Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
444.hu/2024/10/15/bekes-marton-nem-jo-blokkban-vagyunk-az-ertekrendszerunk-szerint-az-eszak-atlanti-blokk-nem-a-mi-blokkunk el lehet költözni moszkvábaelképesztő
LanceVance
több mint 1 éve
444.hu/2024/10/15/bekes-marton-nem-jo-blokkban-vagyunk-az-ertekrendszerunk-szerint-az-eszak-atlanti-blokk-nem-a-mi-blokkunk el lehet költözni moszkvába
több mint 1 éve
Aki az ő történetét még nem ismeri, legalább ezt olvassa el.Teljesen lemaradtam errol a p@nisz-politikarol. Elerkezett abba a stadiumba a magyar parlamentarizmus, mint amit a kis balkani orszagok es torokorszag szokott produkalni, amikor egymast utik-vagjak a torvenyhozasban. Lassan ez lesz a kovetkezo.elérkezett? A Millenium idején rendszeres volt.
undisputedly
Amadeus the Young
hu.wikipedia.org/wiki/Kov%C3%A1cs_Gyula_(politikus)
több mint 1 éve
Ez az alapvető különbség Stumpf és Orbán, az értelmiségi és a profi politikus között.És az nem lehet, hogy Stumpfnak van igaza, csak azzal nem kalkulál, hogy Orbán valójában nem ezzel az igazsággal foglalkozik, vagy csak a politikai kommunikáció szintjén?Tanulságos.Végignéztem.
youtube.com/watch?v=sHlcfgk07Ns&si=bOANb5rZgk6Vtb-q
Őszentsége Sobri Jóska
Elképesztő volt látni, ahogyan a múltról árnyaltan gondolkodó Stumpf a jelenhez kanyarodva teljesen reflektálatlanná vált.
Viszont reménykeltő, hogy jön a második rész, amiben a lényegi dolgokat átbeszélik.
Dzsokijuing
Én ezzel az aspektussal szembesíteném, erre reflektáltatnám, hogy oké, úgy vannak a folyamatok a világban, ahogy ő mondja, de Orbán valójában ezekre nem azokat az adekvát válaszokat adja, mint ő.
Kéri egy másik megközelítéssel jött, de Stumpf saját narratívájának és a valóságnak az ellentmondásait hasznosabb lenne felgöngyölíteni.
Őszentsége Sobri Jóska
Miközben Orbán is jórészt a saját rendszerének foglya, a legnagyobb oligarcháktól a legkisebb járadékvadszokig egzisztenciák tízezreiért felel.
Ami szomorú, és Stumpf ezt nem érti, hogy a NER nem a szuverén nemzetállamok közötti kommunikáció híve, hanem a bezárkózásé, egyfajta EU-s Belaruszként.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
És az nem lehet, hogy Stumpfnak van igaza, csak azzal nem kalkulál, hogy Orbán valójában nem ezzel az igazsággal foglalkozik, vagy csak a politikai kommunikáció szintjén?Tanulságos.Végignéztem.
Őszentsége Sobri Jóska
Elképesztő volt látni, ahogyan a múltról árnyaltan gondolkodó Stumpf a jelenhez kanyarodva teljesen reflektálatlanná vált.
Viszont reménykeltő, hogy jön a második rész, amiben a lényegi dolgokat átbeszélik.
Dzsokijuing
Én ezzel az aspektussal szembesíteném, erre reflektáltatnám, hogy oké, úgy vannak a folyamatok a világban, ahogy ő mondja, de Orbán valójában ezekre nem azokat az adekvát válaszokat adja, mint ő.
Kéri egy másik megközelítéssel jött, de Stumpf saját narratívájának és a valóságnak az ellentmondásait hasznosabb lenne felgöngyölíteni.
több mint 1 éve
Teljesen lemaradtam errol a p@nisz-politikarol. Elerkezett abba a stadiumba a magyar parlamentarizmus, mint amit a kis balkani orszagok es torokorszag szokott produkalni, amikor egymast utik-vagjak a torvenyhozasban. Lassan ez lesz a kovetkezo.elérkezett? A Millenium idején rendszeres volt.
undisputedly
több mint 1 éve
Teljesen lemaradtam errol a p@nisz-politikarol. Elerkezett abba a stadiumba a magyar parlamentarizmus, mint amit a kis balkani orszagok es torokorszag szokott produkalni, amikor egymast utik-vagjak a torvenyhozasban. Lassan ez lesz a kovetkezo.én már akkor is azt mondtam hogy még messze vagyunk attól hogy MTG mutogassa valaki pöcsét a parlamentben 😀
undisputedly
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Teljesen lemaradtam errol a p@nisz-politikarol. Elerkezett abba a stadiumba a magyar parlamentarizmus, mint amit a kis balkani orszagok es torokorszag szokott produkalni, amikor egymast utik-vagjak a torvenyhozasban. Lassan ez lesz a kovetkezo.
több mint 1 éve
Tanulságos.Végignéztem.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Teljes bojkottot hírdetett a propaganda ellen, nem hiszem, hogy szeretett nemzeti konzultációnkkal kivételt tenné.www.portfolio.hu/gazdasag/20241014/uj-nemzeti-konzultaciot-kezdemenyez-a-fidesz-716497Én MP helyében kérném, hogy mindenki küldje vissza úgy, ahogy Orbánék kérik. Hirtelen lenne 4M az igenek mellett. Vagy ellustulnak vagy összezavarodnak, hogy már a listájuk is megbízhatatlan.
