Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
aldridge-nak is a szive miatt kellett visszavonulnia idénMtkban volt, elment a debrecenbe, aztán bajnokin rúgott nekunk harmat 😀Igen, ez tűnt fel nekem is, ezért kérdezem, hogy kicsoda ő?És komolyan dr. Horváthként hivatkoztak rá? 😮 Ki a franc használja amúgy is a doktori címét, ha nem hivatalos helyen jár el? 😀Az előző meccsen ült a stúdióban szakértőként egy dr.Horváth nevű ember.hu.wikipedia.org/wiki/Horv%C3%A1th_Zsolt_(labdar%C3%BAg%C3%B3)
Ő kicsoda? Mit lehet róla tudni?
Sobri Jóska
empty taxi
Jughead
Sobri Jóska
Dr., mert Pécsen elvégezte a jogot, hasonlít a pályája Eriksenére, habár nem esett össze a pályán, 29 éves korában neki is abba kellett hagynia a focit szívbetegség miatt.
Jelenleg játékosügynök. Asszem Hrepkának meg Lencsének ő "egyengeti" az útját jelenleg 😀
eaglesmcnabb
bár neki már 10 éve mondták hogy baj lehet, megúszta
most meg elfogyott fizikailag is és nem volt kedve tovább szenvedni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
kis Bogecről nem is beszélve 😊Mtkban volt, elment a debrecenbe, aztán bajnokin rúgott nekunk harmat 😀Igen, ez tűnt fel nekem is, ezért kérdezem, hogy kicsoda ő?És komolyan dr. Horváthként hivatkoztak rá? 😮 Ki a franc használja amúgy is a doktori címét, ha nem hivatalos helyen jár el? 😀Az előző meccsen ült a stúdióban szakértőként egy dr.Horváth nevű ember.hu.wikipedia.org/wiki/Horv%C3%A1th_Zsolt_(labdar%C3%BAg%C3%B3)
Sobri Jóska
empty taxi
Jughead
Sobri Jóska
Dr., mert Pécsen elvégezte a jogot, hasonlít a pályája Eriksenére, habár nem esett össze a pályán, 29 éves korában neki is abba kellett hagynia a focit szívbetegség miatt.
Jelenleg játékosügynök. Asszem Hrepkának meg Lencsének ő "egyengeti" az útját jelenleg 😀
eaglesmcnabb
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mtkban volt, szar volt, elment a Debrecenbe, aztán bajnokin rúgott nekunk harmat 😀Igen, ez tűnt fel nekem is, ezért kérdezem, hogy kicsoda ő?És komolyan dr. Horváthként hivatkoztak rá? 😮 Ki a franc használja amúgy is a doktori címét, ha nem hivatalos helyen jár el? 😀Az előző meccsen ült a stúdióban szakértőként egy dr.Horváth nevű ember.hu.wikipedia.org/wiki/Horv%C3%A1th_Zsolt_(labdar%C3%BAg%C3%B3)
Sobri Jóska
empty taxi
Jughead
Sobri Jóska
Dr., mert amikor Pécsett focizott közben elvégezte a jogot, hasonlít a pályája Eriksenére, habár nem esett össze a pályán, 29 éves korában neki is abba kellett hagynia a focit szívbetegség miatt.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Birom a belgakat, de nem igaz, hogy iksz eve keptelenek ennek a generacionak osszerakni egy normalis vedelmet. Minden vilagversenyen azert buknak el a vegen.Jojo, no Leekens, no party.
több mint 3 éve
Kemény utolsó forduló lenne ha így maradna 😊
több mint 3 éve
azért a 9:00nál már reklamál hajdu b, hogy elfelejtették 😀
több mint 3 éve
A dan csapatorvos szerint ot percig nem vert Eriksen szive. Mindenki mast mond.
több mint 3 éve
Korabbi jatekos, most mar jatekosmenedzser. Visszavonult valami szivbibi miatt.Igen, ez tűnt fel nekem is, ezért kérdezem, hogy kicsoda ő?És komolyan dr. Horváthként hivatkoztak rá? 😮 Ki a franc használja amúgy is a doktori címét, ha nem hivatalos helyen jár el? 😀Az előző meccsen ült a stúdióban szakértőként egy dr.Horváth nevű ember.hu.wikipedia.org/wiki/Horv%C3%A1th_Zsolt_(labdar%C3%BAg%C3%B3)
Sobri Jóska
empty taxi
Jughead
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Poenbol be akartam nyomni, hogy a 10.perces szunetnel mar mennek majd harommal a danok, de tenyleg igy lesz.
