Snooker és egyéb sportok
3 feliratkozó
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Elég fontos frame lett ez így.
több mint 1 éve
Jughead
5 194
Nem mennek a hosszúk? Akkor rápróbálok mindre, hátha marad könnyű induló az ellenfélnek. Érthetetlen.
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Brecel minden kezdése jobb alsó indulót hagy Selbynek 😀
több mint 1 éve
Buzi Belga megnyeri.... Ne már
ThundersNFL a Jobbágy
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Az oké, bár nagyon kínaiból kellett volna safetyt lökni.Dehogynem. A bontás után mikor beragadt a fehér teljesen felesleges volt a középet bevállalni, ott safety-vel kellett volna zárni a breaket.Nem értem Selby hova rohan. Szét kell törni a játékot, amiben ő a legjobb.Nem olyan belökéseket ront el, amikre nem kellett volna rámenni.
Arról már nem is beszélve, hogy ez a gyors játék amúgy is baromi unalmas külső szemlélőként, sehol egy snooker/safety csata…
Jughead
csipkelli
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 194
Nálam sokkal érdekesebb egy safety csata, mint egy nagy break, szóval ha rajtam múlna, akkor 10/10 frame safety csata lenne.Arról már nem is beszélve, hogy ez a gyors játék amúgy is baromi unalmas külső szemlélőként, sehol egy snooker/safety csata…Tud érdekes lenni egy safety csata, ha mondjuk minden 10 frame-ből 1-2 ilyen, nem 6-7.
Jughead
Kampman
több mint 1 éve
Jughead
5 194
Dehogynem. A bontás után mikor beragadt a fehér teljesen felesleges volt a középet bevállalni, ott safety-vel kellett volna zárni a breaket.Nem értem Selby hova rohan. Szét kell törni a játékot, amiben ő a legjobb.Nem olyan belökéseket ront el, amikre nem kellett volna rámenni.
Arról már nem is beszélve, hogy ez a gyors játék amúgy is baromi unalmas külső szemlélőként, sehol egy snooker/safety csata…
Jughead
csipkelli
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Arról már nem is beszélve, hogy ez a gyors játék amúgy is baromi unalmas külső szemlélőként, sehol egy snooker/safety csata…Tud érdekes lenni egy safety csata, ha mondjuk minden 10 frame-ből 1-2 ilyen, nem 6-7.
Jughead
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Nem értem Selby hova rohan. Szét kell törni a játékot, amiben ő a legjobb.Nem olyan belökéseket ront el, amikre nem kellett volna rámenni.
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 194
Nem értem Selby hova rohan. Szét kell törni a játékot, amiben ő a legjobb. Arról már nem is beszélve, hogy ez a gyors játék amúgy is baromi unalmas külső szemlélőként, sehol egy snooker/safety csata…
több mint 1 éve
Jughead
5 194
Aztán az utolsó frame meg már az igazi Selby volt. Pedig azért látszott rajta ma a fáradtság az az Allen-Selby csörte leszívta őt is (nálam az egyik legnagyobb meccs, amit láttam, és szomorú, hogy pl. egy Eusporton is az megy, hogy az szenvedés volt, holott egy óriási taktikai csata), aminek hála ő is sokkal támadóbb szellemben kezdett ma (rövidíteni akarta a frame-ket), így voltak is ebből hibák és Brecel indulhatott.Holnap viszont már egy pihentebb Selby jön, így ha tippelnem kéne, akkor nem is lesz ilyen pörgős a meccs, amit pedig Brecel nagyon utál.
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
VB döntőben nem láttam még 147-et 😊Mint kiderült ez nem véletlen.
Peszinter Ferenc
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Yeeeeeeee èn idejèt se tudom mikor láttam utoljára èlőben maxit talán 10 ève, mindig lemaradtam róla, vègre nem 🥳🥳🥳🥳
több mint 1 éve
Ez kemény volt, bármennyire is utálom a Selby-t.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
VB döntőben nem láttam még 147-et 😊
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Hát, ezt a bréket mintha Ronnie ütötte volna. Előtte Selbyé se volt rossz.
több mint 1 éve
Brecel bombázason kívül ért valamihez....mert ha nincs mákja akkor 50-50 belekúr és vagy bejön vagy nem
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Brecel nagyon cool, penge játékos, nagyon impresszíven, nézőbarátan, gyorsan tudja tolni, mint a fiatal Hendry vagy Ronnie.Ritkán nézek snookert, nem is emlékszem, hogy eddig láttam volna -bár top10-es játékos-, de nem lehet nem neki drukkolni.
Pláne, hogy ő lehetne az első nem angolszász világbajnok snookerben.
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Brecel leszarja a tétet. Ez milyen barna volt középre?
több mint 1 éve
Nem gondoltam volna, hogy egyszer Selbynek fogok szurkolni a döntőben 😊
több mint 1 éve
Nagy nehezen!
több mint 1 éve
Azèrt a snooker magasiskolája megy most.
több mint 1 éve
Selby ma már kb 4-5. alkalommal kényszerül biztonságit lökni a frame ball környékén, szinte már szándékosnak tűnik 😊