Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Dehogynem, hisz ki is halt 😊Azért arra nem biztos, hogy fogadtam volna, hogy a 8 között a Halálcsoportból nem lesz senki.......lehet nem kéne halálcsoportnak hívni ezek után 😀
csi77
Negritis
több mint 3 éve
Azért arra nem biztos, hogy fogadtam volna, hogy a 8 között a Halálcsoportból nem lesz senki.......lehet nem kéne halálcsoportnak hívni ezek után 😀
csi77
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Amúgy azt ki akarom keresni h pontosan milyen szitu volt, nekem nagyon úgy rémlik h nem volt gólhelyzet.De.Nem.Miért, ha elviszi sané mellett nem lett volna egyértelmű gólhelyzet?Azért nem ugyanaz volt a kettő, ne mossuk össze.Meg van karaszjov aki ellenünk adott sanénak egy sárgát, azt csőkolom, majd 4 nap múlva ugyanazért kiállította de ligtet a picsába.Ha ezeket mindig pirossal dijaznak nem lenne semmi bajom. De var korszakában ennél egyértelműbb dolgokat engednek el meg lap nélkül is akkor azért ne használjuk már azt h “ahogy eddig is”, mert ez nem igaz.félreértés ne essék, a var nem vette ki a szubjektivitást az ítélkezésből, sőt. még ugyanazt a szituációt is máshogy ítéli meg két videobíró, attól függően, hogy melyik képpontot jelölik ki megmérendő testrésznek.
csebi
az, hogy nyilvánvaló tizenegyeseket nem vizsgálnak, és nyilvánvalóan kontakt nélküli eséseket meg tizenegyesnek tartanak meg, az szánalmas, de attól még sajnos létezik.
de egyik bíró ilyen, másik olyan, mindegyiknek más a felfogása, ehhez kell alkalmazkodnia a csapatoknak, még talán az ellenfélhez történő igazodás előtt fontosság szempontjából.
slowmotion
peach
csebi
peach
csebi
És én nyertem nyenyenye 😛 😀
peach
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
De.Nem.Miért, ha elviszi sané mellett nem lett volna egyértelmű gólhelyzet?Azért nem ugyanaz volt a kettő, ne mossuk össze.Meg van karaszjov aki ellenünk adott sanénak egy sárgát, azt csőkolom, majd 4 nap múlva ugyanazért kiállította de ligtet a picsába.Ha ezeket mindig pirossal dijaznak nem lenne semmi bajom. De var korszakában ennél egyértelműbb dolgokat engednek el meg lap nélkül is akkor azért ne használjuk már azt h “ahogy eddig is”, mert ez nem igaz.félreértés ne essék, a var nem vette ki a szubjektivitást az ítélkezésből, sőt. még ugyanazt a szituációt is máshogy ítéli meg két videobíró, attól függően, hogy melyik képpontot jelölik ki megmérendő testrésznek.
csebi
az, hogy nyilvánvaló tizenegyeseket nem vizsgálnak, és nyilvánvalóan kontakt nélküli eséseket meg tizenegyesnek tartanak meg, az szánalmas, de attól még sajnos létezik.
de egyik bíró ilyen, másik olyan, mindegyiknek más a felfogása, ehhez kell alkalmazkodnia a csapatoknak, még talán az ellenfélhez történő igazodás előtt fontosság szempontjából.
slowmotion
peach
csebi
peach
csebi
És én nyertem nyenyenye 😛 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Nem.Miért, ha elviszi sané mellett nem lett volna egyértelmű gólhelyzet?Azért nem ugyanaz volt a kettő, ne mossuk össze.Meg van karaszjov aki ellenünk adott sanénak egy sárgát, azt csőkolom, majd 4 nap múlva ugyanazért kiállította de ligtet a picsába.Ha ezeket mindig pirossal dijaznak nem lenne semmi bajom. De var korszakában ennél egyértelműbb dolgokat engednek el meg lap nélkül is akkor azért ne használjuk már azt h “ahogy eddig is”, mert ez nem igaz.félreértés ne essék, a var nem vette ki a szubjektivitást az ítélkezésből, sőt. még ugyanazt a szituációt is máshogy ítéli meg két videobíró, attól függően, hogy melyik képpontot jelölik ki megmérendő testrésznek.
