Snooker és egyéb sportok

3 feliratkozó

több mint 1 éve
csipkelli 4 008
Allen a harmadik frame-jét dobja el elrontott középső belökéssel. Pedig milyen snookert adott előtte.
több mint 1 éve
csipkelli 4 008
1-2 Selby mák még jöhetne.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 655 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nyomi bèlga....nagyon remélem Selby nyer mert akkor ez most nekem lesz egy "èrdektelen" döntő (mondjuk ez kb Si miatt is az lett volna ha Allen nyer 😛)
több mint 1 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 022 — !SuPeR6BoWL!
Belga majom megcsinálta -9 ről....
Valahogy olyan unszimpatikus buzi feje van
Kínai meg elfalconosta

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
csipkelli 4 008
Tudom rosszindulatú vagyok, de nem lepődnék meg, ha jövőre Si is csatlakozna az eltiltott honfitársaihoz.
Jughead
Ugyan már. 100 ezer fontot kap az elődöntőért. De nem csak ezért.
csipkelli
És? A többiek se a pénzért csinálták, hanem mert kényszerítették őket.
Jughead
Liang ott a "kényszerítő", nem? Hamar elvesztette a sztori az érdeklődésemet.
Neki sokáig jól ment, aztán nem.
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 194
Tudom rosszindulatú vagyok, de nem lepődnék meg, ha jövőre Si is csatlakozna az eltiltott honfitársaihoz.
Jughead
csipkelli
És? A többiek se a pénzért csinálták, hanem mert kényszerítették őket.
több mint 1 éve
csipkelli 4 008
Jughead
több mint 1 éve
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Brecel megint tol egy 7:0-t a végére?

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 1 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 022 — !SuPeR6BoWL!
Beszarás....ennek a belgának kell egy bazi nagy hátrány ,hogy elkezdjen játszani vagy mi a fasz?

Kínai srác meg verheti a fejét a falba ha elbukja....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
14-5-ről ez így nagyon csúnya lehet.
több mint 1 éve
csipkelli 4 008
Na végre valami. 11-10-ről fejezik be este. Nem lesz rövid.
több mint 1 éve
csipkelli 4 008
Most Selbynek jönne jól, ha a frame után pakolnának. Talán 1 még belefér, de több nem.
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Hát Ronnie kiesése után nem gondoltam volna hogy még lelkesedni fogok, de ez a kölyök...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Kínai sportolóért általában ritkán lehet, de ő nem hozza a sztereotípiákat eddig.
Kampman
Dehogynem, a pingpongosokért 😊

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 290
Hát Ronnie kiesése után nem gondoltam volna hogy még lelkesedni fogok, de ez a kölyök...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Kínai sportolóért általában ritkán lehet, de ő nem hozza a sztereotípiákat eddig.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 458 — Слава Україні! Героям слава!
Ezt a pechet Brecelnel...

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
csipkelli 4 008
Kurucz teljesen vakon van, kinyírták a fiúk. Nincs már utolsó frame, hazaküldték őket 5 frame után, pakolnak.
több mint 1 éve
csipkelli 4 008
Allennek kisült az agya? Miért ezzel a pirossal akart indulni? Ennél volt háromszor könnyebb.
több mint 1 éve
hmmm...
Kyren Wilson ütött egy 147-est az első körben, a második körben felmosták vele a padlót.
Higgins a második körben agyonverte Wilsont, a harmadikban kiesett.
Ronnie a második körben 13-2-re lépte le Vafaeit, a harmadikban 0-7-est utolsó szakasszal esett ki.
Brecel 7-0-ás utolsó szakasszal mosta le Ronnie-t... és most nagy hátrányba került.

nem akarok semmit sem implikálni, de úgy látszik, idén nem szabad túl korán ellőni a puskaport...
slowmotion
Nem Brecel játszik rosszul.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 630 — Cowboys fan
hmmm...
Kyren Wilson ütött egy 147-est az első körben, a második körben felmosták vele a padlót.
Higgins a második körben agyonverte Wilsont, a harmadikban kiesett.
Ronnie a második körben 13-2-re lépte le Vafaeit, a harmadikban 0-7-est utolsó szakasszal esett ki.
Brecel 7-0-ás utolsó szakasszal mosta le Ronnie-t... és most nagy hátrányba került.

nem akarok semmit sem implikálni, de úgy látszik, idén nem szabad túl korán ellőni a puskaport...
több mint 1 éve
Ha jól nézem 1989-ben Hendry volt utoljára elődöntős 20 évesen és döntőt ennyi idősen soha senki nem játszott. Messze még a vége, de komoly lenne.
Peszinter Ferenc
Ronnie 96-ban szintén 20 évesen ment elődöntőbe, de ő is kikapott.
több mint 1 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 847
Most néztem meg a tegnap esti session-t. Imádom ezt a Selby vs Selby meccset. 😀

Sose értem azokat, akik szerint ez azért nem jó, mert nem elég támadó, nekem az az unalmasabb (vélhetően idénre ezért is lett Allen a másik nagy kedvencem Selby mellett).
Jughead
Jó kis meccs lesz ez. Akinek meg ne teszik nézzen Ebdon-Dott meccset, mondjuk Nigel Bond kommentálásával.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Peszinter Ferenc 772 — 中国加油
Ha jól nézem 1989-ben Hendry volt utoljára elődöntős 20 évesen és döntőt ennyi idősen soha senki nem játszott. Messze még a vége, de komoly lenne.
több mint 1 éve
Most néztem meg a tegnap esti session-t. Imádom ezt a Selby vs Selby meccset. 😀

Sose értem azokat, akik szerint ez azért nem jó, mert nem elég támadó, nekem az az unalmasabb (vélhetően idénre ezért is lett Allen a másik nagy kedvencem Selby mellett).