Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Az talán nem gólhelyzet volt.Tovabbra is azt mondom, tok egyertelmu piros. Latta a labdat, nem veletlenul csapott bele. Buta.Ebből kiindulva Sané, hogy maradhatott a pályán?
Stez
Az nem volt egyértelmű gólhelyzet?
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Tovabbra is azt mondom, tok egyertelmu piros. Latta a labdat, nem veletlenul csapott bele. Buta.Így van! Szőke, mit várhattunk tőle! 🤣
Stez
több mint 3 éve
Jaja van benne pár oram a 21ben most épp egy olyanok van ahol Rostockkal próbáltam de elegem lett abból a tulajbol meg a játékosokból is (hisztis pics*k) ezért átmentem inkább frankfurtba. De van egy félbehagyott mentesem ahogy a fradibol kértek fel Simeone utódjának 😊 ott megvan a Fradi is meg az atletico is elmentve külön 😊Látom te is tolod az FM-et 😊Megköszönhetik a hollandok a sértődött kis kurvaként sétálgató agyonsztárolt Wijnaldumnak.Ez van ha úgy küld ki az edző h te vagy a hatos poszt meg a nyolcas plusz a boxtobox és a treqarista is, ja meg néha legyél mezzala is. Nem lehet ezt bírni tudovel.
Kenny
csebi
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Tovabbra is azt mondom, tok egyertelmu piros. Latta a labdat, nem veletlenul csapott bele. Buta.Ebből kiindulva Sané, hogy maradhatott a pályán?
Stez
Az nem volt egyértelmű gólhelyzet?
több mint 3 éve
Tovabbra is azt mondom, tok egyertelmu piros. Latta a labdat, nem veletlenul csapott bele. Buta.
több mint 3 éve
Mar keszul a PSG-beli szerepere xdén nem kárörvendek, nem kevés pénzem volt a holland továbbjutáson, de amit leművelt ma, mint a csapat motorja az nagyon kevés volt.Megköszönhetik a hollandok a sértődött kis kurvaként sétálgató agyonsztárolt Wijnaldumnak.Nyilván jól esik most rajta kárörvendeni, de itt kb. mindegyikük leszerepelt.
Kenny
Kampman
Kenny
több mint 3 éve
Látom te is tolod az FM-et 😊Megköszönhetik a hollandok a sértődött kis kurvaként sétálgató agyonsztárolt Wijnaldumnak.Ez van ha úgy küld ki az edző h te vagy a hatos poszt meg a nyolcas plusz a boxtobox és a treqarista is, ja meg néha legyél mezzala is. Nem lehet ezt bírni tudovel.
Kenny
csebi
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Nekem azért abban a térdeléses helyzetben hátulról meglöki a cseh játékos miatt nem egyértelmű piros!Nalam az volt. Szándékos mozdulattal gol helyzetet akadályoz meg.én nem adtam volna meg, azért valljuk be onnan el is dőlt és nálam ez inkább sárga, talán egy picit narancs, de semmikképpen nem piros...és a piros jogos volt?Szerintem csak az első 15 percbenMost értem haza, jók voltak a hollandok? 😊piros lapig egy kicsit jobbak, után nem voltak meccsben
r.baggio
Sixo
NB2
steelwolf
NB2
De nem lepődtem volba meg ha var után marad a sárga, mert vszeg ezt tizinek nem adjak meg. Legalábbis csoportkor inkább volt kézi EB mint foci
csebi
több mint 3 éve
Megköszönhetik a hollandok a sértődött kis kurvaként sétálgató agyonsztárolt Wijnaldumnak.Ez van ha úgy küld ki az edző h te vagy a hatos poszt meg a nyolcas plusz a boxtobox és a treqarista is, ja meg néha legyél mezzala is. Nem lehet ezt bírni tudovel.
Kenny
több mint 3 éve
én nem kárörvendek, nem kevés pénzem volt a holland továbbjutáson, de amit leművelt ma, mint a csapat motorja az nagyon kevés volt.Megköszönhetik a hollandok a sértődött kis kurvaként sétálgató agyonsztárolt Wijnaldumnak.Nyilván jól esik most rajta kárörvendeni, de itt kb. mindegyikük leszerepelt.
Kenny
Kampman
több mint 3 éve
C csoport leszerepel, mar csak az Ukranokbam lehet remenykedni.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Megköszönhetik a hollandok a sértődött kis kurvaként sétálgató agyonsztárolt Wijnaldumnak.Nyilván jól esik most rajta kárörvendeni, de itt kb. mindegyikük leszerepelt.
Kenny
több mint 3 éve
Borzasztóan volt ez a holland csapat mentálisan felkészítve. Taktikailag se sokkal jobban.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Megköszönhetik a hollandok a sértődött kis kurvaként sétálgató agyonsztárolt Wijnaldumnak.
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Átérzem a problémádat 😕Milan-drukker vagyok, tiz eve csak a sajat kepzeletemre hagyatkozhatok. Sokat gyakoroltamÉrdekes fantáziáid vannak.Ezek után azt mondom, hogy a németek kiverik az angolokat.Remelem az angoloknak, es nem az angolokat.
nagylaza
Stez
Kampman
Stez
több mint 3 éve
Ezek után azt mondom, hogy a németek kiverik az angolokat.Egy meglepetes eredmeny utan papirformat josolsz egy masik meccsre? 😀
nagylaza
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Nalam az volt. Szándékos mozdulattal gol helyzetet akadályoz meg.én nem adtam volna meg, azért valljuk be onnan el is dőlt és nálam ez inkább sárga, talán egy picit narancs, de semmikképpen nem piros...és a piros jogos volt?Szerintem csak az első 15 percbenMost értem haza, jók voltak a hollandok? 😊piros lapig egy kicsit jobbak, után nem voltak meccsben
r.baggio
Sixo
NB2
steelwolf
NB2
De nem lepődtem volba meg ha var után marad a sárga, mert vszeg ezt tizinek nem adjak meg. Legalábbis csoportkor inkább volt kézi EB mint foci
több mint 3 éve
Milan-drukker vagyok, tiz eve csak a sajat kepzeletemre hagyatkozhatok. Sokat gyakoroltamÉrdekes fantáziáid vannak.Ezek után azt mondom, hogy a németek kiverik az angolokat.Remelem az angoloknak, es nem az angolokat.
nagylaza
Stez
Kampman
több mint 3 éve
ejj ejj 18+-t rakd ki 😀Ezek után azt mondom, hogy a németek kiverik az angolokat.Remelem az angoloknak, es nem az angolokat.
nagylaza
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Úgy látom, ihletett állapotban vagy.Ezek után azt mondom, hogy a németek kiverik az angolokat.Remelem az angoloknak, es nem az angolokat.
nagylaza
Stez
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Érdekes fantáziáid vannak.Ezek után azt mondom, hogy a németek kiverik az angolokat.Remelem az angoloknak, es nem az angolokat.
nagylaza
Stez
több mint 3 éve
Veszélyben fővárosunk sörkészleteJoooooo. 😀
Gergőbácsi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
én nem adtam volna meg, azért valljuk be onnan el is dőlt és nálam ez inkább sárga, talán egy picit narancs, de semmikképpen nem piros...és a piros jogos volt?Szerintem csak az első 15 percbenMost értem haza, jók voltak a hollandok? 😊piros lapig egy kicsit jobbak, után nem voltak meccsben
r.baggio
Sixo
NB2
steelwolf
több mint 3 éve
Ezek után azt mondom, hogy a németek kiverik az angolokat.Remelem az angoloknak, es nem az angolokat.
nagylaza
több mint 3 éve
Most értem haza, jók voltak a hollandok? 😊Natuurlijk niet. 😊
r.baggio