Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Empty-nek grat, egyedül ő találta el, hogy 1:1 lesz a vége a rendes játékidőben. Viszont ha az olaszok nyernek, akkor nem ő a végső győztesÉn is 1:1-et raktam a tippjátékban
r.baggio
több mint 3 éve
Cubehor
318
Egy negyedórás kiállítást megérdemelt volna Chiellini.Nem tudon mit vártok. Egyértelmű golhekyzetnel sem adnak már pirosat. Arról nem beszélve h időhuzasert is elvetve adnak sárgát.Mondjuk ilyenért en osztanam a pirosat is.Kéne, de nem csak ezért, hanem ha pl kontránál úgy szabálytalankodik a védő, hogy nem a labdára megy, hanem a taktikai faultra - akár még az ellenfél térfelén is.
Toca
Na a második piros után elkezdenének leszokni róla.
slowmotion
csebi
több mint 3 éve
Jaj, jon Locatelli. O klasszis.
több mint 3 éve
Fogja a fejét azt a làba a mellènèl volt 😀
több mint 3 éve
Hozzá se ért...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
De közben elírogatsz itt, mehet yt-video podcastként, lehet enni, inni, játszani, dumalni, kibírható.Én régen nagyon szerettem a drámaiságát, de azóta már túl sokszor előzte meg nagyon gyenge 120 perc.Én minden meccsen ahol lehet a tizenegyesekért drukkolok.Faszom 45+4 és 45+6 perc nem volt elég, jöjjön még legalább 2*15...🙄15+1 és 15+3, aztán egy jó kis negyedórás büntetőpárbaj
warr_b
Kampman
Szerintem az a legszórakoztatóbb.
Sobri Jóska
Kampman
több mint 3 éve
Jó hosszú EB. 1 éve vége kellene hogy legyen 😊
több mint 3 éve
Szép tackle volt pedig
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Insigne is lent... Hát megint jöhetnek a tizik akkorGyenge volt ő is!
Chargers LT
több mint 3 éve
Nem feltelenul igy, a baj az, hogy nevre buntetnek. Egy Chiellini beleszallhat paros labbal barkibe, akkor sem fog ezen az Eb-n pirosat kapni. Akkora tisztelet ovezi, hogy nem.Nem tudon mit vártok. Egyértelmű golhekyzetnel sem adnak már pirosat. Arról nem beszélve h időhuzasert is elvetve adnak sárgát.Mondjuk ilyenért en osztanam a pirosat is.Kéne, de nem csak ezért, hanem ha pl kontránál úgy szabálytalankodik a védő, hogy nem a labdára megy, hanem a taktikai faultra - akár még az ellenfél térfelén is.
Toca
slowmotion
csebi
több mint 3 éve
az itteni végső győzteses tiebreakerre gondolt szerintemEmpty-nek grat, egyedül ő találta el, hogy 1:1 lesz a vége a rendes játékidőben. Viszont ha az olaszok nyernek, akkor nem ő a végső győztesÉn is azt raktam 😊
r.baggio
davemayer
több mint 3 éve
Nem gyotortek be egyet a 93.percben, morcos vagyok. 😀Ket nyomorult csapat, persze hogy nem birjak 90 perc alatt eldonteni.Nah, az olaszok mindent megtettek
Vrij6
Chargers LT
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Nem tudon mit vártok. Egyértelmű golhekyzetnel sem adnak már pirosat. Arról nem beszélve h időhuzasert is elvetve adnak sárgát.Mondjuk ilyenért en osztanam a pirosat is.Kéne, de nem csak ezért, hanem ha pl kontránál úgy szabálytalankodik a védő, hogy nem a labdára megy, hanem a taktikai faultra - akár még az ellenfél térfelén is.
Toca
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Insigne is lent... Hát megint jöhetnek a tizik akkor
több mint 3 éve
Andikám meg lehet mutatni!
több mint 3 éve
Empty-nek grat, egyedül ő találta el, hogy 1:1 lesz a vége a rendes játékidőben. Viszont ha az olaszok nyernek, akkor nem ő a végső győztesÉn is azt raktam 😊
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Én régen nagyon szerettem a drámaiságát, de azóta már túl sokszor előzte meg nagyon gyenge 120 perc.Én minden meccsen ahol lehet a tizenegyesekért drukkolok.Faszom 45+4 és 45+6 perc nem volt elég, jöjjön még legalább 2*15...🙄15+1 és 15+3, aztán egy jó kis negyedórás büntetőpárbaj
warr_b
Kampman
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Empty-nek grat, egyedül ő találta el, hogy 1:1 lesz a vége a rendes játékidőben. Viszont ha az olaszok nyernek, akkor nem ő a végső győztes
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Grealish sérült amúgy?Mindegyik egészséges, csak Southgate "sérült"
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Én minden meccsen ahol lehet a tizenegyesekért drukkolok.Faszom 45+4 és 45+6 perc nem volt elég, jöjjön még legalább 2*15...🙄15+1 és 15+3, aztán egy jó kis negyedórás büntetőpárbaj
warr_b
Kampman
több mint 3 éve
mit nem adnék most egy árpa kapcsolásért a stúdióba 😊Hiányzik az akcentusa? 😅
ozibozi
több mint 3 éve
Mondjuk ilyenért en osztanam a pirosat is.Kéne, de nem csak ezért, hanem ha pl kontránál úgy szabálytalankodik a védő, hogy nem a labdára megy, hanem a taktikai faultra - akár még az ellenfél térfelén is.
Toca
több mint 3 éve
Chiellini 🤣