Mint egy falat kenyér 😆
KB23
vpi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20241014/uj-nemzeti-konzultaciot-kezdemenyez-a-fidesz-716497Én MP helyében kérném, hogy mindenki küldje vissza úgy, ahogy Orbánék kérik. Hirtelen lenne 4M az igenek mellett. Vagy ellustulnak vagy összezavarodnak, hogy már a listájuk is megbízhatatlan.
Mint egy falat kenyér 😆
KB23
több mint 1 éve
Ez a közgáz Nobel is sorosista ármány.qubit.hu/2024/10/14/iden-harman-megosztva-kapjak-a-kozgazdasagi-nobel-emlekdijat
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Telefon lopások súlyosabb büntetését hiányolom a temak közülwww.portfolio.hu/gazdasag/20241014/uj-nemzeti-konzultaciot-kezdemenyez-a-fidesz-716497Kapálózásnak tűnik.
Mint egy falat kenyér 😆
KB23
zinedine5
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Vagy lehet fiúcskák😉Nem kötelező, de erősen ajánlott az igenek visszaküldése. Ha visszaküldöd, a neres tinderen jobbra húznak és csini fidelitasos csajok keresnek fel a kampányban.még mindig sok agyhalott van sajnos 😕www.portfolio.hu/gazdasag/20241014/uj-nemzeti-konzultaciot-kezdemenyez-a-fidesz-716497Kapálózásnak tűnik.
Mint egy falat kenyér 😆
KB23
zinedine5
NB2
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Nem kötelező, de erősen ajánlott az igenek visszaküldése. Ha visszaküldöd, a neres tinderen jobbra húznak és csini fidelitasos csajok keresnek fel a kampányban.még mindig sok agyhalott van sajnos 😕www.portfolio.hu/gazdasag/20241014/uj-nemzeti-konzultaciot-kezdemenyez-a-fidesz-716497Kapálózásnak tűnik.
Mint egy falat kenyér 😆
KB23
zinedine5
NB2
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
még mindig sok agyhalott van sajnos 😕www.portfolio.hu/gazdasag/20241014/uj-nemzeti-konzultaciot-kezdemenyez-a-fidesz-716497Kapálózásnak tűnik.
Mint egy falat kenyér 😆
KB23
zinedine5
több mint 1 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20241014/uj-nemzeti-konzultaciot-kezdemenyez-a-fidesz-716497Kapálózásnak tűnik.
Mint egy falat kenyér 😆
KB23
több mint 1 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20241014/uj-nemzeti-konzultaciot-kezdemenyez-a-fidesz-716497Mint egy falat kenyér 😆
több mint 1 éve
444.hu/2024/10/14/a-szuverenitasvedelmi-hivatal-alaposan-megvizsgalta-a-dolgokat-es-arra-jutott-hogy-a-transparency-karos-stigmatizal-es-dezinformalMi a következő lépés és milyen büntetésre számíthat a TI?
zemanla
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
tovább fújni az ingatlanlufit, az a cél.Építsük be a nyugdíjakat a házakba!Minek? Ezek az emberek úgyis meghalnak a nyugdíjkorhatár elérése előtt zömükben. Akkor még életükben költsék el a pénzt.
Öngondoskodás my ass...
Vitézlő Titoknok tomz
(valószínűleg ez az elképzelés)
Amadeus the Young
built for this shit
több mint 1 éve
Építsük be a nyugdíjakat a házakba!Minek? Ezek az emberek úgyis meghalnak a nyugdíjkorhatár elérése előtt zömükben. Akkor még életükben költsék el a pénzt.
Öngondoskodás my ass...
Vitézlő Titoknok tomz
(valószínűleg ez az elképzelés)
több mint 1 éve
Ertem amit mondasz, de rengeteg kerdes ugy van megfogalmazva, h barmelyiket is valasztod, akkor az az o propagandajukat igazolja.Neha tenyleg ugy erzem h a kozpontban direkt ugy allitjak ossze a kerdeseket h igazolni tudjak magukat es nem a valosagot akarjak merni.Nem önigazolásnak mérnek, hanem azért, hogy tudják "mit akar a nép", és ehhez igazítsák a hatalomtechnikai cselekvéseiket.
Lúdas Solymi
Ettől még érezheted úgy, hogy nem így van, de ha van a NER-ben ténylegesen szervezetten, hasznosan, hatékonyan, professzionálisan működő ágazat, akkor a mérések azok.
Az már persze más kérdés, hogy adott adathalmazt miként analizálnak, abból mi a prognózis, a reakció, de ha visszanézel az elmúlt évekre, akkor azért nem azt látod, hogy ne a valóságra reflektálnának, ne azt alakítanák, használnák.
Őszentsége Sobri Jóska
Vagy a pozitiv vagy a negativ verziot.
Ez nem kozvelemenykutatas.