Politika

64 feliratkozó

9 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 950
 youtube.com/watch?v=pXf87hJPt64&si=XjKHQMW18ro01DdK
Ez a magyar jelen is megér egy misét. Szegény Schiffer ostromolja a Hont szinteket.
A trollfocis Adriant bírtam régebben...hát elmúlt.
Bazsinho
Tibi Atya (Horváth Tóth Máté) minden nappal egyre szimpatikusabb

és úgy ül ott mellette a másik négy majom, hogy Wass Alberttől nem tudnának egy másik sort sem maguktól elmondani. ami nem baj, mert én sem tudok. csak akkor a f.szomnak rugózunk azon, hogy Peti se tud?
rva

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
9 hónapja
ozibozi New York Giants 21 020
A félreqrás sosem bűn,
csak amikor kiderül.
9 hónapja
rva 4 607 — Me for President!
Ez a magyar jelen is megér egy misét. Szegény Schiffer ostromolja a Hont szinteket.
Bazsinho
Tibi Atya (Horváth Máté) minden nappal egyre szimpatikusabb

és úgy ül ott mellette a másik négy majom, hogy Wass Alberttől nem tudnának egy másik sort sem maguktól elmondani. ami nem baj, mert én sem tudok. csak akkor a f.szomnak rugózunk azon, hogy Peti se tud?
9 hónapja
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 134 — je suis poloska
Bazsinho
áh, Adrián a nagy álszent evangélikus....

Tibi atyának amúgy respect, de a kommentek csesztek csak fel igazán, mint valami kicseszett párhuzamos univerzum baszki

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 396 — Sworn to the Dark
Most olvasom h hazai mini Putlerek halasztjak az ellehetetlenitesi torvenyt oszig... vajon tele a gatya dagadek Vitya? Vagy Kakadu rosszul fesulte a hajat?

Miert futamodtatok meg dagadt csomorlet? Latszik h vege a dalnak jovore? Vagy beleuntatok a voks 2025 kampany szetlopasaba? Nincs uj otlet 30 tikkeles kozepette radioban Vitya? Vagy Gulyas Geri fogyott ki ma a kifogasokbol?
Beki
Péter Magyar

"A mai fideszes nyilatkozatok után egyértelművé vált, amit eddig is mindenki sejtett. Az átláthatóságinak csúfolt törvénnyel Orbán és Rogán fő célja a fenyegetésen kívül a terelés és a közbeszéd uralása. Épp ezért nem fogadják el most, hanem eltolják őszre, hogy még több bőrt le lehessen húzni róla és még tovább el lehessen terelni a figyelmet a lényegről.
Érdekes, hogy a sajtónak ez nem tűnt/tűnik fel.
Jó fideszes módon tematizálni akarnak, hogy addig se kelljen a megélhetési és lakhatási válságról, a vágtató orbáni inflációról és a szétvert oktatásról beszélni. Amíg ezt vagy a Budapestre vizionált és általuk előidézett csődhelyzetet, vagy éppen a nevetséges ukrán kémsztorit tudják nyomni a propagandájuk és sokszor a valódi sajtó felhasználásával, addig nem kell beszélniük az összeomló egészségügyről, a több millió létminimum alatt élő honfitársunk problémájáról, a magára hagyott családokról és vidékről.
Amíg a nyilvánosság alakítóival el tudják hitetni, hogy ők épp a magyar szuverenitást védik, addig nem kell beszélniük az ipari méretű korrupciójukról, az Orbán-család és az oligarcháik csodás gazdagodásáról, vagy épp az uniós pénzek hiányáról.
Amíg a média a fideszes janicsárok napi szintű szándékos nagyotmondásaival foglalkozik, addig Orbán Viktornak nem kell megszólalnia az eddigi egyik legsúlyosabb gyermekek ellen elkövetett bűncselekmény sorozatról, vagy épp a Nemzeti Bankból elrabolt 650 milliárdról.
A TISZA ehhez az orbáni és rogáni tereléshez nem asszisztál és nem ugrik rá a szándékosan bedobott gumicsontokra... "
r.baggio
na meg Orbán Tihanyon előadott Simion dicsérő beszéde is szépen eltűnt ezzel a közbeszédből, vagy legalábbis kevesebb hangsúly helyeződött rá, mint kellett volna.

built for this shit

9 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 396 — Sworn to the Dark
Bazsinho
Amíg nem tudtam ennek a létezéséről, boldogabb életem volt, bár nem árt néha kinézni a véleménybuborékból. Schiffer megdöbbentő számomra, mindig is így beszélt és kommunikált?
r.baggio
magánéletben ekkora tahó volt mindig, a nyilvánosság előtt egy ideig megjátszotta magát, amíg politikus volt, de most már ezt sem teszi.

built for this shit

9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 931 — Kinek mit intézett a kormánya
mert viktor biztos nem kur félre
Kúrfürst briareos

Ja, ezen a képen is vagy a Dömiből jött (hátul Sopronis napernyős hely), vagy kurvától

(Igen, detektáltam az iróniát)

Poloska vagyok.
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 931 — Kinek mit intézett a kormánya
„Ha rám néz, látja, hogy magam nem vagyok egy luxizós ember. Nemcsak a nézeteim polgáriak, hanem az életvitelem is. Ebből fakadóan nem tudom elképzelni azokat a csábító erőket, amelyek engem arra bírnának, hogy Ferrarit vegyek magamnak, vagy többmillió forintos ruhát, vagy egy vadászkastélyt” – mondta Navracsics, egyúttal Lázár Jánosnak is odaszúrva egyet.

