Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
jah látom közbenEgymás elleni eredmény számít előszörelvileg pontszám aztán gólkülönbség számít nem pedig egymás ellenitévedés, ha kikapnak és nyernek a dánok és a belgák az utolsó fordulóban ők csak 2.akA belgáknak tök mindegy a mai meccs, a finnekkel játszanak, így is-úgy is csoportelsők vlszNekem új infó volt, hátha másnak is hasznos (élő) fogadás szempontjából: a dán-belgán a 10. percben lesz egy kis Eriksen éltetés, amikor elvileg a labdát is kirúgják és 1 percig megáll a meccs. Nem tudom addig is mennyire hajtják egyáltalán a csapatok majd a meccset.A dánoknak azért hajtani kéne, csak szeretnének továbbjutni.
Vito
Kampman
ozibozi
(gondolom elég fasz lenne ha nem egymás elleni döntetni egyenlő pontszám esetén)
NB2
Negritis
A VB-n számít hamarabb a gólkülönbség
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 390
Lókaki eddig szar
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Egymás elleni eredmény számít előszörelvileg pontszám aztán gólkülönbség számít nem pedig egymás ellenitévedés, ha kikapnak és nyernek a dánok és a belgák az utolsó fordulóban ők csak 2.akA belgáknak tök mindegy a mai meccs, a finnekkel játszanak, így is-úgy is csoportelsők vlszNekem új infó volt, hátha másnak is hasznos (élő) fogadás szempontjából: a dán-belgán a 10. percben lesz egy kis Eriksen éltetés, amikor elvileg a labdát is kirúgják és 1 percig megáll a meccs. Nem tudom addig is mennyire hajtják egyáltalán a csapatok majd a meccset.A dánoknak azért hajtani kéne, csak szeretnének továbbjutni.
Vito
Kampman
ozibozi
(gondolom elég fasz lenne ha nem egymás elleni döntetni egyenlő pontszám esetén)
NB2
Negritis
A VB-n számít hamarabb a gólkülönbség
több mint 3 éve
Mindezt úgy, hogy ez még egy jó torna eddig, amit láttam meccseket 80%-ban hajtós, színvonalas ütközetek voltak, sok történéssel.A sin bin láthatóan csak az én vesszőparipám, de az aktív/passzív játékidővel tényleg kezdeni kellene valamit
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
elvileg pontszám aztán gólkülönbség számít nem pedig egymás ellenitévedés, ha kikapnak és nyernek a dánok és a belgák az utolsó fordulóban ők csak 2.akA belgáknak tök mindegy a mai meccs, a finnekkel játszanak, így is-úgy is csoportelsők vlszNekem új infó volt, hátha másnak is hasznos (élő) fogadás szempontjából: a dán-belgán a 10. percben lesz egy kis Eriksen éltetés, amikor elvileg a labdát is kirúgják és 1 percig megáll a meccs. Nem tudom addig is mennyire hajtják egyáltalán a csapatok majd a meccset.A dánoknak azért hajtani kéne, csak szeretnének továbbjutni.
Vito
Kampman
ozibozi
NB2
de ugye ha csoportelsők ők is meg a franciák is akkor ahogy hajdú b is mondta a döntő előtt összefuthatnak
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 3 éve
tévedés, ha kikapnak és nyernek a dánok és a belgák az utolsó fordulóban ők csak 2.akA belgáknak tök mindegy a mai meccs, a finnekkel játszanak, így is-úgy is csoportelsők vlszNekem új infó volt, hátha másnak is hasznos (élő) fogadás szempontjából: a dán-belgán a 10. percben lesz egy kis Eriksen éltetés, amikor elvileg a labdát is kirúgják és 1 percig megáll a meccs. Nem tudom addig is mennyire hajtják egyáltalán a csapatok majd a meccset.A dánoknak azért hajtani kéne, csak szeretnének továbbjutni.
Vito
Kampman
ozibozi
több mint 3 éve
Kampman
28 330
csak hogy jinxeljek, nem úgy néz ki hogy lesz itt ezen a meccsen még gólŐszintén kell hinned abban, amit leírsz, különben nem működik a jinx
Heisman
több mint 3 éve
csak hogy jinxeljek, nem úgy néz ki hogy lesz itt ezen a meccsen még gól
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ozibozi
17 184
A belgáknak tök mindegy a mai meccs, a finnekkel játszanak, így is-úgy is csoportelsők vlszNekem új infó volt, hátha másnak is hasznos (élő) fogadás szempontjából: a dán-belgán a 10. percben lesz egy kis Eriksen éltetés, amikor elvileg a labdát is kirúgják és 1 percig megáll a meccs. Nem tudom addig is mennyire hajtják egyáltalán a csapatok majd a meccset.A dánoknak azért hajtani kéne, csak szeretnének továbbjutni.
Vito
Kampman
több mint 3 éve
Willie Parker
15 390
Mit gondoltok, ez az EB eddig alkalmas arra, hogy megallitsa a fogyatkozo nezoszamokat a fiatalabbak koreben?Szerintem sokan eljutottunk addig, hogy 90 percet nem tudunk azonos intenzitással figyelni egy meccset, mert nincs történés.
En szivesen latnek 2x35-40 perces merkozeseket. Foleg ugy, hogy amerikai focival szemben futo ora van, tehat a jatekido csokkentese nem jelent aranyosan kevesebb reklambevetelt is.
undisputedly
Nekem elég lenne 2x30 perc tiszta játékidő, és bajnoki rendszerben biztos díjaznám a sok gólt (mondjuk 3 gól felett +1 pont).
