NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Szombati dupla
135
42
19:00-től, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 373
52
02:07 Tennessee @ Ohio State - ARENA4
Darts
19 feliratkozó
24 napja
Ki nyeri?#1 Luke Humphries: Jughead, peach, szaba, Toca, yooker
#3 Michael van Gerwen: Eazzy, Heisman, nagir, petey, Stoki, ThunderNFL
#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#6 Dave Chisnall: dande
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: Fattyu
#14 Gary Anderson: gaben
#17 Peter Wright: Mikey
Wessel Nijman: kristof
Ki nyerje?
#1 Luke Humphries: Toca
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Jughead, nagir
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL
#7 Jonny Clayton: Pep71
#8 Stephen Bunting: Bálesz
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: bergerdani, Heisman, Kampman, yooker
#14 Gary Anderson: gaben, kishaszi, szaba
#17 Peter Wright: Gorcsev, Mikey, warr_b
#20 Ryan Searle: Bruschi85, Fattyu
#21 Andrew Gilding: zacknorb
#22 Martin Schindler: Padrinaggio
#23 Joe Cullen: Eazzy, peach, petey
#28 Gian van Veen: Löfli
Wessel Nijman: kristof
Menetrend:
Szombat délután:
1. meccs : Karel Sedlácek vs Rhys Griffin
2. meccs : Richard Veenstra vs Alexis Toylo
3. meccs : #30 Brendan Dolan vs Lee Lok Yin
4. meccs : #15 Chris Dobey vs Alexander Merkx
Szombat este:
1. meccs : #13 Danny Noppert vs Ryan Joyce
2. meccs : #32 Raymond van Barneveld vs Nick Kenny
3. meccs : #4 Luke Littler vs Ryan Meikle
4. meccs : #9 Damon Heta vs Connor Scutt
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 9 éve
Huybrechts kiraly, Chisnall broaf... helyette jott volna Thornton v Dolan, es siman jo.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Gondolom úgy kell összerakni a 10-est, hogy általuk a lehető legtöbb szurkolót/nézőt lefedjék.Nem feltétlenül a 10 legjobb kell nekik, hanem a 10 legnézettebb.
több mint 9 éve
igen, őket már írtam feljebb 😊 Chizzy újabb szereplését sem értem igazából, Smith tényleg lehet jobb lett volna.+ Bunting + Huybrechtsvan Gerwen, Taylor, Lewis, Anderson, Chizzy, Barney, Wade, WrightDexxter TailorKik a résztvevők?Sobri Jóskasikerült értelmes Premier League mezőnyt összerakni, kiváló 😊shawnkaBunting jó, Huybrechts meh, Wade remélem nem lesz nagyon szarDexxter Tailor
Az világos, hogy a PDC rangsor első 4 helyezettje automatikusan kvalifikálja magát, de a többieket tetszőlegesen választhatja a PDC illetve a Sky Sports? Én akár egy Michael Smith-t is behívtam volna...H_Marko
több mint 9 éve
+ Bunting + Huybrechtsvan Gerwen, Taylor, Lewis, Anderson, Chizzy, Barney, Wade, WrightDexxter TailorKik a résztvevők?Sobri Jóskasikerült értelmes Premier League mezőnyt összerakni, kiváló 😊shawnkaBunting jó, Huybrechts meh, Wade remélem nem lesz nagyon szarDexxter Tailor
Az világos, hogy a PDC rangsor első 4 helyezettje automatikusan kvalifikálja magát, de a többieket tetszőlegesen választhatja a PDC illetve a Sky Sports? Én akár egy Michael Smith-t is behívtam volna...