csebi
slowmotion
peach
csebi
peach
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Azért arra nem biztos, hogy fogadtam volna, hogy a 8 között a Halálcsoportból nem lesz senki.......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Miért, ha elviszi sané mellett nem lett volna egyértelmű gólhelyzet?Azért nem ugyanaz volt a kettő, ne mossuk össze.Meg van karaszjov aki ellenünk adott sanénak egy sárgát, azt csőkolom, majd 4 nap múlva ugyanazért kiállította de ligtet a picsába.Ha ezeket mindig pirossal dijaznak nem lenne semmi bajom. De var korszakában ennél egyértelműbb dolgokat engednek el meg lap nélkül is akkor azért ne használjuk már azt h “ahogy eddig is”, mert ez nem igaz.félreértés ne essék, a var nem vette ki a szubjektivitást az ítélkezésből, sőt. még ugyanazt a szituációt is máshogy ítéli meg két videobíró, attól függően, hogy melyik képpontot jelölik ki megmérendő testrésznek.
csebi
slowmotion
peach
csebi
több mint 3 éve
Azért nem ugyanaz volt a kettő, ne mossuk össze.Meg van karaszjov aki ellenünk adott sanénak egy sárgát, azt csőkolom, majd 4 nap múlva ugyanazért kiállította de ligtet a picsába.Ha ezeket mindig pirossal dijaznak nem lenne semmi bajom. De var korszakában ennél egyértelműbb dolgokat engednek el meg lap nélkül is akkor azért ne használjuk már azt h “ahogy eddig is”, mert ez nem igaz.félreértés ne essék, a var nem vette ki a szubjektivitást az ítélkezésből, sőt. még ugyanazt a szituációt is máshogy ítéli meg két videobíró, attól függően, hogy melyik képpontot jelölik ki megmérendő testrésznek.
csebi
slowmotion
peach
több mint 3 éve
Jó de a vak orosz már csak ilyen.Meg van karaszjov aki ellenünk adott sanénak egy sárgát, azt csőkolom, majd 4 nap múlva ugyanazért kiállította de ligtet a picsába.Ha ezeket mindig pirossal dijaznak nem lenne semmi bajom. De var korszakában ennél egyértelműbb dolgokat engednek el meg lap nélkül is akkor azért ne használjuk már azt h “ahogy eddig is”, mert ez nem igaz.félreértés ne essék, a var nem vette ki a szubjektivitást az ítélkezésből, sőt. még ugyanazt a szituációt is máshogy ítéli meg két videobíró, attól függően, hogy melyik képpontot jelölik ki megmérendő testrésznek.
csebi
slowmotion
peach
több mint 3 éve
Iszonyat szerencsetlen mozdulat volt, de nalam ez teljesen egyertelmuen piros. Ez az a szabalytalansag, amit vissza kell nezni, es miutan a biro latja, hogy darabokra szedtek a jatekos labat, egyertelmu. Abbol a szempontbol ez nehez eset, hogy igen, alapvetoen elmondhatod, hogy azt kell buntetni, hogy az ellenfel laba visszahajlott, es nagyon csunyan nezett ki, de annak ellenere, hogy nem volt szandekos, nyujtott labbal csuszott elore. Nalam ez nem kerdes, mert maga a nyujtott labas mozdulat buntetendo.H mostantól tényleg ilyen tempónál elvárás h nézz szét mielőtt elrugod a labdát nehogy vki beléd szaladjon?Melyik részét? 😊telex.hu/sport/2021/06/30/sved-ukran-eb-nyolcaddonto-marcus-danielson-piros-lap-kiallitasÉn is épp olvastam de akkor is nehezen értem szvsz.
Tegnap ugye ment a vita.
Toca
csebi
Toca
csebi
Szerkesztette: Stez
több mint 3 éve
Meg van karaszjov aki ellenünk adott sanénak egy sárgát, azt csőkolom, majd 4 nap múlva ugyanazért kiállította de ligtet a picsába.Ha ezeket mindig pirossal dijaznak nem lenne semmi bajom. De var korszakában ennél egyértelműbb dolgokat engednek el meg lap nélkül is akkor azért ne használjuk már azt h “ahogy eddig is”, mert ez nem igaz.félreértés ne essék, a var nem vette ki a szubjektivitást az ítélkezésből, sőt. még ugyanazt a szituációt is máshogy ítéli meg két videobíró, attól függően, hogy melyik képpontot jelölik ki megmérendő testrésznek.
csebi
slowmotion
több mint 3 éve
Ok. Elfogadom. Köszi h bemásoltad a megfelelő részt.halkan megjegyzem, hogy az élvonalbeli bíró is úgy idézte a részt, aminek azért jelentősen más az értelme, mint ami a szabálykönyvben van.
csebi
szóval ha rosszul idézi vissza szó szerint, de jól alkalmazza, akkor nincs gond, ellenben ha...