több mint 3 éve
Jé, Denayer-hiba és vezetnek aSzerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 3 éve
Igen, ez tűnt fel nekem is, ezért kérdezem, hogy kicsoda ő?És komolyan dr. Horváthként hivatkoztak rá? 😮 Ki a franc használja amúgy is a doktori címét, ha nem hivatalos helyen jár el? 😀Az előző meccsen ült a stúdióban szakértőként egy dr.Horváth nevű ember.hu.wikipedia.org/wiki/Horv%C3%A1th_Zsolt_(labdar%C3%BAg%C3%B3)
Sobri Jóska
empty taxi
Jughead
több mint 3 éve
😊látom rajtam kívül senki nem bízik a dánokban
több mint 3 éve
hmmmm lehet fütyülés nélkül is megadni a respektet, még ilyet
több mint 3 éve
Játékosügynök, Sigér pl. az ő ügyfele, plusz diplomás ex-focista, ez se gyakori 😊Ezt találtam én is, igen.Az előző meccsen ült a stúdióban szakértőként egy dr.Horváth nevű ember.hu.wikipedia.org/wiki/Horv%C3%A1th_Zsolt_(labdar%C3%BAg%C3%B3)
Sobri Jóska
empty taxi
Az érdekelne, hogy ez alapján egy átlagos '12 egy tucat' nb1-es játékos, még válogatott se volt.
Miért lett ő a szakértő? Van valami sportéletbéli tisztsége vagy egyéb dolog, ami miatt szakért?
Így pontos a kérdés.
Sobri Jóska
Madden hates me.
több mint 3 éve
gyors volt, de szép
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
deyell
11 702
kivételesen nem bánnám, ha buknám a fogadásom, és nyernének a dánok. szimpatikus ez a csapat
choose life
több mint 3 éve
Goooool
több mint 3 éve
Jughead
5 215
És komolyan dr. Horváthként hivatkoztak rá? 😮 Ki a franc használja amúgy is a doktori címét, ha nem hivatalos helyen jár el? 😀Az előző meccsen ült a stúdióban szakértőként egy dr.Horváth nevű ember.hu.wikipedia.org/wiki/Horv%C3%A1th_Zsolt_(labdar%C3%BAg%C3%B3)
Sobri Jóska
empty taxi
több mint 3 éve
Ezt találtam én is, igen.Az előző meccsen ült a stúdióban szakértőként egy dr.Horváth nevű ember.hu.wikipedia.org/wiki/Horv%C3%A1th_Zsolt_(labdar%C3%BAg%C3%B3)
Sobri Jóska
empty taxi
Az érdekelne, hogy ez alapján egy átlagos '12 egy tucat' nb1-es játékos, még válogatott se volt.
Miért lett ő a szakértő? Van valami sportéletbéli tisztsége vagy egyéb dolog, ami miatt szakért?
Így pontos a kérdés.
több mint 3 éve
Hajdu b le lett keverve szépen?
esanders10
több mint 3 éve
Az előző meccsen ült a stúdióban szakértőként egy dr.Horváth nevű ember.hu.wikipedia.org/wiki/Horv%C3%A1th_Zsolt_(labdar%C3%BAg%C3%B3)
Sobri Jóska
Madden hates me.
több mint 3 éve
esanders10
539
Hajdu b le lett keverve szépen
több mint 3 éve
Az előző meccsen ült a stúdióban szakértőként egy dr.Horváth nevű ember.Ő kicsoda? Mit lehet róla tudni?
több mint 3 éve
én betoltam a 2-1etNekem új infó volt, hátha másnak is hasznos (élő) fogadás szempontjából: a dán-belgán a 10. percben lesz egy kis Eriksen éltetés, amikor elvileg a labdát is kirúgják és 1 percig megáll a meccs. Nem tudom addig is mennyire hajtják egyáltalán a csapatok majd a meccset.A dánoknak azért hajtani kéne, csak szeretnének továbbjutni.
Vito
Kampman
(sőt mind3 meccsre azt tippeltem ma)
Szerkesztette: Negritis, a vajda