Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ezek után azt mondom, hogy a németek kiverik az angolokat.
több mint 3 éve
A 0-2es vereseggel nem gyoztek meg a hollandok Simeket 😀 no shit Sherlock
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Szerintem abszolút...és a piros jogos volt?Szerintem csak az első 15 percbenMost értem haza, jók voltak a hollandok? 😊piros lapig egy kicsit jobbak, után nem voltak meccsben
r.baggio
Sixo
NB2
steelwolf
több mint 3 éve
Nézzük a jó oldalát. lehetett volna hosszabbítás után 0-0 majd tizenegyesek. Ahhoz mérten nem rossz ez így.
több mint 3 éve
no wijnaldum hallgathatod a huhogást a sajátjaidtól................
több mint 3 éve
Veszélyben fővárosunk sörkészlete
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
ott fociztak össze annyit, hogy az egész első félidő egy kicsit inkább az övék volt, meg hát a 2,ban az a malen ziccerSzerintem csak az első 15 percbenMost értem haza, jók voltak a hollandok? 😊piros lapig egy kicsit jobbak, után nem voltak meccsben
r.baggio
Sixo
NB2
több mint 3 éve
Hat ez ciki.Én úgy számoltam h hosszabbítás lesz, nem tartottam ezt a holland csapatot sokra főleg taktikailag elkepesztoen gyengén voltak felkészítve.
esanders10
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Hat itt. 😀Kérlek idezd vissza h én mikor írtam olyat h “ csürhe csak magyar honban van”.Ne írj ilyet mert mindjárt jön csebi es nagylaza és megmondja csürhe csak Magyar honban vanJajjj olyat csak a csúnya magyarok csinálnak.Kíváncsi leszek, hogy a holland drukkerek hogyan viselik majd a kieséstTőrnek zúznak
Willie Parker
VvAlekosz
NB2
VvAlekosz
csebi
több mint 3 éve
...és a piros jogos volt?Szerintem csak az első 15 percbenMost értem haza, jók voltak a hollandok? 😊piros lapig egy kicsit jobbak, után nem voltak meccsben
r.baggio
Sixo
NB2
több mint 3 éve
legalább tudjuk hogy ki gondol a kurvákraKíváncsi leszek, hogy a holland drukkerek hogyan viselik majd a kieséstElszívnak egy spanglit, kurváznak egyet és mikor végeztek, MOL- bubira ülve eltekernek és kiabálják, hogy "itthon vagyunk"!
Willie Parker
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kérlek idezd vissza h én mikor írtam olyat h “ csürhe csak magyar honban van”.Ne írj ilyet mert mindjárt jön csebi es nagylaza és megmondja csürhe csak Magyar honban vanJajjj olyat csak a csúnya magyarok csinálnak.Kíváncsi leszek, hogy a holland drukkerek hogyan viselik majd a kieséstTőrnek zúznak
Willie Parker
VvAlekosz
NB2
VvAlekosz
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
De Boer racsorog a Crystal Palace-ra, van e melo.
több mint 3 éve
Szerintem csak az első 15 percbenMost értem haza, jók voltak a hollandok? 😊piros lapig egy kicsit jobbak, után nem voltak meccsben
r.baggio
Sixo
több mint 3 éve
Most értem haza, jók voltak a hollandok? 😊piros lapig egy kicsit jobbak, után nem voltak meccsben
r.baggio
több mint 3 éve
esanders10
543
Hat ez ciki.
több mint 3 éve
Szornyen rossz meccs volt. Remelem a portugal tovabbjutas izgalmasabb keretek kozott tortenik majd.
több mint 3 éve
azé ne túlozz, azzal a meccsel mentek le 3. szintre az eredetbenBasszus fárasztóbb vagy mint egy Ebdon-Dott meccs.Ne írj ilyet mert mindjárt jön csebi es nagylaza és megmondja csürhe csak Magyar honban vanJajjj olyat csak a csúnya magyarok csinálnak.Kíváncsi leszek, hogy a holland drukkerek hogyan viselik majd a kieséstTőrnek zúznak
Willie Parker
VvAlekosz
NB2
VvAlekosz
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Aha. 😀 lol.Kíváncsi leszek, hogy a holland drukkerek hogyan viselik majd a kieséstTőrnek zúznak
Willie Parker
VvAlekosz
A hollandok erről híresek.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 919
Basszus fárasztóbb vagy mint egy Ebdon-Dott meccs.Ne írj ilyet mert mindjárt jön csebi es nagylaza és megmondja csürhe csak Magyar honban vanJajjj olyat csak a csúnya magyarok csinálnak.Kíváncsi leszek, hogy a holland drukkerek hogyan viselik majd a kieséstTőrnek zúznak
Willie Parker
VvAlekosz
NB2
VvAlekosz
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Most értem haza, jók voltak a hollandok? 😊Terített betlire igen
r.baggio
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Amúgy ennyire nincs egy normális holland edző sem h De Boer az egyetlen?
több mint 3 éve
Kíváncsi leszek, hogy a holland drukkerek hogyan viselik majd a kieséstElszívnak egy spanglit, kurváznak egyet és mikor végeztek, MOL- bubira ülve eltekernek és kiabálják, hogy "itthon vagyunk"!
Willie Parker
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Amugy en De Jongon is amulok, hogy az Ajaxos csodaeve ota kb nem lattam tole az egvilagon semmi extrat, ket kezemen meg tudom szamolni, mikor volt kiemelkedo meccse. Se tamadasban, se vedekezesben nem csinal semmit, egyikben sem hatekony. Mintha megallt volna a fejlodesben ket eve. Es egyebkent iszonyat buta a jateka. Ez utobbi foleg meglepett.