több mint 3 éve
Ahogy Pickfordot is ki kellett volna baszni a meccsből mikor ámokfutóként lerúgta Van Dijkot. Ott hibáztak mert ezt nem tették meg, itt most nem.azután szerintem volt egy igazítás a szabályértelmezésben, hogy a játék a sípszóig tart, a szabályos gólszerzési lehetőség meg a lesállásig, tehát kiállítás lehet és kell adni akkor, ha a játékos sípszó előtt szabálytalankodik akkor is, ha az akciót később visszafújják.
alatriste
illetve mondjuk ha a lesről induló játékost utolsó emberként faultolod, akkor nem kapod meg önmagában ezért a kiállítást, csak akkor, ha tényleg suttyó módon teszed.
több mint 3 éve
Ha ezeket mindig pirossal dijaznak nem lenne semmi bajom. De var korszakában ennél egyértelműbb dolgokat engednek el meg lap nélkül is akkor azért ne használjuk már azt h “ahogy eddig is”, mert ez nem igaz.félreértés ne essék, a var nem vette ki a szubjektivitást az ítélkezésből, sőt. még ugyanazt a szituációt is máshogy ítéli meg két videobíró, attól függően, hogy melyik képpontot jelölik ki megmérendő testrésznek.
csebi
több mint 3 éve
Ok. Elfogadom. Köszi h bemásoltad a megfelelő részt.de hát ha szarul fordítják a szabálykönyvet, akkor elhiszed nekik?Innentől ne haragudj de én nem értem miről vitatkozunk.nem az ellenfelet támadta, de veszélyeztette.Két feltétel van és sztem ez nincs meg:1, nem játszhatsz úgy, hogy az ellenfeled testi épségét veszélyezteted éstelex.hu/sport/2021/06/30/sved-ukran-eb-nyolcaddonto-marcus-danielson-piros-lap-kiallitasÉn is épp olvastam de akkor is nehezen értem szvsz.
Tegnap ugye ment a vita.
Toca
csebi
2, ha az ellenfeled testi épségét veszélyezteted, akkor szabálytalan vagy, és
3, ha súlyos sérülést okozva szabálytalankodsz, akkor ki kell állítani.
nyilván ilyen necces megmozdulásból több is van egy meccsen, de nem sérülnek bele, ez most nagyon látványos volt, és hát csórikámnak fél-egy évre véget ért a futball érdemi része.
ez kb olyan, hogy ha gyorshajtasz, akkor a rendőr megbüntet, de a jogsid még megmarad, ha a gyorshajtással esetleg több halálos áldozattal járó balesetet okozol, akkor kis túlzással még a lakat is Rád rohad.
slowmotion
“ ellenfelét szemből, oldalról vagy hátulról, egyik vagy mindkét lábát használva túlzott erővel támadja”
Ahhoz h vkit támadj tudnod kell h ott van. Svéd srác végig a labda ívet nezi és az ukrán srác nagy sebessegbol érkezik oda elég messziről, nem támadta az ellenfelet a svéd játékos.
csebi
slowmotion
2 feltétel van ami konjuktiv nem vagylagos. Elismered h egyik nem all meg. Nagy különbség van az “és” és a “vagy” között.
csebi
Sending-off offences
A player, substitute or substituted player who commits any of the following offences is sent off:
...
• serious foul play
Serious foul play
A tackle or challenge that endangers the safety of an opponent or uses excessive force or brutality must be sanctioned as serious foul play.Any player who lunges at an opponent in challenging for the ball from the front, from the side or from behind using one or both legs, with excessive force or endangers the safety of an opponent is guilty of serious foul play.
slowmotion
több mint 3 éve
Szerintem itt most sokan nem minden ilyen esetről beszélünk hanem erről a tegnapiról, ami tisztán pirosat ért. Ha valahol máshol hasonló nem ért pirosat ott hibázott az ottni bíró/ottani VAR. Ahogy Pickfordot is ki kellett volna baszni a meccsből mikor ámokfutóként lerúgta Van Dijkot. Ott hibáztak mert ezt nem tették meg, itt most nem.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
de hát ha szarul fordítják a szabálykönyvet, akkor elhiszed nekik?Innentől ne haragudj de én nem értem miről vitatkozunk.nem az ellenfelet támadta, de veszélyeztette.Két feltétel van és sztem ez nincs meg:1, nem játszhatsz úgy, hogy az ellenfeled testi épségét veszélyezteted éstelex.hu/sport/2021/06/30/sved-ukran-eb-nyolcaddonto-marcus-danielson-piros-lap-kiallitasÉn is épp olvastam de akkor is nehezen értem szvsz.
Tegnap ugye ment a vita.
