mozgóurnázni is tudjon menni az egyik és maradjon ember a szavazókörben is
Köszönöm,
sziasztok
Josszi
fake.id
3 hónapja
sziasztok,melyikben? mert szavazókörtől függően elgondolkodnék rajta, ha itthon leszek hétvégén és nem vasárnap délután zuhanok be. mennyivel előtte van variálási lehetőség? gondolom azért kéne leginkább 2 ember, hogy mozgóurnázni is tudjon menni az egyik és maradjon ember a szavazókörben is
Köszönöm,
sziasztok
Josszi
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
3 hónapja
Lattman Tamás: Nem tudom, mennyi idő után végre le lett tiltva a szabad kommentelés az Alapjogokért Központ oldalán, szóval nem tudom leírni, hogy miért is csúsztatnak már megint, hogy finom legyek. 🤣 Mindazonáltal Hack Péter téved, a NER bohócbíróságain semmilyen ügyvéd nem jelent semmit, szóval teljesen mindegy. És nem, egy közszereplő telefonszámának átadása nem kémkedés, nem hírszerzés, kivéve persze, ha megy a telefon. Akkor simán az lesz. 🤣🤣🤣”Hack Péter alkotmányjogász szerint a legjobb ha Panyi jó ügyvédet fogad magának, mert ‘pancser’ volt és szüksége lesz rà,Ennyire nem vagyok képben az üggyel, pontosan min csúszhat el a Panyi?
az újságírók lehallgatása pedig az 1995. Titkosszolgálati Törvény alapján nem illegális, az eredmény hallható ismeretében pedig az ok is megvan.
ozibozi
akdestroyer
3 hónapja
sziasztok,eltüntem mert 2 hete már hogy elkezdtem a helyi tisza szigetben önkénteskedni, pult, plakátolás, kopogtatás stb..)
Köszönöm,
sziasztok
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
Én szimplán csak félek elhinni, hogy elzavarhatók ezek a férgek...Itt érzem magam otthon
gabokocka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
youtu.be/Gh3PWgpyie4?is=k7Vsq5YcQ4xrQf3Na legrosszabbra készülök és akkor nem ér csalódásMire alapozod ezt a tippedet? Segítek: semmire.én tippem az, hogy lemegy a választás 12-én nyugiban, eredmény úgyse lesz aznap este, aztán kihozzák valahogy a fideszt győztesnek, pár hétig tüntikéznek az emberek, aztán megunják és megy minden ugyanúgy mint eddigJó kérdés.Nem lehet, hogy engedik mert úgyse nyerhet a Tisza? Mindenféle lehetőség adott érvényteleníteni, újra választani, halasztani, kitalálni bármilyen mondvacsinált indokot, stb..
Arra jutnék, hogy ha engedik, hogy most itt álljak a sorban, és szavazzak, akkor valahogy meg is tudják bindzsizni, és furmányosabbak, mint gondoltam.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem látom azt, hogy a választás eltörlése az egyetlen megoldásuk arra, hogy ne legyen a Tisza győztesnek hirdetve..
topin
Löfli
nagylaza, főpohárnok
Löfli
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
3 hónapja
Prémium magyar minőség 😀Fú nagyon.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Tegnap ott állt mellettünk egy darabig. Full extra.
Bazzani
3 hónapja
Fú nagyon.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Tegnap ott állt mellettünk egy darabig. Full extra.
3 hónapja
Az egészben az a legviccesebb, hogy ha le lehet őket váltani, akkor nem is olyan “rosszak”, mint azt gondoljuk. 😀
3 hónapja
a legrosszabbra készülök és akkor nem ér csalódásMire alapozod ezt a tippedet? Segítek: semmire.én tippem az, hogy lemegy a választás 12-én nyugiban, eredmény úgyse lesz aznap este, aztán kihozzák valahogy a fideszt győztesnek, pár hétig tüntikéznek az emberek, aztán megunják és megy minden ugyanúgy mint eddigJó kérdés.Nem lehet, hogy engedik mert úgyse nyerhet a Tisza? Mindenféle lehetőség adott érvényteleníteni, újra választani, halasztani, kitalálni bármilyen mondvacsinált indokot, stb..
Arra jutnék, hogy ha engedik, hogy most itt álljak a sorban, és szavazzak, akkor valahogy meg is tudják bindzsizni, és furmányosabbak, mint gondoltam.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem látom azt, hogy a választás eltörlése az egyetlen megoldásuk arra, hogy ne legyen a Tisza győztesnek hirdetve..
topin
Löfli
nagylaza, főpohárnok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Miközben a Médián számok mennek nagyot ma, azért surranópályán az a 21 felmérés is elég biztató. Ha rekord részvétel lesz, az imo nagyon jó hír.ezt a fidesz nem fogja hagyni, valami álmerénylet vagy hamis zászlós művelet tuti lesz.
15.-e óta nekem amúgy a látottakból az a benyomásom, hogy még egy szintet ugrott a lelkesedés és várakozás, szóval én is azt érzékelem, hogy a rekord részvétel, benne van a pakliban, sőt, esélyes.
esanders10
built for this shit
3 hónapja
Azt tudja valaki, mi az a fontos bejelentés, amit a Távozó kirakott a FB-ra, hogy mindjárt?OV-ra gondoltál?
Dzsokijuing
délelőtt írtam, hogy lekapcsolják a gázt ami az ukránoknak megy
ha másra gondoltál akkor sorry 😊
3 hónapja
Miközben a Médián számok mennek nagyot ma, azért surranópályán az a 21 felmérés is elég biztató. Ha rekord részvétel lesz, az imo nagyon jó hír.15.-e óta nekem amúgy a látottakból az a benyomásom, hogy még egy szintet ugrott a lelkesedés és várakozás, szóval én is azt érzékelem, hogy a rekord részvétel, benne van a pakliban, sőt, esélyes.
3 hónapja
Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
3 hónapja
"Megugrott a forint, miután kijött a Medián kutatása"Mi ez ha nem Hann Endre bennfentes kereskedelme? 😀
3 hónapja
Utóbbitól én nem félek, hanem szinte biztos vagyok benne hogy nem fog megtörténni. Sajnos. Max alsóbb szinteken, de komoly "katonával" nem.Én szimplán csak félek elhinni, hogy elzavarhatók ezek a férgek...Bárki elzavarható.
gabokocka
Én inkább csak az elszámoltatás hiányától félek.
Hogy megússzák szabadlábon, vagyonelkobzás nélkül.
Bazzani
3 hónapja
Én szimplán csak félek elhinni, hogy elzavarhatók ezek a férgek...Bárki elzavarható.
gabokocka
Én inkább csak az elszámoltatás hiányától félek.
Hogy megússzák szabadlábon, vagyonelkobzás nélkül.