Navi nem lixuzik, csak nyíltan félrement, nem egyszer, nem egy nővel. A gyerekei csak akkor "szeretik", ha nincs velük vagy pénzt ad nekik. De más probléma nincs az emberrel. Ja, de még egy, hogy beállt O is ebben az adok-kapok faszsagba, ahelyett, hogy maradt volna reál politikusnak.

telex.hu/belfold/2025/06/05/navracsics-bocsanatkerest-varok-el-lazar-janostol
KB23
ez a félrekúrás valami fétis a politikusoknál?
Amadeus az áttelelt poloska
Ez egy teljesen átlagos move mindenkinél. Tökmind1, hogy egyetemista, kőműves vagy politikus az ember.

Poloska vagyok.
9 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 600 — zászló zászló szív
A monogám és érzelmeken alapuló házasságok és úgy általában a romantika az elmúlt pár száz év "találmánya", de leginkább a XX. századi, azon belül is a 68-as mozgalmak folyománya, hogy szerelemből házasodtak emberek. Nem kell ahhoz szeretni a másikat, hogy teleszüld neki a családfát, és bizony az elitben nem veszett ki az érdekek mentén való házasodás szép feudális hagyománya.

Természetesen, a pszichés elváltozások sem tesznek jót az embernek, meg alapból a politikához egy nárcisztikus személyiségzavar inkább előny, mint hátrány.

9 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 910
Tiborczek rendszeresen jarnak/jartak Belgradba eszkort partikra. Ez tuti info, az hogy van egy gyereke is nem Raheltol meg nagyon valoszinu, bar meg a kozeli korokben sem kezeltek tenykent.

Szerkesztette: JéBé
9 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 598
„Ha rám néz, látja, hogy magam nem vagyok egy luxizós ember. Nemcsak a nézeteim polgáriak, hanem az életvitelem is. Ebből fakadóan nem tudom elképzelni azokat a csábító erőket, amelyek engem arra bírnának, hogy Ferrarit vegyek magamnak, vagy többmillió forintos ruhát, vagy egy vadászkastélyt” – mondta Navracsics, egyúttal Lázár Jánosnak is odaszúrva egyet.

Navi nem lixuzik, csak nyíltan félrement, nem egyszer, nem egy nővel. A gyerekei csak akkor "szeretik", ha nincs velük vagy pénzt ad nekik. De más probléma nincs az emberrel. Ja, de még egy, hogy beállt O is ebben az adok-kapok faszsagba, ahelyett, hogy maradt volna reál politikusnak.

KB23
Ilyenkor jön az, hogy ne válasz jobb nőt titkárnőnek, vagy kormánybiztosnak, mint a feleséged.
Példát vehetnének a főniről, O csak elveri az asszonyt, ha nem tetszik neki valami.
KB23
Kúrfürst briareos
Azt nem mondtam, hogy O nem kúr félre, de ha meg is teszi, akkor azt leveri az asszonyon.
Amúgy meg pletykák szerint Tiborcz is a mestertől tanulta, hogy kell felremenni.
9 hónapja
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

KB23
Ilyenkor jön az, hogy ne válasz jobb nőt titkárnőnek, vagy kormánybiztosnak, mint a feleséged.
Példát vehetnének a főniről, O csak elveri az asszonyt, ha nem tetszik neki valami.
KB23

9 hónapja

KB23
9 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548

KB23
9 hónapja

9 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 877 — no es importante
Most olvasom h hazai mini Putlerek halasztjak az ellehetetlenitesi torvenyt oszig... vajon tele a gatya dagadek Vitya? Vagy Kakadu rosszul fesulte a hajat?

Miert futamodtatok meg dagadt csomorlet? Latszik h vege a dalnak jovore? Vagy beleuntatok a voks 2025 kampany szetlopasaba? Nincs uj otlet 30 tikkeles kozepette radioban Vitya? Vagy Gulyas Geri fogyott ki ma a kifogasokbol?
Beki
Péter Magyar

