Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Nincs jó érzésem.
több mint 3 éve
Pffff. Angolok örülnek. Röhögve 4-be jutnak.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Bamba angoloknak könnyű dolguk lesz így ráadásulJogos kiállítás volt
Ezt a bíró jól elkúrta
Chargers LT
több mint 3 éve
Elkepeszto vedelmet rakott ossze. Alaposan dolgozott vele, csak Europa ket jelenlegi legjobb balhatvedje van a keretben, BL-, El-dontos kozephatvedek, es meg igy is minden meccsen kaphatott volna ket golt Anglia.Igen ez igaz. De tornát ritkán nyersz támadással és Southgate elképesztő védelmet rakott össze. Egyedül Sterling kvázi golpassza volt veszélyes az angol kapura. Ráadásul 10 perc után változtatott addig a németek irányítottak megvolt az elképzelés (ugye Goretzka golhekyzete) azután nem igazán látszott h mi a terv nemet golszerzesre.Low jó pár éve szagot vesztett már, rég nem volt már top szintLe iskolázott egy VB győztes edzőt aki megújította a nemet focit. Továbbra sem értem Southgate cikizeset, eddig azt hozza amit kell.Durva mi megy közben a pályán! Kórház a város szélén, a buzi angolok meg örülnek az egésznek...Most már nem a Wembley-ben fognak játszani, plusz edzőfronton amúgy is hendikeppesek.
NB2
Kampman
csebi
FLZOLI
csebi
Negy meccsen az angoloknak nem volt osszesen tiz helyzetuk kis tulzassal, de a pali zseni. Ugy, hogy a kereteben a vilag egyik legjobb tamadoja, a vilag legtehetsegesebb fiataljaibol fel tucat, PL-aszok, mint Grealish.
De Anglia minden meccsen vert hugyozik, egy golokkal nyer, helyzetei alig.
Ja, es a bitang vedelemben mindharom kozephatved atlagosan 5 meccsenkent hibazik egy rohadt nagyot a klubcsapataban.
Hat en angol drukkerkent azt varom, hogy ez a csapat akarjon tamadni, jatszani, es ehhez meglegyen az az esz is, aki felepiti a tamadasokat. Az, hogy osszepakolsz nehany sztart, meg nem jelenti, hogy jo lesz a csapat. Anglia egyelore maker, egy mar erejet vesztett nemet csapattal jatszott ma, es meg az ellen is megszenvedett. A csehek elleni nezhetetlen futball ment, az elso meccsen Anglia 25 percig jatszott ertelmesen, majd talalt egy golt.
Ezt a csapatot szerintem Dania ugy veri meg rohogve, hogy az angoloknak epkezlab helyzetuk sem lesz. Belgiumtol kapna negyet. Ez a csapat addig van jol osszerakva, hogy a vedelem, aztan a kozeppalyan Rice es Harrison. Utana meg egy oriasi kerdojel, ami Southgate tutyumutyi, beszari ugyeskedese miatt van igy. Ez ami miatt a tamadogepezet teljesen halott. Ma is az volt, amig be nem jott Grealish. De a masodik felido is arrol szolt, hogy ket angol loves, ket gol. Ennyi. Es megkoszonhetjuk a nemeteknek, hogy kihagytak mindent, nem mellesleg.
több mint 3 éve
Forsberg kapufáival már vége lehetnek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Legalább nyugodtan drukkolhatok egy spanyol angol döntőért....
több mint 3 éve
Angolok ellen Klicsko tesó kp, elől az öreg Sheva, jó lesz ezA HC meg Rebrov lesz.
FLZOLI
több mint 3 éve
Angolok ellen Klicsko tesó kp, elől az öreg Sheva, jó lesz ez
több mint 3 éve
Bamba angoloknak könnyű dolguk lesz így ráadásulEzt a bíró jól elkúrta
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
A svéd balsors
több mint 3 éve
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hülye mázlista majmok
több mint 3 éve
Ez a sírása nem tetszik h fujjak le meg stbEz a kommentátor csak engem idegesít?végre nem ugyanazokat a köcsög statisztikákat hallom,
csebi
szerintem ügyes
Adirotor
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Ezt a faszságot
több mint 3 éve
Nincs igazság
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Aztakurva
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ez a kommentátor csak engem idegesít?Nem volt kedvem hazamenni így otthon maradtam anyumnál együtt nézzük de ö is ezt mondja hogy szörnyű a spíker
csebi
több mint 3 éve
Nah tizikkel menjenek tovább a svédek...Szeeeep
Különben nincs igazság a meccs képe alapján
Chargers LT
több mint 3 éve
Picsába. Kurva bíró elkúrta.
több mint 3 éve
Ez a kommentátor csak engem idegesít?végre nem ugyanazokat a köcsög statisztikákat hallom,
csebi
szerintem ügyes
több mint 3 éve
Ez a kommentátor csak engem idegesít?szerintem jól tolja Máté.
csebi
főleg az F1-es produkcióihoz képest.
több mint 3 éve
Nah tizikkel menjenek tovább a svédek...Különben nincs igazság a meccs képe alapján
több mint 3 éve
"Kórház a pálya szélén" svéd-ukrán sorozat.
több mint 3 éve
Ez mit tancol fekve?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv