Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 996 — LIGHTS OUT!
adjatok már egy streamet pls, ez a mediaklikk ma egy hulladék

több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 229 — #officialBoliever
Belgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.
Mr.Breaker
Műállam, nulla nemzeti identitással.
Kampman
Miért, csak annak lehet nemzeti indetitasa, aki torkaszakadtabol üvölti a himnuszt?

Hat nem tudom. Lehet én vagyok rosszul összerakva, de nálam egy nemzeti indetitas nem csak ezekben merül ki.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 966
szerintem csatlakoznak hozzájuk a belgák is majd!
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 966
Hollandusokat ki lehet húzni 😊
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 996 — LIGHTS OUT!
remélem ez is olyan jó meccs lesz, mint az előző, egy 11es párbajt adnék

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 322 — beers & Packers
Minden idők? Azért láttunk már egy-két erős belga csapatot.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
Belgák "nagyon" beleélték magukat itt a himnusz alatt. 😅 Jó ha ketten énekelték.
Mr.Breaker
Műállam, nulla nemzeti identitással.
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 465 — Слава Україні! Героям слава!
Mi van KDB nem tud franciaul? 😀

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Fütyülik itt az összes himnuszt

több mint 3 éve
Mr.Breaker 1 903

Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 322 — beers & Packers
Olyan mezben, ami a portugáloknak van, tilos nyerni.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
még az olasz meccs margójára hogy a csoportkör nagyon eltorzította Európa elvárásait, miközben Mancini végig azt nyilatkozta, hogy ez egy "próba" lesz a csapatnak, és ne várjon tőlük semmit. aztán jöttek a római meccsek, és a srácok vért hugyoztak a hazai meccseken. szerintem Mancini csinálja jól, próbálja építeni a keretet, jó focit játszani, és a helyén kezeli a dolgokat. az olaszok nagyon tisztelik, épp ezért ahogy haladunk nőnek az elvárások, hiába ellenkezik Roberto mester (de ezt mi már csak tudjuk milyen ez)

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 956 — nabege2@yahoo.com
Azért az elég tipikus holland sztori, hogy totál elqurják a formaidőzítést, az elején villognak, kitömnek mindenkit, a végén a fontos meccsekre meg elfogynak. Ehhez képest most már az első ki-ki meccsen olyanok voltak, mint aki csak tévedésből került ide. Azt hittem egy kört azért mennek.
Jan
Nekem pont ez volt a sejtésem, hogy otthon ilyen gyenge csoportban "brillíroznak", aztán amikor ki kell mozdulniuk otthonról egyéniségek hiányában kiesnek egyből. Ha Depay a sztárod aki 10-15 éve kezdő sem lenne akkor tudod hogy híján vagy a tehetségnek.
davemayer
milyenek az első hangok kint?
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 770 — "Grammar maci"
Azért az elég tipikus holland sztori, hogy totál elqurják a formaidőzítést, az elején villognak, kitömnek mindenkit, a végén a fontos meccsekre meg elfogynak. Ehhez képest most már az első ki-ki meccsen olyanok voltak, mint aki csak tévedésből került ide. Azt hittem egy kört azért mennek.
Jan
Nekem pont ez volt a sejtésem, hogy otthon ilyen gyenge csoportban "brillíroznak", aztán amikor ki kell mozdulniuk otthonról egyéniségek hiányában kiesnek egyből. Ha Depay a sztárod aki 10-15 éve kezdő sem lenne akkor tudod hogy híján vagy a tehetségnek.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Na minden nagyseggu: Hazard, Lukaku es Renato Sanchez is kezd ma.
Yaya Toure valahol mosolyog magaban 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Jan
Szerintem az egy csaloka csoport volt, harombol harom olyan ellenfellel, amibol szvsz kettot a magyarok is elkaptak volna, jo jatekkal.

Ez a holland keret szar volt. Depay meg amugy zsenialis pali, de az egyenieskedo stilusa egyaltalan nem csapatbarat, vedekezni meg nem hajlando. Es nem is volt jo ez a vedelem. Ennek a csapatnak a nagyja vilagszinten kozepszer jatekosokbol allt, akitol sokkal tobbet vartak, mint tudnak, plusz mivel a csoport csaloka volt, azt hittek sokan, hogy ez a csapat jo. Pedig egyebkent nem jo. Ha akart sem tudott volna vedekezni. Azert sem allt vissza, mert nem tudnak. Hianyzott Van Dijk, de amugy szerintem vele sem jutottak volna tovabb. Elol, kozepen, hatul sem tudok ket stabil, jo jatekost mondani, aki barmikor a hatara tudna venni a csapatat. Depay onzo hangulatember, Wijnaldum egy szurke munkas, De Ligt es De Jong ket felelmetesen tulertekelt, de a fejlodesben megrekedt fiatal. Toluk vartak a megvaltast, de en egyikben sem latom, hogy realis volt az elvaras.

