Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 443 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 123 — The Mathematician
Nekem új infó volt, hátha másnak is hasznos (élő) fogadás szempontjából: a dán-belgán a 10. percben lesz egy kis Eriksen éltetés, amikor elvileg a labdát is kirúgják és 1 percig megáll a meccs. Nem tudom addig is mennyire hajtják egyáltalán a csapatok majd a meccset.
Vito
A dánoknak azért hajtani kéne, csak szeretnének továbbjutni.
Kampman
A belgáknak tök mindegy a mai meccs, a finnekkel játszanak, így is-úgy is csoportelsők vlsz
ozibozi
tévedés, ha kikapnak és nyernek a dánok és a belgák az utolsó fordulóban ők csak 2.ak
(gondolom elég fasz lenne ha nem egymás elleni döntetni egyenlő pontszám esetén)
NB2
elvileg pontszám aztán gólkülönbség számít nem pedig egymás elleni
Negritis
Egymás elleni eredmény számít először
A VB-n számít hamarabb a gólkülönbség
Kampman
jah látom közben

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 390
Lókaki eddig szar
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
Nekem új infó volt, hátha másnak is hasznos (élő) fogadás szempontjából: a dán-belgán a 10. percben lesz egy kis Eriksen éltetés, amikor elvileg a labdát is kirúgják és 1 percig megáll a meccs. Nem tudom addig is mennyire hajtják egyáltalán a csapatok majd a meccset.
Vito
Kampman
A belgáknak tök mindegy a mai meccs, a finnekkel játszanak, így is-úgy is csoportelsők vlsz
ozibozi
tévedés, ha kikapnak és nyernek a dánok és a belgák az utolsó fordulóban ők csak 2.ak
(gondolom elég fasz lenne ha nem egymás elleni döntetni egyenlő pontszám esetén)
NB2
Negritis
Egymás elleni eredmény számít először
A VB-n számít hamarabb a gólkülönbség
több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
Mindezt úgy, hogy ez még egy jó torna eddig, amit láttam meccseket 80%-ban hajtós, színvonalas ütközetek voltak, sok történéssel.

A sin bin láthatóan csak az én vesszőparipám, de az aktív/passzív játékidővel tényleg kezdeni kellene valamit

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Vito
Kampman
ozibozi
NB2
de ugye ha csoportelsők ők is meg a franciák is akkor ahogy hajdú b is mondta a döntő előtt összefuthatnak

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 950 — nabege2@yahoo.com
Vito
Kampman
ozibozi
több mint 3 éve
csak hogy jinxeljek, nem úgy néz ki hogy lesz itt ezen a meccsen még gól
Heisman
Őszintén kell hinned abban, amit leírsz, különben nem működik a jinx
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 622 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
csak hogy jinxeljek, nem úgy néz ki hogy lesz itt ezen a meccsen még gól

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 17 184
Vito
Kampman
több mint 3 éve
Mit gondoltok, ez az EB eddig alkalmas arra, hogy megallitsa a fogyatkozo nezoszamokat a fiatalabbak koreben?

En szivesen latnek 2x35-40 perces merkozeseket. Foleg ugy, hogy amerikai focival szemben futo ora van, tehat a jatekido csokkentese nem jelent aranyosan kevesebb reklambevetelt is.
undisputedly
Szerintem sokan eljutottunk addig, hogy 90 percet nem tudunk azonos intenzitással figyelni egy meccset, mert nincs történés.

Nekem elég lenne 2x30 perc tiszta játékidő, és bajnoki rendszerben biztos díjaznám a sok gólt (mondjuk 3 gól felett +1 pont).
több mint 3 éve
Mit gondoltok, ez az EB eddig alkalmas arra, hogy megallitsa a fogyatkozo nezoszamokat a fiatalabbak koreben?

En szivesen latnek 2x35-40 perces merkozeseket. Foleg ugy, hogy amerikai focival szemben futo ora van, tehat a jatekido csokkentese nem jelent aranyosan kevesebb reklambevetelt is.
undisputedly
Első kérdésedre a válasz nem. A futball is nagyon olyan, mint a baseball, sokszor 20-25 perceket kell várni érdemi dolgokra, ez a tiktok generációnak teljesen agyrém. De egyébként nekem is egyre nehezebb.

2x35 perces meccseket én is szeretnék, de tiszta játékidővel.

Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014

több mint 3 éve
Én ezt a meccset nem tudtam hova tenni:

úgy éreztem, hogy v nagyon máshol lesznek fejben a dánok és sima L vagy nagyon nekiugranak a belgáknak és lőnek 3-t
Willie Parker
hát, a helyzetek alapján 5 perc alatt lehetett volna 3

több mint 3 éve

úgy éreztem, hogy v nagyon máshol lesznek fejben a dánok és sima L vagy nagyon nekiugranak a belgáknak és lőnek 3-t
Willie Parker
Az elsőre még talán volt is egy kis esély, de a másodikra nem igazán
több mint 3 éve

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Egyébként a mostani dán teljesítményen látszik mennyire volt igazságtalan az hogy lejátszatták velük akkor este a finn meccset.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nem aludt 2 napja ez a belga válogatott vagy mi a fasz van velük? Mindegyik lézeng, ütemet téveszt, alszanak a pályán.
davemayer
Lehet Szentpétervárról a másik irányba indultak el Koppenhágába, úgy kicsit masszívabb a repülőút 😀
Vito
Jó válasz, max így érthető is

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Lukaku mióta ilyen ügyetlen?
eaglesmcnabb
Most mu mez van a belga alatt

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
Nem aludt 2 napja ez a belga válogatott vagy mi a fasz van velük? Mindegyik lézeng, ütemet téveszt, alszanak a pályán.
davemayer
Lehet Szentpétervárról a másik irányba indultak el Koppenhágába, úgy kicsit masszívabb a repülőút 😀
több mint 3 éve
fél csöcs:
 www.origo.hu/sport/focieb/galeria/20210617-galeria-kepek-labdarugas-euro-2020-joao-felix-margarida-corceiro-baratno-szexi-fotok.html
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Lukaku mióta ilyen ügyetlen?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Elegge kamumeccs amugy. Vicc, hogy kb a mezony legjobb csapata, az eszakmacedon a halalcsoportbol 3 ponttal megy tovabb, ebben meg ilyen belga fele hot gyenge bagazs meg a danokat sem tudja legyozni.

több mint 3 éve

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Az előző meccsen ült a stúdióban szakértőként egy dr.Horváth nevű ember.
Ő kicsoda? Mit lehet róla tudni?
Sobri Jóska
 hu.wikipedia.org/wiki/Horv%C3%A1th_Zsolt_(labdar%C3%BAg%C3%B3)
empty taxi
És komolyan dr. Horváthként hivatkoztak rá? 😮 Ki a franc használja amúgy is a doktori címét, ha nem hivatalos helyen jár el? 😀
Jughead
Igen, ez tűnt fel nekem is, ezért kérdezem, hogy kicsoda ő?
Sobri Jóska
Mtkban volt, szar volt, elment a Debrecenbe, aztán bajnokin rúgott nekunk harmat 😀
Dr., mert amikor Pécsett focizott közben elvégezte a jogot, hasonlít a pályája Eriksenére, habár nem esett össze a pályán, 29 éves korában neki is abba kellett hagynia a focit szívbetegség miatt.
Jelenleg játékosügynök. Asszem Hrepkának meg Lencsének ő "egyengeti" az útját jelenleg 😀
eaglesmcnabb
Pécsről ment mtkba
NB2
Kizárásos alapon egyértelmű, mivel az MTK-ban már dr. volt.😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Az előző meccsen ült a stúdióban szakértőként egy dr.Horváth nevű ember.
Ő kicsoda? Mit lehet róla tudni?
Sobri Jóska
 hu.wikipedia.org/wiki/Horv%C3%A1th_Zsolt_(labdar%C3%BAg%C3%B3)
empty taxi
És komolyan dr. Horváthként hivatkoztak rá? 😮 Ki a franc használja amúgy is a doktori címét, ha nem hivatalos helyen jár el? 😀
Jughead
Igen, ez tűnt fel nekem is, ezért kérdezem, hogy kicsoda ő?
Sobri Jóska
Mtkban volt, szar volt, elment a Debrecenbe, aztán bajnokin rúgott nekunk harmat 😀
Dr., mert amikor Pécsett focizott közben elvégezte a jogot, hasonlít a pályája Eriksenére, habár nem esett össze a pályán, 29 éves korában neki is abba kellett hagynia a focit szívbetegség miatt.
Jelenleg játékosügynök. Asszem Hrepkának meg Lencsének ő "egyengeti" az útját jelenleg 😀
eaglesmcnabb
Pécsről ment mtkba