több mint 9 éve
van Gerwen, Taylor, Lewis, Anderson, Chizzy, Barney, Wade, WrightKik a résztvevők?Sobri Jóskasikerült értelmes Premier League mezőnyt összerakni, kiváló 😊shawnkaBunting jó, Huybrechts meh, Wade remélem nem lesz nagyon szarDexxter Tailor
több mint 9 éve
Kik a résztvevők?sikerült értelmes Premier League mezőnyt összerakni, kiváló 😊shawnkaBunting jó, Huybrechts meh, Wade remélem nem lesz nagyon szarDexxter Tailor
több mint 9 éve
Hatalmas meccs volt! Megérdemelte a skót. És az öreg is a döntőt.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
sikerült értelmes Premier League mezőnyt összerakni, kiváló 😊shawnkaBunting jó, Huybrechts meh, Wade remélem nem lesz nagyon szar
több mint 9 éve
sikerült értelmes Premier League mezőnyt összerakni, kiváló 😊
több mint 9 éve
2 BDO 90 és 92. Mikor megszülettem már VB volt 😀Taylor nagyon lazán kezeli ezt a vereséget, mondjuk 16 vb győzelem után lehet hogy nem izgatja annyira 😀Dexxter Tailor14 PDC, 1 BDO, tudtommal.Sobri Jóska
több mint 9 éve
Taylor nagyon lazán kezeli ezt a vereséget, mondjuk 16 vb győzelem után lehet hogy nem izgatja annyira 😀Dexxter Tailor14 PDC, 1 BDO, tudtommal.
több mint 9 éve
Taylor nagyon lazán kezeli ezt a vereséget, mondjuk 16 vb győzelem után lehet hogy nem izgatja annyira 😀Dexxter TailorKözvetlen a meccs után volt egy fél perce, amíg magában kurvaanyázott, azóta laza 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Az első része volt a lényeg 😀Nyomok egy screenshotot vagy akár csütörtökön meghívlak egy szódára...H_MarkoAkkor majd jövőre előre is megmondhatjátok , utólag én is telibetippmixeltem 😛TocaJa, és zsinórban másodszor tippmixeltem telibe vb előtt a nyertest. Éljen Gary és a 6,75-ös oddsa 😉H_MarkoDettó 😊Dexxter Tailor
több mint 9 éve
Nyomok egy screenshotot vagy akár csütörtökön meghívlak egy szódára...Akkor majd jövőre előre is megmondhatjátok , utólag én is telibetippmixeltem 😛TocaJa, és zsinórban másodszor tippmixeltem telibe vb előtt a nyertest. Éljen Gary és a 6,75-ös oddsa 😉H_MarkoDettó 😊Dexxter Tailor
több mint 9 éve
Taylor nagyon lazán kezeli ezt a vereséget, mondjuk 16 vb győzelem után lehet hogy nem izgatja annyira 😀
több mint 9 éve
Akkor majd jövőre előre is megmondhatjátok , utólag én is telibetippmixeltem 😛Ja, és zsinórban másodszor tippmixeltem telibe vb előtt a nyertest. Éljen Gary és a 6,75-ös oddsa 😉H_MarkoDettó 😊Dexxter Tailor
több mint 9 éve
Érdekes adat:Azért lefogadom, hogy ennek nem néztél utána 😛
Soha nem nyert még senki VB-t, aki első 3 nyílra 0-val kezdett VB-döntőben.Sobri Jóska
több mint 9 éve
Valahol szurkolhatok normális játékosnak is....nem úgy, mint a többi sportban 😀 ( üdv, egy Eagles és Arsenal fan)Mekkora döntő, hihetetlenDivatdrukker 😛Dexxter Tailor
Anderson no1 kedvenc mától
Ide egy nyugtatót!!!!Newman
több mint 9 éve
Ja, és zsinórban másodszor tippmixeltem telibe vb előtt a nyertest. Éljen Gary és a 6,75-ös oddsa 😉H_MarkoDettó 😊
több mint 9 éve
Érdekes adat:Soha nem nyert még senki VB-t, aki első 3 nyílra 0-val kezdett VB-döntőben.
több mint 9 éve
Mekkora döntő, hihetetlenA jövő évi döntőig ? 😀
több mint 9 éve
Ja, és zsinórban másodszor tippmixeltem telibe vb előtt a nyertest. Éljen Gary és a 6,75-ös oddsa 😉
több mint 9 éve
Mekkora döntő, hihetetlenDivatdrukker 😛
több mint 9 éve
Sobri is megtanulta, hogy Gary mindig végigbírja 😀JakehomerAhogy mondtam is végig, dokumentálhatóan. 😊
több mint 9 éve
Sobri is megtanulta, hogy Gary mindig végigbírja 😀JakehomerRosszul látod, Taylor nem bírta 😀