Toca
csebi
nyilván ilyen necces megmozdulásból több is van egy meccsen, de nem sérülnek bele, ez most nagyon látványos volt, és hát csórikámnak fél-egy évre véget ért a futball érdemi része.
ez kb olyan, hogy ha gyorshajtasz, akkor a rendőr megbüntet, de a jogsid még megmarad, ha a gyorshajtással esetleg több halálos áldozattal járó balesetet okozol, akkor kis túlzással még a lakat is Rád rohad.
slowmotion
“ ellenfelét szemből, oldalról vagy hátulról, egyik vagy mindkét lábát használva túlzott erővel támadja”
Ahhoz h vkit támadj tudnod kell h ott van. Svéd srác végig a labda ívet nezi és az ukrán srác nagy sebessegbol érkezik oda elég messziről, nem támadta az ellenfelet a svéd játékos.
csebi
slowmotion
2 feltétel van ami konjuktiv nem vagylagos. Elismered h egyik nem all meg. Nagy különbség van az “és” és a “vagy” között.
csebi
Sending-off offences
A player, substitute or substituted player who commits any of the following offences is sent off:
...
• serious foul play
Serious foul play
A tackle or challenge that endangers the safety of an opponent or uses excessive force or brutality must be sanctioned as serious foul play.Any player who lunges at an opponent in challenging for the ball from the front, from the side or from behind using one or both legs, with excessive force or endangers the safety of an opponent is guilty of serious foul play.
több mint 3 éve
Ha ezeket mindig pirossal dijaznak nem lenne semmi bajom. De var korszakában ennél egyértelműbb dolgokat engednek el meg lap nélkül is akkor azért ne használjuk már azt h “ahogy eddig is”, mert ez nem igaz.de ez nem precedensrendszerű ítélkezés. attól, hogy egy bíró vagy egy var-asszisztens szarul végzi egy meccsen a dolgát, az még nem jelenti azt, hogy a másik meccsen is ehhez a szar teljesítményhez kell igazodni.Nem, nem mindig.Segítek eddig is elvárás volt, hogy a játékosok vigyázzanak egymásra. Ezután is az lesz.H mostantól tényleg ilyen tempónál elvárás h nézz szét mielőtt elrugod a labdát nehogy vki beléd szaladjon?Melyik részét? 😊telex.hu/sport/2021/06/30/sved-ukran-eb-nyolcaddonto-marcus-danielson-piros-lap-kiallitasÉn is épp olvastam de akkor is nehezen értem szvsz.
Tegnap ugye ment a vita.
Toca
csebi
Toca
csebi
Eddig is leszarták mert a helyzetben nehéz vagy nem lehet, ezután is lefogják.
Viszont ha a csillagok ennyire összeállnak és nyíl egyenes lábbal telibetalpalják az ellenfele veszélyes játék meleltt akkor az piros lesz, ahogy eddig is az volt.
Toca
. Év közben is ez volt a bajom h Davies megkapta a pirosat mikor talppal akarta a labdát elhozni de lecsúszott a lába a labdarol és az ellenfelet talpalta telibe. Majd par nap múlva jött a psg meccs ahol asszem Di Maria idegbol talpalt aztán meg talán le sem fújtak.
csebi
slowmotion
több mint 3 éve
Csak ne írd azt “ahogy eddig is volt” mert nem igaz.Nekem az nem érv egy szabálytalanság ellen / mellett, hogy mert nem mindig fújják be.Nem, nem mindig.Segítek eddig is elvárás volt, hogy a játékosok vigyázzanak egymásra. Ezután is az lesz.H mostantól tényleg ilyen tempónál elvárás h nézz szét mielőtt elrugod a labdát nehogy vki beléd szaladjon?Melyik részét? 😊telex.hu/sport/2021/06/30/sved-ukran-eb-nyolcaddonto-marcus-danielson-piros-lap-kiallitasÉn is épp olvastam de akkor is nehezen értem szvsz.
Tegnap ugye ment a vita.
Toca
csebi
Toca
csebi
Viszont ha a csillagok ennyire összeállnak és nyíl egyenes lábbal telibetalpalják az ellenfele veszélyes játék meleltt akkor az piros lesz, ahogy eddig is az volt.