De Boer meg... Raneztel a csapatra, es nem lattad, mit akarnak jatszani. Sem most, sem a csoportmeccseknel. Csak szimplan odaig jutott a foci, hogy nyalazunk az olyan csapatokra, akik harom meccsbol jatszottak 120 percig jol, szepen, nem alltak be vedekezni. Ez meg nyilvan azert van, mert a labdarugas ennyire elvezhetetlen lett, hogy a szurkolonak mar ennyi is eleg, hogy elcsabuljon. Ennyire egyszeru minket lekenyerezni a sok bunkerfoci, meg taktikai csata kozott.

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Megköszönhetik a hollandok a sértődött kis kurvaként sétálgató agyonsztárolt Wijnaldumnak.
Kenny
Ez van ha úgy küld ki az edző h te vagy a hatos poszt meg a nyolcas plusz a boxtobox és a treqarista is, ja meg néha legyél mezzala is. Nem lehet ezt bírni tudovel.
csebi
Látom te is tolod az FM-et 😊
Kenny
Jaja van benne pár oram a 21ben most épp egy olyanok van ahol Rostockkal próbáltam de elegem lett abból a tulajbol meg a játékosokból is (hisztis pics*k) ezért átmentem inkább frankfurtba. De van egy félbehagyott mentesem ahogy a fradibol kértek fel Simeone utódjának 😊 ott megvan a Fradi is meg az atletico is elmentve külön 😊
csebi
van most co-op ezekben a verziókban? Ha van mehetne😀 Én a Lazio-val vagyok most éppen, meg nyilván van egy Fradi karrierem, mostanában hanyagoltam a játékot.
Kenny
Foggalmam sincs, jut eszembe van Lazios mentesem csak a seria At nem szeretem a 100 játékossal egy keretben …
csebi
ja, ez tényleg így van 😀 Serie A-s mentést kezdeni igazi kihívás

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
Megköszönhetik a hollandok a sértődött kis kurvaként sétálgató agyonsztárolt Wijnaldumnak.
Kenny
Ez van ha úgy küld ki az edző h te vagy a hatos poszt meg a nyolcas plusz a boxtobox és a treqarista is, ja meg néha legyél mezzala is. Nem lehet ezt bírni tudovel.
csebi
Kenny
Jaja van benne pár oram a 21ben most épp egy olyanok van ahol Rostockkal próbáltam de elegem lett abból a tulajbol meg a játékosokból is (hisztis pics*k) ezért átmentem inkább frankfurtba. De van egy félbehagyott mentesem ahogy a fradibol kértek fel Simeone utódjának 😊 ott megvan a Fradi is meg az atletico is elmentve külön 😊
csebi
van most co-op ezekben a verziókban? Ha van mehetne😀 Én a Lazio-val vagyok most éppen, meg nyilván van egy Fradi karrierem, mostanában hanyagoltam a játékot.
Kenny
Foggalmam sincs, jut eszembe van Lazios mentesem csak a seria At nem szeretem a 100 játékossal egy keretben …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
Tovabbra is azt mondom, tok egyertelmu piros. Latta a labdat, nem veletlenul csapott bele. Buta.
Stez
Ebből kiindulva Sané, hogy maradhatott a pályán?
Az nem volt egyértelmű gólhelyzet?
Kenny
Az szerintem nem. Es ott emlekeim szerint nem is utolso emberkent bunyoztak. Illetve az aem remlik, hogy belecsapott volna ugy a labdaba, hogy a tamado veletlenul se tudja megszerezni.

Sane szimplan balfasz volt, es elbotlott nyolcszor a semmiben futas kozben, amivel vitte a labdat es az ellenfelet is.
Stez
Amúgy sztem szándékos volt. Csak szelen volt felállt védelem tehát messze nem gólhelyzet

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Jan
Messze legkonnyebb csoportban voltak, valszeg az a magyarazat. Mmint mar ott is szarok voltak, csak nem jott ki.
De mar majdnem az ukranok is megleptek oket.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 465 — Слава Україні! Героям слава!
Az egyenes kieses szakaszbol eddig 3bol semmi nalam. 😀 XD

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Kenny
csebi
Kenny
csebi

több mint 3 éve
Sztem azon ment el, hogy a hollandok talan legjobbjat, Malent csereltek le, raadasul Promes jott be a helyere es atalltak 4-3-2re.
Lehet egy 5-3-1 jobb lett volna.

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Tovabbra is azt mondom, tok egyertelmu piros. Latta a labdat, nem veletlenul csapott bele. Buta.
Stez
Ebből kiindulva Sané, hogy maradhatott a pályán?
Az nem volt egyértelmű gólhelyzet?
Kenny
Az szerintem nem. Es ott emlekeim szerint nem is utolso emberkent bunyoztak. Illetve az aem remlik, hogy belecsapott volna ugy a labdaba, hogy a tamado veletlenul se tudja megszerezni.

Sane szimplan balfasz volt, es elbotlott nyolcszor a semmiben futas kozben, amivel vitte a labdat es az ellenfelet is.