Snooker és egyéb sportok
3 feliratkozó
több mint 1 éve
Csak megnyeri 😡🙈Nyugi, vannak olyanok, akik azt mondták, ha Selby nyeri, többet nem néznek snookert. 😀 Mondjuk én sem értem, hogy lehet drukkolni Selby totojázós játékának.
dande2
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Csak megnyeri 😡🙈
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Gyerünk, hideg kézzel.
több mint 1 éve
TB-t és PM-t is úgy lehetett megverni, ha a padon van 😊
több mint 1 éve
Mi a fasz van? Ha így megy tovább, Szelbi simán megnyeri.
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Szünetben kezdéseket gyakorolt. Végre nem maradt induló, erre Selby mákol egy méretest 😀
több mint 1 éve
délután után nem gondoltam volna, hogy itt még beszélhetünk Selby esélyről 😊
több mint 1 éve
Lássuk Brecel elatlantázza-e.Eddig ő volt az, aki nagy hátrányból fordított, lehet, hogy pont a döntőben jön az ellenkezője.
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Lássuk Brecel elatlantázza-e.
több mint 1 éve
Jughead
5 194
Na ez a 28. frame az, ami miatt szeretem ezt a sportot. Zseniális volt.Az meg csak hab a tortán, hogy Selby húzta be.
több mint 1 éve
Nyomi mázlista kopasz....
több mint 1 éve
Ha Bercel😉 innen nem nyeri meg, akkor veszíteni fog.
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Brecel nem komplett. Egyébként nem maradt volna piros induló.
több mint 1 éve
Legalább nem Ronnie/Trump nyer.
több mint 1 éve
Én nem nagyon értem a Brecel hate-et, Selbynél inkább megértem.Kezdek megbarátkozni,hogy egy ez majom belga nyeri a VB-t....valahogy totál unszimpatikus a csávó....Valahogy általános ez vele szemben, akárhol olvasok.
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Remélem visszakapja a kèt nagy fordításèrt...
több mint 1 éve
közben szépített a Fehérvár a Kaposvár ellen a ffi röpi döntőbenHát ezt nem láttam jönni, de két esély lesz behúzni a harmadik győzelmet
NB2
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Kezdek megbarátkozni,hogy egy ez majom belga nyeri a VB-t....valahogy totál unszimpatikus a csávó....Valahogy általános ez vele szemben, akárhol olvasok.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Ez a legjobb Ronnie-t idéző játék volt.Ha kitart este, akkor nem kell sokáig fent lenni...
több mint 1 éve
Kezdek megbarátkozni,hogy egy ez majom belga nyeri a VB-t....valahogy totál unszimpatikus a csávó....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
közben szépített a Fehérvár a Kaposvár ellen a ffi röpi döntőben
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Ez a piros, aztán támad a sárgáról. Nagyon komoly.
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Brecel nem létező szögeket használ.