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Mit gondoltok, ez az EB eddig alkalmas arra, hogy megallitsa a fogyatkozo nezoszamokat a fiatalabbak koreben?Első kérdésedre a válasz nem. A futball is nagyon olyan, mint a baseball, sokszor 20-25 perceket kell várni érdemi dolgokra, ez a tiktok generációnak teljesen agyrém. De egyébként nekem is egyre nehezebb.
En szivesen latnek 2x35-40 perces merkozeseket. Foleg ugy, hogy amerikai focival szemben futo ora van, tehat a jatekido csokkentese nem jelent aranyosan kevesebb reklambevetelt is.
undisputedly
2x35 perces meccseket én is szeretnék, de tiszta játékidővel.
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Mit gondoltok, ez az EB eddig alkalmas arra, hogy megallitsa a fogyatkozo nezoszamokat a fiatalabbak koreben?En szivesen latnek 2x35-40 perces merkozeseket. Foleg ugy, hogy amerikai focival szemben futo ora van, tehat a jatekido csokkentese nem jelent aranyosan kevesebb reklambevetelt is.
több mint 3 éve
Én ezt a meccset nem tudtam hova tenni:hát, a helyzetek alapján 5 perc alatt lehetett volna 3
úgy éreztem, hogy v nagyon máshol lesznek fejben a dánok és sima L vagy nagyon nekiugranak a belgáknak és lőnek 3-t
Willie Parker
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Én ezt a meccset nem tudtam hova tenni:Az elsőre még talán volt is egy kis esély, de a másodikra nem igazán
úgy éreztem, hogy v nagyon máshol lesznek fejben a dánok és sima L vagy nagyon nekiugranak a belgáknak és lőnek 3-t
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 390
Én ezt a meccset nem tudtam hova tenni:úgy éreztem, hogy v nagyon máshol lesznek fejben a dánok és sima L vagy nagyon nekiugranak a belgáknak és lőnek 3-t
több mint 3 éve
Egyébként a mostani dán teljesítményen látszik mennyire volt igazságtalan az hogy lejátszatták velük akkor este a finn meccset.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Jó válasz, max így érthető isNem aludt 2 napja ez a belga válogatott vagy mi a fasz van velük? Mindegyik lézeng, ütemet téveszt, alszanak a pályán.Lehet Szentpétervárról a másik irányba indultak el Koppenhágába, úgy kicsit masszívabb a repülőút 😀
davemayer
Vito
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Lukaku mióta ilyen ügyetlen?Most mu mez van a belga alatt
eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nem aludt 2 napja ez a belga válogatott vagy mi a fasz van velük? Mindegyik lézeng, ütemet téveszt, alszanak a pályán.Lehet Szentpétervárról a másik irányba indultak el Koppenhágába, úgy kicsit masszívabb a repülőút 😀
davemayer
több mint 3 éve
Lukaku mióta ilyen ügyetlen?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Elegge kamumeccs amugy. Vicc, hogy kb a mezony legjobb csapata, az eszakmacedon a halalcsoportbol 3 ponttal megy tovabb, ebben meg ilyen belga fele hot gyenge bagazs meg a danokat sem tudja legyozni.
több mint 3 éve
Nem aludt 2 napja ez a belga válogatott vagy mi a fasz van velük? Mindegyik lézeng, ütemet téveszt, alszanak a pályán.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kizárásos alapon egyértelmű, mivel az MTK-ban már dr. volt.😀Pécsről ment mtkbaMtkban volt, szar volt, elment a Debrecenbe, aztán bajnokin rúgott nekunk harmat 😀Igen, ez tűnt fel nekem is, ezért kérdezem, hogy kicsoda ő?És komolyan dr. Horváthként hivatkoztak rá? 😮 Ki a franc használja amúgy is a doktori címét, ha nem hivatalos helyen jár el? 😀Az előző meccsen ült a stúdióban szakértőként egy dr.Horváth nevű ember.hu.wikipedia.org/wiki/Horv%C3%A1th_Zsolt_(labdar%C3%BAg%C3%B3)
Ő kicsoda? Mit lehet róla tudni?
Sobri Jóska
empty taxi
Jughead
Sobri Jóska
Dr., mert amikor Pécsett focizott közben elvégezte a jogot, hasonlít a pályája Eriksenére, habár nem esett össze a pályán, 29 éves korában neki is abba kellett hagynia a focit szívbetegség miatt.
Jelenleg játékosügynök. Asszem Hrepkának meg Lencsének ő "egyengeti" az útját jelenleg 😀
eaglesmcnabb
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Pécsről ment mtkbaMtkban volt, szar volt, elment a Debrecenbe, aztán bajnokin rúgott nekunk harmat 😀Igen, ez tűnt fel nekem is, ezért kérdezem, hogy kicsoda ő?És komolyan dr. Horváthként hivatkoztak rá? 😮 Ki a franc használja amúgy is a doktori címét, ha nem hivatalos helyen jár el? 😀Az előző meccsen ült a stúdióban szakértőként egy dr.Horváth nevű ember.hu.wikipedia.org/wiki/Horv%C3%A1th_Zsolt_(labdar%C3%BAg%C3%B3)
Ő kicsoda? Mit lehet róla tudni?
Sobri Jóska
empty taxi
Jughead
Sobri Jóska
Dr., mert amikor Pécsett focizott közben elvégezte a jogot, hasonlít a pályája Eriksenére, habár nem esett össze a pályán, 29 éves korában neki is abba kellett hagynia a focit szívbetegség miatt.
Jelenleg játékosügynök. Asszem Hrepkának meg Lencsének ő "egyengeti" az útját jelenleg 😀
eaglesmcnabb