Darts
17 feliratkozó
9 napja
Ki nyeri?#1 Luke Littler: Bálesz, ervinator, JéBé, Matthew99, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#2 Luke Humphries: deyell, iktriad, Jughead, Toca
#9 Gerwyn Price: KeyG
#10 Gian van Veen: Kampman, peach
#11 Josh Rock: Heisman, Sonics
#14 Gary Anderson: gaben
#21 Dave Chisnall: dande
Ki nyerje?
#1 Luke Littler: Matthew99
#2 Luke Humphries: iktriad, Jughead
#4 Stephen Bunting: Bálesz
#7 James Wade: Sobri Jóska
#9 Gerwyn Price: KeyG, peach
#11 Josh Rock: Willie Parker
#14 Gary Anderson: gaben
#15 Nathan Aspinall: Heisman, JéBé, Toca
#21 Dave Chisnall: dande
#22 Daryl Gurney: Sonics
#30 Peter Wright: ervinator, warr_b
Ricardo Pietreczko: Kampman
Callan Rydz: deyell
Jonny Tata: zacknorb
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 12 éve
egyszerűen nem lehet tartani ezt a kiszállóátlagot végig, amit Gerwen csinált eddig. ha Taylor folytatja így tovább, fel fog jönni.
több mint 12 éve
egérszorító,macskaszorító.uramatyám ki ez az ember...
több mint 12 éve
hát, MvG ma nem szarozik.Tayloron nagyobb feszültséget érzek.
több mint 12 éve
És ez a gyerek nem tudott kiszállókat dobni még két napja 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
ok eddig kurvanagy meccs
több mint 12 éve
a többiek másnaposak 😀miért ez medárd van most? gyengébb mint a többi...peachnem tudom,de az előző páros aki az elődöntőt közvetitette sokkal jobb volt.Kenny
több mint 12 éve
Firstrow-n, angolul.. csakis. 😛miért ez medárd van most? gyengébb mint a többi...peachnem tudom,de az előző páros aki az elődöntőt közvetitette sokkal jobb volt.Kenny
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
miért ez medárd van most? gyengébb mint a többi...peachnem tudom,de az előző páros aki az elődöntőt közvetitette sokkal jobb volt.
több mint 12 éve
miért ez medárd van most? gyengébb mint a többi...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
170ről száll ki az öreg.azigen.Kenny350-ről szállt ki 6 nyíllal!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Eléggé bekezdtek... huhh.
több mint 12 éve
Nem lennék Taylor helyében a bevonulásakor.Ettől függetlenül minden Taylor mellet szól.Taylorra toltam a fogadást,de jobban örülnék ha Gerwen nyerne😀
több mint 12 éve
Én imádom Taylort mert a valaha volt legjobb és emberileg sincs vele gond, de sztem azért is fontolgatja a visszavonulást, mert úgy érzi hogy a versenyhelyzet ezt hozza ki belőle és nem akarja tovább csinálni.Egy erős kézfogás miatt balhézni is elég nagy hülyeség, ha tényleg azért volt.BMGaz kemény: www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/phil-taylor-a-ma-esti-lesz-az-utolso-tanc-2203845NewmanSajnálnám, ha így lenne. Hülyeségnek érzem, mert Lewis is mindenkinek beugatott már kétszeres világbajnokként (az igaz hogy rühelli is a fél világ), de hogy emiatt visszavonulni...berger90
több mint 12 éve
Egy erős kézfogás miatt balhézni is elég nagy hülyeség, ha tényleg azért volt.az kemény: www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/phil-taylor-a-ma-esti-lesz-az-utolso-tanc-2203845NewmanSajnálnám, ha így lenne. Hülyeségnek érzem, mert Lewis is mindenkinek beugatott már kétszeres világbajnokként (az igaz hogy rühelli is a fél világ), de hogy emiatt visszavonulni...berger90
több mint 12 éve
az kemény: www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/phil-taylor-a-ma-esti-lesz-az-utolso-tanc-2203845NewmanSajnálnám, ha így lenne. Hülyeségnek érzem, mert Lewis is mindenkinek beugatott már kétszeres világbajnokként (az igaz hogy rühelli is a fél világ), de hogy emiatt visszavonulni...
Mindig jövőre
több mint 12 éve
az kemény: www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/phil-taylor-a-ma-esti-lesz-az-utolso-tanc-2203845