Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
A svéd-ukrán meccstől vártam ezt az unalmas semmit.
Kampman
Ott milyen szar lesz színvaknak lenni!
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
Na azért megraktam 130ft-tal hogy Portugália büntetőkkel megy tovább, nem nyerek sokat, csak azért hogy na én megmondtam 😀
Heisman
Mármint százharminc forinttal?
nagylaza
Ha kicsi a tét, a kedvem sötét
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 322 — beers & Packers
Na azért megraktam 130ft-tal hogy Portugália büntetőkkel megy tovább, nem nyerek sokat, csak azért hogy na én megmondtam 😀
Heisman
Mármint százharminc forinttal?
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
A svéd-ukrán meccstől vártam ezt az unalmas semmit.
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Heisman
Képet róla!
csebi
Gondolom regi teloja van (vagy csak siman nem lehet vele screenshotot csinalni)... :/

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Belgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.
Mr.Breaker
Műállam, nulla nemzeti identitással.
Kampman
LoL ez nagyon nem igaz
Borbinho
Az a hír azért sokat elmondott, amit talán a legutóbbi EB vagy VB alatt szellőztettek meg a válogatottról, hogy egymás között angolul kell beszélni, mert a hivatalos nyelveiket a keret egyik fele biztos utálja.
Elhiszem, ha neked más tapasztalatod van, de én ahány belga emberrel beszéltem, mind úgy mutatkozott be, hogy antwerpeni/flamand vagy ilyesmi, sosem emlegették Belgiumot magát
Kampman
Ezt teljesen elhiszem h ez így van. A menedékkérők is választhatnak az eljárás kezdetén h melyik nyelvű vonalra kerüljenek a kettő közül…
csebi
de pl az ameriakiak se mazt mondjak hogy usabol vannak hanem la , new york stb...
en ezt tapasztaltam, pedig ott ahimnusz az himnusz 😀
YoungZeeZee
Egyetemen a new yorki születésű tanár mondta pár éve, hogy neki 911 után jutott először eszébe, hogy ő tulajdonképpen amerikai, nem csak new yorki.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Heisman
Képet róla!
csebi
Nyerek akkor megy a screenshot 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
YoungZeeZee 8 567
Belgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.
Mr.Breaker
Kampman
LoL ez nagyon nem igaz
Borbinho
Az a hír azért sokat elmondott, amit talán a legutóbbi EB vagy VB alatt szellőztettek meg a válogatottról, hogy egymás között angolul kell beszélni, mert a hivatalos nyelveiket a keret egyik fele biztos utálja.
Elhiszem, ha neked más tapasztalatod van, de én ahány belga emberrel beszéltem, mind úgy mutatkozott be, hogy antwerpeni/flamand vagy ilyesmi, sosem emlegették Belgiumot magát
Kampman
Ezt teljesen elhiszem h ez így van. A menedékkérők is választhatnak az eljárás kezdetén h melyik nyelvű vonalra kerüljenek a kettő közül…
csebi
de pl az ameriakiak se mazt mondjak hogy usabol vannak hanem la , new york stb...
en ezt tapasztaltam, pedig ott ahimnusz az himnusz 😀
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
Azert sokatmondo, hogy Bruno Fernandes nem kezd, es a helyen mindenfele Sanchesek meg Palinhak rohangalnak.

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 970 — Lucas Scott
Heisman
Képet róla!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Piros kezezésért 😊
NB2
Amúgy sztem ez sárga. De már több mint 10 éve ilyenekert nem adnak. Mikor gyerekként tanultam a szabályokat úgy volt h saját terfelen a kez az sárga, most már nincs így.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Mr.Breaker 1 903
Hajdú B. szépeket olt azért. 😄
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 955 — nabege2@yahoo.com
Piros kezezésért 😊
több mint 3 éve
Mr.Breaker
Kampman
Miért, csak annak lehet nemzeti indetitasa, aki torkaszakadtabol üvölti a himnuszt?

Hat nem tudom. Lehet én vagyok rosszul összerakva, de nálam egy nemzeti indetitas nem csak ezekben merül ki.
roberto23
Természetesen nem.
De a himnusz nem éneklése szerintem náluk inkább annak a tünete, hogy a belgák túlnyomó többségéhez hasonlóan ha megkérdeznéd őket, hogy "Where are you from?", hamarabb válaszolná Flandriát vagy Vallóniát, mint Belgiumot.
Kampman
A spanyoloknál senki sem énekli.
nagylaza
Azért vannak akik még a Franco-s verziót éneklik, nyilván a válogatottban ki van adva hogy el ne kezdődjön a Viva Espana alzad los brazos hijos…

több mint 3 éve
Ronaldo odakapott az arcahoz, es nezte, verzik e a szaja, kozben a vedo meg csak az arcahoz sem ert.

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 996 — LIGHTS OUT!
Löfli lassan elmehetnél szarni, mert meccset akarok.
eaglesmcnabb
jah egy dulcolax-ot bekaphatna

több mint 3 éve
rengeteg bajnok van itt, pl ööö ... ööö ... ööö .... öööööööööööö

több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mr.Breaker
Kampman
LoL ez nagyon nem igaz
Borbinho
 www.google.com/amp/s/ugocsa.blog.hu/2008/12/17/gyulolt_ellensegeink_a_belgak%3flayout=5
NB2
Eltem egy evet Belgiumban, eleg sok belgaval talalkoztam, dolgoztam vagy eltem egy helyen. Raadasul pont 2018ban voltam kint, az egesz orszag a nemzeti szinekben pompazott (+ minden mas orszag zaszlajai is kint voltak, ugye nagyon sokszinu a lakossag osszetetele) egy honapig.
Az amikor a belgak meccseit neztek tobb ezren egy-egy teren, pont olyan volt, mint amikor a 2016os EBt neztuk itthon.
Mindenki egykent szurkolt a csapatnak, a 3 evestol a 90 evesig.

Az meg, amikor tobb tizezren fogadtak a csapatot a VB utan a Grand Place-on, egy felejthetetlen emlek.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Löfli lassan elmehetnél szarni, mert meccset akarok.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Mr.Breaker
Kampman
LoL ez nagyon nem igaz
Borbinho
Kampman

több mint 3 éve
Estét!

Jó a meccs?
steelwolf
Igen, eddig Witsel osszes labdaerintesenel benyogott valaki egy jo kis szoviccet.

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Mr.Breaker
Kampman
Miért, csak annak lehet nemzeti indetitasa, aki torkaszakadtabol üvölti a himnuszt?

Hat nem tudom. Lehet én vagyok rosszul összerakva, de nálam egy nemzeti indetitas nem csak ezekben merül ki.
roberto23
Természetesen nem.
De a himnusz nem éneklése szerintem náluk inkább annak a tünete, hogy a belgák túlnyomó többségéhez hasonlóan ha megkérdeznéd őket, hogy "Where are you from?", hamarabb válaszolná Flandriát vagy Vallóniát, mint Belgiumot.
Kampman
Hat ebben ennyire nem vagyok otthon, úgyhogy elhiszem, amit írsz.

Én csak ezt a himnusz éneklési “mítoszt” nem tudom hova tenni. Túl van gondolva szerintem.
roberto23
Nem nagy ügy szerintem se, spanyolok közül egyik sem énekli 😛 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Estét!

Jó a meccs?
steelwolf
a jó az subjektív

több mint 3 éve
Estét!

Jó a meccs?
steelwolf
nem