Toca
. Év közben is ez volt a bajom h Davies megkapta a pirosat mikor talppal akarta a labdát elhozni de lecsúszott a lába a labdarol és az ellenfelet talpalta telibe. Majd par nap múlva jött a psg meccs ahol asszem Di Maria idegbol talpalt aztán meg talán le sem fújtak.
csebi
Toca
több mint 3 éve
de ez nem precedensrendszerű ítélkezés. attól, hogy egy bíró vagy egy var-asszisztens szarul végzi egy meccsen a dolgát, az még nem jelenti azt, hogy a másik meccsen is ehhez a szar teljesítményhez kell igazodni.Nem, nem mindig.Segítek eddig is elvárás volt, hogy a játékosok vigyázzanak egymásra. Ezután is az lesz.H mostantól tényleg ilyen tempónál elvárás h nézz szét mielőtt elrugod a labdát nehogy vki beléd szaladjon?Melyik részét? 😊telex.hu/sport/2021/06/30/sved-ukran-eb-nyolcaddonto-marcus-danielson-piros-lap-kiallitasÉn is épp olvastam de akkor is nehezen értem szvsz.
Tegnap ugye ment a vita.
Toca
csebi
Toca
csebi
Toca
csebi
több mint 3 éve
Innentől ne haragudj de én nem értem miről vitatkozunk.nem az ellenfelet támadta, de veszélyeztette.Két feltétel van és sztem ez nincs meg:1, nem játszhatsz úgy, hogy az ellenfeled testi épségét veszélyezteted éstelex.hu/sport/2021/06/30/sved-ukran-eb-nyolcaddonto-marcus-danielson-piros-lap-kiallitasÉn is épp olvastam de akkor is nehezen értem szvsz.
Tegnap ugye ment a vita.
Toca
csebi
slowmotion
csebi
slowmotion
több mint 3 éve
folyt. köv 😊tegnap még éjfélkor beszéltem focista rokonnal ő is elismerte a piros jogosságát
engem azért bánt az eset, mert
1. eldöntötte a meccset, egy addig jobb svéd csapatot teljesen kiherélt egy totálisan szerencsétlen eset, amiben semmi szándékosság nem volt
2. ennek fényében vicces, hogy egy támadás megakasztás meg sima sárga, vagy vasárnap Pepe esete is csak egy sárga
3. ritka az ilyen eset, de tényleg ha valaki lőni akar egy hatalmasat mindig nézzen gyorsan jobbra-balra nem lép-e be valaki éppen akkor és rúg emiatt alá?
több mint 3 éve
Nekem az nem érv egy szabálytalanság ellen / mellett, hogy mert nem mindig fújják be.Nem, nem mindig.Segítek eddig is elvárás volt, hogy a játékosok vigyázzanak egymásra. Ezután is az lesz.H mostantól tényleg ilyen tempónál elvárás h nézz szét mielőtt elrugod a labdát nehogy vki beléd szaladjon?Melyik részét? 😊telex.hu/sport/2021/06/30/sved-ukran-eb-nyolcaddonto-marcus-danielson-piros-lap-kiallitasÉn is épp olvastam de akkor is nehezen értem szvsz.
Tegnap ugye ment a vita.
Toca
csebi
Toca
csebi
Toca
csebi
több mint 3 éve
A szabályok nem ismerése nem oldozhat fel a felelősségvállalás alól. Ha a focipályán térdmagasságban nyújtott lábban közlekedsz és eltalálsz valakit akkor ha szándokosan tetted ha nem az a te hibád, mivel így nem szabad sem sétálni a pályán sem a labdát megpróbálni megjátszani.Most komolyan büntetőjogi példákkal akarunk érvelni?Ha elkezdek csukott szemmel hadonászni az utcán és megütök valakit akkor az a szabályosan közlekedő gyalogos hiábja vagy az enyém?Két feltétel van és sztem ez nincs meg:1, nem játszhatsz úgy, hogy az ellenfeled testi épségét veszélyezteted éstelex.hu/sport/2021/06/30/sved-ukran-eb-nyolcaddonto-marcus-danielson-piros-lap-kiallitasÉn is épp olvastam de akkor is nehezen értem szvsz.
Tegnap ugye ment a vita.
Toca
csebi
slowmotion
csebi
alatriste
csebi
Az, hogy a labdát nézt és nem vette észre, hogy ott egy ukrán sajnálatos, de nem felmentő tényező, ettől még veszélyesen játszott és el is találta az arra járó ellenfelét. Tiszta piros.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Nem, nem mindig.Segítek eddig is elvárás volt, hogy a játékosok vigyázzanak egymásra. Ezután is az lesz.H mostantól tényleg ilyen tempónál elvárás h nézz szét mielőtt elrugod a labdát nehogy vki beléd szaladjon?Melyik részét? 😊telex.hu/sport/2021/06/30/sved-ukran-eb-nyolcaddonto-marcus-danielson-piros-lap-kiallitasÉn is épp olvastam de akkor is nehezen értem szvsz.
Tegnap ugye ment a vita.
Toca
csebi
Toca
csebi
Toca