"A mai fideszes nyilatkozatok után egyértelművé vált, amit eddig is mindenki sejtett. Az átláthatóságinak csúfolt törvénnyel Orbán és Rogán fő célja a fenyegetésen kívül a terelés és a közbeszéd uralása. Épp ezért nem fogadják el most, hanem eltolják őszre, hogy még több bőrt le lehessen húzni róla és még tovább el lehessen terelni a figyelmet a lényegről.
Érdekes, hogy a sajtónak ez nem tűnt/tűnik fel.
Jó fideszes módon tematizálni akarnak, hogy addig se kelljen a megélhetési és lakhatási válságról, a vágtató orbáni inflációról és a szétvert oktatásról beszélni. Amíg ezt vagy a Budapestre vizionált és általuk előidézett csődhelyzetet, vagy éppen a nevetséges ukrán kémsztorit tudják nyomni a propagandájuk és sokszor a valódi sajtó felhasználásával, addig nem kell beszélniük az összeomló egészségügyről, a több millió létminimum alatt élő honfitársunk problémájáról, a magára hagyott családokról és vidékről.
Amíg a nyilvánosság alakítóival el tudják hitetni, hogy ők épp a magyar szuverenitást védik, addig nem kell beszélniük az ipari méretű korrupciójukról, az Orbán-család és az oligarcháik csodás gazdagodásáról, vagy épp az uniós pénzek hiányáról.
Amíg a média a fideszes janicsárok napi szintű szándékos nagyotmondásaival foglalkozik, addig Orbán Viktornak nem kell megszólalnia az eddigi egyik legsúlyosabb gyermekek ellen elkövetett bűncselekmény sorozatról, vagy épp a Nemzeti Bankból elrabolt 650 milliárdról.
A TISZA ehhez az orbáni és rogáni tereléshez nem asszisztál és nem ugrik rá a szándékosan bedobott gumicsontokra... "

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 735 — The Mathematician

Beki
addig is lehet róla beszélni
ami nekik alapvetően jó

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Beki New York Jets 2 424

9 hónapja
Bazsinho
Amíg nem tudtam ennek a létezéséről, boldogabb életem volt, bár nem árt néha kinézni a véleménybuborékból. Schiffer megdöbbentő számomra, mindig is így beszélt és kommunikált?

Mondjuk a kommentek elkeserítőek, de egyben megnyugtatóak is, mert láthatóan az ellenoldal teljesen kifogyott az észérvekből, csupán a hőzöngés maradt: "bárki, csak ne poloskapeti", "menj te az ukrán frontra harcolni!", "buzilobbi". Rettentően sajnálom ezeket az embereket, persze egy kicsit magunkat is, hogy sokan az internet és a könyvek ellenére még mindig itt tartanak.
r.baggio
ez nem kb az 5 reinkarnációja mint műsor amúgy?

és nem mindig beszélt így Schiffer, kb a covid környékén bolondult meg

9 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 877 — no es importante
Bazsinho

Mondjuk a kommentek elkeserítőek, de egyben megnyugtatóak is, mert láthatóan az ellenoldal teljesen kifogyott az észérvekből, csupán a hőzöngés maradt: "bárki, csak ne poloskapeti", "menj te az ukrán frontra harcolni!", "buzilobbi". Rettentően sajnálom ezeket az embereket, persze egy kicsit magunkat is, hogy sokan az internet és a könyvek ellenére még mindig itt tartanak.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 996
 www.portfolio.hu/unios-forrasok/20250604/a-kormany-torolne-az-eu-palyazatok-kifizeteset-es-kiirasat-gyakorlatilag-ejtene-a-helyreallitasi-alapot-766011

"A Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium által jegyzett előterjesztések lényegében ejtenék a helyreállítási és ellenállóképességi eszköz (RRF) pályázatait, ami mintegy 10,4 milliárd eurónyi (4195 milliárd forintnyi) kiírást fenyeget."

Az csak 3 mészárosnyi pénz. Belefér, mert ugye a repülőrajt miatt száguld az ország. Hihetetlen.
9 hónapja
Nomac New England Patriots 4 278 — balazs.t85@gmail.com
Bazsinho
Schiffer egy rohadt gerinctelen féreg, ha szarházi listát kéne felállítani, nekem ő lenne az első a helyen,

Kommentek még ennél a förmedvénynél is rosszabbak, egyet kiemelve:
"Folyamatosan Schiffer András tüpontos megfogalmazásokat megállapításokat alkalmaz! Egyszerűen és letisztultan látja a dolgokat! Én nagyon hiányolom a politikából a parlamentből!"
9 hónapja
Bazsinho
vicces ahogy schiffer elmondja hogy ha valakinek megfordul a véleménye, akkor joga van hozzá csak takarodjon a közéletből 😊
tükröt valaki adna neki? 😊

9 hónapja
Bazsinho Buffalo Bills 1 259
9 hónapja
 telex.hu/zacc/2025/06/03/voks2025-sandor-jozsef-vizslas-polgarmester-mesterseges-intelligencia-video színvonal gecc 😀
Löfli
van még pár erős próbálkozás!
 telex.hu/belfold/2025/06/04/voks-2025-polgarmester-buzditas
Löfli
Én turda gabin lepődtem meg hogy kirakta

www.facebook.com/gabor.turda/videos/1712311556318056/?app=fbl

Mondjuk kb 10 éve nem csocsoztunk a szegedi vár sörözőbe vagy fociztunk a jate pályán szal ...